بله,در حد همون یکی دو میلیمتر کاملا طبیعیه.نقل قول:
ولی هارد نباید صدای خیلی زیاد یا خر خر بده!
بله,در حد همون یکی دو میلیمتر کاملا طبیعیه.نقل قول:
ولی هارد نباید صدای خیلی زیاد یا خر خر بده!
سلام
من چند روزی میشه lenovo z400 'گرفتم بعد اینکه ویندوز 8 نصب کردم وقتی کلید روشنایی صفحه مانیتور رو از روی کیبورد کم و زیاد می خوام بکنم نور صفحش خیلی کم میشه میره تو حالت مثلا ذخیره باطری که نورش کم میشه واسه ذخیره و هیچ جوری هم زیاد نمیشه مگر اینکه ویندوز رو ریست کنم و موقع ریست شدن کم و زیاد میشه راحت می خواستم ببینم مشکل از چیه؟از ویندوز 8 هستش یا درایور هاش یا چیز دیگه ایی هستش؟
بعد سوال دومم اینه که ویندوز سون 64 بیتی میتونم روش نصب کنم ؟؟(با توجه به اینکه تو سایتش درایور هاش فقط مال ویندوز 8 و xp داره واسه دانلود )
لطفا جواب بدین خیلی مهمه
ممنون
شما یا درایور مناسب رو نصب نکردی یا ویندوزت با درایور مشکل داره.نقل قول:
بله,سون 64 بیت هم میتونید نصب کنید,اتفاقا تو سایت واسه همه ویندوز ها درایور قرار دادن.
البته الان چند وقته به خاطر تحریم سایتش رو برا آی پی ایرانی ها بسته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیز پی ان هم که قطعه!:n15:
سلام دوست مننقل قول:
منم همین مشکل شمارو داشتم اما درایور ها رو که نصب کردم مشکل کاملا حل شد
ویندوز 7 رو بهت پیشنهاد نمیکنم چون درایورایی که ارائه شدن روی ویندوز 7 نصب نمیشن و من چندین بار مجبور شدم ویندوزم رو پاک کنمو و دوباره نصب کنم شاید مشکل حل بشه اما نشد!
سلام
من یه G585 گرفتم برای دوستی.
الان همه درایور ها رو نصب کردم اما وقتی والپیپر رو تغییر میدم،
در بالای صفحه نمایش با یه سری ارتعاشات و نویز های افقی مواجه میشم.
در حالت پیشفرض که بکگراند خود ویندوز هست مشکلی نداره.
سلام دوستان من z500 a دارم،میخوام ببین با کدوم دکمه صفحه safe mode رو میشه اجرا کرد؟
گرافیک gt645 برا گیم مناسبه ولی قدرتمندترین نیست!نقل قول:
کاربردتون چیه؟نقل قول:
سلام بنده چند روزیست lenovo y500 گرفتم
مشکلی که دارم اینه که وقتی به کابل برق وصل هست بازیها رو روون میاره مثلاً nfs most wanted 2 ولی وقتی شارژر رو در میارم و از باتری استفاده میکنم به شدت افت کیفیت دارم و همین بازی با کندی زیادی میاد
ویندوز 8 اورجینال هم روش هست
خواهش میکنم کمکم کنید
وقتی از برق در میاری سیستم میره روی powersaver برای اینکه روی high performance بزاریش وقتی با باتری استفاده میکنی روی علامت باتری کلیک کن بعد میتونی mode ها رو انتخاب کنی که روی auto balance بزار یا اون زبونه رو باز کن و high perfirmance رو انتخاب کننقل قول:
اصلا میتونی در اینترنت در مورد power plan ها تحقیق کنی کلی چیز جالب یاد میگیری که همشون بدردت میخورن
دوستانی که تینک پد e530 دارن لطفا چک کنید ببینید تو ویندوز 8 به هارد چه امتیازی میده؟
