از چه کانکشنی استفاده میکنی ؟نقل قول:
مثلا ، Lan و یا ؟؟؟
باید از طریق ، Network ، کانکشن قبلی رو پاک کنید و یکی جدید بسازید!
موفق باشید ،
امید
از چه کانکشنی استفاده میکنی ؟نقل قول:
مثلا ، Lan و یا ؟؟؟
باید از طریق ، Network ، کانکشن قبلی رو پاک کنید و یکی جدید بسازید!
موفق باشید ،
امید
خب ، مک بوک شما تو یک لحظه فریز کرده و چیز خاصی نیست!نقل قول:
خب ، درباره ی سافاری هم باید خدمتتون عرض کنم که ، اول سافاری رو باز کنید ، بعد برید به :
Safari -- > Reset Safari
حالا ، همه ی تیک ها رو فعال کنید و Reset رو بزنید ،
سافاری رو Quite کنید و دوباره باز کنید ،
به احتمال ۹۹ درصد مشکل حل شده ،
اگر مشکلتون پا برجا بود ، دو راه دیگه هم هست ، پس نگران نباشید ، اگر ماشین زمان فعاله ، بازش کنید و یکروز قبل رو بیارید و سافاری رو از پوشه ی Application ، ریستور کنید ،
و اگر از ماشین زمان استفاده نمی کنید ، سافاری رو Reinstall کنید!
موفق باشید ،
امید
سلام. من میخوام مک بوکمو به مانیتورم وصل کنم حالا نمیدونم چی بخرم؟(با dvi) تو سایت چاره یه مدلایی رو زده ۳۵ بعد یه مدلایی رو زده ۴۵ فرقشون چیه؟
این ۳۵ تومن Mini DisplayPort to DVI Adapter
این ۴۵ تومن.Apple Mini-DVI to DVI Adapter
الان باید کدومو بخرم؟
بعد یه چیز دیگه الان سر کابل dvi من این شکلی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این Mini DisplayPort to DVI Adapter این شکلی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یا باید ، Mini DIsplay Port to DVI رو بگیری و یا Mini Display Port to VGA !نقل قول:
Apple Mini-DVI to DVI Adapter مربوط به مک بوک پرو های سال ۲۰۰۸ ه! و به مدل های Mid2009 و 2010 نمیخوره!
اون کابل تبدیل DVI to HDMI ه! و زیاد الب نیست ، اگر HDMI میخواهید از تبدیل Mini Display Port to HDMI استفاده کنی!
من خودم از Mini Display Port to VGA استفاده میکنم!
تذکر : تقلبیش زیاده ، حواستون جمع باشه از کی میخرید!
موفق باشید ،
امید
نه واسه من دو سرdvi هست. خوب قیمت های همین چاره چطوره؟ الماس چند میده؟نقل قول:
شما یا باید ، Mini DIsplay Port to DVI رو بگیری و یا Mini Display Port to VGA !
Apple Mini-DVI to DVI Adapter مربوط به مک بوک پرو های سال ۲۰۰۸ ه! و به مدل های Mid2009 و 2010 نمیخوره!
اون کابل تبدیل DVI to HDMI ه! و زیاد الب نیست ، اگر HDMI میخواهید از تبدیل Mini Display Port to HDMI استفاده کنی!
من خودم از Mini Display Port to VGA استفاده میکنم!
تذکر : تقلبیش زیاده ، حواستون جمع باشه از کی میخرید!
موفق باشید ،
امید
راستی اگه Mini Display Port to HDMI بگیرم صدا داره خودش؟
راستی این Mini DIsplay Port to DVI که سرش با سر dvi من فرق داره :19:
نقل قول:
فایرواله خود مک کجاشه؟؟؟؟ :9: شاید تو اونجا IP ه rapidpars رو بسته!!
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
منم اتفاقا میخام یه کابل mini display port to VGA بخرم! از کجا بخرم؟؟؟ چنده؟؟؟
با سلام و صبح بخیر به کاربران مکینتاش ،نقل قول:
برو به ،
Apple Menu -- > System Preferences -- >Security -- > Firewall
حالا از پایین صفحه Advanced رو انتخاب کن ، تا لیست ، نرم افزار ها و سرور هایی که اجازه ی incoming port و outgoing port رو دارند مشاهده کنید!
