500 اینا که خوبه.من حدس میزدم الان بالای 800 باشه و بعد ها هم فوقش به 700 برسه.نقل قول:
550 خوبه.می ارزه وایسم تا بیاد:5:
500 اینا که خوبه.من حدس میزدم الان بالای 800 باشه و بعد ها هم فوقش به 700 برسه.نقل قول:
550 خوبه.می ارزه وایسم تا بیاد:5:
گوشیه خوبیه، اما فکر کنم بگیم گوشیه خوبی »بود« بهتره...
جلوی آیفون 4G حرف آچنانی برای گفتن نداره.
اصلا چیزی بیشتر از اون نداره.
ضایع شدیم :41:
چه حرف عجیبی زدید:دینقل قول:
گوشیه خوبیه، اما فکر کنم بگیم گوشیه خوبی »بود« بهتره...
جلوی آیفون 4G حرف آچنانی برای گفتن نداره.
اصلا چیزی بیشتر از اون نداره.
ضایع شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ مثه آیفون سالی 1 گوشی نمیده که اگر اینجوری بود مطمین باش سامی یه چیزی میزد که
نوکیو یونیو اپلو مپلو تپل با هم جم میشدن تا سال 2012 نمیتونستن یه گوشی مثه اون بدن
مگه نه امیر تازه اونم با سیستم عامل بادا :31:
منظور این بود که اولا چیزی زیادی نداره
و اینکه گوشی بعدیهای سامی راحت کلشو میخوابونن خیالت راحت اونم با سیستم عامل بادا :دی
چه چيزي به غير از فلش ! كه ايفون4 داره و اين گوشي نداره ؟ چرا اين گوشي كم مياره ؟ دليل ؟
اتفاقا فقط اينجا سيستم عامل مطرحه و i9000 از لحاظ سخت افزاري ميچربه به ايفون 4 ... هم از لحاظ صفحه نمايش ... تاچ ... پردازنده ... دوربين هم كه در يه رده هستن رو كاغذ ! ...
بايد ديد كدوم سيستم عامل فرويو يا مك ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سامسونگ مثه آیفون سالی 1 گوشی نمیده که اگر اینجوری بود مطمین باش سامی یه چیزی میزد که
نوکیو یونیو اپلو مپلو تپل با هم جم میشدن تا سال 2012 نمیتونستن یه گوشی مثه اون بدن
مگه نه امیر تازه اونم با سیستم عامل بادا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و اینکه گوشی بعدیهای سامی راحت کلشو میخوابونن خیالت راحت اونم با سیستم عامل بادا
اين چشم باداميها هنوز تو فكر كشتن آيفون هستن ! :31:
ولي جدا از اين حرفا ، به نظرم ميشه كم كم به مرگ آيفون كمي اميد داشت البته نه بخاطر اين كالسكه :31: ، بلكه بخاطر معرفي گوشيهاي خوبي كه همه برندا توليد كردن و اپل هم با اين آيفون4 ش كه .... :(
شما رو اول ارجاع میدم به این شکلک دوستمون:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هم داداش من چه ربطی داره به سالی یدونه و 2 تا؟ اپل سالی یدونه میده، اما بازم کَل همه رو خوابونده!
(این هم بگم من اصلا طرفدار اپل و آیفون نیستم! اتفاقا عقیده دارم شرکتهای دیگه رو دست آیفون بزنن خیلی خیلی خوب میشه)
سامسونگ هم نمیتونه گوشی رو دست آیفون با این قیمت (400، 500 $) بده. وگرنه مطمئن باش این کار رو میکرد!
گوشی بعدی سامی هم باز دیرتر ازIPhone 4 میاد. پس فایده نداره.
از خیلی جنبه ها(پردازشگر، کیفیت صفحه، تاچ، قیمت و غیره) حداقل روی کاغذ از I9000 بهتره فعلا که...
فلش هم که دوستان اشاره کردن.
سیستم عامل هم که بحث زیاد کزدیم، همین الانش رو دست آیفون نیست.
چه برسه به اینکه 100 تا امکان و نمیدونم چی چیه دیگه هم میخواد برای توسعه دهنده ها اضافه کنه.
مالتی تسکینگ هم که اومد...
چیزی مونده که I9000 رو دست آیفون داشته باشه؟
سیپیو آیفون که ساخت سامسونگه عزیزمنقل قول:
شما رو اول ارجاع میدم به این شکلک دوستمون:
بعد هم داداش من چه ربطی داره به سالی یدونه و 2 تا؟ اپل سالی یدونه میده، اما بازم کَل همه رو خوابونده!