دوستانی که قصد تهیه تینک پد e530 رو دارن به چند تا جیز توجه کنن البته طبق تجربیات خودم :
اول اینکه حتما لب تاپ رو موقع خرید بعد نصب ویندوز از لحاظ درستی کلید ها مخصوصا کلید های ترکیبی fn چک کنید که مشکلی نداشته باشن که واسه من این مشکل و داشت یا اینکه اگر خودتون خواستید ویندوز رو نصب کنید 24 ساعت حق تست بگیرین ازش از لحاظ بلوتوث هم چکش کنید
دوم اینکه این لب تاپ جز سری صنعتی هست پس رو کیفیت صدا اصلا حسابی باز نکنین از لحاظ کیفیت صفحه نمایش هم خیلی بالا نیست ولی راضی کنندست
سوم اینکه از لحاظ باطری هم خیلی مصرف پایینی نداره و با دو ساعت ربع وبگردی تموم میشه و این یعنی خیلی ضعیف صفحه کیبودش هم طوری طراحی شده که بین هر دکمه مخصوصا تاچ پد و کیبوردش اشغال میگیره کیبوردش بک لایت نداره و تاچ پدش هم رد مقایسه با سری z مثلا z580 یه خورده زبر هست و انگشت روش خیلی روون نیست و در اخر اینکه مثل سری مولتی مدیا وقتی صدا رو از روی کیبورد کم میکنی روی ویندوز نواری مبنی بر کم و زیاد شدن پر نمیکنه و با گوش باید صدارو تنظیم کنید
و اما خوبی هاش هم اینه که جای دست روش نمیمونه صفحه نماشش مات هست و چشم و خیلی اذیت نمیکنه زاویه دیدش خوب هست اما عالی نیست کولینگ دو طرفه داره سیم کارت میخوره usb power که چیز بیخوردی هم هست چون درست شارژ نمیکنه و از همه مهمتر یک track point وسط کیبورد داره که کار کردنو با موس رو اسون تر میکنه موقع خریدش سعی کنید هارد 500 با سرعت 7200rpm رو بخرید چون ظاهرا هارد 750 سرعتش 5200rpm هست
در کل قضیه لب تاپ خریدن خیلی دقت کنین من که خریدمش اما 24 ساعت نگذشت که رفت گارانتی و این یعنی 2:250.000 ت تو سطل اشغال :n21:
کسی هست Y500گرفته باشه؟
اول بگم کارخونه لنوو و خط تولید تینک پد مال پدر بنده نیس که بخوام ازش دفاع کنم ولی لازمه بعضی چیزا رو روشن کنم:
کار نکردن کلید های fn از نصب نکردن درایور Hotkey Features هست,بعید میدونم اتصال کلید ها برقرار نبوده باشه!تو سری آیدیا پد شاید ولی تو تینک پد همچین چیزی نشنیدم تا حالا!نقل قول:
اول اینکه حتما لب تاپ رو موقع خرید بعد نصب ویندوز از لحاظ درستی کلید ها مخصوصا کلید های ترکیبی fn چک کنید که مشکلی نداشته باشن که واسه من این مشکل و داشت یا اینکه اگر خودتون خواستید ویندوز رو نصب کنید 24 ساعت حق تست بگیرین ازش از لحاظ بلوتوث هم چکش کنید
خب قطعا همینطور هم باید باشه,در غیر اینصورت بهش نمیگفتن صنعتی!میگفتن مولتی مدیا!نقل قول:
دوم اینکه این لب تاپ جز سری صنعتی هست پس رو کیفیت صدا اصلا حسابی باز نکنین از لحاظ کیفیت صفحه نمایش هم خیلی بالا نیست ولی راضی کنندست
در مورد صفحه نمایش هم از لپ تاپ های سری اینسپایرون دل و cx ام اس آی که شخصا مقایسه کردم خیلی بالاتر بوده!بقیه رو هنوز مقایسه نکردم.
بدون استفاده از اینترنت wifi تا حدود 5 ساعت جوابگو هست.نقل قول:
سوم اینکه از لحاظ باطری هم خیلی مصرف پایینی نداره و با دو ساعت ربع وبگردی تموم میشه و این یعنی خیلی ضعیف صفحه کیبودش هم طوری طراحی شده که بین هر دکمه مخصوصا تاچ پد و کیبوردش اشغال میگیره کیبوردش بک لایت نداره و تاچ پدش هم رد مقایسه با سری z مثلا z580 یه خورده زبر هست و انگشت روش خیلی روون نیست و در اخر اینکه مثل سری مولتی مدیا وقتی صدا رو از روی کیبورد کم میکنی روی ویندوز نواری مبنی بر کم و زیاد شدن پر نمیکنه و با گوش باید صدارو تنظیم کنید
از هر متخصصی بپرسی بهت میگه کیبورد های لنوو جز بهترین هاست!و مدل E530 تنها تینک پد با صفحه کلید chiclet keyboard یا همون جزیره ای هستش!که اتفاقا طبق ادعای خود شرکت ضد آب و گردوغبار هم هست!توجه کنید که این مورد ضدآب رو من شخصا امتحان نکردم و فقط نقل قول میکنم.
یقینا با 2250 هیچ لپتاپی با این کانفیگ پیدا نمیکنید که بک لایت داشته باشه!هر چقدر پول بدید همونقدر هم بهره میبرید!
به نظر خودتون واسه چی تاچ پد رو کمی زبر کردن!؟برا اینکه نوک انگشت کمی اصطکاک بیشتری پیدا کنه تا درصد خطا کمتر بشه!
نشون داده نشدن نوار کم و زیاد شدن صدا باز هم مربوط میشه به نصب نکردن درایور Hotkey Features !با نصب این درایور تمام نوارها و علائم کلیدهای کیبورد فعال میشه!
یادتون باشه این لپ تاپ 3گیگ درایور داره,برای استفاده ازش باید اونارو نصب کنید.همشون تو سایت لنوو هست,البته بعضی از فروشگاه ها هم واسه راحتی مشتری اونو از قبل دانلود میکنن و تو دی وی دی به مشتری میدن.
جناب hitboy عزيز من كه با كسي بحث ندارم همينطوري. كه شما خواستي يه چيزيو روشن كني منم خواستم يه ديدي نسبت به كساني قصد تهيه مدل e530. دارن رو بدم
در راجب به كليد هاي fn درسته حق باشماست با نصب درايورهاش مشكل حل ميشه اما باز هم به لطافتي سري هاي ideapad نيست
اما در راجب به كيفيت صفحه نمايش من دو مدل z580 و e530 رو ديدم نميگم صددرصد اما اگه شما هم ببيني متوجه ميشي كه z580 يه چيز ديگست كه احتمالا به خاطر روكش براقش هست كه طبيعيه
و اما راجب به باطريش اگه شما كه حرف متخصص ها رو زدي من رفتم گارانتي سازگار و پرسيدم گفتن كه اره همينطوريه 2ساعت ربع بيشتر شارژ نگه نميداره واسه باطريه 6 سلولي من تو سايت ديگه اي كه نگاه كردم بازم گفته بودن كه شارژ نگه نميداره
در خصوص بك.لايت بودن كيبوردش هم ظاهرا سري هاي قبلي تينك پد فكر كنم سري t و x كيبوردشون بك لايت داره پس همه فكر نكنن كه چون سري تينك پد هست كيبوردش بك لايت داره
البته بك لايت بودن كيبود هم فكر نكنم خيلي هزينه ي زيادي داشته باشه شايد 300-400. ت اختلاف سري y580.
و اما قضييه ي زبري نظر شخصيتون قابل احترام هست اما همين زبر بودنش حركت از پايين به بالا باعث لگ خوردن موس وسط كار ميشه هرچند كه يك كاربر ديگه هم از همين ضعف زبري تاچ پد گفته بود نميدونم شايد هم من بلد نيستم كار كنم باهاش :-D.
از لحاظ كيبورد هم همينطري كه گفتم خيلي جنس خفني نيست يه كيبورد معمولي هست اما با همه ي. اين تفاصيل ؟!! :دي من از لب تاپ راضيم و پشيمون نيستم چون خوبي هاش كه تو پست قبلي گفتم به بدي هاش برتري داره بازم ممنون كه به فكر راهنمايي بودين :)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
کسی میدونه تو لپ تاپای لنوو تو قسمت Energy management که میری یکی از گزینه هاش به اسم hard disk drive power server دقیقا واسه چه کاریه؟؟؟
بهتر تو حالت on باشه یا off؟؟؟
خب منم بالخره یه دونه e530 گرفتم با این کانفینگ
i5 3210
4 g ram
2g gt635m
750 hard
در کل کیفته ساختش نسبت به لپتابای هم قیمتش یه لول بالاتره از نظر گرافیکی هم فعلا که مکس پین 3 رو روش نصبیدم خوب جواب داده
در کل اینجور که همه میگن عمری ترین لپتابه تو این رنج مام فعلا راضی ایم
آقایون لبتابهای G580 و B590 و B 570 با CPU : i3 چطور لبتاب هایی هستن؟کیفیت و کاراییشون چطوره؟
سلامنقل قول:
برای ورود به safe mode
1-کلید win +X رو فشار بده
2- گزینه command prompt admin رو انتخاب کن
3- این عبارت رو بزن bcdedit /set {default} bootmenupolicy legacy
مانند شکل زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4
4-حالا برای ورود کافیه موقع نمایش لوگو lenovo (روشن شدن سیستم) کلید Fn+F8 رو بزنی
امیدوارم جواب بگیری .من که جواب گرفتم
:n12:
سلام دوستان
سازگار روی لپتاپهاش کیف و موس و آنتی ویروس از چه مارکی میده؟؟؟آنتی ویروس چیه؟
آیا هدفون دارن؟؟
هدفون نداره،کیفش مارک خود لنوو نیست و آنتی ویروسش هم فک کنم بیت دفندر باشه:n02:
اگه به جای shut down همیشه hibernate کنیم مشکلی پیش میاد؟
وقتی Hibernate می کنیم یک کپی از Ram داخل هارد ریخته میشه.اینجوری تغییرات که باید حتما سیستم خاموش و روشن شه(restart) در سیستم اعمال نمیشه.قاعدتا نباید مشکل داشته باشه ولی خودم یه زمانی زیاد هایبرنت می کردم احساس می کردم سیستم مشکل پیدا می کنه!نقل قول:
حالا اگه طولانی مدت sleep کنیم چی؟! من z500 دارم.وقتی sleep می کنم سیستم در ظاهر کلا خاموش میشه و وقتی به برق وصل نیست فقط با دکمه پاور روشن میشه و خیلی هم سریع ! و وقتی هم به برق وصل باشه چراغ پاور به حالت چشمک زن در میاد و با هر کلیدی روشن میشه.مثلا یه شب تا صبح sleep باشه مشکلی پیش میاد؟ درضمن مصرف باتری در این حالت بسیار ناچیزه.:n13:
سلام
لب تاب های لنوو برای خاموش روشن کردن بلوتوث تنظیمات خاصی دارن؟ لب تاب بنده Y500 هست و موندم بلوتوث و وایرلسو چه جوری خاموش کنم؟
سلام
این خطا مربوط یه نصب کدوم درایور هست
تو z500 که با همون کلید وایرلس هستنقل قول:
عکس هواپیما F7
سلام. لپتاپ من z580 هس. یه مدتیه که مثلا وقتی صدا یا نور صفحه رو کم و زیاد می کنم و ... نشون داده نمیشه.کلا کلیدهای ترکیبی با fn رو نشون نمیده. hofix هم نصبه!!! چجوری باید پاکش کنم تا بتونم دوباره نصبش کنم؟
فکر کنم مربوط به Lan یا همون ADSL باشه.تو سی دی درایور به اسم Lan هستش...نقل قول:
دوستان کسی مدل g580 با کانفیگ 6/1tb/635 2g داره؟
ممنون میشم از معایب و مزایاش به صورت ریز بگه:n12:
سلام
چه فرقي بين سري G و سري B وجود داره ؟ با كانفيگ مساوي ، شما كدوم رو ترجيح ميديد ؟ ممنون
سلام عزیزان پی سی
شدیدا به کمک نیاز دارم
پیرو این تاپیک که هیچ کس کمکم نکرد ! میخواستم فردا پاشم لپ تاپم Lenovo z580 رو ببرم گارانتی،دستگاه کند شده و رو صفحه بوت ویندوز خیلی طول میده،ارور Hd Tune هم که تو همون تاپیک مشخصه
حالا به ذهنم رسید ،با توجه به اینکه درصد بالایی از احتمال میدم که هارد رو برام عوض نکنن،خودم بیام یه سری کارا بکنم،شاید مشکل حل شد
اولین قدم اینه که بیام با Low level format یه بار کلا هارد رو تمیز کنم،حالا Low level رو دانلود کردم،اما نحوه کار رو یادم رفته، ! هارد رو انتخاب میکنم،بعد که کانتینیو رو میزنم ارور میده و میگه In use هستش،یادم رفته باهاش باید چجوری کار بکنم !
2-باید دراویر های جدید رو بگیرم برای همه چیز دستگاه،درایور های خود سایت لنوو قدیمیه و اصلا آپ نشده
قطعات دستگاه و مدلشون
CPu : i5 3210 M
Ram : 6gb
hard : 750 Gb
graphic : geforce 630M
audio : realtek
کسی لطف میکنه در حقم و درایور های جدید اینارو لینکاشو بده ؟ درایور خود اینتل هم میخوام اما لینک اونم پیدا نکردم !
کلا الان یه راهنمایی بکنید ببینم چی کار میشه کرد ؟ هر روز منتظرم که دستگاه رو روشن میکنم هارد کلا پوکیده باشه و اطلاعاتم از دست بره،البته بک آپ دارم
یه دنیا ممنونم از هرکی که کمکم کنه :n16:
سلام
من یه Z370 دارم چند روزه tochpad درست کار نمیکنه!نمیشه با خودش کیلک کرد و باید از کلیدهای جداش استفاده کرد.درایورها هم کاملا نصب هستن
کسی نظری نداره؟!نقل قول:
بهترین کیفیت صفحه نمایش مربوط به کدوم مدلِ لنوو هست؟
میتونی موس بخری وصل کنی.نقل قول:
چقدر این تاپیک ساکتِ!!!
هیچکی جوابگو نیست!!!
نقل قول:
تنظیمات در کنترل پنل رو بررسی کنید
درایور ها رو پاک و مجدد نصب کنبد
اگر نشد مشکل از تاچ پد خواهد بود و باید تعویض بشه
مدتی هست که لپ تاپ پسرعموم با مشکل افت سرعت شدید روبرو هستش بطوری که در کپی و پیست کردن چند فایل ساده باید 1 ساعت ایستاد!نقل قول:
ایشون لپ تاپ رو پیش بنده آوردن و سیستم را چک کردم دیدم بله مشکل اساسیه، با زور بلا فایلای مهم رو ریختم تو هارد اکسترنالم تا هارد رو یک فرمت اساسی کنم!، و بعد اون هم ویندو 8 ریختم!، دیدم جواب نداد! بایوس سیستم رو آپدیت کردم بازم فرقی نکرد، درایورها رو آپدیت کردم بازم تاثیری نداشت! حالا موندم دیگه چکار کنم! جالب اینه که قبل بالا اومدن ویندوز هم چند دقیقه ای هم رو قسمت لوگوش می مونه بعد تازه ویندوزش شروع می کنه به بالا اومدن ! مدل لپ تاپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e530 هستش
راه حلی هست که بشه درستش کرد!
ممنون میشم دوستان کمک حال ما بشن!
دوستان چرا با اینکه دلار افت کرده اما هیچ کاهش قیمت خاصی رو در لپ تاپهای لنوو شاهد نیستیم؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Asus N56vz چطوره؟ بنظرت بخرمش؟نقل قول:
دوستان من E430 دارم دمای کارت گرافیک رو از کجا میتونم ببینم؟ برنامه HWMONITOR رو نصب کردم ولی گزینشو نداره!