سلام دوستان,اینجا کسی هست که تخمین رتبه زبان داشته باشه؟؟؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان,اینجا کسی هست که تخمین رتبه زبان داشته باشه؟؟؟
ممنون
کدوم درس براتون سخت بود؟ من که ادبیاتو زیاد خوب ندادم. یعنی فکر کنم حتی عربیم بهتر بود. در کل خوب بود ولی. کلید یکشنبه میاد. اون موقع بهتر میشه گفت.
ادبیاتش خیلی اسون بود,عربی ودینی معمولینقل قول:
زبانشم از ریاضی سخت تر بود ولی در کل میشه گفت اسون بود.........
کلید درس زبان عمومی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته توجه کنید که این کلید رسمی سنجش نیست. یکی از اساتید خودش به سوالا جواب داده، این کلیدو منتشر کرده.
سوال 100 رو چی زدین شما؟ من گزینه 4 زدم.
یعنی من برم کنکور ازاد زبان آزاد بدم فقط4تا درس باید جواب بدم؟؟ ایا نمونه سوالاتش هست ؟ چون من هیچ کتابی پیدا نکردم که این نمونه سوالها توش باشه؟ مدت زمان امتحان چه قدر هست؟ کی برگزار میشه؟ 15 یا 16 تیر؟نقل قول:
بچه ها کسی بقیه کلیدا رو نداره؟
چرا انقدر سوت و کوره اینجا؟
بچه ها سوال آخر کنکور زبان (عمومی) چی میشد ؟
A comparison
some advice
disease
A change?
منم همونو شک دارم. من گزینه 4 زدم ( a change). شما چی زدی؟نقل قول:
من زدم comparison
میخواستم بزنم a change ولی بنظرم اومد این درست تر باشه
نه من صد در صد میگم چهار میشد. یه غلط داشتم میشه 97 درصد اینا؟
راستی ادبیاتشم سخت بود از اون میترسم جرات ندارم با کلید چک کنم.:41:
منم ادبیاتو خوب نزدم ولی به زبان تخصصی خیلی امیدوارم. 3 تا نزده دارم فقط تو اون. من اگه کلید داشتم، حتماً چک میکردم یه کم آروم بشم. الان دارم خل میشم کم کم...نقل قول:
ادبیات 30
عربی 30
دینی 40
زبان عمومی 90
زبان تخصصی 60 تا 70
با این در صدا میشه امیدی به تهران داشت ؟ مترجمی یا ادبیات انگلیسی
خوب فکر کنم امید به دانشگاه تربیت معلم تهران میشه داشت صبر کن فردا با کلید چک کنی بهترهنقل قول:
فکر کنم علامه طباطبایی بشه. من خودمم تو همین مایه هام. زبان تخصصیم یه کم بهتر بشه شاید.نقل قول:
همسر من دیپلم فنی حرفه ای داره و می خواد برای ادامه تحصیل در دانشگاه رشته زبان انگلیسی رو انتخاب کنه.محدودیتی داره؟باید حتما دوره پیش دانشگاهی رو بگذرونه؟ممنون می شم راهنمایی کنید. مرسی
سلام با این درصدا امیدی به قبولی روزانه هست؟مهم نیست کجا باشه !منطقه2
ادبیات 40
عربی 10
دینی 40
زبان عمومی 50
زبان تخصصی 60
آره باید واحدای پیش رو تو یکی از رشته ها گذرونده باشهنقل قول:
چه رشته ای؟ احتمالش کمه ولی نا امید نباش با کلیدم یه بار چک کن شبانه و غیر انتفاعی هم ثبت نام کننقل قول:
اینم برا کسایی که میخوان حدود رتبه و تراز و چند تا از ده تای دانشگاها رو برای مترجمی و ادبیات انگلیسی بدونن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درصدای من بر اساس کلید سنجش:
ادبیات - 41.33
عربی - 28
دین و زندگی - 48
زبان عمومی - 100
زبان تخصصی - 84.28
شما چی کار کردین؟
درصدای من:
زبان تخصصی - 62
زبان عمومی - 97
دینی - 76
عربی - 60
ادبیات - 52
خیلی تو زبان خراب کردم باورم نمیشه :42:
بقیه کسایی که کنکور زبان دادین بیاین اینجا درصداتون رو بذارین که حدودا بتونیم میانگین بگیریم :7:
دوستان کسی با این کلید زبان تخصصی مشکل نداشت
من گند زدم تخصصی رو !
درصدا که عالیه. البته یدونه غلط تو زبان عمومی میشه 94.67 درصد.نقل قول:
منم 6تا غلط داشتم تو زبان تخصصی که از همیشه بیشتره ولی همه اونایی که غلط زدم شک دار زده بوم (4تا از غلطا مال reading بود). در کل، احتمال این که کلید مشکل داشته باشه، خیلی خیلی کمه.نقل قول:
:41:شبانه مترجمی یا ادبیان انگلیسی چی؟ البته ز تخصصی50 :(نقل قول:
نه کلید کاملا درسته من هل شدم غلط زیاد داشتم درصدم پایین اومد ولی نه از پسیجانقل قول:
راستی 25 درصد مثبت برام اثر داره؟ من زبان و ادبیات 20 شدم :23:
ببین الان نمیشه مطمئن گفت بستگی به سطح سختی سوالا و درصد بچه های دیگه هم داره چه منطقه ای هستی؟نقل قول:
2نقل قول:
به نظر شما تخصصی سخت بود؟ من چون کنکورای سالای پیشو نخوندم و تا حالا کنکور زبان ندادم نمی دونم سطحشو!
