یک تلویزیون 42 سری8000 از بانه اوردم ولی ضربه خورده و تقریبا نصف صفحه تصویر نداره لطفا راهنمایی کنید که کدوم قسمت اسیب دیده و ایا امکان تعمیر وجود داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
Printable View
یک تلویزیون 42 سری8000 از بانه اوردم ولی ضربه خورده و تقریبا نصف صفحه تصویر نداره لطفا راهنمایی کنید که کدوم قسمت اسیب دیده و ایا امکان تعمیر وجود داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
فیلیپس تلویزیونها را خاموش میکند
شرکت هلندی فیلیپس اعلام کرد که دیگر قصد تولید تلویزیون نداشته و 70 درصد از سهام بخش تلویزیون خود را به یک شرکت هنگ کنگی به نام TPV واگذار خواهد کرد. TPV یک شرکت سازنده صفحه نمایش است که گفته می شود 33 درصد از بازار جهانی صفحه نمایش کامپیوتر ها را در اختیار دارد.
بخش تلویزیون شرکت فیلیپس از سال 1928 آغاز به کار کرده بود و حالا در سه ماهه اول امسال حدود 87 میلیون دلار ضرر به ثبت رسانده است.
در حال حاضر سه شرکت بزرگ سازنده تلویزیون های LCD در دنیا به ترتیب سامسونگ، LG و سونی هستند که در این میان سامسونگ حدود 18 درصد از این بازار جهانی را در اختیار دارد.
منبع: DailyTech
چه غم انگیز...! آدم قلبش به درد میاد...! اینو که نمیشه تعمیر کرد، ولی باید بپرسی ببینی نمایندگی فیلیپس می تونه برات پنل عوض کنه و یا نه؟ باید دید هزینه تعویض پنل چقدر هست.... و آیا این کار ارزش داره یا نه....نقل قول:
دست خودت این بلا سرش اومده یا اینکه از بانه خریدی این شکلی بوده؟
دوستان محترم سلام یه سوا دارم اگه ممکنه سریع جواب بدین خیلی مهمه واسم
من مدل 55pfl7606 h/12 بدون گارانتی خریدم ولی هنوز پولشو ندانم آشناس طرف از بانه سفارش داده آوردن من قبل خرید هم بهش تاکید داشتم که همه جا کنتراست داینامیک این مدل رو زدن 1:500000 ولی فروشنده بانه با قطعیت گفته 1:10000000 هیچ جای تلویزیون یا کارتن یا کاتولوگش هم درباره کنتراست چیزی ننوشته یا من هنوز پیدا نکردم خواهشن اگه میدونید یا میتونید پیدا کنید که کنتراستش چنده بهم بگین لطفا خیلی ممنون
من مدل 55pfl7606 h/12 خریدم فوشنده ادعا داره کنتراستش 1:10000000 ولی هیچ جا من ندیم بنویسه 1:10000000 حتی کاتالوگ یا کارتنش من تو نت این مدل رو با کنتراست 1:500000 دیدم همش پولشو ندادم هنوز آشناس طرف حالا اگه شما میدونید کنتراستش چنده راهنمائیم کنید لطفانقل قول:
نقل قول:
کنتراستش همونیه که شما میگید . زیاد به این چیزها اهمیت ندید ببینید کیفیتش چطوره
سلامنقل قول:
برای فعال کردن وایرلس تلویزیون های فیلیپس،باید آداپتور وایرلس(PTA01/00) مخصوص تلویزیون های فیلیپس رو داشته باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:The following are compatible TVs produced in 2010 or later
32PFL5806, 32PFL6606, 32PFL6626, 32PFL6636, 32PFL7605, 32PFL7655, 32PFL7665, 32PFL7675, 32PFL7685, 32PFL7695, 32PFL7406, 32PFL7476, 32PFL7486, 32PFL7496, 32PFL7606, 32PFL8605, 37PFL6606, 37PFL7515, 37PFL7605, 37PFL7675, 37PFL7606, 37PFL7676, 37PFL8605, 40PFL5806, 40PFL6606, 40PFL6626, 40PFL6636, 40PFL7605, 40PFL7606, 40PFL8505, 40PFL8605, 42PFL7655, 42PFL7665, 42PFL7675, 42PFL7685, 42PFL7695, 42PFL7406, 42PFL7456, 42PFL7486, 42PFL7606, 42PFL7656, 42PFL7676, 42PFL7696, 42PFL8605*, 42PFL8606D, 46PFL5806, 46PFL6606, 46PFL6626, 46PFL6806, 46PFL7605, 46PFL7655, 46PFL7665, 46PFL7695, 46PFL8505, 46PFL8605*, 46PFL8685, 46PFL9605, 47PFL7456, 47PFL7606, 47PFL7656, 50PFL7956, 50PFL8956D, 52PFL8605*, 55PFL6606, 55PFL7606*Only available for European and Chinese models.