با + و - میتونید کم و زیادش کنید!
من خودم هم از این کابل استفاده میکنم ، (بصورت مالتی اسکرین)نقل قول:
منم اتفاقا میخام یه کابل mini display port to VGA بخرم! از کجا بخرم؟؟؟ چنده؟؟؟
قیمتش هم حدود ۴۵۰۰۰ تومن ه!
لیست قیمت نقش هم که رو سایتش هست ، خواستید بگید اونم میزارم!
موفق باشید ،
امید
قیمت ها اینطوریه :نقل قول:
Mini Display port to VGA = Mini Display port to DVI = Mini DIsplay port to HDMI = 45000T
خیر صدا نداره!
کابل DVI ، بصورت استاندارد ه ، پس امکان نداره فرق کنه!
یک نکته رو فراموش نکنید ، این تبدیل ها مادگی DVI , VGA و HDMI رو ایجاد میکنه ، شما نیاز به یک کایل DVI , VGA و HDMI هم دارید!
موفق باشید ،
امید
آقا نه مشکل از firewall هم نبود! اصلا خاموش بود!!!!!
مشکل ما همچنان به قوت خودش باقیه!!!!!!
البته این error ((kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:303 مثل اینکه معروفه!!! لطفا یکی کمک کنه!!!!
من روش کار میکنم! ولی زیاد هم مهم نیست!نقل قول:
موفق باشید ،
امید
میگم از این Mini Display port to DVI بخرم وقتی وصلش میکنم تصویر lcd خود مک میره؟
نه lcd هم تصویر داره!نقل قول:
نمیشه کاری کرد که تصویر فقط از مانیتور بیاد؟نقل قول:
نه lcd هم تصویر داره!
چرا ولی تا جایی که من میدونم باید کیبورد یا موس داشته باشی!!نقل قول:
تنظیم کن که وقتیlid میبندی بره تو حالتsleep بعد کابل رو وصل کن تنظیمات لازم رو انجام بده همون رزولیشن.بعد کابل برق رو وصل کن!حالاlid رو ببند کهsleep بشه!بعد یه کلیک با موس یا کیبورد رو بزن وقتیexternal display روشن شد میتونی lidرو باز کنی دیگه روشن نمیشه!اینو یه جا خوندم ولی الان امتحان کردم جواب داد!!!
خب ، ببینید ، همه ی اینها قابل تنظیم ه!نقل قول:
برو به Apple Menu -- >System Preferences -- >Display --> Arrangement
حالا ، اگر Mirror Display رو فعال کنی ، هر دو تا ، تصویر یکسان نشون میدند ، در غیر اینصورت تصویر بصورت مالتی اسکرین خواهد یود!
و یک چیز جالب تر ، در صورتی که یک موس و کیبورد بیسیم و یا با سیم داشته باشی ، مک بوک ت به کابل مگاسافت (همون برق) وصل باشه ،نقل قول:
میتونی ، Lidش رو ببندی ، حالا از رو کیبورد command رو بزن ،تصویر فقط از مانیتور میاد!
برای باز گشت هم ، اول مک رو sleep کن ، بعد command رو از رو کیبورد داخلی برن!
موفق باشید ،
امید
قاطی کردم ...:31:
من میخوام هفته دیگر برم بخرم.
میشه از کیبورد خود مک استفاده کنم ولی led مک خاموش باشه و فقط تصویر از مانیتورم بیاد؟؟ اگه میشه برم بخرم اگه نه که کلا بی خیال کابل.
کیبرد ندارم فقط یه موس دارم.
میثم جان ، چرا بیخودی اعصاب خودتو خورد میکنی؟نقل قول:
قیمت اعصاب شما ، خیلی بیشتر از این جرفهاست!:10:
میشه ، از تو تنضیمات ، میشه این کار رو کرد!
