از حذف عربها بسی لذت بردیم.
تبریک به همه
Printable View
از حذف عربها بسی لذت بردیم.
تبریک به همه
کدوم کانال بازی ها را با گزارش انگلیسی پخش میکنه؟
البته عربستان هم مثل ايران تو بد مخمصه اي افتاده اما فعلاً ما يه خورده اميدوارتريم كه از اين مخمصه خلاص بشيم اما اونا فعلاً هشتشون گرو نهشونه.
يه نكته رو هم نبايد فراموش كرد كه گروه عربستان هم به نظر تيم هاي گردن كلفتي داره ها من فكر نكنم ژاپن هم مقابل سوريه بازي آسوني پيش رو داشته باشه خدا رو چه ديدي شايد ژاپن و عربستان با هم حذف شدن!
سوريه و اردن به نظر ميرسه اگر رو فرم باشن دقيقاً مثل عراق يك بازي سراسر درگيرانه نياز دارن كه بشه بردشون. در كل جنس فوتبال اين سه كشور عين همه و فعلاً دور دور ايناست كه البته ما فعلاً يكيشونو زديم.
می تونید تشابهات مخمصه ایران و عربستان را بیان کنید؟نقل قول:
منکه هرچی فکر می کنم منظور شما را نمی فهمم!
رسماً عربستان اوت شد.
بسيار مسرور شديم. اما به جاش يك تيم قدر بالا مياد خواهشاً گول نخورين و دست كم نگيرين.
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------
منظورم اين بود كه هردو تيم جام جهاني رو ازدست دادن و بعد از اون در افتي محسوس قرار گرفتن. تيم ما تونسته در اين چند ماه يك ريكاوري نسبي داشته باشه ولي عربستاني ها همچنان تيره روزيهاشون ادامه داره الآن هم كه حذف شدن و ...نقل قول:
اوکی گرفتم البته الآن وضعیت ما خیلی خوبه.بالاخره اسمی هم باشه قهرمان دوره قبل رو زدیمنقل قول:
از بازی کند و ساکن عربها که بگذریم موضوع آزار دهنده دیگه وقت کشی های بی مورد و نامردانه(!)این تیمهاست دست بازیکن می خوره یه شکم طرف،صورتش می چسبه میافته زمین انگار به قول معروف شمشیر دو سر خورده!
من این مورد رو تو تیمهای شرق آسیا ندیدم
عرب ها حذف شدن ولی بازم از یه عرب دیگه باختن !
چی میشد هیچ عربی سعود نمیکرد ؟ :31:
الآن كه تلويزيون رو نگاه ميكردم حاجي لو اومد پشت خط و گفت 4 -5 تا از بازيكنان تيم ملي آنفلوآنزا گرفتن ولي جاي نگراني نيست چون همگي داريم ميريم سر تمرين! اون چه جور آنفلوآنزاييه كه سريع خوب ميشه؟
آخ جون!! حذف عربستان مبارک!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم حذف عربستان رو تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
.
کدوم کانال بازی ها را با گزارش انگلیسی پخش میکنه؟ :31:
سلام دوستان با یه بازی نمیشه قطعا گفت که فوتبال ایران چقدر قدرت داره و یا اصلا قدرت داره؟
من توی 20 سال عمری که از خدا گرفتم نتیجه ای که از فوقبال ایران گرفتم اینه که یه بازی خیلی عالی بازی میکنن بازی دیگه اونقدر بد بازی میکنن که حالم به هم میخوره
ایران واقعا امسال تو هافبک و حمله مشکلی نداره . فقط دفاع و دروازه سوتی اند .