1:500000 درستهنقل قول:
سلام
لطفا تفاوت 9705 9706 و 8606 رو بگید ممنون میشم و اگه قیمت و جدید تر بودن رو هم ذکر کنید بسیار سپاسگزارم
ممنون
9606 , 8606 مدل های امسال هستند و جدید.... جدول مقایسه این سه مدل رو می تونی از لینک زیر مطالعه کنی...:نقل قول:
[HTML] http://www.philips.co.uk/c/televisions-9000-series/33542/cat/#filterState0=8000_SERIES_FLAT_TV_SE_GB_CONSUMER%3 Dtrue%2C9000_SERIES_FLAT_TV_SE_GB_CONSUMER%3Dtrue; compareState0=id2%3D46PFL9706T%252F12%2Cid0%3D40PF L8606T%252F12%2Cid1%3D40PFL9705H%252F12%2CcompareV iew%3Dtrue[/HTML]
در مورد USB recording توی سایت فیلیپس خاور میانه با علامت * پائین توضیح داده که ضبط کانالهای دیجیتال و از نوع IP TV فقط امکان پذیره و نیاز به ارتباط اینترنت داره! بنابراین فکر کنم روی ضبط برنامه ها زیاد حساب نکن!نقل قول:
سلام
عینکش چشم رو اذیت نمیکنه؟
سلام
عینکش چشم رو اذیت نمیکنه؟
با سلام و سپاس
بالاخره با کلی تحقیق مدل 8606 رو انتخاب کردم از امیر کالا چطوری میشه خرید کرد ؟ کسی تا حالا خرید کرده ؟
از دوستان کسی اگه این مدل رو داره ممنون میشم در مورد این مدل توضیح بده
سلام دوستان. من دو ماه قبل پس از اینکه کلی در مورد تلویزیون های LED و سه بعدی و کیفیت و امکاناتشون تو سایتهای بررسی تخصصی تلویزیونها جستجو کردم و توی فروشگاهها کیفیتها و امکاناتشون رو از نزدیک دیدم بلاخره برند فیلیپس رو با توجه به اینکه نسبت به بقیه گرونتر بود واقعا پسندیدم! البته هدف من بیشتر روی کیفیت تصویر دو بعدی و امکانات آن متمرکز شده بود و سه بعدی برام خیلی مهم نبود چون اولا: دیدن فیلم سه بعدی اونم با عینک با فرض وجود و فراوانی فیلمهاش برای هر از گاهی خوبه! و استفاده زیاد با عینک چندان خوشایند هیچکس نیست! (تجربه ای که توی این دو ماه کسب کردم!) دوما: تا کمتر از چند سال دیگه با آمدن تکنولوژی سه بعدی بدون عینک و کامل شدن تکنولوژی آن باید به فکر عوض کردن تلویزیونم باشم! اما مهمترین ویژگیهایی که در انتخاب من مهم بودند به صورت زیر بود. (اینها رو برای این مینویسم تا اگر کسی با این ویژگی ها دنبال تلویزیون خوب میگرده کارش راحتتر باشه)
1- کیفیت تصویر دو بعدی عالی و داشتن امکان پخش فیلم با بیشترین فرمتهای رایج از روی USB خصوصا فرمت MKV
2- امکانات DLNA و NetTV و خصوصا داشتن تیونر دیجیتال داخلی(برای صرفه جویی در خرید! Setup Box و اشغال نکردن فضای میز تلویزیون)
3- مصرف برق با توجه به اینکه با آزاد شدن یارانه ها و افزایش قیمت آن در سالهای آینده مهمتر هم میشه! که نهایتا باید انتخابم رو از مدلهای LED انجام میدادم.