(این هم بگم من اصلا طرفدار اپل و آیفون نیستم! اتفاقا عقیده دارم شرکتهای دیگه رو دست آیفون بزنن خیلی خیلی خوب میشه)
سامسونگ هم نمیتونه گوشی رو دست آیفون با این قیمت (400، 500 $) بده. وگرنه مطمئن باش این کار رو میکرد!
گوشی بعدی سامی هم باز دیرتر ازIPhone 4 میاد. پس فایده نداره.
از خیلی جنبه ها(پردازشگر، کیفیت صفحه، تاچ، قیمت و غیره) حداقل روی کاغذ از I9000 بهتره فعلا که...
فلش هم که دوستان اشاره کردن.
سیستم عامل هم که بحث زیاد کزدیم، همین الانش رو دست آیفون نیست.
چه برسه به اینکه 100 تا امکان و نمیدونم چی چیه دیگه هم میخواد برای توسعه دهنده ها اضافه کنه.
کیفیت صفحه هم سوپر او ال ای دی از ips آیفون بهتره قیمت هم متوجه نشدم آیفون ارزونتر از گالاکسیه؟:دی
شما اگر 500 تونستی بیاری و 3 تا ازت میخرم عزیزم
الانش 3 جی واسه سال 2008 قیمتش 600_700 میخوای آیفون 4 500 باشه هاهه
ایول خیلی باحالی هاهه
خسته نباشن ایشون خوش اومد :دینقل قول:
نقل قول:
اول بگم به مقايسه بي ربط هيچ علاقه اي ندارم ! مثلا 8910 رو سال پيش با 3gs مقايسه كردن يك عده كه بنده هميشه و هميشه ميگفتم 3sgs يك چيز ديگست و نبايد فقط به صرف داشتن امكانات بيشتر بگيم 3gs ضعيفتر از 8910 هستش ...
اما قبل از اينكه ايفون 4 بياد و i9000 معرفي شد ! از همون اول هم گفتم كه يك رقيب داره و اون هم iphone 4 هستش در حال حاضر ...
پس اگر مقايسه اي ميكنم چون بهش اعتقاد دارم نه صرفا از روي كل كل يا طرفداري برندي خاص
خود بنده از طرفداران اپل هم بودم و هستم و همه جا هم از گوشيهاش خوب گفتم چون واقعا خوب بودن ...
اينهارو گفتم چون دوستاني كه فعاليت بيشتري تو سايتها دارند در جريان هستند احتمالا و ميتونن تاييد يا رد كنند ... و صحت گفته ها رو مورد سنجش قرار بديد
شما عنوان كرديد كه سامسونگ با قيمت 400 يا 500 دلار نميتونه با اپل رقابت كنه !
اين گفته 2 جواب داره
1-چرا وقتي اپل قطعاتش رو از سامسونگ تامين ميكنه نبايد سامسونگ خودش با قيمت ارزونتر از اون همون قطعات رو وارد بازار كنه ؟
2- فكر ميكني ايفون 4 چنده مگه ؟
شما اگر قيمت هاي اپراتورهاي مختلف رو ببينيد ميبينيد كه اپل هم تفاوت انچناني كه شما گفتيد نداره ..منتها چون بايد انلاك شده رو بگيريد قيمت مخصوصا در ايران فضايي ميشه ... اين گوشي هم 500 دلار بيشتره !
دقيقا بر عكس گفتيد ! شما براي گفته هاتون منبعي داريد بر چه اساسي ميگيد صفحه ايفون بهتر از سوپر امولدي؟؟يا پردازشگر بهتره ؟ يا تاچ ؟ اگر داريد خوشحال ميشمنقل قول:
چيزايي هست كه iphone 4 نداره ...مثل صفحه نمايش 4 اينچي ...بلوتوث ورژن 3 ... dlna ..موتور جاوا ... و ..نقل قول:
چیزی مونده که I9000 رو دست آیفون داشته باشه؟
اين صفحه رو كه ميتونيد ببينيد
نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3115&idPhone2=3275
جالبه دوستمون جواب خودشو میده میگه اپل سالی 1 گوشی میده
خوب همین باعث میشه که تمام فکرش رو همون یه گوشی باشه و بهترین شکل
گوشیو در اختیار مشتریاش میذاره
حالا اگر تونست مثه سامسونگ هفته ای 5 تا گوشی بده (به قول بعضیا در پیت ) اگر تونست همون درپیتشم بده
من دیگه اینجا نمیام :دی
گوشی ساختن و طرح دادن الکی نیست سامسونگ تمام قطعاتشو خودش میزنه
من بهت قول میدم اگر سامی مثه اپل بخواد سالی یه گوشی بده یه چیزی میده که آیفونو راحت قورت بده
همیشه هم رقیب اصلی گوشیهای آیفون سامسونگ بوده
و اما در مورد os
درسته os آیفون یکی از بهترین هاست اما آندرویید و شما با سیمبین :دی اشتباه گرفتید
یه سیستم عامل اپن سورس که داره روزبه روز برنامه و بازیهاش بیشتر میشن و خود سیستم عاملش
داره پیشرفت میکنه :5:
و اینکه وقتی گالاکسی به فرویو آپدیت شد اونوقت سرعت 2 برابر هم میشه عزیزم :46:
خوب منم با نظر آقایه pulp مواقم :11:
واقعا نمیشه همینجوری دو گوشی رو مقایسه کرد هر دو گوشی امکانات خوبی دارن اما گلکسی به نظرم بهتره
1داشتن بلوتوث 3 (در صورتی که در آیفون بلوتوث بلا استفاده است حتما باید جبل بریک بشه:2:)
2-مقدار رم بیشتر 512 (طبق اطلاعات موجود رم iphone 4 256 هستش )
3-پردازش گرافیکیه بیشتر نسبت به آیفون
4-ساپورت تمامیه فرمتهایه ویدویی از جمله divx و xvid، mkv و flac
5-قیمت کمتر:27:
....
