ساندرلند 0 - آرسنال 1
اینم سیو بازی :
کد:http://www.multiupload.com/H7Y5FHOOWS
مسعود جان تا ساعت 3 فرصت داری این بازیو انجام بدی .
Printable View
ساندرلند 0 - آرسنال 1
اینم سیو بازی :
کد:http://www.multiupload.com/H7Y5FHOOWS
مسعود جان تا ساعت 3 فرصت داری این بازیو انجام بدی .
حسين جان نتيجه را كه اشتباه دادي من الان سيو را دان كنم سعي ميكنم بازي كنم
بازي من با تساوي 1-1 تمام شد و تك گلم كولو توره زد
امار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم سيو بازي
کد:http://www.multiupload.com/3R1CLCIL41
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
حسين جان امار هفته بعدم بي زحمت بذار
الان فکر کنم نوبت منه ولی فعلا آپشن فایلم درست نیست طول میکشه تا بازی کنم.
مسابقات هفته هفتم
ساندرلند-----------------------------------------آرسنال -------------------------------------- ( برگزار شد )
منچستر سیتی ---------------------------------فولام --------------------------------------- ( برگزار شد )
اورتون -------------------------------------------تاتنهام -------------------------------------- 3.30 تا 5.30 بعد از ظهر
لیورپول ------------------------------------------ویگان --------------------------------------- 6 تا 7.30 شب
استوک سیتی ---------------------------------منچستر یونایتد----------------------------- 7.30 تا 8.30 شب
وستهم -----------------------------------------چلسی ------------------------------------ 8.30 تا 9 شب
حسين جان برنامه ندادي من تا احتمالا 7:30 تا 8 بيرونم
اورتون 2 - تاتنهام 0
آمار بازی:
سیو این بازی:کد:http://up.--------.com/37261/1265942284.bmp
نکته جالب اینکه هر دو گل منو بازم ساها زد.چه میکنه این ساها.گل اول که سانتر کردم و با سر زد.ولی گل دوم با اشتباه دفاع و با اشتباه وحشتناک دروازه بان گل شد.کد:http://www.multiupload.com/ZMGUKY04KW
الان بازم من به مشکل خوردم اصلا به جز نوشتن دیگه کار دیگه نمیتونم بکنم و چیزای دیگه غیر فعاله.نمی دونم مشکل از کجاست
مسابقات هفته هفتم
ساندرلند-----------------------------------------آرسنال -------------------------------------- ( برگزار شد )
منچستر سیتی ---------------------------------فولام --------------------------------------- ( برگزار شد )
اورتون -------------------------------------------تاتنهام --------------------------------------- ( برگزار شد )
لیورپول ------------------------------------------ویگان ----------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استوک سیتی ---------------------------------منچستر یونایتد------------------------------- 7.30 تا 8.30 شب
وستهم -----------------------------------------چلسی --------------------------------------- 8.30 تا 9 شب
حسین جان اگه برات ممکنه بازیهای هفته هشتم رو اعلام کن . مــــمـــــنــــــون
سلام آرمین جاننقل قول:
اتفاقا اولین بازی , بازی شماست . امشب هستی آرمین جان ؟
توی این چند روز تعطیلی برنامه کاری شما چطوریه اگه بازیهاتو روز بزارم میتونی بازی کنی ؟
من امروز و فردا کاملا وقتم خالیه.ولی روزای دیگه رو مطمئن نیستم.بقیه دوستان نظراتشون بگن تا به یه نتیجه ای برسیم.
برنامه هفته هشتم به این ترتیبه:
آرستال ---------------- بیرمنگام
چلسی --------------- ولوور همپتون
منچسترسیتی -------پورتموث
لیورپول ----------------بولتون
منچستریونایتد--------اورتون
سلام حسن جان .آره همه ی این روز ها رو هستم .هر وقت امر کنی در خدمتیم .نقل قول:
منم هستم.این روزها.
راستی حسین جان لازم نیست از تیمت 2 واحد کم کنی فقط اگه یک تا دو واحد به مسعود اضافه کنید.
که راضی باشه.
ما مخلص شما هم هستیم آرمین جان . پس ساعت 9 تا 9.30 امشب بازی شماست من الان ترتیب بقیه بازیها رو مینویسم .نقل قول:
آره به نظر میرسه هنوز مسعود به تغییرات و کم کردن قدرت تیمش عادت نکرده .نقل قول:
راستش به نظر میرسه تیم من هنوزم خیلی قویه من 2 واحد از قدرت تیمم کم میکنم . من اگه از تاکتیکها و استراتژیهای تیمی بخوام استفاده کنم با وجود کم کردن 12 واحد از قدرت تیمم بازم حریفانو میتونم ببرم بنابراین از بابت این کاهش قدرت مشکلی ندارم .
عادل جان دست من برای برنامه مسابقات بازتر شد . من به هر کاربری که روز بازی داره 2 تا 3 ساعت فرصت بازی میدم اما شب که تقریبا همه هستن برنامه رو فشرده تر میکنم .
