وا وای.
چقدر موقعیت خراب کردن نیمه دوم.
برزیل باید 4-5 تا میخورد.
قلبم درد گرفت.
تبریک میگم. تبریک
امروز همه درباره لاله های نارنجی حرف میزنن! شما چطور؟:27:
Printable View
وا وای.
چقدر موقعیت خراب کردن نیمه دوم.
برزیل باید 4-5 تا میخورد.
قلبم درد گرفت.
تبریک میگم. تبریک
امروز همه درباره لاله های نارنجی حرف میزنن! شما چطور؟:27:
خوب فینال معلوم شد
اسپانیا و هلند .
نایب قهرمانی رو به هلندی های عزیز تبریک میگم .
نقل قول:
اینو خوب نیومدی اونجا دیگه اسپانیا
میگه تیک تاک گل
تیک تاک گل
تیک تاک گل:31::31:
حالا لالاي لالاي
برزيل ميبريم.
همرو ميبريم.
جام هم ديگه ميبريم.
نميشه 3 فينال بدون برد
اسپانیا یا هر تیمی که برسه به هلند ، تو باتلاق هلند گیر میفتهنقل قول:
ببین من کی گفتم هلند قهرمانه
دوستان گرامی تبریکات عرض میشود.
دید گفتم سکته میکنم تو بازی؟
درسته بردیم ولی خیلی خیلی آخر بازی گند زدن. انگاری به همون 2 تا گل راضی بودن!! خیلی خیلی سوتی میدادن آخرش
و در آخر
این داور رو از کجا اوررررررررررررررررررررررر رردن؟ هیچی حالیش نیست!!
جای کارت زرد و قرمز هم بلد نبود جفتشو گذاشته بود توی یه جیبش...........خنگ!
من سرم بیشتر از قلبم درد میکنه.چقدر بی هوا زدم تو سرم!!!!!
هلند انتقام جام 98 رو گرفت.پیش به سوی قهرمانی.
برزیل هم از این کرکری ها زیاد میخوند.نقل قول:
اینو خوب نیومدی اونجا دیگه اسپانیا
میگه تیک تاک گل
تیک تاک گل
تیک تاک گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه اومدن تبريك بگن.
خيلي ممنون.ايشالا عروسي بچه ها جبران كنيم:31:
ای کاش ارژانتین محبوب انتقام برزیلیها رو از نارنجی های نفرت انگیز:13: بگیره!!
تبریک میگممن طرفدار برزیل نیستم یجورایی هم ازش بدم میاد ولی از حق نگزریم فقط شانس اوردین که بردین
انتقام جام 98 . 94 رو با هم گرفت
آقا چرا اینقدر مارو زجر کش کردن دوازه خالی رو هم گل نمیزدن فکر کنم می خواستن برزیل بیشتر از این آبروش نره . واقعا چه بچه های دل رحمی داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برو تو تاپیکت با اون مربی سوژه تون.
دلقک بزرگ
فیلم نیمه دوم رو چند بار ببین.نقل قول:
تبریک میگممن طرفدار برزیل نیستم یجورایی هم ازش بدم میاد ولی از حق نگزریم فقط شانس اوردین که بردین
دوباره شانس رو تعریف کن
خدا کنه بهم بخورننقل قول:
هلند آرزانتین رو اگر از پس آلمان بر بیاد میخوره
تبريك ميگم ...
نقل قول:
برزیل رو ستارهاش می چرخید که اونام تعطیل بودن تو این جام
ولی اسپانیا تیمه
این قدر پاس میدن که بازیکنای هلند گیج بشن
تبریک به بروبچ هلندی . ازینکه برزیل منفور رو حذف کردین ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ولی خب متاسفانه فینال میخورین به آلمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . به هر حال نایب قهرمانی تو جام هم کم نیس . تبریک میگم بتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بابا این نگید آلمان
المان تا حالام آمده بابا برای این بوده که تیم قویی جلوش ظاهر نشده
حالا ببین آرزانتین چه کارش می کنه
تبریک واقعا حال کردم با هلند به خاطر برد برزیل
لیاقت تیمی که رونالدینیو دعوت نکنه از این بیشتر نیست :27:
تو فینال اگر اتفاق خاصی نیوفته در خدمتتونیم :21:
با ابینکه برزیلی هستم اما تبریک میگم بهتون
باید جنبه باخت رو داشته باشیم دیگه.تیمتون خیلی خوب بازی کرد و از حق نگذریم مقابل یکی از بدترین تیمهای برزیل قرار گرفته بود اما خب حداقل جلوی نام برزیل کم نیاورد.
وای چه جامیه
چه آلمان بیاد و چه آرژانتین در هر صورت هلند انتقام میگیره و قهرمان میشه
نقل قول:
تکنیک بزیل کم اورد.اسپانیا اندازه برزیل تکنیکی نیست.
اسپانیا مبهوت بازی هلند میشه.
حالا یه کم صبر کنید تا ما جشن پیروزی رو کامل کنیم.بعد بیشتر بحث می کنیم.:31:
ايول تيم محبوبم برد !
