چقدر داستان بازی طول میکشه؟برای هر ماموریت مسافت زیادی رو باید بریم؟نوع سختی بازی چطوری هست؟گرافیک سنگینی داره؟
Printable View
چقدر داستان بازی طول میکشه؟برای هر ماموریت مسافت زیادی رو باید بریم؟نوع سختی بازی چطوری هست؟گرافیک سنگینی داره؟
من بازی رو تموم نکردم ولی میگن 30 ساعت گیم پلی داره..
نه اونجوری نیست که خیلی بخوای مسافت زیاد بری...
درجه ی سختی بازی تقریبا زیاده حتی روی حالت مدیوم..
گرافیکش بله سنگینه و سیستم تقریبا قوی میخواد..
ذوست عزیز من این تریلر رو برای دانلود گذاشتم ولی 50 درصد که رفته دیگه جلوتر نمیره میگه لینک expire شدنقل قول:
هر دو تا لینک تو اون صفحه رو من امتحان کردم ....
از جایی دیگه نداریش برای دانلود؟؟با همین حجم
کیفیت 1080 هیچ جور ریموت یا لیچ نمیشد ولی لینک زیر یه 720 با کیفیت هستشنقل قول:
[PHP]http://cache1.clip.dj/srv/get.php?id=lWnlHeZjf-c&f=mp4&title=NAMCO+LIVE+Dash+720p+The+Witcher+2+C GI+Intro&q=720p[/PHP]
ویدئوی جدیدی از بازی که در مورد مقایسه نسخه Xbox 360 با PC هستش:
یه خبر خوب ...
بازی لیک شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The Witcher 2: Enhanced Edition Story Recap Trailer
نسخه 360 بازی هم چند روزیه که منتشر شده که احتمالا کسانی که توی پی سی نتونستن اونو بازی کنن از دستش نمیدن
امتیازهای بازی هم به این صورته که فعلا خیلی خوب بوده و حتی از نظر میانگین امتیاز از نسخه پی سی هم بالاتره:
Eurogamer Italy 10
Meristation 9.6
Game Informer 9.5
Vandal Online 9.4
Multiplayer.it 9.4
XGN 9.3
3DJuegos 9.3
GamingXP 9.0
IncGamers 9.0
Strategy Informer 9.0
GamesRadar 9.0
VideoGamer 9.0
Eurogamer 9.0
Official Xbox Magazine UK 9.0
Official Xbox Magazine 8.5
IGN 8.5
بازی واکنش های خوبی داشته و بعضی از منتقدها اونو یکی از بهترین بازی های تاریخ 360 دونستن
نکته جالب اینه که Game Informer که به نسخه پی سی 9.3 داده بود به این نسخه 9.5 داده و اشاره کرده که حتی این نسخه بهتر هم هست
ولی در عین حال IGN به این نسخه امتیاز پایینتری داده و مقایسه اونو در زیر می بینید:
PC:
8.5 Presentation
Issues with the menus, but a great story and characters to keep you entertained
9.5 Graphics
The Witcher 2 is one of the prettiest games you can play
8.0 Sound
Strong music and generally good voice acting alongside some solid sound effects to bring battles to life
9.0 Gameplay
Excellent quest variety and opportunities for meaningful decision making. The combat is fast, fun and rewarding
8.5 Lasting Appeal
More so than most role-playing games, The Witcher 2 demands to be replayed to see how decisions can affect quests and characters
Overall 9.0
Xbox 360 :
9.0 Presentation
The Witcher 2 presents a unique and believable world, smeared with blood and grime
8.0 Graphics
Tearing and texture pop-in are occasional problems, but this is still an excellent-looking game
9.0 Sound
The score is fitting, and good voice acting supports a charismatic script
8.5 Gameplay
It's got one of the best sword combat systems around, but some other elements are finicky
8.5 Lasting Appeal
35 hours is a conservative estimate - importantly, you'll want to play to the end
Overall 8.5
خوب خدا رو شکر اینجور که معلومه تو نسخه xbox360 سنگ تموم گذاشتن .
---- بازی الان به دستم رسید - گرافیک فوقالعاده ! از نسخه PC بهتر نباشه به هیچ وجه کم نمیاره .
بازی فوق العادست .