تذکر: من این استدلال برخی افراد رو که میگن پلاسما مصرف برقش بیشتره ولی در عوض قیمتش کمتره! ولی LED مصرف برقش کمتره و در عوض قیمتش گرونتره! با عرض معذرت قبول ندارم! چون تلویزیونهای پلاسمای خوب مثل پاناسونیک مدل VT30 و.. قیمتشون برابر با LED تو سایزهای مشابه و شایدم بیشتر باشه! (با صرف نظر از بهتر بودن کیفیت تصویر سه بعدی در تلویزیونهای پلاسما)
4- مسئله مهمتر! مبلغش بود که نمیخواستم با توجه به بودجه ام نهایتا از 2 میلیون بیشتر بشه!
5- داشتن شیشه محافظ در پنل جلوی تلویزیون برای محافظت از پرتاب یا کوبیدن اشیاء مختلف معمول توسط بچه شیطونم! و آسیب ندیدن تلویزیون
6- زمان پاسخ دهی سریع 1 الی 2ms برای کیفیت خوب در صحنه های سریع فیلمها
با توجه به این پارامترها و بررسیها و سقف قیمتی که مد نظرم بود نهایتا به دو تلویزیون شارپ مدل 40LE830M که در ایران مادیران به نام مدل 40LE8300 مونتاژ میکنه و فیلیپس مدل40PFL8605H رسیدم! شارپ نیز تلویزیون خوب و با کیفیتیه منتها مونتاژ ایرانه! و مدل مورد اشاره چون محافظ شیشه ای پنل رو نداشت و اینو از آخر که تلویزیون رو از نزدیک دیدم متوجه شدم، از انتخابم حذف شد! و از طرفی وقتی از نزدیک فیلیپس رو دیدم دیگه حرفی برای گفتن نداشتم! فقط مشکل قیمتش بود که بدون عینک و فرستنده سه بعدی 2/250/000 تومان آب میخورد و با عینک و.. 2/700/000 تومان! که اونم با قیمتی که از بانه گرفتم مشکلم حل شد! خلاصه دو ماه پیش تلویزیون 40 اینچ فیلیپس مدل 8605 رو با دو تا عینک و فرستنده سه بعدی اش که بصورت آپشنال بود از بانه خریدم که با کرایه حمل برام حدود 1/700/000 در اومد (البته بدون گارانتی) و با توجه به اینکه 1 میلیون تومان کمتر از نمایندگیش برام تموم شد! خیلی خوشحال بحالم شد!!!! از خرید و انتخاب و کیفیت تلویزیونم خیلی راضی هستم ولی اگه میخواستم بیشتر هزینه کنم حتما مدل 8606 رو که فکر کنم واقعا عالیه انتخاب میکردم(با توجه به داشتن شیشه محافظ پنل) وگرنه مدل 9705 و 9706 از بقیه مدلهای فیلیپس بالاتر و بهتر و البته گرونتره!
ضمنا اگه کسی سوالی در مورد این مدل 8605 داشت در خدمت دوستان هستم.
سلام. من مدل 8605 رو دو ماه پیش از بانه و از سایت بانه مارکت بصورت غیر مستقیم! خرید کردم. چون اطلاعات و تحقیقات زیادی کردم به انتخابت تبریک میگم. مدل 8606 مدل 2011 و ارتقا یافته 8605 هستش. کیفیت سه بعدیش از 8605 بهتره و در حد پلاسما است و wifi و فرستنده 3D داخل تلویزیونه و مثل 8605 آپشنال نیست. فقط نکته ای که ممکنه مهم باشه اینه که پنل جلویی تلویزیون مثل 8605 شیشه ای هست که اگه در جای پرنور استفاده کنی ممکنه کمی اذیت بشی. البته در حالت روشن بودن تلویزیون انعکاس نور محیط اصلا به چشم نمیاد و فقط در صحنه های تاریک ممکنه تصویر محیط دیده بشه. اختلاف قیمتش با 8605 خیلی زیاد بود به همین دلیل من 8605 خریدم ولی اگه داشتن شیشه محافظ برات مهمه مثل من! انتخابت عالیه ولی اگه مهم نیست مدلهای 9705 و 9706 از نظر کیفیت تصویر بالاتر هستند.نقل قول:
در خصوص امیر کالا روش زیاد حساب نکن! چون هم قیمتهاش خیلی گرونه و هم به درهم و .. از نظر بهترین قیمت من توی بانه بهتر از سایت بانه مارکت پیدا نکردم. میتونی جستجو و تحقیق کنی. البته دو هفته پیش برای یکی از اقوام تماس گرفتم قیمت ندادند و گفتند منتظر تثبیت قیمت دلار و بازار هستند.