ای بابا .......دوتاشون خوشگل و ناز هستن :40:
تا قسمت هر کسی چی باشه !:10:
من نمیدونم کدوم صفحه بهتره، چون باهاشون کار نکردم. اما استیو جابز که میگفت از OLED بهتره.نقل قول:
بعد هم چی بهش میگن این تعداد پیکسل بیشتر رو، یادم رفته اسمش رو، تو آیفون4 بی نظیره. این رو که قبول دارین دیگه، نه؟
در مورد قیمت هم من کِی ایران رو مثال زدم؟ من قیمت جهانی رو گفتم. OK؟
من هم بحث منظقی رو خیلی دوست دارم و اصلا این بحث رو مطرح کردم که ببینم دیدگاهم تا چه حد مشکل داره.نقل قول:
خب این سوال اول شما برای من هم سوال هست که چرا آیفون باید ارزونتر باشه؟
چرا I9000 قیمتش میشه 600 یورو! اما آیفون میشه 500$؟؟
در مورد صفحه که چیزهایی که میدونم رو گفتم، در مورد بقیه چیزها هم با یه توجیه نسبی میتونیم بگیم وقتی همه چیز از آیفون 3 بهتره، پس این چیزها هم طبعا بهتره. و همون آیفون 3 هم کم چیزی نیست. نه؟
من جواب قسمت اول حرف شما رو تو پست قبلیم دادم. نخوندی:نقل قول:
سامی اگه میتونه که بزنه کَلِ همه رو بخوابونه! من جلوش رو گرفتم؟ شما جلوش رو گرفتی؟؟ کی گرفته؟؟؟؟ آخه منطقی حرف بزنید یه کم!نقل قول:
بنده هم نگفتم آندرویید بده. خیلی هم خوبه. اما الان! همین لحظه ای که من دارم با شما بحث میکنم IPhone OS بهتره. OK؟
سلام استیو کچل گفت از او ال ای دی بهتره ولی صفحه گالاکسی oled نیستنقل قول:
من نمیدونم کدوم صفحه بهتره، چون باهاشون کار نکردم. اما استیو جابز که میگفت از OLED بهتره.
بعد هم چی بهش میگن این تعداد پیکسل بیشتر رو، یادم رفته اسمش رو، تو آیفون4 بی نظیره. این رو که قبول دارین دیگه، نه؟
super amoled هستش به مراتب از oled بهتره
بعدشم ببین قیمت آنلاک آیفون تغریبا 700 تومنه ولی گالاکسی 650 تومنه
حالا ایران که بیاد که هیچ آیفون میره رو 1.3 تومن ولی گالاکسی همون حدود 650_600 تومن هستش
قیمت آیفون تو آمریکا چون قرار دادیه پایینه منظورم اپراتوریاست
شما مثه اینکه از گوشیهایی که سامسونگ میزنه اطلاعی ندارید عزیزنقل قول:
سامی اگه میتونه که بزنه کَلِ همه رو بخوابونه! من جلوش رو گرفتم؟ شما جلوش رو گرفتی؟؟ کی گرفته؟؟؟؟ آخه منطقی حرف بزنید یه کم!
بنده هم نگفتم آندرویید بده. خیلی هم خوبه. اما الان! همین لحظه ای که من دارم با شما بحث میکنم IPhone OS بهتره. OK؟
اولین فیلم برداری اچدیرو سامی زد بهترین فیلم برداریهارو سامسونگ میزد همون اوایل
بهترین صفحه نمایش هارو سامسونگ میزنه
اولین پاکت پیسی ها واسه سامسونگ بوده بهترین سیپیوهای بازار برای سامسونگه
شما چشمتونو به روی حقیقت بستید
مک بخاطر این برنامه و بازی واسش زیاده چون
یه گوشی داد تمام برنامه نویسا و شرکتا واسه یه گوشی برنامه و بازی ساختن علت پیشرفتش همین بود
اون پیکسلایی هم که گفتین تو آیفون 4 بیشتر شده به گالاکسی ربطی نداره نسبت به 3 جی اس بیشتر شده
سلام .