موفق باشید ،
امید
به قول امیدخان چرا اعصابت رو خورد میکنی!نقل قول:
میشه منم فقط یه موس دارم!
امروز هم روی lcdسامسونگ و با یه پروژکترsony هم امتحان کردم شد!
با سلام
من مطابق دستورات امید جون روی مک بوکم ویندوز سون ریختم. مثل ساعت داره کار میکنه. اما یه مشکل داره و اون اینه که ساعت مک و ویندوز با هم تفاوت داره. وقتی توی ویندوز اونو درست میکنم تنظیم ساعت مک به هم میخوره و بالعکس. چه باید کرد. ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
time zone هر دو یکی هست؟
حرف دوستمون درسته اگه time zoneیکی باش نباید مشکلی داشت باشی!؟بازم میپرسم!نقل قول:
با سلامنقل قول:
بله منطقه زمانی هر دو یکیه ولی این مشکل رو داره.
!!!!!!!
تاریخ چی هر دو یکی هست؟
خیلی عجیب هستش
آقا من علاوه بر اون مشکل سافاری و دانلود نشدن و ... یه مشکل دیگم دارم!!!! یاهو مسنجرم آن نمیشه!! ده بار هم پاکش کردم ۲ باره ریختم!!! فایده نداشت!
تو مک مشکل داری یا ویندوز؟
دانلود نشدن چی؟واضح مشکلات رو بگین؟نقل قول:
برای یاهو هم از ------ که استفاده نمیکنی؟
قسمت firewallمک رو چک کن شاید اجازهٔ دسترسی رو بستی؟!
محتوای مخفی: محتوای مخفی
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
این مشکل ، جزو باگ های بوت کمپ ه ، که بزودی با آپدیت جدید ، برطرف خواهد شد ،
خب ، این موضوع همیشه ، رو اعصاب من راه می رفته بنا براین ، یک راه حل براش پیدا کردم .
میرم سر اصل مطلب ، ما میخواهیم از طریق رجیستری ، ار تباط ساعت م ویندوز رو قطع کنیم ،
۱ - با ویندوز بوت کنید ،
۲ - از منوی استارت ، RUN رو باز کنید و تایپ کنید Regedit و اینتر کنید ،
۳ - حالا به مسیر زیر برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\TimeZoneInformation
۴ - در فولدر TimeZoneInformation توفضای خالی سمت راست رایت ککلیک کنید و new --> DWORD Value رو انتخاب کنید ،
۵ - اسمش رو بزارید RealTimeIsUniversal و مقدار Key رو بزارید 1!
۶ - رجیستری رو بندید و ری استارت کنید،
۷ - پایان ، از این به بعد ساعت مک و ویندوز دیگه ارتباطی به هم ندارند !
تذکر : ضمنا در تنظیمات dword گزینه ۳۲ بیت کافی است.
موفق باشید ،
امید
دوستان ببخشید یه سوال
من تقریبا ۱ سالی هست که یه mb991 خریدم و تا حالا هم ویندوز نریختم (چون بیشتر سر و کارم با نرم افزار final cut studio هستش. ولی الان به یه برنامه گرافیکی نیاز دارم که فقط ورژن مک داره و نیاز به ویندوز دارم. چندتا سوال دارم. ممنون می شم راهنماییم کنید:
سوال اول اینکه با توجه به 4gb ram و cpu 2.53 چه ویندوزی رو پیشنهاد می کنید. ۷ یا xp. نمی خوام سرعا mac به هیچ وجه پایین بیاد. ۷ نسبت به xp سنگین تر نیست رو mac. سرعت کدومشون رو mac بیشتره و در کل کدوم بهتر جواب می ده؟ XP یا 7 64bit یا 7 32bit?
سوال دوم هم اینکه طریقه نصب ویندوز چه جوریه؟ هنوز با NTFS مشکل داره؟ بین FAT32 و NTFS کدوم بهتر جواب می ده. (برای اینکه درایو ویندوزم کمتر از 30 GB هم باشه مشکلی ندارم. چون زیاد با ویندوز کار نمی کنم.)