من سوالای کنکورای قبلو نزده بودم ولی تو آزمایشیای سنجش و قلم چی این دومین درصد ضعیفم بود. یه دفعه 78 داشتم. بقیه 90 به بالا (بهترین: 1 نزده، 98.57 درصد).نقل قول:
بچه ها کسی سایت برای تخمین رتبه میشناسه؟ گزینه 2 و قلم چی که دستشون درد نکنه زبان تخصصی رو کلاً آدم محسوب نکردن.
سلام
اولا یه خداقوت به همه بچه هایی که کنکور دادن بخصوص زبانیاش
ببینید بچه ها اون زبان تخصصی ای که تو کنکورای ازمایشی (قلم چی، سنجش، گاج) میاد واقعا مطابق با اون سطحی نیس که تو کنکور سراسری میاد یعنی اسونتره... در ضمن اسونترین زبان تخخصی هم تا حالا به نظر من زبان تخصصی 89 بود واقعا ابکی بود واقعا
دوستان گند زدم گند در حد لالیگا این درصدای من دیگه کلا نا امید شدم بومی تبریزم ولی به هیچ جا امید ندارم ادبیات - -1عربی - 0دین و زندگی - 50زبان عمومی - 58زبان تخصصی - 30حالا شاید تو زبان تخصصی چند تا شک دشاتم که زدم یا نزدم ولی بهر حال با این درصدا رویای دانشگاه واسه من تموم شد درضمن یک سوال آزمون شما کی شروع شد مال ما 10 دقیقه به ساعت 3 تازه درا رو باز کردن فکر کنم آزمون نزدیکای سه و نیم شروع شد اصلا من واسه عربی و ادب اصلا وقت نکردم نگاه به شوالا کنم خراب شد حیفدوستان یک کارنامه از غیر انتفاعی تبریز پیدا کردم بنظرتون من واسه غیر انتفاعی شانس دارم ادبیات - 24عربی - 12دین و زندگی - 24زبان عمومی - 40زبان تخصصی - 10
اشکال نداره. آزاد مونده هنوز.نقل قول:
دوستان سایت سنجش یک اطلاعیه زده واسه علاقمندی پیام و غیر انتفاعی من که تو ثبت نام آذر ماه علاقمندی رو زدم کارت هم گرفتم ولی الان نوشته فقط اینترنتی جریان چیه ؟؟؟؟
خوبه باز منطقه 2 بودن برات امتیاز محسوب میشه من منطقه یکم :37:نقل قول:
من خودم زبانم خوبه یکم دست کم گرفتم پارسال بار اولم بود 70 زدم امسال 62 پس فکر کنم از پارسال سخت تر بوده یا من خنگ تر شدم
نه خوب اگه ثبت نام کردی دیگه مشکلی نداره اون برا کساییه که آذر ثبت نام نکردن
[QUOTE=konkoorii;7080876]خوبه باز منطقه 2 بودن برات امتیاز محسوب میشه من منطقه یکم :37:
من خودم زبانم خوبه یکم دست کم گرفتم پارسال بار اولم بود 70 زدم امسال 62 پس فکر کنم از پارسال سخت تر بوده یا من خنگ تر
ایشالاقبول میشی/من حتی 1ساعتم درس نخوندم پس این درصدای افتضاح حقمه!!!!!!
یعنی واسه دانشگاه آزاد هم باید پیش دانشگاهی رو بگذرونه؟
دوستان من یک چند تا کارنامه سال 90 رو دیدم واسه غیر انتفاعی درصدا هم بالا نیست مثلا طرف همه درصداش زیر 30 هستن به جز زبان عمومی که 40 هستش
یعنی این کارنامه ها درسته ؟؟؟؟
نقل قول:
بله دوست عزیز حتما مدرک پیش نیازه
چه مصیبتا کشیدم واسه این مدرک پیش
منم دیپلم فنی داشتم مجبور شدم متفرقه برم واسه مدرک پیش
پیشنهاد میکنم وقتت رو تو کلاسای روزانه پیش تلف نکن متفرقه ثبت نام کن فقط برو آخر ترم امتحان بده وقتت تلف نشه
----------------------------------------------------
دوستان کسی آمار شرکت کننده ها ی آزمون زبان و ظرفیت ها رو داره
بعید نیست. غیرانتفاعی کلاً درصدای بالایی نمیخواد ولی خوب فکر کن قبل از اینکه بری غیرانتفاعی. نمیگم به درد نمیخوره کلاً ولی راههای دیگه ایم هست مثل آزاد. در کل به نظر من، این طوریه:نقل قول:
سراسری > آزاد > غیرانتفاعی > پیام نور