من کم میام یه چند وقت میبینم که ترکوندین :دی
اینم تو دهنی های سامسونگ به اپل :
Samsung: iPhone 4's retina display is nice, but it's no AMOLED
و :
Apple iPad and Samsung Wave share a brain
کد:http://www.engadget.com/2010/06/09/samsung-iphone-4s-retina-display-is-nice-but-its-no-amoled/
مخلصیم .کد:http://www.engadget.com/2010/06/08/apple-ipad-and-samsung-wave-share-a-brain/
سروش عصبانی میشود :31: سلام سروش. شرمنده جدیدا پستهام off topic شده همش.
اینو کاملا موافقم:31:نقل قول:
اولین فیلم برداری اچدیرو سامی زد
البته خیلی مهم نیست ولی اولین پاکت پی سی با قابلیت مکالمه واسه موتو بود با صفحه ی سیاه و سفید :31:نقل قول:
اولین پاکت پیسی ها واسه سامسونگ بوده
سروش چرا به گالکسی ربطی نداره؟نقل قول:
اون پیکسلایی هم که گفتین تو آیفون 4 بیشتر شده به گالاکسی ربطی نداره نسبت به 3 جی اس بیشتر شده
960x640 هست توی 3.5 اینچ!
800x480 هست توی 4 اینچ! تازه ips ها نسبت به ال سی دی های معمولی 30 درصد تا حداکثر 80 درصد بهتر هستن(اسنادش هم موجوده :31: خواستین لینک بدم) بگذریم از مشکلات زیر نور بعضی ال سی دی ها.بهترین راه اینه که توی سایت عزیز youtube مقایسه بشه. ولی i promise حداقل 30 درصد بهتره, فقط سروش اگه بهتر بود اصلا به روت نمیارم :31:
امیر فکر نمیکنی engadget اینو اشتباه نوشته؟ خدایی جدی میگما ببین این جمله رو :نقل قول:
اینم تو دهنی های سامسونگ به اپل :
Samsung: iPhone 4's retina display is nice, but it's no AMOLED
the high-res retina display on the iPhone 4 offers only a 3 to 5 percent advantage in sharpness over its own galaxy s
آخه این 3 تا 5 درصد چطوری قابل تشخیصه؟ من که نمیفهمم.
سلام .
حتما با چشم نمیشه تشخیص داد . مگه شما میتونی پیکسل ها بشماری :دی
با دستگاه تست شده .
مخلصیم .
نه, نیازم نیست بشمارم, اون چیزیه که کاملا مشخصه, یعنی به چشم میاد, حس میشه .ولی این درصد کم! والا:31:نقل قول:
سلام جانی :دی
نه ببین گفته 3_5 درصد بهتر شده اما وضوحش خیلی بهتر شده نسبت به امو ال ای دی ها و مصرف باتری هم 30 درصد کاهش
پیدا کرده بخاطر همینم هستش که باتریه گالاکسی از نظر جی اس ام آرنا جیز خوبی بوده و تعریف کرده
اصلا از همه اینا که بگذریم
آخه اومدن گالاکسیرو با آیفون 4 مقایسه میکنن
تکنولوژی ips گوشی آیفون هم مثه سیپیوهاش :دی واسه خودش نیست واسه هیتاچی هستش
از این حرفا گذشته تنها قیاسی که این دو باهم دارن تو صفحه نمایش
ببین اگر قرار به رقابت باشه جناب استیو کچل میومد بارسلون گوشیشو معرفی میکرد
نمیشه یه گوشی که چند مدت بعد معرفی بشه با یکی که 2 ماه قبلش معرفی شده باهم قیاس شن
گالاکسی حریفاش میلستون و دسایر . نکسوس و x10 هستن :31:
البته همشون سوسکن جلو کهکشون:دی
دوستان من شنیدم این گوشی با قیمت 900 تومان وارد بازار شده ! راسته؟؟؟؟؟:18:
سلام.نقل قول:
"بعد هم داداش من چه ربطی داره به سالی یدونه و 2 تا؟ اپل سالی یدونه میده، اما بازم کَل همه رو خوابونده!" خب ببینین واقعاً همینطوره آخه، اپل یه گوش میزنه واسه یه سال، نباید امکاناتش به حدی قوی باشه که بتونه حداقل یکی دو سال جزء گوشی های تاپ باشه؟ اگه اینطوری نباشه که بعد از یکی دو ماه فروشش می خوابه! پس باید گوشی ای بزنه که از همه نظر در حد خوبی باشه، شما فکر کن سامسونگ هم همچین کاری کنه، به جای اینکه سالی مثلاً 10 مدل گوشی در حد خوب بزنه نمی تونه 1 مدل فوق العاده بزنه؟ (البته که می تونه اما می خواد گوشی هاش رو در حدی بزنه که اکثر مردم هم توانایی و قدرت خریدش رو داشته باشن، پس یه کمی از کیفیت و امکاناتش رو کم میکنه)...