با سلام و سپاس
ممنون از توضیحات مفصل شما دوست گرامی
8605 گزینه خوبیه مبارک باشه سوال واقعا کیفیتش خوبه ؟ نسبت به سونی مقایسه کردید ؟ تله تکست فارسی داره ؟
با سلام و سپاس
امروز برای خرید رفتم اما یه فروشنده آشنا یه جورایی منو از خرید فیلیپس پشیمون کرد سامسونگ D7770 46 رو با برتری هایی نظیر کنتراست یک به 8000.000 در مقابل کنتراست فیلیپس یک به 500.000 جالب نیست ؟ 16 برابر و انطباق تصویر 600 هرتز وکنترل لمسی و سه بعدی با دو تا عینک با حدود قیمت 150 تومن با قیمت بدون هدیه 2400 نظرتون چیه بازهم فیلیپس ؟
با سلام سپاس
امروز برای خرید رفتم اما یه فروشنده آشنا یه جورایی منو از خرید فیلیپس منصرف کرد پیشنهاد سامسونگ D7770 البته 46 اینچ با کنتراست یک به 8.000.000 در مقابل فیلیپس یک به 500.000 جالب نیست 16 برابر و انطباق تصویر 600 هرتز سه بعدی با دو تا عینک و کنترل لمسی بدون هدیه 2400 بازهم به نظر شما فیلیپس ؟به خاطر احترام به شما دوستان نخریدم تا نظر شمارو بدونم
ممنون از وقت و حوصله شما دوستان
سلام. با عرض معذرت از تاخیر در پاسخ سوالتون، کیفیتش خیلی خوبه و ازش راضیم. نسبت به تلویزیون سونی NX710 که مقایسه کردم بهتره. فیلیپس متاسفانه تله تکست فارسی و پشتیبانی از زبان فارسی رو نداره که فکر نکنم زیاد مهم باشه. از محاسنی که فیلیپس سری 8000 و 9000 نسبت به بقیه تلویزیونها داره یکیش اینه که ریموت کنترل تلویزیون بسیار متفاوت با بقیه است! خیلی شیکه و با کلیدهای خیلی کمی که داره بسیار متفاوت با کنترل برندهایی مثل سونی و سامسونگ و .. هستش که پر از کلیدهای مختلف و گیج کننده هستند و در این حال تمام امکانات به راحتی در دسترسه. یک گزینه خوبی که در فیلیپس دیدم و توی بقیه برندها ندیدم اینه که میشه برای گوش دادن به رادیو دیجیتالی و یا موقع پخش موزیک صفحه تلویزیون رو خاموش کرد که هم باعث مصرف برق خیلی کمتر و هم عمر بیشتر پنل تلویزیون میشه. در کل فیلیپس در محصولاتش علاوه بر کیفیت محصول کاهش مصرف انرژی و زیبایی و راحتی کاربر رو هدف قرار داده.نقل قول:
سلام. در مورد کنتراست باید به عرض برسونم خیلی از این اعداد و ارقام غیر واقعی است! مثلا 16 برابر عدد کمی نیست و با توجه به اینکه در فروشگاهها تلویزیونها روی بالاترین کنتراست خودشون قرار دارن باید از شدت درخشندگی 16 برابری با بقیه بسیار متفاوت باشن! در صورتی که من موقع خرید همه برندها رو از نزدیک دیدم و کنتراست و درخشندگی فیلیپس با کنتراست 1/16 سامسونگ ذکر شده! منو واقعا مجذوب خودش کرد، حالا میخواد مقدارش یک به 500/000 باشه! مطمئن باش اون فروشنده آشنا اگه فیلیپس میداشت حتما قانعت میکرد فیلیپس بخری! بنابراین زیاد روی حرف فروشنده های حتی آشنا تکیه نکن! و خودت بررسی و مقایسه و انتخاب کن و بعد بخر. البته میدونم انتخاب سخته ولی هرچه قدر بیشتر تحقیق و بررسی کنی مطمئنا از تلویزیونی که میخری راضی تر خواهی بود. ملاکها و سلیقه های افراد مختلف با همدیگه فرق داره بنابراین انتخابهاشون حتی با تحقیق و بررسی نیز متفاوت از همدیگره. امیدوارم تلویزیون باب دلت رو پیدا کنی و بخرینقل قول:
نقل قول:درود بر شمانقل قول:
