نقل قول:
صد در صد تایید میشه .
نباید تیم های دفاعی و بسته صعود کنن چون جذابیت جام از دست میره .
یونان که رفت موند سوییس .
منم تبریک میگم به آرژانتینی ها
حیف شد یه گل باید مسی میزد . :41:
Printable View
نقل قول:
صد در صد تایید میشه .
نباید تیم های دفاعی و بسته صعود کنن چون جذابیت جام از دست میره .
یونان که رفت موند سوییس .
منم تبریک میگم به آرژانتینی ها
حیف شد یه گل باید مسی میزد . :41:
تبریک
تبریک
تبریک
میدونستم یونان فوتبال نابود میکنه
واقعا یونان به این فوتبال افتخار میکنه ؟
هیچ تیمی به جز آرژانتین نمیتونست لاک دفاعی یونان رو بشکنه
بابا یونان نه درست حمله میکرد نه دفاع
1 گل عقب بودن توپ اومد دست مهاجمشون خودش تنها مونده بود بیچاره یکی نمیومد کمکش ... چی هستن اینا آخه :27:
درستم که دفاع نمیکرد ... دروازه بان بدبخت رو گل دوم کلی حرس خورد :27:
نه عزیز مشکلی نیست و نخواهد بود.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرژانتین قهرمانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این روحیش من و کشته همه رو یکی یک ماچ آبدار میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درست دفاع نمیکردن :18: دیگه دفاع از این قوی ترنقل قول:
فقط 4 نفر مواظب مسی بودن که دیگه خودش اعصابش خورد شد
تبريك به اهالي غيور آرژانتين
خدايا من موندم چجوري فوتبال يونان رو هضم كنم:18:
آخه مگه ميشه گل بخواي بعد دفاع كني:18:
لعنت به اين فوتبال مسخره اروپايي:2:
انصافا امروز آرزانتین فوق العاده بود
آرژانتين خيلي خوب بازي كرد . حيف شد مسي نتونست گل بزنه اما بازي رو عالي مي چرخوند . مارادونا خيلي باحاله . اميدوارم تيم رو قهرمان كنه ...
تبریک صعود ارژانتین به همه تبریک میگم
تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه دفاع کردنم حدی داره ولی دم دروازه بانشون گرم عالی کار کرد.
مسی این آخریا خوب فرار می کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:21: مکزیکیا از الان جفت کردن
ایول به مارادونای همیشه قهرمان
واقعا اين جور تيم ها فوتبال زيبا رو از بين مي برند . نه خودشون بلدن قشنگ بازي كنند نه اجازي بازي خوب به حريف مي دهند . البته آرژانتين تونست هم خوب بازي كنه و هم نتيجه خوب بگيره ...نقل قول:
میدونستم یونان فوتبال نابود میکنه
واقعا یونان به این فوتبال افتخار میکنه ؟
یونان عجب دروازه بان بیستی داشت!
حرص در آر!
بهترین بازی رو تا الان آرژانتین داشته. اگر بد شانسی نیارن واقعا استحقاق قهرمانی در این جام رو دارند.
منم تبريك ميگم به همه ارژانتينيا ...
آرژانتین نشون داد که فوتبال زشت و تدافعی(که این روزها زیاد استفاده میشه) رو هم میتونه در هم بشکنه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوشحالم ... به همه تبریک میگم ... مارادونا واقعا بمب روحیه اس ... اگر مارادونا نبود بچه ها اینقدر شاداب بازی نمی کردند ...
فقط مسی زودتر باید گل بزنه چون داره تو روحیه اش تاثیر میزاره ... امروز روی دو صحنه خودخواهی کرد و به راحتی توپ رو از دست داد و ضد حمله شد و ولی شوتهاش واقعا نفس گیر و زیبا بود .
عشق است دیگو و آرژانتین :40:
اره به خدانقل قول:
فکر کن،داری از جام جهانی حذف میشی وایسی دفاع کنی،شاید نمیدونن هدف فوتبال گل زدنه:20:
بهشون گفتن برین تو هر چی میتونین دفاع کنین ، اینجوری میبرین:31:
این بازی رو هم که بردیم حالا باید بریم برای قهرمانی
این نظر منه :cool:
با همتی که تیممون کرد تونستیم تفاضل گل همه تیما رو منفی کنیم
کره : منفی یک
یونان : منفی سه
نیجریه:منفی دو
:31:
منظورت اسپم هست:5:نقل قول:
من هم به همه طرفداران آرژانتین تبریک میگم.(صعوداز گروه رو)
امیدوارم درصورت برخورد تیم آلمان با آرژانتین تا قبل از فینال شاهد فوتبالی بی سابقه وتاریخی باشیم.
