برادر مطمئنى منبع آب نبوده (شوخى).نقل قول:
جالبه وقتى از سرعت شبانه
شاکى ميشى سرعت 1 مگ روزانه رو ميزنن تو سرمون.
Printable View
برادر مطمئنى منبع آب نبوده (شوخى).نقل قول:
جالبه وقتى از سرعت شبانه
شاکى ميشى سرعت 1 مگ روزانه رو ميزنن تو سرمون.
بالاخره کسی دیشب نمی دونه سرعت چقدر بوده؟
سلام
1- دیشب سرعت دانلود بین 16 بود تا 20
امروز یکی از دوستام رفت اونجا داد و بیداد
اون ها گفتند ما سرعت شبانه تون را 128 کردیم و بیشتر هم نمیشه
بیخودی خودتونو اذیت نکنید
اما اين درست نيست بايد يه يوزر پسورد جداگونه بزارن واسه شبانه....نقل قول:
راستى با اين 16 کيلوبايت چقدر ميشه دانلود کرد؟
آره اگه جداگونه بزارن خیلی بهتره !!نقل قول:
حدود 200 مگ میشه دانلود کرد ...
حدود 250 مگ میشه دانلود کرد . در بهترین حالت ممکنه تا 300 مگ هم برسه (واااای چقدر زیاد :18: ... با این 300 مگ میشه کل اینترنتو دانلود کرد)نقل قول:
امروز دوباره سرعت دانلود برگشته روی 180 . البته روزانه.بازم جتی شکرش باقیه!
16 کیلوبایت بر ثانیه یعنی 128 کیلوبیت بر ثانیه و درسته.
توی 5 ساعت
5*3600*16=288MB
البته تقریبی هست.
پست قبلی من با پست شما همزمان شد..شرمندهنقل قول:
شما واقعا با 180 دانلود می کنی ؟ :18:نقل قول:
من تاحالا سرعتم از 140 تجاوز نکرده چطور شما با 180 دان می کنی ؟
بقیه دوستانم همینطورن ؟
من هم تا حالا از 140 بیشتر نشده چطوری شما میگی 180 :18:
براى منم 140 فراتر نرفته
سلام
برای من حدود 170 هستش. حالا گاهی تا 150 میاد پایین، گاهی هم تا 180 میره بالا. اما بیشتر اوقات 170
مردونه سرعت دانلودم به 180 میرسه ولی ثابت نیست.برمیگرده روی 100 تا 120 ولی گاهی به 180 هم میرسه.
از منم سابقه نداشته بیشتر از 140 بشه تازه اینم با دانلود منیجر اگه به 140 برسه!
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
دوستان ببینین مخابرات چه منتی سرمون می زاره، تو یکی از فروم ها از طرف مخابرات نوشتن:
دوستانی که از اینترنت مخابرات استفاده میکنن، انتظار نداشته باشین شبانه رایگان با سرعت 1024 یا 2048 داشته باشین.
فراموش نکنین شما پول 128 دارین میدین! یعنی همون روزشم باید با 16 کیلو دانلود کنین.. جه برسه به شب!
بد عادت نشین! :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب پرو هایین به خدا، مشترک اجباریمون کردن منتم می زارن!! اگه من دست خودم بود و حق انتخاب داشتم هیچ وقت از مخابرات سرویس نمی گرفتم حتی اگه بالاترین سرعتم داشته باشه ولی متاسفانه هیچ راه دیگه ای واسم نگذاشتن:13:
ماهی 17 تومن میدادم فن آوا برای سرویس 64/512 نامحدود تمام طول روز و ماه با سرعت 50-60 کیلیو دانلود میداد ماهی 50-60 گیگ دانلود داشتم
حالا باید مراقب باشی یه وقت یه پیچ باز نکنی سنگین باشه حجمت تموم بشه دانلود هم که کلاً هیچی نمیشه گرفت من اگه مجبور نبودم هیچ وقت از مخابرات سرویس نمیگرفتم من وضعیت سرویس 4 سال پیشم که از صبانت میگرفتم خیلی از الانم بهتر بود
ارزونیشون توی سرشون بخوره مگه چقدر ارزونتره من فقط 7 تومن بیشتر برای سرویس فن آوا میدادم بجاش 15-20 برابر استفاده میکردم
بازم خوبه سرعت شبانه رو به 128 رسوندن میشه از نت استفاده کرد، این کارشون هم با برنامه ریزی بود اول سرعت رو به حداقل رسوندن بعد به 128 که صدای کسی دیگه در نیاد، آخه مگه شما اینترنتتون رو حجمی خرید میکنید خوب شب تا صبح ترافیک شبکتون کلی میاد پایین بزارید 4 نفر استفاده بکنند اصلاً چیزی از کسی کم نمیشه
بهترین سرویسی که من داشتم همین خلیج فارس فن آوا بود به دوستانی که امکان گرفتن سرویس از فن آوا رو دارند پیشنهاد میکنم حتماً همین سرویس رو بگیرید به خدا ماهی 17 تومن مفته برای اون سرویس
این نت شبانه فقط به درد این میخوره 2 تا آلبوم موزیک دانلود کنی :دی همین :دی
یا بازی آنلاین (CS 1.6 :دی) بزنی ...
قضیه بازی انلاین چیه؟بگید ما هم بازی کنیم!
منم ساعت 1 که میشه باهاش کانتر بازی میکنم چون فقط توی همین مورد خیلی عالی جواب میدهنقل قول:
کانتر 1.6 یا سورس نصب بکنید آی پی یکی از سرورهای ایرانی رو بدید برید با بقیه بازی کنید :دی
سرور های ایرانی:
کد:http://www.game-monitor.com/search.php?location=IR
می خوام بدونم اگه مخابرات یه دونه رقیب توی خطوط dlc داشت اونوقت بازم جرات داشت که بیاد این حرفو بزنه.واقعا که!!!!
ما دهه شصتی ها همیشه بد بخت بودیم هرچی بلاست سرما ها داره میاد .اون از 5 سالی که منتظر موندم تا رو خطمون اینترنت adsl بدند حالا که دادند دارند، یک سری خدمات آشغال به مردم ارائه می دند تازه منت هم میزارند.هیچ جای دنیا محدودیت دانلود و بحث شبانه ندارند.خیلی راحت هرچی خواستند دانلود می کنند بدون اینکه فکر تموم شدن ترافیکو داشته باشند اون وقت ما باید بیایم اینجا کلی وقت بزاریم و بحث کنیم که چرا وضع اینترنت اینجوریه تازه مخابرات بیاد سر ما منت هم بزاره.
والا الان عراق با اون مردم فقیر و بیچاره اش وضع اینترنتش از ما بهتره
کد:http://www.mizaan.ir/ViewDetail/Content/30a88695-51e1-11df-8352-005056a97b93
الان زنگ زدم مخابرات، پشتیبانی گفت که اگه اون بالایی ها موافقت کنند اوایل اون هفته اینترنت 256 برای شبانه ارائه می دهند.
سرعت دانلود چقدر تغییر پیدا می کنه ؟ فکر کنم حدود 30 برسه درسته ؟
256/8=30
میشه تقریبا 30 کیلوبایت بر ثانیه!
بازم کمه.
بازم کمه ولی جای امیدواری داره با سرعت 256 میشه شبی 500 مگ دانلود داشت یعنی شبی 1 فیلم یا چند تا آلبوم آهنگ
حالا نمیشه خودمون بریم با بچه های بالا صحبت کنیم ؟:31:
آسته آسته میبرن بالا ... شبی 500 مگ بازم خیلی بهتره :دی شبی یک فیلم ف چند تا آلبوم خارجی و ... :دی بلاخره میشه کنار اومد !
البته این یعنی سود تمام معنا برای اونا ... ترافیک کم میدن ، پول خوب میگیرن ! فک نمیکنم آی اس پی های امریکا هم اینطوری پول در بیارن ...
کاربر بدبخت رو از وقت و برنامش میندازه تا ساعت 1 به بعد از نت استفاده کنه و بزاره واسه دانلود و بخوابه !
:دی
دیشب واسه تست رفیتم از تورنت یکم فایل دانلود کردیم ، حدودآ ساعتی 40 مگ دانلود شد که در مجموع تا 6 صبح شد 180 مگ :39:
هه هه هوو هوو !!! ios 4.2 اپل حجمی بالغ بر 680 مگ داره یعنی یه هفته باید بشینم واسش:45:نقل قول:
این چه حرفیه دوست من ؟ :10:نقل قول:
من پیش خودم فرض کردم حداکثر سرعت به 15 برسه :20:
وگرنه حرف شما درست تره ...
جداً فن آوا همچین سرویسی داره؟ شیطونه می گه برم مخابراتو آتیش بزنم و خطمو از فیبر بودن در بیارما!نقل قول:
تورو خدا ببین شرکتا چه سرویسایی دارن اون وقت مخابرات چه منتی که سر ما نمیگذاره!
سرویس نامحدود اونم این جوری که تو میگی خیلی پوته، آرزو می کنم مخابراتم یه روزی یه همچین سرویسی بیاره( هر چند می دونم رویائی بیش نیست) :41:
من الان 2 گیگ دارم.میتونم چند گیگ دیگه حجم الان بخرم یا باید صبر کنم شارژم تموم شه بعدا بخرم؟
الانم میتونی بگیری.نقل قول:
تو همون قسمت پرداخت اینترنتی گزینه داره ...
میتونی 1 گیگ یا بیشتر ، ترافیک بخری
ولی باید تا موقعی که اعتبار تاریخی داری مصرف کنی
البته اگه منظورتو درست متوجه شده باشم :5:
صبر کن حجمت کامل تمام بشه بعد حجم اضافه بخر !نقل قول:
شما درست می گین چون من توی این مدت واقاً پایین اومدن سرعتولمسش کردم گاهی اوقات واقعاً غیر قابل تحمل می شه معلوم نیست dil upیا Adsl .به هر ترترتیب بابت راهنمای که کردید متشکرم
نقل قول:
اینجا تاپیک اینترنت مخابراته یا صبانت؟؟؟؟ :blink:
سلام به همه عضو های این انجمن.
من پشتیبان مرکز خرازی هستم ، هرگونه پیشنهاد سازنده ای دارید ممنون میشم در اینجا درج شود تا کیفیت سرویس مخابرات بهتر شود.
چرا این فکرا میکنید! همه بچه های خرازی سعی میکنن کیفیت سرویس بره بالا نه اینکه مشترک اذیت بشه.
نقل قول:
با عرض سلام خانم شفیعیان
البته چون اینجا دنیای مجازی نمیدونم شاید سر کاری باشه یا خودتون باشید
در کل
اگر خودتونین
اگه براتون مقدوره سرعت شبانه را به 256 برسونید
ممنون
اگه میشه به مقا مات بالا دستتون بگین یه لطفی بکنن و اجازه بدن بقیه شرکتام روی خط های فیبر سرویس بدنو این خط هارو از انحصار خودشون در بیارن.نقل قول:
من واقعا علاقه ای ندارم از مخابرات سرویس داشته باشمو منتم سرمون باشه!!!:9:
من شدیداً به سرویس نامحدود نیاز دارمو مخابراتم که نا محدود نداره. در ضمن اگه میشه واسه شبانتون یوزر پسورد جدا بزارین تا هر کس می خواد با اکانت خودش و سرعت خودش بتونه استفاده کنه، من ترجیح میدم پول بدم اما اکانت رایگان دیال آپی نداشته باشم!
خیلی خوشحال شدم که خانم شفیعیان اینجا حضور دارند، بازم لااقل اینجوری بهتره که یه نماینده از مخابرات اینجا باشه.لااقل اگر هم بحثی پیش میاد کسی هست که جوابگو باشه.
در حال حاضر درخواست همه بچه ها فعلا روی اینترنت شبانه هستش که پایین بودن سرعتش باعث ایجاد مشکلاتی شده. توی این چند روزه حرف و حدیث زیادی از سمت مخابرات شنیدیم که باعث سردرگمی کابرا شده مثلا خود شما داخل نمایشگاه به من گفتید که سرعت شبانه ثابت و همانند روزانه هستش اما اصلا اینجور نبود وما شاهد سرعتی در حد دیال آپ بودیم که تازگی ها به 16-17 افزایش پیدا کرده که در عمل این سرعت برای استفاده مفید بی فایده است یعنی 5 ساعت کامپیوتر را روشن بزاریم که فقط 200 مگ دانلود داشته باشیم؟؟؟ الان تمامی شرکت های خصوصی دارند شبانه با سرعت بالاتری میدند بطوری که براحتی میشه هر شب حدود 1 گیگ دانلود کرد مثل شرکت های پارس آنلاین یا صبانت که الان روزانه اونها مثل مخابرات روی 1 مگ بسته شده و شبانه هم با سرعت بالاتری دارند البته شاید بگید که در عوض سرویس مخابرات نسبت به بقیه ارزونتره که به نظر من این تفاوت اونقدری نیست که بشه زیاد احساس کردش به عبارتی کاربرای مخابرات حاضرند پول بیشتری بدند ولی شبانه درست و حسابی داشته باشند که بتونند فایل های حجیمشونو راحت دانلود کنند
امیدوارم خودتون باشید و ممنون که تو فکر بالا بردن کیفیت هستید .نقل قول:
تنها مشکل سرعت خیلی پایین شبانه هست که واقعا برای بازکردن سایت ها هم مشکل درست کرده چه برسه به دانلود و کار های دیگه .
سلام خانم شفیعیان.
خوشحالیم از حضورتون.
فعلا بیشتر کاربران مشکلمون بر سر سرعت شبانه هست.باید فکری کرد!
تنوع سرویس های ارائه شده هم ملاک هست.
و دیگر مسائل دوستان
ممنون میشم اینجاهم راهنمایی کنید.
دوستان شما خوبه من پس از چند سال خوشحال شدم مخابرات پیش شماره 580 را سرویس میده رفتیم واسه ثبت نام گفتند فقط و فقط به 48 نفر سرویس داده میشه اون هم تمام شده جالبه چند وقتی هم هست خط دیال اپ هم سرعتش شده 2kb