"از خیلی جنبه ها(پردازشگر، کیفیت صفحه، تاچ، قیمت و غیره) حداقل روی کاغذ از I9000 بهتره فعلا که..." کی همچین حرفی زده؟ مثلاً: هنوز آیفون 4 رو کسی توی دستش نگرفته که تاچش رو امتحان کنه بعد شما میگی از نظر تاچ از گالاکسی که از بهترین تکنولوژی توی ان زمینه استفاده میکنه بهتره؟!
"فلش هم که دوستان اشاره کردن." فلش داشتن خیلی افتخاره به نظرتون؟ گذشته از این یعنی سامسونگ نمی تونه مثلاً یه فلش زنون روی گوشیش بزاره؟ :31:
"سیستم عامل هم که بحث زیاد کزدیم، همین الانش رو دست آیفون نیست." بهترین سیستم عامل بر اساس اینکه مصرف کنندگان راضی بوده اند آندروید هست تا الانش هم که ورژنش پایین هست خیلی خوب جواب داده. در ضمن یادتون باشه الان آیفون ورژن سیستم عاملش 4 هست ولی آندروید تازه 2.2 رو داده بیرون. صبر کنین تا نسخه ی 4 آندروید بیاد بیرون بعد با این ورژن آیفون مقایسه کنین، می دونین که ورژن جدید دادن سیستم عامل الکی نیست که بگیم مثلاً الان گوگل آندروید 2.2 رو داده بیرون یک ماه دیگه بیاد 3 یا 4 بزنه، کار حضرت فیله. پس صبر کنین ورژن 4 آندروید هم بیاد اگه دوست دارین مقایسه کنین. اپل کلی تلاش کرده تا تونسته آیفون رو به اینجا برسونه و حالا هم که ورژن 4 رو زده، صبر کنین کار گوگل رو ببنین تا حالا که گل کاشته ،(تصور کنین آندروید ورژن 4 رو ) ، انصاف نیست که نسخه 4 آیفون با این نسخه ای که روی گالاکسی هست مقایسه بشه (2.1)...
"مالتی تسکینگ هم که اومد..." به قول دوستمون خوش اومد! بعد از چندین آپدیت این سیستم عامل!
ببخشین پر حرفی کردم:46:
نقل قول:سلام آقا امیر:31:
آقا اولاً مبارک باشه قدم نو رسیده (بابا همون که تازه گرفتی دیگه، متوجه شدی؟):11:
انشاالله پره هاش برات بچرخه!
خب معلومه چرا این روزا پیدات نمیشه، منم بودم کم میودم:20:
باهاش خوش باشی...
سلام .
ولی علی اونلی سامسونگ . حیف که گیر نمیاد تو این خراب شده ( ایران عزیز :دی )
در کل سرعتش پائینه علی . ولی خوبه . انشاالله بزنی تو گوشش :دی
مخلصیم .
فدای تو.نقل قول:
آره اگه سامسونگ توی ایران هم می فروخت خیلی خوب میشد، طراحی و ضخامت و ... امکاناتشون خیلی خوبه، مثل اینکه طول عمر باتری خوبی هم دارند، یه مدل بود تا 9 ساعت شارژ نگه میداشت تازه با ویندوز ویستا (یه سیستم عامل سنگین و خوره ی باتری)... به هر حال ما که بی نصیبیم:31:
این جمله آخریت خرابم کرد! ولی احتمالاً یه خورده راه بیفته درست میشه، بزار کمی موتورش گرم بشه تا ببینیم چی میشه، منم بهش روحیه میدم:31:
لذت بردیم. من توجیه شدم. البته فعلا.نقل قول:
البته با اون قسمت فلاش موافق نیستم. اگر میتونست میذاشت دیگه.
بازم ممنون.