خیلی خوب کار کردن ، گرافیک برای کنسول باور نکردنیه .
سیستم مبارزات سریع ، هیجانی و چالش برانگیزه .
شخصیت پردازی که اصلا حرف نداره .
دیگه اصلا موندم چی بگم !!!
محتوای مخفی: آخه چرا !!!؟
به نظر من داستان ویچر در مقابل اسکایریم خطی به نظر میاد اصن ! و اسکایریم یک دنیای دیگه س و خیییییییلی گسترده.نقل قول:
ولی مسئله اینه که شما با شخصیت اصلی ویچر ارتباط برقرار میکنی چون شخصیت پردازی شده. اما اسکایریم متاسفانه خیلی تهی هست در این زمینه.
داستان Witcher دربرابر Skyrim خطیه؟!اصلاً Skyrim داستانی داره؟تاجایی که یادم میاد Bethesda از Morrowind داره همین داستان تکراری رو به خورد ما میده.نقل قول:
با نظر اون دوستمون که گفته بود Skyrim چطوری تونست بهترین بازی و بهترین نقش آفرینی پارسال بشه شدیداً موافقم؛چیزی خیلی بیشتر ار فشردن یک کلید تشکر!
کلا این بازی از RPG های خاص هست که هیچ چیزی نمیتونه باهاش رقابت کنه اگر یه بازی بهترین باشه تو این سبک ویچر خیلی فراتر از بهترینه واقعا شاهکاره! واقعا باید به تیم بازی ساز تبریک گفت که رو کنسول هم تونستن کیفیت خوب رو به نمایش در بیارن! نمرات بازی هم رو PC و هم رو کنسول عالی بود و ویچر باز هم نشون داد که چقدر یه بازی میتونه زیبا و داستان پر محتوی داشته باشه!
به غیر از داستان و اینا گرافیک خیره کننده اون رو PC باز چیز دیگری هست به نظر من اون جنگل و ابشار در ویچر 2 چیز دیگه ای بود! دیالوگ ها کیفیت بالا و البته باس های بازی بخصوص اون اژدها! :31:
به نظرم دوستان درست میگن این بازی برای بهترین شدن بیشتر مناسب بود من به شخصه شخصیت پردازی واقعا قوی و همینطور داستان پر محتوی ویچر رو خیلی بالا تر از عنوان های دیگه دیدم البته Dark Souls هم هیولایی بود تو 2011 واقعا این دو تو بازی باید برترین میشدن نظر شخصی من که اینه! :31:
دوستان بین این بازی و و بازی اسکای ریم کدوم رو پیشنهاد میدیدن ؟ خداییش کدوم قشنگتره ؟ من نمیخوام زیاد گسترده باشه و گیج بشم که الان کدوم کارو انجام بدم، از نظر باگ داشتن کدوم جلوتره ؟
هر دو عنوان های بزرگی هستن ولی ویچر 2 واقعا زیبا تر و داستان خیلی پر محتوی و شخصیت پردازی عالی داره همینطور باس های بازی هر کدوم خیلی خوب کار شدن...نقل قول:
اسکایریم محیط بسیار بزرگ و البته زیبا همراه با تنوع بالا در سلاح ها و محیط و... داره البته نسبت به ویچر 2 به نظر خودم نمیتونه بهتر باشه بلکه ویچر 2 خیلی بهتر از اسکایریم هست.
نقل قول:با موارد بالا موافقم ... البته به نظرم سن و سالشون خیلی می تونه تعیین کننده باشه ... فکر نمی کنم از نظر رده بندی های سنی لازم برای انجام بازی ها توی عناوین چند سال اخیر عنوانی به پای ویچر 2 برسه.نقل قول:
به جز مورد بالا , اگه به دنبال بازی هستین که ساعت ها سرتون را گرم کنه اسکایریم گزینه ی مناسبی هست ولی اگه به دنبال درگیری با یک داستان قوی هستین مسلما ویچر 2 !