خب,اینم از 9 امتیازی شدن که حقمون بود و حالا رقبای محترم دنبال این 9 امتیاز بدوئن!
مسی هم که بهترین بازیکن زمین شد(قابل توجه پرتغالی ها که زیادی به رونالدو این چند روز نازیدن!)
البته با اینکه مسی و رونالدوقابل مقایسه نیستن و رونالدو حالا حالا ها باید بدوئه دنبال لیو,ولی اینم بگم که مسی با راه رفتن تو زمین بهترین بازیکن زمین نشدو
217 تا پاس داد که 73% سالم بودن و 20 تا هم شوت داشت.یعنی حلال واری بهش این مقامو دادن که البته در برابر بهترین بازیکن جام شدن که بزودی نصیبش میشه چیزی نیست!
:::::::::::::::VIVA ARGENTINA:::::::::::::::
من خودم کلا اسپمم :31:نقل قول:
آرژانتین این دوره قهرمانه اینو من میتونم با تقریب خوبی بهتون اطمینان بدم شاد باشید طرفدارای آرژانتین
آره این کاملا مشخصه...نقل قول:
فقط مسی زودتر باید گل بزنه چون داره تو روحیه اش تاثیر میزاره ... امروز روی دو صحنه خودخواهی کرد
بخصوص توپی که زد تو تیرک، چهرش رو که نشون داد، وحشتناک عصبانی شده بود!( احتمالا هم از دست توپ! : دی )
و خب داره خیلی تک روی میکنه برا زدن گل..روی 2 تا صحنه خیلی راحت میتونست پاس گل بده اما شوت کرد که البته یکیشون تو برگشت گل شد...البته این یه دلیلش میتونه این باشه که چون رونالدو گل زده بود برا پرتغال، مسی هم جو گیر شده بود که حتما گل بزنه! (من که تویه ملی و تویه بازی رو در رو، مسی رو 100 برابر رونالدو دوس دارم و ایشالله بیشتر رونالدو گل بزنه و بهترین بازیکن جام هم بشه)..حالا امیدوارم تو بازی بعدی، 2-3 تا گل بزنه تا خیالش راحت شه و بازی خودش رو انجام بده با آرامش...
آقای گلی هم برا هیگواینه..خیالتون راحت که آقای گل رو داریم!
فقط میمونه قهرمان...
به امید قهرمانی... (اونم با مربیگری مارادونا که همراه میشه با تابلو شدن پله!: دی)
دیگو مارادونا در ۷ حرکت
این هم یک سری نکات جالب درباره تیم ملی آرژانتین و مارادونا:
۱- وزن مسی به کمتر از ۶۴ کیلوگرم می رسد با اینکه غذای مورد علاقه اش استیک با کاکل گوشت ران سرخ شده در پنیر و سس گوجه فرنگی است.
۲- دیگو مارادونا، مربی آرژانتین، از ۷۲ بازیکن طی ۱۵ بازی اولش استفاده کرد.
۳- با اینکه Aguero خویشاوند مارادونا است اما او می گوید که هرگز درباره فوتبال طی مسایل خانوادگی صحبت نکرده اند.
۴- زمانیکه سوختگی روی صورت Tevez اتفاق می افتد، مادرش تنها ۱۵ سال داشت.
۵- سباستین ورون به عنوان بازی ساز آرژانتین باز گشت، او ملقب به جادوگر کوچک می شود. مسی نیز La Pulga Atomica است یعنی کیک اتمی. Mascherano هم El Jefecito یعنی رییس کوچک.
۶- فرناندو ردوندوی بزرگ آخرین بازی های آرژانتین در ۱۹۹۸ را از دست می دهد چرا که او نمی خواست از دستورات مربی اش، Passarella، مبنی بر کوتاه کردن موهایش پیروی کند.
۷- اواخر سال ۲۰۰۱ و در بازی مقابل Levante از سری بازی های کاپ اسپانیا، بازیکن آرژانتینی، مارتین پالرمو، برای شادی پس از گل به سمت طرفداران تیمش (ویارئال) می رود و بر روی یک دیوار بتونی کوچک می ایستد تا به طرفدارانش احترام بگذارد اما دیوار سقوط کرده و او در زیر طرفداران ویارئال دفن می شود. ساق کوچک و بزرگ به همراه پای El Loco – مرد دیوانه – می شکند.