مسابقات هفته هفتم
اورتون -------------------------------------------تاتنهام --------------------------------------- ( برگزار شد )
لیورپول ------------------------------------------ویگان ----------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استوک سیتی ---------------------------------منچستر یونایتد------------------------------- 7.30 تا 8.30 شب
وستهم -----------------------------------------چلسی --------------------------------------- 8.30 تا 9 شب
برنامه هفته هشتم
آرسنال --------------------------------------- بیرمنگام ----------------------------------------- 9 تا 9.30 امشب
چلسی -------------------------------------- ولوور همپتون------------------------------------ 9.30 تا 10 امشب
منچسترسیتی ------------------------------پورتموث ------------------------------------------ 10.15 تا 10.45 امشب
لیورپول ---------------------------------------بولتون--------------------------------------------- 11 تا 11.30 امشب
منچستریونایتد-------------------------------اورتون --------------------------------------------- 11.30 تا 12 امشب
سلام بچه ها منم بازیمو با نتیجه ی 2بر 1 پیروز شدم این ویگان خیلی فشار آورد.تیمی هم هستش که از دیگر رقیبان کامپیوتر بهتر ظاهر شده.بازم یه گل مفت خوردم یه گل مفتم زدم با تورس.ولی یه گل قشنگ روی کار تیمی به ثمر رسوندم.با بابل.
از آمار بازی print screen گرفتم ولی نمیدونم چرا از حافظه ی clipboard پاک شد.و paste نشد.
آمار
ویگان -------------------------------------- لیور پول
55 --------------------------- ----------------45
یه شوت زدن یک شوتش تو چارچوب بو ولی 10 تا شوت زدم 9 تاش تو چارچوب بود.
سیو بازی
کد:http://www.multiupload.com/KSN78X4WGZ
اقا سلام من یه پس باز حرفه ای هستم(البته اگه تعریف نباشه) سال هاست بازی می کنم اما سبک خودم را دارم و اینطوری هستم که نمی خواهم از تاکتیک های قرتی بازی استفاده کنم حالا بگزریم ا وقتی اینترنت 1 مگ گرفتم می خوام انلاین بازی کنم وقتی می رم تو سایت Konmai یک Konami id - game id می سازم می خواهم کانکت شم می گه نسخه پس 2010 شما قدیمیه باید پچ 1.3 را دانلود کی دانلود می کنم وقتی نصب می خواهم بکنم می گه Unable و رو این نسخه قاد به نصب نمی شه
سلام. فکر میکنم شما بازیتون رو از داخل آپدیت نکرده باشین .اگه نکردین برین تو قسمت System Setting و بعد Download این کار رو انجام بدین سپس اون پچ رو بنصبین. البته اگه این موضوع رو تو انجمن PES 10 مطرح میکردی بهتر جواب میگرفتی.نقل قول:کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=310550&page=995
اینجا برای مسابقات هستش.شما به این انجمن برای رفع مشکلت مراجعه کن:نقل قول:
سلام بچه ها.می بینم که عادل تیم ویگان رو انداخت پایین.ایول بابا.حالا یکی باید خودت رو متوقف کنه.سرعت اینترنتم الان خوبه ولی توی دانلود افتضاحه.فعلا منتظرم صفحه دانلود لود بشه.بعد میرم برای بازی...کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=310550
دان کردم.رفتم برای بازی...
من امشب با منچستر بازی دارم خیلی بازی حساسی هست.این بازی رفتو میدم محمد بازی کنه.راستی خبری از محمد نیستش من حتما باید ترکیب رو براش بفرستم
سلام وحید.آره بازی حساسیه.بخصوص اینکه با برد 2-0 مقابل استوک حالا اومدم بالا.چون من میزبانم پس انجامش با من.هر ترکیبی که میخوای بذار تا برات انجام بدم ولی سیو ترکیب رو نذار چون از ورژن 1.0 استفاده میکنیم تغییرات اعمال نمیشه.نقل قول:
سیو بازی:
بازی بدی نبود ولی بعلت غیبت رونی اوون و گیگز مخصوصا در محوطه حریف کار برام سخت بود.اما این غیبتها باعث شد تا به بازیکنانی مثل نانی،اندرسون و... بیشتر اعتماد کنم.گل اول رو نانی تک به تک شد و با دریبل زیبا به ثمر رسوند.کریک هم در دقیقه 92 وقتی کرنر من رو مدافعین برگشت دادن از روی خط 18 قدم یه شوت نصفه و نیمه زد که با دفع عجیب دروازه بان وارد دروازه شد.کد:
http://www.multiupload.com/E21SYQNCPI
بجز منچستر سیتی الان همه بالای جدولیم و با اختلاف کم.ببینیم حسین چکار میکنه...
آمار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خوبی محمد جان ؟
میبینم شونه به شونه من همه در حرکتن اما زیاد امیدوار نباشین الان با یک برد خیره کننده خودمو از بقیه جدا میکنم . ما رفتیم برای بازی .