سلام کجا کجا :دینقل قول:
دوستان من شنیدم این گوشی با قیمت 900 تومان وارد بازار شده ! راسته؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم دوست من، خب البته اگه یک فلش هم براش میذاشت بهتر میشد. ولی من فکر میکنم اگه فلش میذاشت دیگه ایرادی به این گوشی وارد نمیشد و آخره گوشی میشد، (حداقل از لحاظ ظاهری و امکانات)، اونوقت کسی سراغ گوشی های high-end دیگه ی سامسونگ نمیرفت. میدونین دیگه همیشه باید در محصولات یک بالانس و تعادل وجود داشته باشه تا بهانه ای برای آپدبت کردن اون ها وجود داشته باشهنقل قول:
موفق باشین
خبری مربوط به آیفون 4 بگم براتون:
ظاهراً مقامات سامسونگ اجازه ندارند راجع به آیفون 4 اظهار نظر کنند، مثلاً بیان از بدی های این گوشی بگن، ( چون اکثر چیپهای آیفون 4 رو خود سامی زده اگه ازش مثلاً بد بگن ظاهراً به ضرر خودشون حرف زدن)
بر اساس مجله تکنولوژی و فناوری Nikkei Electronics که مقر اون در توکیو هست، تعدادی مهندس، قطعات آیفون 4 رو بررسی کردند و دیدند که مثلاً سی پی یو این گوشی طراحیش واسه اپل هست ولی ساخت سامسونگه (مثل آیپد)،
باتری قابل شارژ این گوشی ساخت سامسونگ SDI هست که دومین سازنده بزرگ باتری لیتیومی در جهانه، میکروفون این گوشی هم ساخت سامسونگ الکترو مکانیک هست،... و می دونین دیگه، اکثر چیپ ها و حافظه های به کار گرفته شده در آیفون و آیپد هم ساخت سامسونگ هست.
شاد باشین...
کد:http://joongangdaily.joins.com/article/view.asp?aid=2921687
سلامنقل قول:
ولی من فکر میکنم اگه فلش میذاشت دیگه ایرادی به این گوشی وارد نمیشد
اگر فلاش میزاشت میگفتن فلاش زنون نداره بدرد نمیخوره
اگر زنون میزاشت میگفتن کنار زنون یه دبل ال ای دی میزاشت خوب میشد
اگر جفتشو میزاشت میگفتن فلاش زنونای سامسونگ از ال ای دی های .... هم ضعیف تره
این حرف من نبود حرف کسایی هستش که تو این 2_3 سال تو انجمن زدن :دی
تا بوده همین بوده :46:
من اسم این تفکر شما رو میذارم "فرافکنی"نقل قول:
یعنی چی داداشِ من؟؟
اصلا من نمیتونم درک کنم اینکه تازگی رو دوربین بعضی از گوشیها فلاش نمیذارن یعنی چی؟؟؟؟
شما تا حالا دوربین بدون فلاش دیدی؟
یعنی ما حق نداریم تو نور کم و یا تاریکی با گوشیمون عکس بگیریم؟
میمُرد الان سامسونگ اگه یه فلاش تکی LED مثل N73 یه 100 سال پیش رو گوشیش میذاشت واسه خالی نبودن عریضه؟؟
حالا چرا هول میشی دو تا دوتا پست میدی؟:دی
فرافکنی در لغت نامه دهخدا به چه معناست:دی؟ منظورت خس و خاشاکه؟
عزیز من اونایی که پست منو دیدن و اینجا پاتقشونه میدونن منظور من چی بود
تا بوده همین بوده مظورم یه عده مثه شما هستن
حالا خوبه آیفون که اینقدر ازش طرفداری میکنی بعد 3 سال و بعد 3 تا گوشی یه فلاش زرتی پرتی:دی گذاشته رو گوشیش
شما اگر میخوای جاهای تاریک مثلا زیر پتو یا کانال کولر یا تو کیس کامپیوترتون عکس بگیری باید یه دوربین عکاسی حرفه ای داشته
باشی تا قشنگ واستون عکس بگیره
شما اگر با محصولات سامسونگ آشنا بودید هیچ وقت این حرفو نمیزدید
سامسونگ همیشه رو گوشیهاش یه چیزی کم میزاره بخاطر فروش گوشیهای دیگرش و هم اینکه مثلا گالاکسی اس 2 رو خواست
معرفی کنه روش یه فلاش ال ای دی بزاره تا یه چیز جدید داشته باشه علاوه بر دوربین مثلا 8 بعدا خواست گالاکسی 3 معرفی کنه
روش فلاش زنون بزاره
الان دوباره بیا بگو داری غیبت میکنی دزدی :دی فرافکنی :دی
در ضمن اون تفکر من نبود سیاست شرکتای تلفن همراه هستش توصیه میکنم با این سیاستها آشنا بشید
برای اینکه برای اونها جاافتاده هرچیزی رو بحر کاری ساختننقل قول:
اصلا من نمیتونم درک کنم اینکه تازگی رو دوربین بعضی از گوشیها فلاش نمیذارن یعنی چی؟؟؟؟
و خداوند دوربین دیجیتال را آفرید :دی تا ملت عکس بگیرند
و موبایل را آفرید تا اس ام اس بازی کنن :دی
به یه چیز خیلی مهمتر از اون فلش که 10 سانتی مترم برد نداره دقت نکردی یوسف جان
دریچه لنز
الان اکثر گوشیا 1:2.8 هستن ولی این گوشی 1:2.6 یعنی جذب نور بیشتر ... شاید تا 10 سانتیمتر جلوی گوشیایی که فلش دارن کم بیاره ولی بعدش خیلیم بهتر جواب میده
نمونش ان86 با اینکه فلشش خیلی قوی نبود ولی تو شب خیلی خوبه چون دریچه لنزش 1:2.4 ه
حالا اگه عکس تو شب خیلی برات مهمه به این نکته دقت کن و انقد به فلش گیر نده
eeeeeee راست میگی چرا 2 تا شد؟:دینقل قول:
از دست اینترنت ذغالی...:13:
فرافکنی یعنی همین طرفداری یک جانبه جناب عالی و اینکه اصلا نمیخوای حتی یه ذره حرف طرف رو ببینی شاید یه بخشی از حرفش یه ذره درست بود.