۸- نام پالرمو در کتاب رکوردهای جهان، گینس، ثبت می شود، البته نه برای دفن شدن در زیر وزن طرفداران تیمش بلکه برای گل نکردن ۳ پنالتی در یک بازی بین المللی در برابر کلمبیا. اولین ضربه پنالتی او به تیرک افقی دروازه می خورد، دومین ضربه پنالتی به بیرون می رود و سومین ضربه را دروازه بان کلمبیا می گیرد.
هرچند که پالرمو، ۳۶ سال دارد و کمتر از ۱۴ بازی ملی انجام داده است اما مارادونا او را در بازی های انتخابی جام جهانی و به عنوان بازیکن تعویضی در برابر پاراگوئه به بازی فرستاد. پالرمو برای ۱۰ سال از بازی های ملی دور مانده بود…
البته طرفداران آرژانتین فکر نکنند که آن بازی، بازی نهایی پالرمو بود! مارادونا در بازی دوستانه با غنا (به عنوان بازیکن ثابت) و در برابر پرو (برای انتخابی جام جهانی) به او میدان داد. در نهایت پالرمو یکی از ۲۳ مرد و یکی از ۶ مهاجم آرژانتین در آفریقای جنوبی شد.
۹- مارادونا تصویر فیدل کاسترو را بر روی ساق پای چپ و تصویر چه گوارا را بر روی بازوی راستش حک کرده است.
منابع: ویکی پدیا و mirrorfootball.co.uk و 1reza.net و عکس ها از نیوزلند هرالد
سلام به همه
راستش مسی با رونالدو مقایسه شد خونم به جوش اصلا نتونستم جلو خودمو بگیرم اومدم عضو شدم
چه مقایسه غلطیه اصلا ...:41:
مسی کجااااااااااااااااااااا
رونالدو کجا
خدایی واسه مسی افت داره با رونالدو مقایسه بشه
اگه قراره مقایسه هم کنیم رونالدو رو با مارتین پالرمو مقایسه کنیم طبق معیار های دوست عزیزمون از وسط زمین گل زدن و این حرفا...:27:
مارتین پالرمو گلزنتریــــــــــــن بازیکن تاریخ باشگاه بوکاجونیورز از فاصله 40 متری اون هم با سر توپ رو وارد گل کرد
اینم لینکش همه ببینن
به اندازه موهای سرش هم گل زده فقط 230 40 تا واسه بوکاکد:http://www.youtube.com/watch?v=sAyxtwtXp1M
موهای سرش هم از کریس بیشتره:27:
هیکلش هم درشت تره :31:
من همینجا از مارتین پالرمو هم معذرت می خوام که با کریس رونالدو مقایسه شد
بابا بنده خدا فقط بخاطر 3 پنالتی که 11 سال پیش خراب کرد 11 ســـــــــــــال به تیم ملی دعوت نشد به هیچ باشگاهی هم دعوت نشد و الان دارم با کریس رونالدو مقایسش می کنم خدا منو ببخشه...
VIVAAAAAAA RGENTINAAAAA
ولي كاپيتاني عجيب به مسي مياد هايه چيز در مورد رونالدو اگه از همين الان سوار يه فراري بشه و با آخرين سرعت هم حركت كنه شايد موقعي كه بخوان بزارنش توي قبر شايد به ناخن كوچيكه مسي حالا گفتم شايد، برسه:5:واقعا اين مسي توي زمين همه كار كرد
نگران نباشيد به موقع گل هم ميزنه گذاشته كنار همه رو يه جا به برزيل و پرتغال و ... بزنه
ببخشید جو گیر شدم چرت نوشتم :31:
اينا هم داشته باشيم بد نيست
جاش خاليه واقعا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------
---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------
اين هم از ساعت هاي دون ديگووسط ساعت امضاي خودش
آقا عجب ساعت توپيهوگجا ميشه خريد؟؟كدوم كشور؟؟
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
جون مادرتون بيخيال رئال و بارسا و ديگر تيم ها بشيد
فقط آرژانتين و عشق هست.رئال و بارسا هم آرژانتينيها قهرمان ميكنن
فقط آرژانتين و باشگاههاي آرژانتين و طرفداران آرژانتين
دم همتون گرم
فقط آرژانتين فقط آرژانتين فقط آرژانتين فقط آرژانتين فقط آرژانتين فقط آرژانتين فقط آرژانتين ولا غير