مسابقات هفته هفتم
لیورپول ------------------------------------------ویگان -----------------------------------------( برگزار شد )
استوک سیتی ---------------------------------منچستر یونایتد-------------------------------( برگزار شد )
وستهم -----------------------------------------چلسی --------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه هفته هشتم
آرسنال --------------------------------------- بیرمنگام ----------------------------------------- 9 تا 9.30 امشب
چلسی -------------------------------------- ولوور همپتون------------------------------------ 9.30 تا 10 امشب
منچسترسیتی ------------------------------پورتموث ------------------------------------------ 10.15 تا 10.45 امشب
لیورپول ---------------------------------------بولتون--------------------------------------------- 11 تا 11.30 امشب
منچستریونایتد-------------------------------اورتون --------------------------------------------- 11.30 تا 12 امشب
نقل قول::8:من هدفون زدم صدات رو نشنیدم حسین.چی گفتی؟صدات نمیاد...
4-5 تا بازی قبل بازی من باید برگزار بشه.پس من حدود 10:30 تا 11 میام.ببینم جدول تا اون موقع چطوریا میشه.
ایشاا...
همتون
لیز
بخورید
پایین...:31:
محمد جان اگه سیو اون نذارم پس چی جوری بذارم.یعنی ترکیب رو بهت بگم؟آخه نمیشه چون من بعضی قسمتها مثل team style رو تغییر زیاد دادم نمی تونی خودت اعمال کنی.یعنی راه دیگه ای نداره؟نقل قول:
سلام وحید.آره بازی حساسیه.بخصوص اینکه با برد 2-0 مقابل استوک حالا اومدم بالا.چون من میزبانم پس انجامش با من.هر ترکیبی که میخوای بذار تا برات انجام بدم ولی سیو ترکیب رو نذار چون از ورژن 1.0 استفاده میکنیم تغییرات اعمال نمیشه.
توی قسمت سیو بازی فایلهایی به نام Form هستن یعنی همون ترکیبهای هست که سیو شده.
بازی مساوی شد . صفر - صفر
گفتم بزار یک نفسی هم بقیه بکشن خدا رو خوش نمیاد همش صدر جدول رو قرق کنم .
سیو بازی :
کد:http://www.multiupload.com/SV5VV12SXM
پرونده هفته هفتم هم بسته شد من جدول رده بندیو تا پایان هفته هفتم میزارم :
جدول بدجوری فشرده شده .
با سلام خدمت تمام عزيزان
من امروز با اين تايپك آشنا شدم
ميخواستم واسه فصل بعد ثبت نام كنم فقط نميدونم بايد چيكار كنم
لطفا راهنماييم كنيد
ممنون
برنامه هفته هشتم
آرسنال --------------------------------------- بیرمنگام ----------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من نوبت اول رو برای شما رزرو میکنم و توی پست اول هم ثبت خواهم کرد اگه ممکنه اسم شریفتون رو هم بگید . خیلی از کاربران توی پیام خصوصی به من میگن که دوست دارن توی این مسابقات شرکت کنند اما رسما توی تاپیک عنوان نمیکنن .نقل قول:
دوستان اگر تمایل دارید در این مسابقات شرکت کنید حتما توی تاپیک اعلام کنید تا بعدا سوء تفاهمی درمورد نوبت و این مسائل پیش نیاد .
میگم بهتر نیست توی امضات بذاری تا دوستان بفهمند.تازه بعضی ها فکر می کنن ما آنلاین بازی می کنیم
وحید جان من نمیخوام اصلا امضاء داشته باشم .نقل قول:
اقایون محترم بنده بازی رو دو بر صفر بردم . اینم سیو بازیاینم آمار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.multiupload.com/JJNZGBKDXY
آرمین میگم خوب داری تیمارواز یک طرف درو میکنیا .اجازه بده به بازی رو در رو هم میرسیم .نقل قول:
ممنونم اسمم حامد هستنقل قول:
فقط راهنماييم نكردين واسه انتخاب تيم و ...
اگه ميشه راهنماييم كنين
قربونتون برم ایول دمت گرم من نمی دونم این فیفا واقعا این همه سال به چه امیدی داره این نسخه را تولید می کنه در ضمن لیگ اسپانیا راه نمین دازین من می خوام با بارسا باشم
امروز سایت چشه چرا اینقدر سنگینه ؟
چلسی 2 - ولوورهمپتون 1
محمد جان اینو فعلا داشته باش تا بعدا .
سیو بازی :
کد:http://www.multiupload.com/Y7478T9UVG
حامد جان آخر فصل در مورد انتخاب تیمها بحث و تبادل نظر میکنیم از الان هنوز زوده . من توی پست اول درمورد جزئیات لیگ یک سری مطالب نوشتم .نقل قول:
پس این محمد کجاست من تا ترکیب بهش ندم بازی نمی کنم.آخه خیلی بازی حساس هستش.
راستی من فردا فقط تا حدود ساعت 11 صبح می تونم بیام و بعدش به هیچ وجه نمی تونم این جا بیام.اگه میشه برنامه هفته بعد رو حسین جان بگو تا بدونم بازی من کی هست.