به نظر من که سامسونگ قابل قیاس با فیلیپس نیست چه از نظر صدا و چه از نظر تصویر.... من خودم سری 9 هزار خریدم و واقعا از هزینه ای که کردم راضیم.... اون مدلی هم که شما گفتی یعنی مدل 8606 واقعا فوق العاده هستش... اگه ار امیرکالا هم نخواید بخرید و تو تهران باشید می تونید بدون گارانتی تو جمهوری پیدا کنید.... همونطور که دوستمون هم گفتن فیلیپس از تلتکس فارسی پشتیبانی نمی کنه ولی آنقدر صدا و تصویرش خوبهه که جای حرف و یا فکر کردنی رو باقی نمی گذاره..... با اطمینان بهتون می گم فیلیپس یه چیز دیگس
با سلام و سپاس
ممنون از توجه دوستان و عذرخواهی بابت سوال تکراری
اگر براتون مقدوره آدرس یا تلفن جمهوری (برای خرید بدون گارانتی ) را محبت کنید (پیغام خصوصی)
ممنون از وقت و حوصله شما دوستان
سلام
mp3 player های فیلیپس گارانتی دارن ؟
من یه دونه go gear raga دارم که روشن نمیشه
روی جعبش هم یه برچسب هست که نوشته گارانتی
الان باید چی کار کنم
اگر ادرس جایی که بدون گارانتی میفروشن رو دارید به ما هم اطلاع بدیدنقل قول:
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
به این رده بندی هم یه نگاه بندازید
پ خ رو چک کنید...نقل قول:
پ خ رو چک کنیدنقل قول:
نقل قول:
درود بر شما
دوست عزیز قطعات کامپیوتری، مثل هدفون، اسپیکر، هدست و mp3 پلیر و.... با گارانتی های مختلفی تو بازار عرضه می شن.... باید ببینی وسیله ای که خریدی گارانتی کجاست....
سلامنقل قول:
درود بر شما
دوست عزیز قطعات کامپیوتری، مثل هدفون، اسپیکر، هدست و mp3 پلیر و.... با گارانتی های مختلفی تو بازار عرضه می شن.... باید ببینی وسیله ای که خریدی گارانتی کجاست....
باتشکر
برگه ای که رو جعبش چسبوندن نوشته ضمانت شکوفا سرویس
اون موقعی که خریدمش فروشنده گفت دو سال گارانتی داره:31:
البته این رو هم گفت اینا مستقیم از هلند با کشتی اومدن و دو-سه ماه تو راه بودن:31::31::31:وقتی رفتی خونه بذار شب تا صبح شارژ بشه :31::31: بعدش که از مغازه اومدم بیرون روی خودش نوشته بود made in chine روی جعبش هم نوشته بود :31::31::31:
تجربه می گه که هیچ وقت به حرف فروشنده اعتماد نکننننننن..... بهتر بود همون جا امتحان می کردی... هر چند روز هم که تو راه بوده باشه باید یکم باتری حتی خیلی کم هم برای روشن شدن داشت.... به هر حال گارانتی شکوفا سرویس ظاهرا معتبر هست بهتر با شرکت تماس بگیری و مشکلت رو مطرح کنید ایشالله که حل می شه.... لینک زیر رو چک کن :نقل قول:
[HTML]http://www.shekofa.ir/fa/default.aspx?current=contact&Sel=9989[/HTML]
با سلام و سپاس
ممنون از شما sound.vision دوست محترم
با توضیحاتی که دادید و این آشفته بازار دلار و متاسفانه سوء استفاده بعضا فروشنده های اینچنینی پشیمون شدم
توی سایت امیرکالا با قیمت دلار این مدل رو زده حدود 1900 دلار اما همه شماره های توسایت خاموشه چطور میشه با نماینده فروش ارتباط برقرار کرد؟ قیمتش چطوره - ممکنه شماره نمایندگی فروش فیلیپس رو اگر دارید ارسال کنید ؟
یه سوال یه جایی خوندم که 8606 که قابلیت ضبط داره اما همه برنامه های تلویزیونو ضبط نمیکنه درسته ؟
ممنون از وقت و حوصله شما
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
درودنقل قول:
پیش تر با چندتا از فروشگاه های مرزی برای خرید تی وی تماس گرفته بودم و تونستم باهاشون صحبت کردم... تنها موردی که منو از خرید ازشون منصرف کرد قیمت های غیرمنطقی ای بود که داشتند ولی اگه در ساعات روز تماس بگیری مطمئنا می تونی اطلاعات و آمار مورد نیاز رو ازشون بگیری.... نمایندگی رسمی فیلیپس که متاسفانه خیلی ضعیف عمل کرده و با این تفاسیر فقط یه راه وجود داره اونم اینکه بدون گارانتی خرید کنید.... ببنید در مورد 8606 هم باید بگم که اونجور که تو دفترچه دستگاه نوشتهف گفته شده که برای ضبط کانال های ----t نیاز به اتصال به اینترنت هست (احتمال به خاطر رعایت قانون کپی رایت و اعمال آن)..... خودتون رو درگیر ضبط و این چیزا نکنید ببنید تصویر تی وی رو دوست دارید یا نه و دوم صداش چطور.... خوبه؟ به نظرم روی این آیتم ها بیشتر تمرکز کنید..... >< پ خ رو چک کنید><
با سلام و سپاس
ممنون از توضیحات و شماره ای که ارسال فرمودید .
نقل قول:
درود
لطف می کنید شماره فروشگاه بدونه گارانتی درتهرات برای خرید TV فیلیپس به من پیام دهید.
خود شما چه مدلی و چه سایزی و چه قیمتی خریدید؟:11:
سلام...
من 46d8000رو خریدم ... فیلیپس دیگه از بین رفت ... همه باید قبول کنیم ... بیخود مث من خودتونو معطل نکنید ... یه برند دیگه و معتبر مث سامسونگو انتخاب کنید و از اون لذت ببرید ...
فلیپس مثل این بم بود برام یه چیز متفاوت و دیوانه تو رنگ دم شرکتش گرم تمام سال عمر خودمو با این برندها سپری کردم وقتی برند فلیپسو دیدیم خشکم زد که این برند تو پیکسل چی بود نه کنتراست ی که این پنلهای کره ای دارند که فقط فریب دهنده میباشد وقتی رنگ این برند را می دیدید با شما حرف میزنه تو کف برند میرید تمام نمایشگرهای که با هم روشن بودن درخشندگی و وضوح مخصوصا فلیپس یه چیزدیگه بود تا نینید باورتان نمیشهنقل قول:
:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
حتی از فلیپس برندی دیگه ساخته نشه خوشحالم از اینکه یه برند فلیپس خریدم ودارم اونم از نوع اسمارت تی وی
اصلا 3 بعدیش برام مهم نبود و حتی امکاناتش فقط رنگش بود که بتمام برندهای پاینتر از خودش میخندید حتی اونای که شما برتر میدونید
الیته اینو هم بگم شارپ هم عالی بود
پ خ رو چک کنید.نقل قول:
دیگ از گوشت خالیست و چغندرها در حال تازیدن هستند
دوستان انقدر خودتون رو سرگرم برندهایی که دنبال حربه های تبلیغاتی هستن تا محصولاتشون رو بفروشن نباشید
پلاسما فقط پایونیر و پاناسونیک
LCD LED هم سونی سری HX ، شارپ ، فیلیپس و JVC
بقیه برندها موردی مدل و پانل با کیفیتی دارند
دوست عزيز ميتونيد از برند JVC چند مدل خوب و 46 به بالا معرفي بكنيد؟
سری D10 اگه اشتباه نکرده باشمنقل قول:
ببخشید جای پستمو اشتباهی دادم روم سیاه :31:
حالا برا اینکه عریضه خالی نباشه یه جوک میگم :31: :
یه روز یه تمساح میره گدایی میگه به من مارمولک بدبخت کمک کنین :31: هی هی هی
مشخصاتشون چي هست؟؟چند هرتزن؟چه قيمتي هستن؟؟نقل قول:
سری D10 اگه اشتباه نکرده باشم
بهترين مدلاشون هستن؟؟
و از اين جور چيزا