دوستان من توی چپتر 2 هستم، بعضی از ماموریت ها رو که انتخاب میکنم یه نقطه ای رو روی مپ علامت میذاره، ولی هر راهی که بیرون شهر vergen (یا یه همچین اسمی!) میرم به راههای مه آلود ختم میشه که وقتی میرم توش میره توی یه جایی که همش آتیشه و با سربازا دارن با هم میجنگن و به تو هم حمله میکنن! با دو ضربه هم میمیرم! کسی میدونه قضیه ی اینا چیه؟ آیا راه دیگه ای وجود داره که من پیدا نمیکنم؟
ممنون
دوستان کسی میدونه نسخه جدید Enhanced Edition چه تفاوت هایی با نسخه اصلی داره؟؟
موارد اضافه که در نسخه EE وجود داره:نقل قول:
Additional hours of gameplay: New major adventures set in previously unseen locations, expanding the story and introducing new characters, mysteries and monsters
New Game Introduction and cinematics: All new animations and cut scenes, including a new, three and a half minute pre-rendered cinematic depicting the assassination of King Demavend of Aedirn
Arena Mode – an arcade mode that allows players to fight against endless waves of enemies and test their combat skills. Players can share their results with their friends by uploading high scores to the forums or to Facebook
Dark Mode – a difficulty level designed for hardcore players, with unique dark-themed items. At this difficulty level, even greater emphasis is placed on battle preparation, defensive maneuvers and opportunistic attacking
به طور خلاصه موارد بالا به بازی اضافه شده، اسپویلر زیر هم شامل توضیحات کامل تر + اصلاحات این نسخه هست.
محتوای مخفی: ..
کسی نمیتونه کمکی کنه؟ اسم ماموریتش هم Hunt Magic هستشنقل قول:
دوستان من توی چپتر 2 هستم، بعضی از ماموریت ها رو که انتخاب میکنم یه نقطه ای رو روی مپ علامت میذاره، ولی هر راهی که بیرون شهر vergen (یا یه همچین اسمی!) میرم به راههای مه آلود ختم میشه که وقتی میرم توش میره توی یه جایی که همش آتیشه و با سربازا دارن با هم میجنگن و به تو هم حمله میکنن! با دو ضربه هم میمیرم! کسی میدونه قضیه ی اینا چیه؟ آیا راه دیگه ای وجود داره که من پیدا نمیکنم؟
ممنون
آها ! حالا شد! دقیق اگه میگفتی تو کدوم ماموریت هستی همون موقع کمکت میکردم.نقل قول:
تو این ماموریت وقتی از شهر خارج میشی به یه دریاچه بزرگ میرسی، اونجا چند نفر هستند که باهات مبارزه میکنن، اونهارو بکش،
بعد، از طرف راست دریاچه حرکت کن، ادامه بده تا جایی که آب سطحش کم میشه، وقتی رسیدی به اون طرف دریاچه همینطور به سمت راست برو،
یه راه هست به سمت بالا، اونو ادامه بده از روی چندتا شکاف بپر میرسی به جایی که باید magical crystal رو بگیری....
اگه مشکل دیگه ای داشتی بگو تا برات توضیح بدم.
سلام
کسی اینجا هست که این بازی رو هم رو PC بازی کرده باشه هم رو Xbox360 ؟گرافیکشون چه قدر تفاوت داره و رو کدوم بیشتره؟
اخه موندم برای PC بگیرم یا برا کنسول!!
با تشکر
اگه می تونی نسخه The Witcher 2: Enhanced Edition رو برای PC گیر بیاری که خیلی عالی میشه.نقل قول:
گرافیک نسخه کنسول تقریباً مساوی با تنظیمات Medium پی سی هست.
اگه اولویت برات گرافیکه و سیستم خوبی هم داری توصیه میشه نسخه PC رو تهیه کنی در غیر این صورت برو سراغ کنسول...
مگه Enhanced Edition برای PC هم هست؟نقل قول:
با چه سیستمی میتونم این بازی رو رو PC مدیوم Medium بازی کنم؟
بله، 15 گیگ هم حجم دارهنقل قول:
شما سیستمتون رو بگید تا بهتون بگم میتونید بازی کنید یا نه.
sسلام دوستان من این witcher 2 enhanced رواز سایت اصلی گرفتم ولی موقع نصب ارور pack0.dzip رو میده تو سایت که نوشته پارت 1و2 رو دوبازه دان کن ولی بازم نشد کسی میتونه از سایتش یه اطلاعاتی بگیره ممنون میشم من انگلیسیم اونقدر خوب نیست
از این [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] دانلود کردید؟نقل قول:
تو اون لینک نوشته:
1. اطمینان حاصل کنید که فضای خالی تو هاردتون دارید، پچ شامل چندین فایل نصبی هست که بستگی به تعداد زبان هایی که میخواید داشته باشید داره. از حدود 11 گیگابایت تا 15 گیگابایت، حجم پچ متغییر هست.