بعد هم شما خیلی خیلی شکر خوردی که من طرفدار اپل باشم:دی. پست اولم رو درست بخون بعد بگو. این وسله ها به ما نمیچسبه:5:.
باز هم این دلایلی که برای من آوردی دلیل نمیشه.
پس فوکوس اتوماتیک و نمیدونم فیلم برداری HD و تشخیص چهره و لبخند و 1000 تا چیز دیگه رو هم از رو دوربین وردارن اگر هر چیزی را بحر کاری ساختن!
استیو جابز حرف زیاد میزنه ... استیو از کی شده منبع ؟!حداقل 5 سایت مختلف در اینباره ادعا کردن که در کل amoled بهتر از صفحه نمایش ایفون 4 هستش ! و باز هم مطمئن باش اگر بهتر میبود استیو همونجا کنار 8910 میگذاشت و مقایسه میکرد ... البته ایه وقت فکر نکنی با گوشیهاش مشکلی دارم نه ! با خود خوده خالی بندش مشکل دارم که منو یاد یکی از شخصیتهای سیاسی در کشور خودمون میندازه .. بگم؟نقل قول:
من نمیدونم کدوم صفحه بهتره، چون باهاشون کار نکردم. اما استیو جابز که میگفت از OLED بهتره.
ایفون 4 قیمتش در بازار جهانی 599 یورو هستش تا 699نقل قول:
من هم بحث منظقی رو خیلی دوست دارم و اصلا این بحث رو مطرح کردم که ببینم دیدگاهم تا چه حد مشکل داره.
خب این سوال اول شما برای من هم سوال هست که چرا آیفون باید ارزونتر باشه؟
چرا I9000 قیمتش میشه 600 یورو! اما آیفون میشه 500$؟؟
در مورد صفحه که چیزهایی که میدونم رو گفتم، در مورد بقیه چیزها هم با یه توجیه نسبی میتونیم بگیم وقتی همه چیز از آیفون 3 بهتره، پس این چیزها هم طبعا بهتره. و همون آیفون 3 هم کم چیزی نیست. نه؟
و i9000 هم 500 یورو ادعا شده 8 گیگ ... که 16 گیگ طبیعتا دوربر همون 550 تا 600 یورو هستش .. عملا تفاوت قیمتی 100 یورویی دارند نه بیشتر
شاید درست باشه و سامسونگ نتونسته بزاره شاید هم نباشه نمیشه از پیش داوری کرد .. اما واقعا 2 ال ای دی هم کاربرد نداره چه برسه به تک ال ای دی که دیگه کاربردی جز چراغ قوه نداره .. دوربین های دیجیتال با اون همه دک و پز فلشهاشون کم میارن باز این با تک ال ای دی چکار میخواد بکنه ؟ .. من که معمولا از فلش در عکاسی استفاده نمیکنم و اصلا برام ضعف محسوب نمیشه ولی شما میتونید بگید ضعف حرفی هم نیستنقل قول:
فلش
اگر میتونست میذاشت دیگه.
بازم ممنون.
در مورد ppi
x1 هم 800*480 بود در 3 اینچ ... که عدد ppi هم تفاوت زیادی با ایفون 4 نداره ...ولی 8910 که ppi خیلی پایینتری داره اومد x1 رو گذاشت کنار .. حتی s8300 هم با 240*400 از x1 بهتر عمل کرد ...
ppi بالاتر از یک حدی که رد میشه دیگه تاثیری نداره که بشه با چشم تشخیص داد چرا زیر میکروسکوب چرا ... ولی در عمل تاثیری نداره که ادعا میشه ...