و سوال سوم اینکه بین parallels desktop و vmware fusion کدوم رو پیشنهاد می دید؟ (تو شرکت ما تو یه سری macها vmware نصبه و یه سریم parallels. احساس می کنم سرعت vmware بیشتره. چون دستگاه هایی که vmware دارن سریعترن و تو ۵ ثانیه خاموش می شن، ولی اوناییکه paralles دارن شاید تو ۱۰ ثانیه خاموش شن.
ببخشید که زیاد شد. ممنون می شم منو راهنمایی کنین :20:
فردا میخوام برم بازار رضا Mini Display port to DVI بخرم به نظرتون امکان اینکه اصل نباشه هست؟ یا برم همون الماس؟
تو یه پاکت سفید که رو درش هم لیبل داره توش هم یه کاغذ مال اپل هست!ولی خوب از الماس بگیری مطمئن تره!نقل قول:
جواب رو در تاپیک مربوطه دادمنقل قول:
اینم لینک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5155242#post5155242
نقل قول:
ببینید موقع دانلود کردن از یک سایت خاص (رپیدفارس) این ارور رو میده:
error ((kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:303 و از وجود یه bug که نمیدونم چیه خبر میده!!!!!
من از ------ استفاده نمیکنم! چند بار سعی کردم نشد!!! قسمت irewall هم کلا خاموشه!!! دسترسی رو از کجا میشه کنترل کرد!!؟
حالا فردا میرم ببینم چی میشه. اگه دیدم مشکوکه میرم همون الماسنقل قول:
تو یه پاکت سفید که رو درش هم لیبل داره توش هم یه کاغذ مال اپل هست!ولی خوب از الماس بگیری مطمئن تره!
این ارور رو به بعضی دیگه از دوستان هم می ده!چیزه خاصی هنوز پیدا نکردم البته امیدخان هم دنبالش هست!نقل قول:
سلام
میشه در فرق بین boot camp با paralell desktop توضیح بدید؟
مرسی
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
نصب ویندوز در رایانه های مکینتاش از طریق بوت کمپ انجام میشه ، که آموزشش هم اینجا هست!
اما نرم افزار هایی مثل vMware و Paralles هستند ، که می تونند هر سیستم عاملی رو بصورت مجازی براتون نصب کنند!کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=383815
موفق باشید ،
امید
سلام دوستان
امروز در حين كار مك بوك پروم به صورت ناگهاني خاموش شد و ديدم با اينكه قبلش شارژش كامل بود در لحظه اي كاملا دشارژ شد. به نظرتون باطري مشكل داره؟شما ها هم با اين مشكل روبرو شديد تا حالا؟راستش يه ذره نسبت به اپل بدبين شدم.آخه تو لپ تاپ قبليم هيچوقت اين اتفاق نيفتاده بود.خوشحال مي شم منو از نگراني در بياريد.
آخه چرا به اپل بیچاره بدبین شدی؟:41:
چند وقت هست از دستگاه استفاده می کنی؟
چه جوری شارژ و دشارژ میشه؟
دقیقتر توضیح بده؟!نقل قول:
به این زودی بدبینی نداره که؟!مدل و مدت استفاده رو هم بگو!
منظورت اینه که شارژ با درصد بالایی داشتی بعد که خاموش شد دیگه بدون برق نیومد بالا؟!یا فقط یکی از اون ۸ چراغ بقل روشن شد اونم چشمک زن؟
نقل قول:
مدل لپ تاپ من mb991/lla هستش.حدود ۶ ماه هم هست که استفاده می کنم.کلا از لپ تاپم کم استفاده می کنم.مثلا هر دو سه روز یک بار ۲ یا ۳ ساعت.
موقع کار کردن با پاور پوینت بود(تو محیط ویندوز) که رفت رو sleep انگار و چراغ کابل هم نارنجی شد.با دکمه پاورهم روشن نشد.کامل خالی شده بود.و دقیقا طبق گفته شما فقط یک چراغ چشمک زن روشن شد.البته امیدوارم مشکل جدی نباشه.
ممنون