2. از اینکه Firewall و Antivirus ـتون در دانلود فایل ها تداخل ایجاد نمی کنند، اطمینان حاصل کنید.
3. زمانی که دانلود فایل ها به اتمام رسید، از اینکه تمام فایل ها درون یک پوشه قرار گرفته اند اطمینان حاصل کنید و سپس فایل Setup.exe را اجرا کنید.
این بحث هارو سعی کنید در تاپیک [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] عنوان کنید.
ممنون...
نسخه Enhanded یا پیشرفته برای pc بلافاصله توسط گروه بلک باکس فشرده شد!!!! (ONLY 7GB!!!!!)
تو لینکی که دادید نوشته Enhanced Edition English Language Pack - 5 links میشه اینو دان کرد بعد رو ویچر 2 نصب کرد ؟
کیفیت ویدیو ها پایین اومده غیر از چند تاشوننقل قول:
کد:http://nfomation.net/info/1335058576.Black_Box.nfo
سلام، آقا این Triss رو چرا به صورت مجسمه ی کوچک! در آوردن ؟ من این قضیه شو نفهمیدم. این جادوگره Cycthia دستیار Phillipia چرا اینکارو کرد؟
ممنون
سلام/لانچر من مورد داره.../اجرا نمیشه/میشه برای دانلود بذارین/mer30
سلام دوستان!
من هی جونم در طول بازی تموم میشه :(
چطوری میطونم ی معجون برای پر شدن جونم درست کنم؟؟
چه فرمولی رو باید بخرم؟؟
ممنون :)
یک سوال میپرسم فقط بهم نخندید :دی
جواب هایی ک میدی رو شخصیتمون تو بازی تاثیر داره؟؟
مثل فیبل یا فا اوت؟؟ که آدم ایول یا گوود میشدیم!
اگه آره از کجا باید بفهمم ک خوبم یا بد؟؟ :دی
نخند ;)
سلامنقل قول:
معجونی نیست که جونو به یکباره پر کنه فقط معجون هایی هستن که بازیابی را تسریع می کنه مثل Healing Brew ,Swallow (البته اینا بدون اثار جانبی هستن)
سلامنقل قول:
برای اینکه Healthـتون زود تموم نشه باید به دو مورد خیلی توجه کنید
یکی اینکه مرتب از Dodge استفاده کنین و مورد دوم استفاده از Quen هست , در اولین فرصت همه ی Perk های مربوط به Quen را بگیرید و قبل از هر مبارزه از اون استفاده کنین تا Damage نبینید.
با توجه به اینکه معجون ها در حین مبارزه قابل استفاده نیستن فقط می تونید قبل از مبارزه از معجون هایی که Health Regenerationـتون را بالا می برن استفاده کتید که باز هم توصیه نمی کنم!
اگه اون دو مورد بالا رو به دقت رعایت کنید هیچ وقت به مشکلی بر نمی خورید ...
انتخاب هایی که در طول بازی انجام میدید روی اتفاقاتی که در قسمت های بعدی بازی براتون پیش میاد و روی پایان بازی تاثیر می گذاره ولی چیزی به اسم شخصیت به اون شکلی که گفتید (خوب یا بد) وجود نداره...نقل قول:
سلام من تو این مرحله گیر کردم ممنون میشم اگه کمکم کنید FROM A BYGONE ERA the notes were sold to dethmold
توی استیم Enhanced Edition این شماره و همین طور The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut رو تا یکشنبه میشه به طور رایگان دانلود کرد!
همین طور تا آخر سه شنبه 18 فوریه شماره یک و شماره دو به ترتیب با 2 و 4 دلار میشه تهیه کرد
یعنی یه تخفیف 80 درصدی و برای کسانی که می خوان بازی رو اورجینال تهیه کنن فرصت خوبیه
مزیتش هم اینه که هر دو ، نسخه نهایی هستن که یه سری تغییرات نسبت به نسخه اصلی اونا داشتن...