لطفا به این لینکها سر بزنید و حال این عربهای کثیف رو بگیرید :
کد:http://www.facebook.com/pages/AFC-Asian-Cup-Qatar-2011/111625845573364
کد:http://www.facebook.com/group.php?gid=68887418803
الان منظورت اینه که تو بازی قبلی خیلی عالی بود؟؟؟؟!!!!!!!!نقل قول:
بابا دفاع تیم خیلی درزه. اون عقیلی که همش عشق دریبل داره اون هم از وضع نصرتی که همیشه خرابکاری میکنه. از انصاف نگزریم. موقعیت های عراق خیلی بیشتر بود. ولی به مربیش باخت. نیمه اول 10 دقیقۀ اول تیم ما افتضاح بود و 20-25 دقیقه آخر نسبتاً خوب بود. نیمه دوم هم که انصافاً تا 20 دقیقه عراق خیلی سر تر بود و فقط 15 دقیقۀ آخر تیم ما حمله کرد و اون هم به خاطر تعویض های خوب اما دیر هنگام بود. حالا باز هم فکر میکنی خیلی عالی بود؟؟؟!! این که تیم های دیگه دارن گند میزنن دلیل نمیشه بگیم تیم ما عالی بود.
دوست عزیز فکر میکنم کانال 10 الجزیره اسپورت به صورت فری داره پخش میکنهنقل قول:
ضمنا بسی حال کردیم با حذف عربستان
ژاپن همه که نیمه اول رو برد ! :41:
آقا این سیّد بزرگوار جلال(رفیقیت با هم؟:31:) مو کاشته ! خفن تابلوه! شما قبلن یک بار به سری که تازه مو کاشته باشه نگاه کرده باشی متوجّه میشی! چیز بدی نیست که دفاع میکنی!نقل قول:
حالا فکر نکنی خودم مو کاشتم فهمیدم! موهای خودم مثل گرگه!:7:
مگه کانال 10 الجزیره فری شده؟نقل قول:
ای جیگرم خنک شد از حذف عربستان بد جور:دی
دوستان به نظرتون آفساید نبود.
مشخص نبود ژاپنی توپ رو زد یا سوریه ای
عجب بد شانس هستند داورهای ایرانی
عجب بازیی شده
منکه میگم افساید بود
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
لول
واقعا بد شانسن
پنالتی برای ژابن:31:
پنالتی بود؟؟
گل شد
پنالتی سوریه که به نظرم آفساید بود اصلا . مرادی فکر کرد مدافع ژاپن توپ رو داد عقب . فکر کنم اشتباه کرد :41:.
پنالتی ژاپن هم میتونس گرفته نشه . شاید خواست جبران پنالتی اول رو بکنه .
ایشالا دور بعدی بازی بدن بشون با این اوضاع .
.
لول چی میکنه
خوب تیم داوری ایران آبروی همه رو حسابی برد
انشا الله فینال جام جهانی رو بهشون میدن
افساید نبود اخه مهاجم پشت دروازبان بود
گل گفتی حواسم نبود کاملا درستهنقل قول:
گل افساید+جنجال+اشتباهات پیاپی و نداشتن تسلط در بازی در دقایق پایانی=:27::18:
فقط تو بازیی که تیم داوری ایرانین اینطور شده فعلا=:21:
از همین الان ترکی رو حذف شده بدونید=:2:
تا اونجایی که من میدونم آخرین بازیکن توی زمین مدنظر هست ، صرف نظر از پست بازیش :46:.نقل قول:
.
عجب!!!نقل قول:
نوشته شده توسط HardWare Professor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان داره کارشناسی میکنه ببینیم چه میکنن
اگر مساوی میشد سوریه/اردن 4 امتیازی میشدن و میتونستن با یک تبانی(که از عربا بعید نیست:31:)بازی بعدشون که با همه
رو مساوی کنن که اینطور رسما زاپن حذف میشد و شدیدا در مراحل بعد به نفعمون بود!