تبريك به همه ي هلندي هاي عزيز
هلند با پرسينگ شديد و استثناييش و همچنين دوندگي فوق العاده و خيره كننده تونست برزيل رو نابود كنه !
ديديد برزيل چطور از نظر سرعت محو شد ؟ ( خستگي لوسيو آخر بازي ديدني بود ! ويلچر ميخواست بنده خدا ! )
شتر در خواب بیند پنبه دانه :27:
ایول به تیم هلند واقعا حال کردم تبریک به همگی
ببخشید متوجه نشدم آرژانتین تیم محبوبیه تیمی که آدم مربیشو می بینه میخاد بالا بیاره :2:نقل قول:
خوشحالی می کنیم.
برد شیرینی بود.
ماشالله به این استقامت و روحیه:31:نقل قول:
آره.برزیل نیمه دوم زمین تا آسمون با برزیل نیمه اول فرق داشت.:10:نقل قول:
با ابینکه برزیلی هستم اما تبریک میگم بهتون
باید جنبه باخت رو داشته باشیم دیگه.تیمتون خیلی خوب بازی کرد و از حق نگذریم مقابل یکی از بدترین تیمهای برزیل قرار گرفته بود اما خب حداقل جلوی نام برزیل کم نیاورد.
هلند هم یکی از پر سوتی ترین بازیهاش رو انجام داد!!!:31:
هه هه هه هه
می بینم که برزیل حذف شد
آخی
شما فعلا برو تو آغوش رئيس جمهور محبوب دلها آقاي داسيلوا نژاد !!نقل قول:
دوست عزیز شما یه نگاهی به تاریخچه ی بازیهای هلند و آلمان بیاندازی بد نیست :8: برد آلمان واسه هلند مثه کره ( رو کاف فتحه بگذارید ) است :27:نقل قول:
:40: تــــبــــريـــــك بـــه تـــمـــامــي طـــــرفـــداران خـــون گـــرم هــــلــنـد :40:
:26::26::26::26::26:
آرزژانتین هرچی که باشه توی دنیا از نظر محبوبیت و قدرت دومه کاری به مارودونا هم نداریم خودتون هم میدونید که این بازی رو شانسی بردید دعا کنید به تور آرژانتین نخورید تیم بی رحم امریکای جنوبی:27:نقل قول:
برزیل تیم بزرگی بود و هست ولی با غرور شدیدی که داشتند و عصبانیتی که از ابتدای بازی در رفتار بازیکنان برزیل دیده میشد بازی رو دو دستی تقدیم هلند کردند.... مبارک هلند باشه انشاالله.....
من اصلا از تیمی که عصبی باشه و دیوونه بازی دربیاره خوشم نمیاد.... با بازی ای که امشب دیدم و داد و بیداد و
لات بازیهای روبینیو واقعا نظرم درباره تیم برزیل عوض شد....
کشتیمشون .... :21:
آره ما این بازی رو شانسی بردیم ولی شما تو بازی با مکزیک اصلا شانس نداشتید.:27:نقل قول:
60 تا موقعیت گل تو نیمه دوم همش شانس بود.
حالا دیگه فینال این دوره حتما آرژانتین - هلند خواهد بود که هلند آرژانتین رو هم له میکنه و به ناکامی همیشگیش در جام های جهانی پایان میده
به امید قهرمانی لاله های نارنجی در جام جهانی
نقل قول:جام جهانی ۹۸ و ۷۴ رو که یادتون هســــــــــــت ؟؟؟
آرژانتین هم یه گوشمالی حسابی میدیم و میرفسیم خونه اش
اتفاقن اکثر فوتبال دوستای صاف و صوف از فوتبال احساسی آرژانتینی ها بدشون میاد :2:
آقا بسی حال نمودیم
ولی خودمونیم بعضی وقتها هم سوتیایه بدی میدادن این بازیکنای هلند. موقعیت 3 به 1 رو چه مفت هدر دادن
قابل توجه دوستانی که اصلا اعتقاد نداشتن هلند بازی رو ببره . لطفا نظرشونو عوض کنن . هلند نیمه دوم ترکوند . بازی خیلی خشن بود یعنی اگه یه داور دیگه بود میشد بازی هلند - پرتغال چهار سال پیش یه 17-18 کارت رد و بدل میشد :31: .
چقدر خوشحالم اصلا نمیدونم چیکار کنم . رو بینیو چه حرصی میخورد سر روبن نزدیک بزندش . کاملا بعد از خوردن گل تیم برزیل از هم پاشید ، اینه که میگن وقتی یه تیمی تاکتیکی بازی میکنه با تیمی که تکنیکی بازی میکنه سرتره . هلند با خوردن گل اصلا روحیشو نباخت و به هم نریخت مثل قبل آروم و با حوصله بازی کرد و بازی رو برد .
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
ببینم کی گفته آرژانتین قراره بیاد بالا ما قراره انتقام فینال 74 رو از آلمان بگیریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . آلمان صددرصد آرژانتین رو میزنه .نقل قول: