سلام...بخشید من میخواستم ایکس 10 بگیرم که البته هنوز بین ایکس 10 و ویواز شک دارم!می خواستم از کسایی که دارن بپرسم مشکلشون با ایکس 10 چیه؟!!یعنی چیزی هست که بگین کاشکی اینو نداشت یا داشت(!) دیگه معرکه می شد؟!!
Printable View
سلام...بخشید من میخواستم ایکس 10 بگیرم که البته هنوز بین ایکس 10 و ویواز شک دارم!می خواستم از کسایی که دارن بپرسم مشکلشون با ایکس 10 چیه؟!!یعنی چیزی هست که بگین کاشکی اینو نداشت یا داشت(!) دیگه معرکه می شد؟!!
دوست عزیز صفحات قبل بخون همه چیز دستت میادنقل قول:
تنها مشکل ایکس10 صدای کمش هست که به نظر من مهم نیست
ولی آندو 1.6 الان زیاد جالی نیست و سونی اریکسون زودتر باید آندو 2.2 یا حداقل 2.1 برای این گوشی عرضه کنه
من شیراز هفته قبل 529 بدون گارانتی وهندفری بلوتوث خریدم
کسی و تهران اینو از یه جای معتبر خریده راضی باشه؟ادرسبده منم برم بخرم...آخه خیلی می ترسم سرم کلاه بره:41:
lقیمت دیروز 660 فول پک
630 هاف پک
دوستان این خبر تایید میشه.نقل قول:
فروشگاه زبرجد 2281812
با تشکر
قرهوده کاربر درست و امین و کارکشته بخش موبایل
من تماس گرفتم و آمارش رو گرفتم.
در کمال ناباوری گفت 520 ولی گفت تمام کرده و هفته دیگه میاره.منم میخوام.
راستی با فول پک.
کجا گرفتی دوست عزیز؟نقل قول:
من شیراز هفته قبل 529 بدون گارانتی وهندفری بلوتوث خریدم
آقا این صدای قسمت dialer گوشیم (بیپ شماره گیری) درست نشد . بعضی وقتا صداش بلند میشه که حد معموله بعضی وقتا صداش انقدر کم میشه که باید بگیرم در کوشم تا بشوم . کسی نمیدونه اشکال از کجاست ؟
ممکنه باگ آندروئید باشه؟
دوستان عزيز
تنها چيزى که باعث شده من براى خريد اين گوشى نرم مشکل نمايش متن پارسى در وب هست!
اين قضيه حل نشد؟(رووت شد؟)
...
توى جست و جوهام به يک مطلب برخورد کردم:
اين گوشى از مولتى تاچ پشتيبانى نخواهد کرد حتى با آندرويد ۲.۱
بدليل مشکل سخت افزارى!
من بشدت تو شک افتادم، بخرم يا وايسم براى معرفى يک گوشى ديگه!چون فعلا گوشى کاملى پيدا نکردم!
در مورد موتی تاچ تا 2.1 نیاد و نصب نکنیم متوجه نمیشیم که داره یا نه! چون یکی میگه میشه یکی دیگه میگه نه نمیشه .
این آخریا هم که یکی از پایگاهاش از طرف خود سونی اریکسون گفته نمیدونم تو کجا:31: بود . گفته میشه .
روت هم شد فکر کنم 1 هفته پیش بچه ها یه چیزایی میگفتن.
اتفاقا من توى يک انجمن تخصصى آندرويد به نقل از مسئولين سونى اريکسون گفته بود نمى شه!نقل قول:
خدا بگم چيکار کنه اين سونى رو!
باتشکر
قیمت دیروز علاالدین !!
هاف پک 580 ! فول پک 610 تومن
البته دیگه نمیدونم برنامه میریزن یا نه !
همشونم میگفتن گارانتی کامتل داره ! ولی فک کنم گارانتی اصلی پارس کامتل هست که این کلاهبردارا میگن کامتل خالی !!!
بهراد علا بی دین پول برنامه میگیرین خدا بگم چی کارشون کنه
پایتخت 620 و 660 برای هف پک و فول پک ارزون ترین قیمتی بود که من گرفتم
خب این گوشی هم به طور کامل روت شده و به زودی باید رام کوک شده و ساپورت فارسی و .... براش بیاد
در رابطه با مولتی تاچ هم درسته که خوبه و تو وب خیلی کاربرد داره ولی تا وقتی که تو بازی ها ساپورت نشه نمیتونه گزینه چندان مهمی برای خریدن یا نخریدن یه گوشی باشه
night lord صدای شماره گیر رو من قطع کردم ولی فکر کنم بستگی به صدای ringer داره..کم باشه اونم کم میشه زیاد باشه اونم زیاد میشه
بنده منظورم خود گوشیه نه ال سی دیش! خود گوشی خاموش نشه ایراد به حساب میاد به نظرم اونم موقع شارژ. پدر باتری رو هم درمیارهنقل قول:
از مولتى تاچ بگذريم!
خبر جديد از روت کردن نداريد؟
من بشدت پاپيچ اين سيستم عامل شدم!
من هر روز دنبال خبر روت شدن اين گوشيم تا برم بخرمش!
چون زبان پارسى در گوشى برام مهمه! من ۴۰% مواقع با گوشيم وبگردى مى کنم،مثل الان!
باتشکر
ببخشيد...كجا رووت شده؟؟؟نقل قول:
يه چيزي گفتن هنوز ادامه ندادن...معلوم نيست چقدر درست بوده...
ولي خدا كنه درست باشه ...
نه ربطی به صدای رینگر نداره . البته برای من اینجوریه . مگه برای شما هم کمو زیاد میشه؟؟؟نقل قول:
night lord صدای شماره گیر رو من قطع کردم ولی فکر کنم بستگی به صدای ringer داره..کم باشه اونم کم میشه زیاد باشه اونم زیاد میشه
نه بابا 580 نمیدن . منم 580 قیمت گرفتم بعد که رفتم بخرم با کلی چونه 605 برام در اومد .نقل قول:
قیمت دیروز علاالدین !!
هاف پک 580 ! فول پک 610 تومن
البته دیگه نمیدونم برنامه میریزن یا نه !
همشونم میگفتن گارانتی کامتل داره ! ولی فک کنم گارانتی اصلی پارس کامتل هست که این کلاهبردارا میگن کامتل خالی !!!
یه چیزی میگیا !!!:18: گوشی که موقع شارژ نباید خاموش بشه . من که تا حالا نشنیده بودم .نقل قول:
بنده منظورم خود گوشیه نه ال سی دیش! خود گوشی خاموش نشه ایراد به حساب میاد به نظرم اونم موقع شارژ. پدر باتری رو هم درمیاره
والا منم اول هر گوشی رو داشتم سعی میکردم با باتریش مدارا کنم ولی بعدا هر موقع دوست داشتم زدم به شارژ و هر موقع هم دوست داشتم ( هنوز شارژ کامل نشده بود) از شارژ کشیدم هیچ مشکلی هم پیش نیومده! دیگه اینقدرها هم ناز نازی نیستن گوشیها!
بعدشم کی گفته گوشی رو موقع شارز خاموش کنید؟؟ :13:هنوز بعضیا هستند که گوشیشون رو رو ویبره هم نمیذارن میگن باتری پدرش در میاد!
نقل قول:
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
--------------------------------------------------------------نقل قول:
بنده کاری به حضرات ندارم که نازنازین یا گوشیهاشون! ولی:
از قدیم و ندیم می دونم که موقع شارژ کرردن گوشی بهتر بود که گوشی رو خاموش می کردی بعد شارژش میکردی (لااقل تو بحث الکترونیک این تخصص منه) که برای حفظ عمر گوشی و باتری و عمر مفید سیمکارت باید گوشی خاموش بشه و هر گوشی رو که تا الان خاموش کردیم زدیمش به شارژ دیگه عنر عنر گوشی روشن نشده و آنتن نداده مث ایکس10. شاید کسی شب گوشیشو زده به شارژ نخواد گوشیش روشن بمونه حتما باید دنبال پروفایل آفلاین یا سایلنت بگرده؟!!!! این یا ایراده واسه گوشی یا این گوشی رو دوست داشتن اینجوری بسازن!!!
بعضی ها متاسفانه تو این فروم فکر می کنن ....
آخه قدیما گوشی های جاوای معمولی تو ایکی یه ثانیه خاموش و روشن می شدند الآن دیگه اونقدر ارزش نداره گوشی رو کامل خاموش کنیم و شارژ کنیم. مگه آخرش چقدر به عمر باطری اضافه میشه نمی خوایم باهاش پیر بشیم که! همینکه پیغام خالی بودن بده به نظرم کافیه. ببخشید وارد بحث های تخصصی شدم.
آقای من , کسی تو این فروم فکر مکر نمیکنه . به کسی هم بی احترامی نکن .:angry:نقل قول:
بنده کاری به حضرات ندارم که نازنازین یا گوشیهاشون! ولی:
از قدیم و ندیم می دونم که موقع شارژ کرردن گوشی بهتر بود که گوشی رو خاموش می کردی بعد شارژش میکردی (لااقل تو بحث الکترونیک این تخصص منه) که برای حفظ عمر گوشی و باتری و عمر مفید سیمکارت باید گوشی خاموش بشه و هر گوشی رو که تا الان خاموش کردیم زدیمش به شارژ دیگه عنر عنر گوشی روشن نشده و آنتن نداده مث ایکس10. شاید کسی شب گوشیشو زده به شارژ نخواد گوشیش روشن بمونه حتما باید دنبال پروفایل آفلاین یا سایلنت بگرده؟!!!! این یا ایراده واسه گوشی یا این گوشی رو دوست داشتن اینجوری بسازن!!!
بعضی ها متاسفانه تو این فروم فکر می کنن ....
کسی قصد بی احترامی نداشت به شما . قربان نه من ناز نازیم نه گوشیم چیز ناز نازی و خاصی هست نه کسی هستم که از این اخلاقا خشم بیاد .
اگه شما تخصصته واز قدیمی باید بدونی که اون ماله قدیم بود . الان تمام دقدقیه شرکتا رو کیفیت محصولاتشونه و اگه میخواستن تو همون قدیم بمونن الان دست شما x10 نبودو همون گوشیای ساایران احد بوق بود . عزیز فناوری تولید این باطریها (لیتیومی) وطریقه استفاده این گوشیهای اسمارت از باطری با اون قدیمیا فرق میکنه فکر کنم اینو خوب بدونی اگه تخصص داری . آره تو قدیم و ppc های قدیم اگه داشتی قبلا و تخصصته, وقتی 5درصد مونده بود باطری تموم بشه میزدی به شارژ و چون نباید شارژش تموم میشد چون حافظش میپرید . این ماله قبل از persistant storage بود . بعد از اونم و بعد از وین مو 5 وبا باطریهای لیتیومی دیگه این مشکل تموم شد عزیز . باطریای این دورو زمونه برای استفاده تا حداقل 5 سال ساخته میشن و اگه کامل شارژ نشن یا چمیدونم به قول شما گوشیو خاموش نکنی هیچ مشکلی پیدا نمیکنن . ولی میگن برای احتیاط بار اول بزارید 8 ساعت تو شارژ بمونن که اینم فکر زمان قدیمه و شارژش که پر شد کافیه چون شارژر شما و گوشیتون خودکار بعد از اتمام عملیات شارژ برق رسانیو قطع میکنه.
یه چیز دیگه آندروئید 1.6 یه سری کاستیا داره از جمله پروفایلی که شما میخوای که با آندروئید 2.2 بر طرف میشه .
حرف آخر , شما اگه خیلی باطریتو دوست داری گوشیت شارژش که داشت تموم میشد بزن تو شارژ بعد ار شارژ 100درصد از شارژ بکش همیشه .
نقل قول:
سلام.
در مورد کل بحث موجود نظر خاصی ندارم اما فکر میکنم (و فقط فکر میکنم و شاید هم اشتباه فکر کرده باشم) که توی شرکت سونی اریکسون هم که این گوشی رو ساخته حداقل یکی دو تا متخصص و مهندس و دکترای الکترونیک پیدا میشه که متوجه بشه خاموش شدن یا نشدن گوشی موقع شارژ به عمر باطری و گوشی و.... صدمه میزنه و این صدمه زدن به گوشی به دلیل فوق میتونه باعث این بشه که این گوشی تو بازار فروش نره و این هزینه کردن جهت ساخت گوشی و فروش نرفتن گوشی به دلیل این عیب بزرگ باعث متضرر شدن شرکت میشه و واسه همین قبل از ساخت گوشی این عیب رو برطرف کنن.(البته بازم تاکید میکنم که این نطر شخصی منه و شاید هم اشتباه فکر کرده باشم.):11:
به به.میبینم که دوستان دست به دست هم دادن که این تاپیک و هم مثل تاپبک قبلی روزی 3 صفحه با کل کل سر باطری و قیمت و ...ببرن جلو:دی یه ماشالا بگو....
اول 2 تا ویدیو از بچمون :دی
یکی Unboxing.بکی هم همینجوری!
[HTML]http://www.4shared.com/video/fgJVhNST/Unboxing.html[/HTML]
[HTML]http://www.4shared.com/video/HrrhIIsK/X10_Mini.html[/HTML]
Petition started to get 2.2 for Xperia X10
Many users of the X10 and potential buyers have deemed the OS of Sony Ericsson’s first Android handset, the Xperia X10 out of date. Currently the handset runs 1.6, while most other Android powered handsets run 2.1. Many apps also require 2.1 which limits the amount of apps and games available to the Xperia X10. Sony Ericsson have confirmed that 2.1 will be made available for the X10 by the end of the year though. This isn’t good enough for some users though, as Android have started rolling out 2.2. So by the time 2.1 comes to the X10, it will already be outdated.
An online petition has been started to get Sony Ericsson to bring 2.2 to the Xperia X10, instead of 2.1 when the update from the company is released. I myself am hoping Sony Ericsson take note and have signed the petition myself because, as part of the petition says, the X10 is a great handset but, is limited severely by outdated software.
The Creatouch app that allows users to personalize their Sony Ericsson Xperia X10 home screen is now available to download in the PlayNow market. It seems a bit hit and miss whether you can find it or not. For example, some people running X10i Nordic firmware have it, but despite running the same firmware it’s not appearing for me either directly through PlayNow or via Mediascape.
Creatouch lets you create personalised wallpapers and share these socially. We have included a few pictures of the
installation process courtesy of twitter user farhan032 after the jump
There is some good news and some bad news. The good news is that the Sony Ericsson Xperia X10 has finally been rooted. jerpelea from xda-developers managed to gain root access yesterday. The bad news is that it was created and flashed using SETool, which requires its own hardware. Unfortunately, for now, it means that the root won’t be accessible to the wider Xperia X10 community (unless you own the SETool box).
Whilst this is disappointing, they guys are hard at work trying to figure out a cheaper (read: free) way to gain root access. For those wondering what root access will bring to your Xperia X10, then the answer is full control over your handset including the ability to load custom ROMs, relocate apps onto your memory card, complete backup of the phone as well as being able to run some special apps designed for rooted handsets. We’ll keep you posted on further developments
.
سلام به همه دوستان.
من هم فکر میکنم که الان دیگه باطری ها تکنولوژیشون فرق کرده و مثل سابق با روشن بودن گوشی هنگام شارژ آسیبی نمیبینند زیرا اگه توجه کنید الان اکثر گوشیهای جدید با پورت یو اس ابی شارژ میشن و وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنیم خودش به صورت خودکار شارژ میشه که اگه باطری ها مثل سابق بودن باید بر اثر این شارژ کردن های مکرر دو هفته ای فاسد میشدند ولی چنین نیست.
با سپاس.
صلوات بفرستین تموم شه
دوستان این اندروید 2.1 کی قراره بیاد؟ به نظرتون این گوشی رو امروز بخرم یا صبر کنم آپدیت شه بعد؟
اللهم صلى على محمد و آل محمد و عجل فرجهمنقل قول:
...
من که صبر کردم تا آپديت بشه و هم رووت!
اگه رووت و آپديت نشه؛ با اينکه دلم نمى خواد مى رم سراغ ان۸
موفق باشى
باتشکر
خبر روت شدنش که سامان جون گذاشت
فقط خدا کنه این رام های دست کاری شده و آندو 2.2 زود براش بیاد
یه چیز خیلی باحال امتحان کنید انگشتتون بزارید زیر یه لباس با پارچه نسبتا نازک یا یه دستکش ( ضخیم نباشه ) دستتون کنید اون وقت با گوشی کار کنید تا به حساسیت تاچ راچل پی ببرید
امروز تو دانشگاه این با گوشی های دیگه امتحان کردم 8910 سامسونگ و آیفون اصلا یه همچین حساسیتی نداشتن
تاچ s8300 هم با پارچه نازك در حد يه پيراهن يا تي شرت ... راحت كار ميكنه !:31:
Rogers Confirms X10 Android Upgrade In The Autumnنقل قول:
Just a quick heads up about the Android 2.1 upgrade for the X10. Canadian network Rogers have been tweeting about some of their handsets being upgraded to Android 2.1. and the X10- is amongst them. The time frame they gave was simple ‘the fall’, that’s autumn by the way, and so it tied in pretty well with the previous reports we’d heard that the update would be making an appearance around September time. Now all this is well and good, I mean who doesn’t want to upgrade to Android 2.1? Well actually there are a few customers who have been asking Sony Ericsson for an upgrade straight to Froyo (Android 2.2) and to be fair we can’t really blame them given the increased responsiveness of the OS in 2.2, the faster browser and Flash support. However, this tweet from Rogers pours some cold water on the idea of a quick 2.2 upgrade, but of course that’s not to say it won’t come at all, but given that it will have taken Sony Ericsson around 5 months to release the 2.1 update it’s probably a safe bet that 2.2 won’t be on the cards for the X10 this side of Christmas.
اس8300 شما که بدون دست زدن با نگاه کردن هم کار میکنه:27:نقل قول:
تاچ s8300 هم با پارچه نازك در حد يه پيراهن يا تي شرت ... راحت كار ميكنه !
فک کنم سامسونگ اینو مخصوص واسه جیمز باند زده بوده اشتباهی افتاده دست تو:27: !
حساسيت صفحه نمايش x10 تو تست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
s8300 كه سهله ! corby هم با پارچه نازك كار ميكنه !
البته میدونین که
آقای Corey جودو کار هستند و بسیار خشن
و مثل من مرد :دی
و منظورشون از نازک شلوار جینی چیزی بوده :دی
وگرنه فکر کنم آیفون و امنیا اچ دی صفحات بهتر از s8300 و کوربی داشته باشند ...
نقل قول:
امروز تو دانشگاه این با گوشی های دیگه امتحان کردم 8910 سامسونگ و آیفون اصلا یه همچین حساسیتی نداشتن
الهم صل علی محمد و آل محمد و آله الطاهرین و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین من الآن الی قیام یوم الدین من الاولین والآخرین :5:نقل قول:
منظور از روت شدن چیه دوستان!
میتونیند بیشتر توضیح بدید که منظور از فرکانس یا همون واحدش که هرتز هستش رو میله ی افقی چیه؟نقل قول:
فکر کنم منظورتون از این تست اینه که هر کدوم که هرتز پایین تر داره حساست تاچش بیشتره ولی من منظورتونو نمی فهمم که به چی استناد میشه.. خواهشا منبع این تست رو برام بگذارید در زمینه الکترونیک واسم مهمه ممنون:10:
فری تو باز خالی بستی :دی
بهراد احتمالا حساسیت بالاشون به خاطر داشتن سوپر تاچ خازنی حساس به حرارت بدن از 100 متری که انحصار یه برندی خاص هست بوده دیگه:دی
بازم که این آمار های چرت و پرت اینجا گذاشتید که !!!!!!!!
هر کسی که با نکسوس و x10 کار کرده باشه به طور واضح میبینه که حساسیت کدوم بیشتره و اصلا نیازی هم به این جدول ها که طرف از سر بیکاری کشیده نیست
ضمنا اینجا تاپیک ایکس10 هست نه گوشی دیگه ای
نقل قول:
هر چي پايينتر باشه ضعيفتره .. زيرش نوشته Hogre به معني بالاترين عدد بهتره تا پايين ...
و اينجا نوشته
lagre
به معني عدد كمتر بهتر ... ولي بازم ميبيني كه عدد كمتر تو جدول رنكينگ بالا رو به خودش اختصاص داده
زبان هم سوئدي هست
منبع هم اين سايت هستش ولي بايد دنبال مطلبش بگردي
نقل قول:
کد:http://www.swedroid.se
این تست صحیحه ولی برعکس یعنی هر چی کمتر بهترنقل قول:
تاچ خازنی با میدان الکترونی حاصل از بدن انسان کار میکنه
هر چی میدان مورد نیاز پایینتر باشه عملکرد بالاتر میره
مشخص هست که nexus از hero و majic تاچ قویتری داره
در ضمن اون اولی اصلاً معلوم نیست چی هست Huawei ؟!?
و اگه معقول نگاه کنی نمیشه از برندای معتبر قویتر باشه
در نتیجه قویترین تاچ از آن x10 میباشد
نقل قول:
اين سايت و ترجمه ميگه بالاتر بهتره .. ببين
قدرت پردازنده و سرعت
زيرش نوشته hogre
حساسيت تاچ
زيرش نوشته hogre
بچمارك pi
زيرش نوشته lagre كه به معني كمتر بهتره ...
benchmark pi بايد كمتر باشه
نتایج تستاش به نظرم معقول نیست :13:
تست تاچ آیفون توش نبود ؟
کلا سایتش خیلی معتبر نمیزنه!!
نقل قول:
ديگه حالا اينكه معتبر هست يا نيست بستگي به نظر هر خواننده اي داره و قابل احترام ...
اين تست توسط معتبر ترين سايت اندرويد سوئد گرفته شده ...
فقط تست اندرويد ي ها هست ...
البته مثلا اين تست cpu و benchmark pi با تستي كه gsm arena از x10 گرفت يكيه ..