سلام
من یه چیزو متوجه نشدم
بازیکن سوریه که نمیخواست به توپ ضربه بزنه.فقط داشت تلاش میکرد که دست دروازه بون به توپ نرسه!اینم افسایده؟کمک داور هم افساید گرفته بود ولی ترکی با دستش اشاره کرد که نه و پرچمو بیار پایین
به به جام ملت ها هم یکی از اون داوری های ناب (!)ایرانی رو دید! به آقای عنایت تبریک میگم (گرچه استعفا کرده)
فقط فرض کنین این بازی داخل ایران بود بعید بود نا بازیکنا و لیدرا و هوادارا و.... داور رو زنده بذارن!
مطمئنی همچین قانونی وجود داره من که فکر نکنم چون اگه بود مزدک حتما می گفتنقل قول:
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
بازکن سوری می خواست توپ رو بگیره که بعد بزنه تو گل صد درصد افساید بود حتی اگه اون چیزی بود که شما میگی به دلیل ایجاد مزاحمت برای دروازه بان آفساید بودنقل قول:
گفتن 2تا پنالتیا استباه گرفته
کاش حداقل اون پنالتی ژاپن نمی گرفت تا ژاپن حذف شه :31:
ولی من هنوزم فکر می کنم چون پشت اخرین مدافع حریف بود پس افساید نیست
فکر کنم همین امشب ترکی رو برگردونن به ایران!
اینم از شانس داور ایرانیه ! کدوم بازی تا حالا اینقدر داوریش سخت بود ؟ :31:
اما ترکی بد قضاوت کرد ! تویه پنالتی ژاپن دیدش خوب بود اما به اشتباه اعلام پنالتی کرد ! تویه پنالتی سوریه هم من بعد از بازی دیدم می گفتن کامرانی فر پرچم زده ، چرا نظرش رو قبول نکرد ؟!!
شانسش برای قضاوت خیلی کم شد !! اگه از این امتحان سربلند بیرون میومد بازی های بهتری هم بهش می رسید ! بیچاره کامرانی فر ! :31:
اوووووووووووووههه. عجب گندی زد این ترکی . مثل همیشه. فکر میکنه قاطعیت = درست بودن هست. کمک داورش آفساید گرفته، بازیکن سوریه هم که تو موقعیت آفساید بوده، فقط میمونه این که کی به توپ ضربه زده باشه. از روی احتمال هم باید آفساید میگرفت. اما افسوس مثل همیشه غرورش کار دستش داد. این بابا فقط مثل دیوونه ها به طرف بازیکن ها میاد و موقع کارت دادن انگار دعوا داره. مثل نقل و نبات هم که بازیکن اخراج میکنه. سالها قبل باید جلوشو میگرفتن ولی اینقدر رو اشتباهاش سرپوش گذاشتن که حالا همچین گند بزرگی رو زد. هاها
پشت آخرین مدافع که مصداق کامل آفسایده ! ولی اون چچیزی که من می دونم و البته فکر میکنم درسته اینه که اگه یه مدافع عقبتر از دروازه بان باشه دروازه بان رو به عنوان آخرین نفر در نظر می گیرنند یعنی اگه اول دروازه بان باشه بعد مهاجم و بعد مدافع آفسایده( البته فکر کنم)نقل قول:
اینم از بهترین داور ایرانی ها
من تو دبی اسپورت دیدم بازیکن ها و مربی سوریه حمله کردن به ترکی که پارش کنن نیروهای امنیتی جلوش را گرفتن
بعد ببنید لیگ ما با این داور ها چی میکشه
دو تا پنالتی اشتباه
دو تا اخراج اشتباه
مهمترين دليل اينكه تركي در پنالتي عليه ژاپن اشتباه كرده اين بود كه بازيكنان سوريه بعد از اعلام شدن پنالتي عليه خودشون آنچنان اعتراضي نكردن و معلوم بود كه ميدونستن اوضاع از چه قراره!
فکر کنم تلاش برای رسیدن به توپ و تاثیر موثر افساید باشهنقل قول:
ولی هنوز معلوم نیست دقیقا!
ولی به نظرم پنالتی دوم درست بود مردای اشتباه میکرد