شادل جان از موضوع تاپیک منحرف نشویم..
قضایا و اتفاقاتی که افتاده ربطی به اینجا نداره ( میدونم داره :31:) ولی ظاهرا ربطی نداره :46:
پس بی زحمت برگردیم به معضل اصلی یعنی مخابرات ( لعنته الله علی کل ایدیهم):31:
Printable View
شادل جان از موضوع تاپیک منحرف نشویم..
قضایا و اتفاقاتی که افتاده ربطی به اینجا نداره ( میدونم داره :31:) ولی ظاهرا ربطی نداره :46:
پس بی زحمت برگردیم به معضل اصلی یعنی مخابرات ( لعنته الله علی کل ایدیهم):31:
سلام ببخشید میتونم بپرسم منبع خبرتون در موذد آزاد شدن سرعتهای بالا کجاست؟نقل قول:
من به دلایلی فکر نکنم حالا حالا ها این کار بشه
سلام
برای گرفتن سرعت بالاتر چه مدارکی میخواهد ؟
باید کجا بریم ؟
سلام دوستان
من سیستمو گذاشته بودم برای دانلود تورنت ...وقتی برگشتم خونه دیدم قطع شده و ارور 691 می ده ...تازه همین دیروز وصل شده ....واسه بچه های دیگه هم اینجوری شده ؟؟؟ به همجا زنگ زدم اما پیگیری نمی کنن
خودم میدونم نمیدن!نقل قول:
ولی من میتونم بگیرم!روش داره :31:
خواستم بپرسم کسی گرفته؟
اگه گرفتن بگن راضی هستن از 1 مگ یا نه؟!
منم همینو پرسیدم کسی جواب نداد
منم بابام عضو هیت علمیه . میدن به من ؟
باید چیکار کنم که بالاتر بدن من 256 همش میخوام.
الان 128 رو ثبت نام کرده . اونجا اون مسولش گفت من نمیدونم باید بری مرکز
دوست من هم دو روزه اینترنتش قطع شده. در واقع فقط همون روز اول راه اندازی، وصل بود. حالا دو روزه چراغ اینترنتش روشن نمیشه و چراغ لینکش هم بعضی وقت ها ثابت میشه بعضی وقت ها چشمک میزنه
من براش مودم رو کانفیگ کردم روی pppoe. مرکز مخابراتیش هم آزادگان هست. کسی اینجا مرکز مخابرات آزادگان هست؟ می خوام بدونم ایراد واقعاً از مخابراته یا از داخل خونه!
با کارت نظام پزشکی تونستم 256 به بالا بگیرم:31:نقل قول:
هیئت علمی هم میدن!فقط نمیدونم کجا خوندم:20:
برادر هیئت المی دوست من هم مثل شما هیئت المیه و 2تا یه مگ گرفته ولی هنوز وقت نکرده بریج کنه شما بالاتر از 256 تونستید بگیرید با کارت نزام پزشکی چند تا بالاتر از 256 گرفتید و آیا وقت کردید بریج کنید یا هنوز وقت نکردید؟نقل قول:
کارت نظام پزشکی تو دست وبالم هست لطف کن قیمتشو بگو چون اگه مثلا ماهی -70-60 تومن باشه که بدرد من نمی خوره.نقل قول:
البته من از isp شهرمون(نوین نت خرمشهر) گرفتم،که خودش از مخابرات سرویس میگیره...ITCنقل قول:
قیمت ها متفاوتِ ولی به هیچ عنوان به کاربرها ی خانگی بیشتر 128 نمیدادن،که به ذهنم رسید از کارت پدرم استفاده کنم و اون ها هم کپی کارت رو ضمیمه پرونده فرستادن مخابرات...512 هم گرفتم...منتها 1 مگ نداره اینجا:دی
البته کارت باید به نام صاحب خط یا همون مشترک باشه:20:
منهم از پارس آنلاین 256 دارم که خودش مستقیما از SGS امریکا اینترنت میگیره :31:نقل قول:
این جوری که با کارت دانشجویی صبانت وشاتل و ... هم 512 میده . سر کارمون گذاشتیا:5:نقل قول:
تشریف بببرید خیابون ویلای شمالی اداره مخابرات طبقه دوم دفتر جناب کاووسینقل قول:
منبع خبر خود شخص رییس دیتای تهران هستند
ببینین این مطلبی که گفته کی محقق میشه.
نه برادر سر کارت نذاشت بدشانسی آورد.نقل قول:
شما سابقه هیئت المی رو اینجا نمیدونی ولی به پستهای همین آقا اگه دقت کنی رشته کار دستت میاد:
پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایشان عقبه همون هیئت المی هستند و میخوان بگن این که مخابرات قیمتها رو اعلام کرده با سرعتهای متفاوت ولی کسی نمیتونه بگیره دلیلش این نیست که به کسی نمیده دلیلش اینه که به کسانی میده که شرایطشو داشته باشن پس کارت نظام پزشکی رو بهانه کرد غافل از این که یکی مثل شما هست که بتونه کارت رو کنه و وقتی دید نمیشه از کرج رفت به خرمشهر و از مخابرات به نوین نت.:19:
واقعا آدم می مونه به این جور افراد king of winds چی بگه. لابد الانم میاد کلی مارو سرزنش می کنه که نه من منظورم این طوری نبود .اون طوری بود و .....