مثلا چه کسی میتونه ادعا کنه که صفحه نمایش i8000 بهتر از i8910 هستش ...؟ !
حالا Ips چکار میکنه باید دید ...
فوکوس اتوماتیک ککاربرد داره کاربردشم اینه که باعث میشه عکسها 180 درجه فرق کنن و وضوح تصویر به مراتب بالاتر باشه ...نقل قول:
پس فوکوس اتوماتیک و نمیدونم فیلم برداری HD و تشخیص چهره و لبخند و 1000 تا چیز دیگه رو هم از رو دوربین وردارن اگر هر چیزی را بحر کاری ساختن!
ولی تشخیص چهره یا لبخند نداشت هم مهم نیست ... این فلش برای من حکم همین تشخیص چهره رو داره ...
چرا اگه یه گوشی با دوربین 12 مگاپیکسلی میبود که اصلی ترین دلیل خرید من دوربین و بعد امکاناتش میبود هم باید ال ای دی میداشت هم زنون هم تشخیص چهره هم لبخند هم فوکوس دستی و .. .. ولی اینجا اصلا کاربری فرق میکنه .. در هر صورت اگر یک فلش زنون قرار بود میداشت و الان نمیداشت برای من فرق میکرد ولی من که میدونم تک ال ای دی در پیت تو این ضخامت نهایتشه ! برام فرقی نمیکنه .. من که فکر نمیکنم با فلش ایفون 4 بشه تو جای تاریک از 3 نفر در کنار هم عکس انداخت
قیمت این گوشی چنده؟؟
تا 500 بیاد خوبه.
آیفون 4 چند قیمته؟ فاصله قیمتش با ان چقدره؟
سلام .
Samsung: Our Screens Are Still Better
عجب :دی هی استیو به صفحه گوشیش مینازه پس بگو کار کیه :دی
the 'retina display,' Apple's claims its screen, developed by LG and Hitachi
کد:http://uk.ibtimes.com/articles/27923/20100610/samsung-claim-amoled-screens-better-apple-iphone-4.htm
مخلصیم .
تا 500 شما میتونی N97 بخری :31: و تا 600 میتونی htc hd بگیری ... دمتون گرم !نقل قول:
فاصله قیمت گفتیم در بازار جهانی 100 تا 150 یورو ...
سلام
یوفس خان :دی من نمیدونم چرا از امکانات دیگه گوشی صحبت نمیکنی گیر دادی به فلاش
ولی گالاکسی یک اسمارت فونه کمرا فون نیست
اگر کمرافون بود من حرفتو قبول میکردم ولی این الان یه گوشی واسه کارای بیزینسی و کار با اینترنت هستش
البته اینم بگم اگر فلاش میزاشت نمیشد بهش بگی کمرا فون
کمرا فون یه گوشی مثه پیکسون 12 و ساتیو :دی هستن
حالا بیا هی بگو غیبت میکنی
در آخر اینکه من خودم هم با دوربین عکاسی و هم گوشی نزدیک به چند هزار تا عکس گرفتم اما
شاید 10 تاش عکس تو شب نباشه
شاید شما یا جاسوسی:دی یا خون آشامی میخوای تو شب عکس بگیری:دی
حالا برو از آیفون بازا که هر 3 تا گوشیو تا الان داشتن یه سوال بفرما تو این 3 سال مشکلی داشتن یا نه بیا به ما هم خبر بده:5:
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
سلام محمد جان من با دو تاش همزمان کار کردم امنیا 2 کیفیتش بهتره :46:نقل قول:
مثلا چه کسی میتونه ادعا کنه که صفحه نمایش i8000 بهتر از i8910 هستش ...؟ !
نقل قول:
سروش جان نمیگم اشتباه میکنی حتما اینجوری دیدی ... ولی اینجا یه چیز دیگه نشون میده
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=392639&page=5
تو انگیس هم اکنون میتونن سفارش بدن:دی
15 ژوئن ( دوشنبه ) هم تحویل میدن قراردادی توسط وودافون
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
محمد عکساش نمیاد :دی
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM --------
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
اینم صفحه سفارش کسی سفارش داد یه ریویو بزاره بچه ها شاد بشن فعلا تا وارد میهمن عزیزمون بشه :دی
کد:http://shop.vodafone.co.uk/shop/mobile-phone/samsung-galaxy-s?source=AWIN&affid=95888&WT.mc_id=AFW-28-03-2006-W001&clickref=SID=0%EF%BF%BDPID=0%EF%BF%BDTYP=CL__1m5tt5tv6*a3bd26*4li&dfacid=1&cid=aff-aw
سلام.
ببخشید پابرهنه پریدم وسط بحث :31:
کی میاد ایرون این کهکشون؟:31:
عجب قافیه ای:31: