نقل قول:
من از سیستم یوزر جدید اطلاع ندارم اما تو پنل این شکلیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونی با شبانه یا بدون شبانه انتخاب کنی
شما با 1577 تماس بگیر بپرس
Printable View
نقل قول:
من از سیستم یوزر جدید اطلاع ندارم اما تو پنل این شکلیه
می تونی با شبانه یا بدون شبانه انتخاب کنی
شما با 1577 تماس بگیر بپرس
مال من تو قسمت پیش فاکتور نزده!!!نقل قول:
خوبه بهش گفتم شبانه دار میخوام !!!!!
نقل قول:
شاید به یوزرهای جدید نمیده ! باز یه زنگ بزن اگه گفت نمیشه هم اشکال نداره یه ماه با این سر کن واسه سری بعدی تو پنلت شبانه دارا هم میان
کیفیتش چجوریه ؟نقل قول:
میشه یه شات از پینگ با 4224 و 8888 بزاری ؟
فعلا خوبه راضیم امیدوارم مثل قبلا به مرور زمان افت نکنه اواخر فاجعه بود تقریبا داشتم درخواست جمع آوری می دادم که قانون عوض شد حجمی برداشته شدنقل قول:
مودمتو خاموش / روشن کردی ببینی پینگ با 8888 بهتر میشه یا نه ؟نقل قول:
پینگش خوبه البته به پارامترهای دیگه هم بستگی داره ولی کلا خوبه اما باید با 8888 بهتر باشه !!!
من فناوا داشتم تا دیروز پینگش صبح تا شب با 8888 و 4224 نزدیک 100 بود !!!!!
فقط سرعتم بد بود که تخلیه کردم !!!!
منظورت از اینکه این اواخر بد بود چیه / پینگ یا سرعت ؟
[QUOTE=mrh.fit;9028225]فعلا خوبه راضیم امیدوارم مثل قبلا به مرور زمان افت نکنه اواخر فاجعه بود تقریبا داشتم درخواست جمع آوری می دادم که قانون عوض شد حجمی برداشته شد
UOTE]
داداش یه تست از سزعت دانلود و آپلودتم بزار، آپلودش چطوره؟
پیشگامان پروفایل گیمینگ داره ، اگر پینگ واسه گیم میخواید بگید کسی بزاره که روی حالت گیم هست .نقل قول:
ip خودتون با پیشگامان رو میشه بگید یه تریس بگیرم (قسمت اخر ای پی رو ستاره بزارید)
نمی خوام سرعتم کم شه به بهونه کاهش پینگ !!!!!!!نقل قول:
چه دستوری ؟ اینا دیدن جدول ها مقایسه ای شده ...گندش داره در میاد درست کردن ...ولی صبانت به عنوان نمونه همونطور مونده ...نقل قول:
من آسیاتک دارم و رفیقمم صبانت! چقدر خوش شانسیم واقعا! 2تا از آشغال ترین شرکت ها که حرف مردم رو پشم خودشون حساب میکنن
من هنوز سرویسم وصل نشده ولی تو قسمت گزارش های مصرف ظاهرا ترافیک رو جدا کردن یعنی دقیق میشه فهمید مصرف چجوری بوده ......
از 110 تا 150 و 160 اینا بسته به ساعات مختلف روز متفاوتهنقل قول:
من بیشتر سرعت برام مهمه چون دانلود می کنم اما داداشمم dota 2 بازی می کنه تاحالا مشکلی نداشته آخریا سرعت بد بود ساعت فیری که مرخص علنا می بستن ساعت 1 رو زیر 4 مگ !
[QUOTE=nsm1000;9028233][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آپلود 99 درصدشون رو 512 بسته میشه
الان درست شده شبانه ش ؟ من سرعت16 گرفتم ولی زده شبانه 8 مگابیته ...نقل قول:
بین این و پارس موندم ....
یعنی اون 900 گیگ بازم کمته برای یک ماه:n02:نقل قول:
الان خوبهنقل قول:
پارس آنلاین شبانشم حجمی کرده
8 مگابیتش حجم شبانش 160 گیگ
نقل قول:
اون 900 گیگ یه بازیه سر کاری و بس لیست سایت های ترافیک نیم بها یا همون سرور داخلو ببین خندت میگیره فقط قابل تحملش یه آپارات و ورزش 3 و فیلیمو
واسه من شخصا بدرد بخورش فقط همون ورزش 3 :n02:
300 گیگ بین الملل رو 16 مگه
این مهمه
شاتل لند تو سایتاش نیست ؟نقل قول:
پارس دوباره اتو شارژ میشه محدودیت نداره ...
تو لیست منتخب پیشگامان یه سایت دانلودم نیست اما تو لیست پارس کلی سایت دانلود هست اینجور باشه میرم پارس ولی باز فردا باید تماس بگیرم ....
نقل قول:نقل قول:
میخواستم جواب بدم که شما جواب دادی، دقیقا اصلا اون 600 گیگ رو در نظر نگیرید چون چرته محضه. فقط بین الملل رو حساب کنید که میشه همون 300 گیگ.
تو لیست سایت دادن هم دارن مسخره بازی در میارن؟ من فکر کردم همه یه لیست دارن ...نقل قول:
آقا منم به مصخره گفتم 900 گیگ :n02: وگرنه که اینا خودشونم میدونن اون 600 گیگ نهایتش 1.3 دانلود بشه... (دزدی جدیده دیگه :))
الان سایتهای داخلی پیشگامان رو دیدم شونصدتا سایت عجیب و غریب ( دو سومش مذهبی !) گزاشته الی یه سایت دانلود:n04:
البته پارسم توش مذهبی زیاده به علاوه سایتهای بیخود ولی حداقل 4 تا ساید دانلود گزاشته ..
------------------------------
مبنا باید کل سایتهای داخلی باشه و این عینه دزدیه
4 تا سایت (غیر منشوری از نوع حاجی پسند:n10:) که به درد ما نمیخوره
نقل قول:
آخ آخ گفتی شاتل لند داغ دلم تازه شد :n19: روز اول خوشحال و شاد و خندان یه بازی دانلود کردم ازش 25 گیگ گفتم یک سوم کم میشه بعد معلوم شد که خیرررر ار این خبرا نیست :n27:
مگه لیست سایتای داخلی isp ها باهم فرق می کنه ؟؟؟؟
جالبه این شرکت که 3 برابر حجم داخلی میده اکثر سایت های دانلود و شاتل لند تو لیست منتخب داخلیش نیست
پس اون 900 گیگ رو برای چی داده!؟
اصلا اون سایت های منتخب در طول ماه روی همدیگه 900 گیگ محتوا تولید می کنن که 900 گیگ حجم دادن برای اونها؟:n02:
نقل قول:
واسه پارسو دیدم خیلی خوبه
900 گیگ داده از سایت بانک تجارت دانلود کنیم :n02:
تف بهشون با این لیست های مسخرشون. وزیر نالایق گفته بود هر سایتی که تو ایران میزبانی میشه و طبق معمول یه چیزی پروند و شرکت ها هم طبق معمول حداکثر سواستفاده رو دارن انجام میدن.
من الان زنگ زدم گفتم چرا این سایتایی که تو اکسل شما هست توش یه سایت دانلود نیست ؟ اینجور باشه من نمی گیرم !!! گفت شما به اکسل نگاه نکن طبق دستوررگلتوری تمام آی پی های داخل باید نصف حساب بشن و ماهم همین کار رو می کنیم !!!!نقل قول:
مشکل شما رو هم گفتم که حجم بین الملل ازت کم کرده بود گفت زنگ بزنه ماحجمش رو برگردونیم !!!!!!! xD
تماس بگیر بگو....
نقل قول:
آقا چرت و پرت میگه من موقع دانلود با نت ورکس انداره میگیرم 25 گیگ از شاتل لند دانلود کردم عین 25 گیگش از حسابم کم شد !
شاتل هم تغییر داد و برای بین الملل 350 گیگ حجم میده:
ای باووو من امروز پول ریختم به حساب پیشگامان واسه 900 گیگ !!!!!
بازهم عجله کردم!!!!! 300 گیگ بیم الملل دارم .......
پيشگامان ٣ ترابايت برا تعرفه ١٦ مگ در نظر گرفته و يك سومش ميشه ١ ترابايت.
برا كسايي كه خطشون كيفيت خوبي داره خيلي عالي هستش
شركت ها ميتونن به محض اينكه مشتري هاشون رو جذب كردن تعرفه هارو تغيير بدن؟ چون احساس ميكنم يه جورايي بازار گرمي هستش
علت اینکه دارن این حجمارو میدن اینه که سرعتا دیگه براساس کشش خط نیست و فروش سرویس براساس سرعت شده!!!
یعنی دیگه کسی نمی تونه ماهی ده تومن بده و توقع 16 یا 24 مگ داشته باشه !!!!!!
وقتی سرعت محدود بشه میشه حجم زیاد داد !!!!! با اینکه مملکت پهنای باند کم داره ولی با این حرکت راه برای حجمای بالاتر باز شده !!!!!!
انصافا من باورم نمیشه 1000 گیگ حجم:n04:
اگه درست باشه با این حجم دیگه شبانه بی معنی میشه و بلاخره میشه مثل بقیه جاها بی دغدغه از اینترنت استفاده کرد
اوه اوه پیشگامان زده به سیم آخر و 1000 گیگ برای بین الملل گذاشته :n04::
خوش به حالتون ...
دوستانی که دارن یه چک بکنید ببینیم مشکل سیستمی یا غلط املایی نبوده باشه! آیا تو پنلتون این رو داره نشون میده الان؟!!!!!!!!!!!!!!!! :n10:
:n19::n19::n19::n19::n19::n19:نقل قول:
دمت گرم. شما اگه سرویست فعال شده یه 2تا پینگم بگیر ببینم پینگش چجوریه
دیگه 1000 گیگ شبانه نامحدود نمیخواد شاید من نخوام شبا سرعتم محدود شه