ای خدا دوباره شروع شد
ریزرجان تو کوتاه بیا.
reb جان داداش تو رو خدا معرکه نگیر
هرکی هرچی گفته به خودش مربوطه یکی دیگه دزدی میکنه شما دوتا مثل موش و گربه جون هم میفتین ؟
به جای این دعواها به فکر یه چاره ای باشین
دو روز دیگه تهران زلزله میاد من نمیدونم به فکر چی هستین ؟ اینترنت ؟ فقط زلزله اش از نوعی هست که همه باید برن سر خدمت مقدس سربازی
زلزله تهران اینجوریه دیگه .:41: حالا هی بگو مخابرات مخابرات !
به فکر زلزله باشین. خیلی حالم گرفته.:13:
دوستان یه سوء تفاهمی شده! LOL
من خرمشهر هستم!منتها سه ماه دیگه کرج هستم!دارم پرس و جو میکنم که از کجا سرویس بگیرم!!
یکی هم گفت که 128 به بالا به خانگی نمیدن!من گفتم مشکلی نیست!
اون هوش سرشار و وقت با ارزش را در جاهای بهتری استفاده کنید!
عجب ها!همه کارآگاه میشن تو سه سوت!
id خودم تو یازی سنتر رو میدم(همین نام کاربری)،اونجا بیشتر فعالیت دارم...میتونید پرس جو کنید!
:41:
در ثانی اون علمِ نه الم:20:
king جان اشتباه شده من روی صحبتم با reb نبودنقل قول:
من اون جناب king of the wind رو گفتم که سر کارمون گذاشت آخرش نفهمیدیم چی شد . آزار ندارم بی خودی با کسی کل کل کنم که.
زلزله !!!خبرایی ما نمی دونم جون من بگو اگه خبری فکر گریز باشم.
عزیز سرکار چیه!!:41:نقل قول:
یه دوستی گفت 128 به خانگی نمیدن من گفتم موردی نیست..راه حل دارم واسش!
حالا این کجاش سر کاره؟!
امیدوارم من اشتباه کرده باشم ولی به هرحال رعایت کنید.نقل قول:
زلزله هم بعله توی تهران جدیدا میخواد بیاد
معلوم نیست هارپه زلزله است بمب اتمه معلوم نیست چیه ولی هر چیزی هست کلا به ترهان مربوطه و اونم بازم بی ربط به شلوغیهای پارسال نیست چون کم کم داریم به ساگردش نزدیک میشیم.
از من میشنوین فعلا به فکر چاره ایدیگر باشیم چون اینترنت باضه یا نباشه فعلا حفظ جون از همه چی مهمتره.
بگذریم..... شما شهرستانید از این پایتخت که خودش یه کشور دیگه است خبر ندارید. هر روز یه خبر جدید.
:13:
رفیق کل کل نکن روش رو بگو نه کسی متهم میشه نه کسی اذیت میشهنقل قول:
به هر حال همه ماها از مخابرات سرویس داریم اگر کسی راه حلی بزاره بقیه استفاده کنند ضرری نمیکنه .
ازش هم خیلی ممنون هم میشیم.
خیلی مخلصیم.
به هر
من خیلی واضح گفتم که با کارت نظام پزشکی...اونم به نام صاحب خط...
isp هم قبول کرد!
اونجا قبول کنه شهر های دیگه هم قبول میکنن...
با کارت دانشجویی هم میدن...
دقت کنید من خودم 1 مگ نگرفتم و دارم پرس و جو میکنم!
کل کل هم شروع نکردم!درسته پست هام کمه ولی درست نیست که هرچی دلتون میخواد بگید:41:
king خان منم همین به قول تو تهران با صاحاب خودمون هستم.حالا گرفتم .آخه یه چیزایی درمورد خدمت وظیفه گفتی رنگم عین گچ سفید شد چون من می رم افغانستان نون خشک جمع می کنم ولی برای این بی ... دیگه خدمت نمی کنم . یه بار اشتباه کردم بسمه.نقل قول:
عزیز تاپیک رو اشتباهی نیومدی ؟نقل قول:
اینجا اینترنت مخابراته بحث تاپیک پیرامون مخابراته
شما اگر از سرویسهای مخابرات مستقیم سرویس میگیری در موردش صحبت کن اگر غیر مستقیم سرویس میگیری که فکر نکنم هنوز دولت مکرمه همچین کاری رو استارت زده باشه پس حق نداری بحث تاپیک رو منحرف کنی
کسی هم تذکرم یده دلیل داره تذکر میده چون این تاپیک با خون دل زده شده.
بابا قضیه پیچیده تر از ان حرفهاست مثل این که تو از اخبار خبر ندارینقل قول:
خبرای بدی در راهه که دیگه نمیتونم بیشتر صحبت کنم. خلاف قوانینه ( بالای همین صفحه رو نگاه کن نوشته سبز رو بخون)
نمیشه کاری کرد ولی بدون بوی بدی میاد
د مورد خدمت هم همه نظر شما رو دارند.
کاری نیمشه کرد
برای همینه میگم اینقدر اوضاع بده که اینترنت باشه یا نباشه دیگه به حال من تاثیری نداره .
خسته شدم اینقدر راهنمایی کردم خسته شدم اینقدر به بچه ها وعده دادم
دلمونو به این مخابرات تو زرد خوش کرده بودیم که اون هم وقتی دستش رو شد دیگه اصلا نمیخوام در مورد اینترنت صحت کنم.
خیلی حالم گرفته خیلی.:41::13:
حداقل نمی شه تو این چند روز آخر سرعت اینترنت تو تهران رو ببرن بالا. آرزو به دل نریم........................
نخیر...اشتباه نیومدم!نقل قول:
من چند تا سوال پرسیدم! به هیچ کدوم که جواب ندادین هیچ!شم کارآگاهیتون هم گل کرد!
عجب!
مهرداد جونم:19: :1::45::37:نقل قول:
همه چی تمومه ....اینترنت کیلویی چند:41:
می دونم می خوای چی بگی کینگ دی زاینر :41:نقل قول:
کسی اینجا مرکز مخابرات آزادگان هست؟ اینترنت من دو روزه قطعه زنگ می زنم پشتیبانی اصلاً جواب نمیدن. می خوام بدونم ایراد واقعاً از مخابراته یا از داخل خونه!
خونه رو چک کن
اگه موردی نداشت از مخابراته دیگه
ضمنا تنظیمات رو بزار روی بریج ببین کار میده یا نه.
این مخابرات تو شهرهای دیگه هم adsl میده ؟ تعرفه اش چطوره ؟
قطعی وسرعتش و کلا کیفیتش چطوره ؟
مخابرات در مشهد تهران بندرعباس سرویس میده
بقیه شهرها رو نمیدونم
تعرفه
128 =10تومن
256=12
512=20
1مگ=30 تومن
قطعی هم بصورت محدود حدود 10 نفز من جمله بنده قطعی های زیادی رو داریم.
سرعتش هم از روی 14 برای من رسیده به روی 13 البته من 128 دارم
در ضمن اگر خونواده شهید و بسیج و قاضی و اینها باشید میتونید 256 به بالا بگیرید کاربران عادیو همه دوستان فقط 128 گرفتند
كسي از وضعوت پورت ها در مركز استقلال خبر داره؟
من فعلا كه امتحان نهايي دارف ولي ميخوام واسه تابستون adsl دولتي بگيرم، ممكنه تا 2 ماه ديگه پورت ها پر بشه؟
پورت هاي دولتي به صورت مركزي داده ميشن يا براي هر منطقه جداس؟
چند روزی که اینترنت من:
1- آپلود از 6 کیلوبایت بر ثانیه به 3 رسیده.
2- دانلود از لینک های مستقیم خوبه در حد 14 ولی دانلود از لینک غیر مستقیم و بخصوص راپیدشیر 0.5 الی 1 کیلوبیت بر ثانیه.
3- قطعی نداشتم.
اگه همینجوری پیش بره برم فردا یه آگهی بزنم توی روزنامه : به یک قاضی ، نیازمندیم:31:
تورنت من خوبه 4 تا رو میره ولی خدایی نمیخوام سیستم رو روشن بزارم
آخه با 4 کیلو چی میشه دانلود کرد.
همون لینک مستقیمها بهترن ولی بازم نشد اینترنت که !
اروپا زیر 2 مگ( ترانسفریت 256 ) اینرتنت نمیده ، توی ایران حداکثر 256 کیلو اون هم با کارت ضمانت( دانشجویی ، ....) میدن !
خیلی جالبه .!!! اونوقت با این قطعی که بوجود اومده تازه سرعتشون رسیده به 90 ~100 کیلو تازه شدن رویایی ترین سرعت دسترسی تو ایران.
:13:
به نظر من این مرکز یکی از چرت ترین و لجوج ترین مراکز مخابراتی تهران در بخش ADSL هست. بهتره بهشون سر بزنی و بپرسی که پورت خالی دارن یا نه چون اگه پر بشه حالا حالا باید تو نوبت بمونی. این پورت ها هم تا اونجا که میدونم هر منطقه به صورت جدا ارائه میکنه.نقل قول:
اصفهانو جا انداختی خودش تاپیک داره مخابراتش !نقل قول:
البته من که اصفهانی نیستم :27:!
برای سرعت های یک مگ و 512 هم مخابرات سرویس نامحدود می دهد؟نقل قول:
در شهر قم
طبق اين پست
حتی برای سرعت 128 هم مخابرات سرویس نامحدود ندارد و سرویس شبانه رایگان هم ندارد.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4882655&postcount=497
درست شد.مساله
دوستان کسی از مرکز شهید توکلی adsl گرفته ؟ تا قبل از عید که راه نیافتاده بود میخواستم بدونم الان وضعیت به چه صورتیه ؟
ممنون