آقا دی وی دی رایتر ایسوس با چه گارنتی تو تهران گیر میاد.1814blنقل قول:
:5:
Printable View
آقا دی وی دی رایتر ایسوس با چه گارنتی تو تهران گیر میاد.1814blنقل قول:
:5:
بله با گارانتی mtc به قیمت 36 تومننقل قول:
سلام
من می خاستم یه dvd writer بخرم
میشه یه توضیح مختصری در مورد این دو مدل بدهید:
1. plextor مکشی. این مکشی که می گن یعنی چی؟
2.پایونیر لانه زنبوری.
دوست دارم همچین علمی توضیح بدید. نه این که همین جوری کشکی بگید فلانی خوبه. :)
سرعت خوندن و نوشتن هر کدوم رو مقایسه کنید و در ضمن یه سوال دیگه این که اینا اینترفیسشون چیه؟ PATA یا SATA؟؟؟
آخرین نکته این که اینا کدومشون در لینوکس به خوبی ساپورت می شن؟؟؟
خیلی خیلی ممنون
سلام.
آقا این لایتون که Cd+g رایت نمیکنه فقط می خونه؟ مدلlh-20a1h .
خود کمپانیشش بهم گفت وقتی که ازش ون پرسیدم.
این مدل فرمت یک جور سی دی موزیک هست که گرافیک هم داره.
خب چطوری میشه با این رایتر این مدل سی دی رو رایت کرد. البته من سی دی رایتر اچ پی دارم این کار رو میکنه ولی اگر بخام رو دی وی دی این کار رو بکنم که نمیشه چون دی وی دی رایتره نمی تونه.
دوستان مارك lg چطوره؟ بدرد ميخوره ؟
بعضي از دوستان بودند كه زمان زيادي باهاش كار كردند و راضي هستند. پيشنهادتون چيه ؟ همين رو بخرم يا نه؟
نقل قول:
خب مشخصاتش رو بگو ؟ چیه؟ چند ایکس رایت و رید دی وی دی داره؟
تو نت که من سرچ کردم تو سایت cdfreak پایونیر 112d اول بود و بعد لایتون lh-20a1h که من خودم بین لایتون و ایسوس 1814blt موندم کدوم رو بگیرم چون نیمدونم لایتون 20a1h با ویستا کار میکنه یا نه؟
منظورم LG 20X هستش.نقل قول:
من ديروز تمام پاساژ شهرمون را گشتم . پيشنهادهايي كه بيشتر داده ميشد LG , PIONEAR , HP بودش. بخصوص HP رو خيلي پيشنهاد مي دادند. با ضمانت 44 تومن بود. سرعتش هم 20X هستش. ولي خودم روي SONY متمركز شدم. به نظر بهتر مياد. ولي انتخاب خيلي سخته.
هیچ کس نظری در مورد سوال من نداره؟
نکنه تا حالا اسمشون هم نشنیدین؟
نقل قول:
خب این Hp دقیقا مدلش چیه با چه گارنتی؟نقل قول:
اونای دیگه رو هم دقیق بگو .
در ضمن یه مدلhp اینترنال تو سایت hp هست قیمتش هم69.99دلار هست. و سرعت رایتش 20ایکس هست
اسمش هم اینه :
HP dvd1040i 20x Super Multiformat DVD Writer, internal Enlarge
اینم لینک سایت:
فروشنده همین رو بهت پیشنهاد داد ؟کد:http://www.shopping.hp.com/scat/desktop/dvd_writers/dvd_writers/2/storefronts
در ضمن Hp رایتره خوبی هست ولی گرون هست و خودش مخترع سیستم لایت اسکریب یا چاپ روی سی دی یا دی وی دی هست من سی دیرایترش رو دارم ساخت فیلیپین با 16 ایکس سی دی رایت میکنه ولی معرکه است فقط صدای باز وبسته شدن دربش زیاده.
پایونییر هم که همه می دونن مدل خوبی هست ولی لایت اسکریب فکر نکنم داشته باشه و باید رویوش رو بخونی .112d تو سایت cd freak بالاتر از لایتون LH-20A1h هست . ال جی رو هم نمی دونم .
سلامنقل قول:
مطلب 1 و 2 شما بیشتر به این صحبتهای فروشنده ها شبیه هست که برای بازار گرمی وفروش جنسشون به مشتری میگن.در ضمن اگر مثلا یک مدل از پلکستور باشه که با رنگهای مختاف برای انتخاب راحتتر مشتری تو بازار وجود داشته باشه. نباید دیگه اینطوری به قضیه نگاه کرد که آره حالا از مدل مثلا پایونیر چه می دونم 716 رنگ مشکیش بهتره یا نه سفید. و احتمالا داخلشون یکی هست ولی رنگش فقط فرق داره اگر شک هم داری کاری نداره یه سرچ تو خود سایتش بکنی نوشته با دورنگ یا بیشتر این مدل رو داره.
پایونییر لانه زنبوری امان از دست فروشند ها اخه این چه معنی داره .!!!!!!!
Pata همون مخفف Paralle ata که با اینترفیس IDE با همین کابلهای پهن که تو کامپیوترهای معمولبی پنتیوم 3 یا کامپیوترهای قدیمی به مادربرد وصل میشه. حتما دیدی. سرعتش از sata کمتره و sata مخفف serial ata هست و کابلهاش خیلی نازکتر از اون اولی هست.
در مورد ساپورت لینوکس نمید ونم بهتره یا ایمیل بزنی از سازندش بپرسی این ریختی :
Hi plextor
Is Linux work with Plextor Model****?
Your sincerely
یا تو سایتهای رویو سرچ کنی ببنی چی به چیه؟
عجب جواب عجیب غریبی دادی شما.نقل قول:
اولاً که من هم می دونم پلکستور و پایونیر هر کردوم انواع مختلفی دارن. من هم سوالم این بود که این اصطلاحات که به کار می برند یعنی چی؟ (مکشی و لانه زنبوری) آخه هیچ جا تو تینترنت بر نخوردم.
دوماً این که بنده خیلی بهتر از شما می دونم ساتا و پاتا چی هستند و معنیشون چیه و فرقشون کجاست. سوالم ین بود که این مدل هایی که تو بازار هست کدومشون sata هست کدومشون pata ؟ وگرنه هر آدم شوتی که یه بار کامپیوتر خریده باشه معنی اینا رو می دونه.
در مورد راهنمایی آخرتون هم که باید بگم اینقدرها زبان حالیم میشه. در ضمن این جمله ای شما گفتی یه کم خنده داره. بهتر بود این جوری می نوشتی:
Is linux compatible with plextor DVDs?در مورد پیشنهاد آخرتون که گفتین برم تو سایت های ریویو ... خوب من ابان دارم چی کار می کنم مگه؟ تو انجمن سی دی و دی وی دی این سوال رو مطرح کردم دیگه. سوالم هم خیلی خیلی ساده و پش پا افتاده بود. قاعدتاً باید به جواب می رسیدم اما مثل این که افراد این تاپیک حتی در سطح همین سوال پیش پا افتاده هم نیستند.
خوب شما هم مثل بقیه هیچی جواب نمی دادی دیگه. لااقل اطلاعات گرانبهاتون رو ارزون از دست نمی دادین.
بنده فقط قصد کمک داشتم نه چیزه دیگه ای.اما شما درعوض تشکر ،از آدم یک چیزی هم طلب کاری . این طرز برخورد با مردم درست نیست.نقل قول:
در ضمن من و بقیه وظیفه ای در پاسخ دادن به سوالات افراد نداریم ولی اگر هم کسی پاسخی به سوالات میده برای کمک به طرف سوال کننده است که مشکلش حل شه. نه چیزه دیگه . اینجا هم گرد هم جمع نشدیم که کنایه به هم بزنیم.
موفق باشید
من نمی دونم چی بگم والله. جوابتو بخون. خود تو اگه من همچین جوابی بهت داده بودم کفری نمی شدی؟ فقط به شعور ما توهین کردی و بس.
من اصلاً تو کل این تاپیک مطلب چندان به درد بخوری ندیدم که شما ازش دفاع کنی.
تاپیکی که چهار تا مدیر روش نظارت نکنن همین میشه دیگه.
در ضمن بعد از یه عمری فروم بازی شما نمی خاد به من بگی چه کسی، چه وظیفه ای داره و چه وظیفه ای نداره
امیدوارم انتقاد، این جا هم مثل خیلی جاهای دیگه سازنده باشه
شما هم موفق باشی
ويرايش شد.
سلام دوستان
من دیروز رفتم میدان ولیعصر در تهران که یک دی وی دی رایتر لایتون Lh-20A1H بخرم. از ساعت 4 تا 6.30 دقیقه بیشتر مغازهای پاساژ کامپیتر ایران و بازار رضا و پاساژ ولیعصر رو که یک مایندگی از سازگار ارقام داشت گشتم. اما این مدل از لایتون رو پیدا نکردم اولش که میگفتن داریم بعد که بهم نشون میدادن مدلش روی جعبه بالای بارکد لبه جعبه یا روی برچسب رو دی وی دی رایتر خورده بو دlh-20A1p که لایت اسکریب نبود و همون رو از 36.5 تا 38 تومن میدادن یک جا هم 35.5 میداد. فقط یک فروشگاه تو پاساژ ولیعصر بود که تلفنی بهم قیمت 36.5 داده بود رفتم بهم گفت 44 تومن. وقتی که با تعجب پرسیدم چرا؟ گفت حتما قیمت مدلهای معمولی رو بهت دادیم این مدلها قیمتش اینه البته دیگه ازش نخاستم که بهم رایتر رو نشون بدهبرا همین مطمعن نیستم که مدلی که میخام رو داشت یا نه؟چونا کثر فروشندهها مشتری رو به اشتباه میندازن دیگه به مدل کاری ندارن میگی لایتون میخام مدل فلان میگه 20 ایکس دارم قیمت فلان!!!
ولی تا دلتون بخاد ایسوس از این لایت اسکریب ها تو بازار بود . قیمت نکردم.hp هم یک مدلش 54 تومن بود که میگفتن لایت اسکریب داره مدل1040i ویک مدل معمولی 1035i که 42 قیمت گرفتم. ایسوس هم گارانتیش Mtc بود. پایونییر وسوزوکی هم تو بازار بود.
الان هم به سازگار ارقام زنگ زدم بهم گفت یکشنبه احتمالا دوباره میارن و قیمتش رو حدود 40 تومن گفت.
حالا یک سوال دوستانی که می گفتن قیمت لایتون لالیت اسکریب 36 تومنه اشتباه نمی کردن چون قیمت مدل معمولیش 36 تومن هست و مدل لایت اسکریب که نبود اگر هم باشه بهم گفتن 40 تومن اینطوراست؟
خب اینم از گزارش خرید من از ولیعصر که دست از پا درازتر برگشتیم خونه.:
سلام دوست مننقل قول:
خسته نباشی
من خودم این مدل رو تا حالا نخریدم هر چی خریدم 1s ساتا بوده همین مدل ساتا رو هیچکس نداره جالب بود تو بازار ایران میگفت هنوز تولید نشده ولی دو سه تا مغازه داشت که اونم همه بالای 40 تومن میداند ولی من 2 روز پیش یکی خریدم 38 تومن
سلام خیلی ممنوننقل قول:
حالا باید تا یکشنبه صبر کنم ببینم چی میشه . خود سازگار ارقام که به من گفت lh-20a1hرو دارن حدود40 تومن. اگر باشه که خوبه . البته Hp وپایونییر هم خوبه ولی گرونتر از لایتون هست.
یک مورد دیگه تو یکی سایتها خوندم (سایت videohelp ) که کارخانه سازنده تجهیزات یا قطعه اصلی دی وی دی رایتر Hp مدل 1040i که لایت اسکریب داره و 20 ایکس هست و تو باز خودمون هم فکر کنم 54 تومن باشه همین کمپانی لایتون هست. یعنی Oem این مدل از Hp کمپانی لایتون هست. که خب همین نشون می ده سطح کاری لایتون در کجاست که ، این همه از hp تعریف میشه ، خودش نمی سازه لایتون براش بخشی از قطعاتش رو می سازه. البته باز باید این رو هم گفت که hp مخترع لایت اسکریب بوده. و اونم کمپانی خوبی هست . ولی چه فایده خیلی از محصولات ومدلهای خوب رو ما تو کشورمون نداریم یا اگر هم باشه پیدا کردنش خیلی سحته واز این رو باید فقط به دیدن عکسش تو اینترنت اکتفا کنیم:5:
شما که اینقدر تحقیق میکنید در انجمنها اگر بتونید asus 1814blt رو گیر بیارید هم خیلی خوبه البته ساتا هست مدل آی دی هم داره که لایت اسکریب رو هم ساپورت میکنه که مدل اون asus 1814 bl میباشد و من دو هفته پیش دیدم این مدل آی دی رو فقط یه مغازه در بازار ایران داره میده 35 تومن - به نظر من اگر لایتون گیر نیاوردی اینو بگیرنقل قول:
دوستان
اين لايت اسكريپ فقط يه طرح سياه ساده روي CD مي زنه ديگه...... درسته؟ يعني بايد DVD بدون طرح بخريم ديگه؟
در hp 20x قيمت با لايت اسكريپ و بدون لايت اسكريپ چنده؟
اين لايت اسكريپ رو عمر مفيد DVD wrighter تاثير منفي ميزاره يا نه؟ ( ارزش خريدنش داره؟)
مرسسسسسسسسسسسي از دوستان
dvdرایترخوب الان چیه بخوام بخرم لطفا معرفی کنید بدون توجه به قیمت
در ضمن کار Cdرایترم انجام میده Dvdرایتر میتونه Cd رایت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
بله Dvdرایتر میتونه Cd رایت کنه.
من خودم sony 830a خريدم (با ضمانت ايران رهجو) كه به نظرم راضي كننده هم باشه. قيمت 40000 تومان.
با اجازه همه دوستان من تقریبا همه پستا رو خوندم .
از اونجا که منم دنبال یه DVD RW خوب می گردم که تو رنج قیمتی 35 تا 45 هزار تومان باشه چند مدل پیدا کردم که اگه ممکنه نظراتتون با دلیل بگید چون ممکنه شما علایق شخصی نسبت به هر یک از این برند ها داشته باشید :
این بگم که از 4 موردی که ذکر می کنم 3 مورد قابلیت حک کردن پشت لوح دارند که بجز NEC که از تکنولوژی Labelflash استفاده می کنند بقیه از تکنولوژی LightScribe استفاده می کنند Sony هم که تو این مدل از هیچ کدوم پشتیبانی نمیکنه :46: .
1- ASUS - DRW1814BL با قیمتی حدود 40 هزار تومان با مشخصات :
18xDVD WRITER-Dual Format +/- Double Layer
cd & dvd یعنی تموم فرمت ها رو پشتیبانی میکنه .
2-SONY - DRU-830A با قیمتی حدود 38 هزار تومان با مشخصات :
18xDVD WRITER-Dual Format +/- Double Layer
:10: که البته اونایی که داشتند از بخش رایتش راضی بودند ولی نمیشه برای خوندن DVD و CD روش زیاد حساب کرد .
3- LITEON - LH-20A1H با قیمتی حدود 43 هزار تومان با مشخصات :
Half Height - 20xDVD WRITER-Dual Format +/- Double Layer
cd & dvd که البته تو جزئیاتی که داده بون من Double Layer رو ندیدم راست و دروغش با خودشون . . .
4- NEC AD-7173A با قیمتی حدود 42 هزار تومان با مشخصات :
18xDVD WRITER-Dual Format +/- Double Layer - With Labelflash Technology
cd & dvd
:10: مثل اینکه شرکت SONY یه جورایی تو ساختنش دست داره حالا چه جورایی اونو من نمیدونم :46: .
خوب من رو 2 موردش مرددم بین ASUS و NEC اگه کسی درباره این 2 مورد تجربه ای یا نظری داره اگه ممکنه منو راهنمایی کنه خوشحال میشم . . .
منبع و برای اطلاعات بیشتر :کد:http://www.rayansaba.com/index.php?categoryID=130
توی اینها که گفتی بهترین انتخاب asus 1814bl هستنقل قول:
لایتون 1h طبق تحقیق دوستمون در بازار نیست و 1p هست که اونم لایت اسکریب نداره
فقط سونی هم اسمش خوبه و هم کاراییش
من سونی دارم و همه فرمت ها رو میخونه و بی صدا و ... عالیه
نقل قول:بازار رو نمیدونم ولی این سایتی که من اطلاعات رو ازش گرفتم در اصل یک سایت فروش قطعات کامپیوتر که موجودی لایتون اون مدلی که گفتی داره من قیمت ها رو هم از اون سایت گرفتم . یه سری بزنی ضرر نمی کنی .
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1657
تو اینکه SONY یکی از بهترین های این رنج شکی نیست ولی یکی از مشخصاتی که من مد نظر دارم . حک کردن پشت لوح که SONY اونو پشتیبانی نمیکنه . در مورد لایتون هم مشکل سخت افزاری دارم نمیتونم ازش استفاده کنم . تو اون مدلی که اسم بردم .نقل قول:
سلامنقل قول:
1040i اچ پی با گارنتی ایران اچ پی 53الی 54 تومن . مدل بدون لایت اسکریب 42 تومن. ولی من یک سرچی کردم دیدم اچ پی خودش قطعات 1040i رو نمی سازه بلکه کمپانی لایتون oem اون هست که قطعه رو میسازه. و در مورد لایت اسکریبش اچ پی گفته ورژن 2 هست.
خب من که به خودم گفتم چه کاریه برم 54 تومن اچ پی بخرم که تازه اصلش و داخلش همون لایتون هست. میرم خب یک لایتون میخرم. که مدل لایت اسکریبش رو مخرم که ارزونتره. مدل بدون لایت اسکریب لایتون هم تو بازار هست 37 تومن اگثرا میدن ولی 36.5 از نمایندگی قیمت دارم . یگ جا هم 35.5 که خب نمایندگی نبود ولی پاشنه کفشم دیگه داشت در می اومد انقدر ولیعصر رو گشتم .
لالیت اسکریب روی سطحش یک لایه ماده شیمیای داره که لیزر به اون مخوره و ماده تغیر رنگ میده و شکل بوجورد میادو اینکه رو عمر دی وی دی رایتر اثر داره رو نمیدونم .
در ضمن از یک نفر توبازار که فروشنده بود شنیدم که ی گفت لایتون یک مشکلی که داره خرابیش هست اتفاقا یک از بچه های سایت هم میگفت. ولی من راستش زیاد برام مهم نیست چون زیاد قارا نیست که ازش استفاده کنم و هفتهای دوتا دی وی دی با هاش رایت کنم برام کافیه. اونم با نصف سرعت .
سلامنقل قول:
هر چهارت ا رایتری که گفتی خوب هستن . اما تو سایت cdfreak که من نگاهع کردم
اول pioneer 112d بود بعدش هم لایتون lh-20a1h
از نظر کاربران فکر کنم انتخاب شدن.
ایسوس خوبه لایت اسکریبش فکر کنم کیفیتی مثل hp یا لایتون نداشته باشه.
مورد بعدی اینکه ایسوس تو رایت dvd-r سرعتش از dvd+r کمتره . به نقل از و سایت cdfreak البته این مدل از ایسوسی که تو این سایت بررسی شده 1814blt هست نه 1814bl که شما میخای
سونی هم که لایت اسکریب نداره یکی از آشناها بهم گفت دوستش مدل 20 ایکسش رو از بازار خریده !!!! که اگر اینطور باشه مدل dru-840a باید باشه که اونم لایت اسکریب که تو نت دیدم فکر کنم نداره.
لایتون هم دولایه رایت میکنه تو سایتش نوشته dL که مخفف double layerهست .
تنها کاری که نمیکنه رایتCD+G یا همون سی دی کارائوک هست که میخونه ولی رایت نمی کنه .که من فکر کنم زیاد براتون مهم نباشه. یک سی دی رایتر معمولی شاید بتونه این کار رو بکنه . و فکر کنم براتون تا حالا پیش نیومده که باین مدل سی دی audio کار کرده باشید. اینطوری ه که آهنگ رو که گوش میده یه تصویر بزش میشه متن آهنگرو برات پخش میکنه. مثلا سی دی رایتر Hp که دارم مدل cd16f که 16 ایکس سی دی رایت میکنه این کار رو انجام میده....
خب Nec رو نمی دونم.
نظر بنده رو لایتون هست . که مدل ساتاش لایت اسکریب نداره.اکسترنال معمولی هم 75 تومن و sllim هم 107 هست.
قیمت دیروز.
در ضمن من خوم تا قبل از اینکه به فکر خرید دی وی دی رایتر بیفتم تک و توک اسم لایتون رو شنیده بودم ولی الان متوجه شدم . که کمپانی بزرگی هست. خود hp دی وی دی رایتر 1040i خودش رو که ساخته از قطعات لایتون استفاده کرده.
دی وی دی رایترهای خوب قیمت بالا plextor هست. متوسط پایونییر یا شاید hp
و قیمت پایین لایتون
البته این نظر من هست شاید یکی از مارک سونی خوشش میاد ی ا یکی از ایسوس
خب دیگه تصمیم با خودت هست من هم هنوز نتونستم مدلی که میخام رو بخرم. ولی یکی دو جا زنگ زدم بهم گفتن لایتون lh-20a1h رو دارن 40 تا 41 تومن .
موفق باشید
aria irani ممنون از راهنمائیت .
گفتم که به علت مشکل سخت افزاری نمی تونم از لایتون استفاده کنم .
LITEON - LH-20A1H شرایط زیر می خواد که من ندارم .
Pentium 4 1.3GHz or higher CPU and 128MB or higher RAM are
required. HDD must have access time < 20ms; with a minimum of 650MB free
space. 9GB free space for creating a DVD image file (9GB for double layer;
5GB for single layer).
دوست عزیز شرایط استفاده از dvdrw ها عمومی هست یعنی همه یه مینیموم سیستمی میخوان پس فرقی بین لایتون - ایسوز و سونی و ....نقل قول:
;شما با dvdrw های دیگه کار نکردی که میگی سونی منم تا یکماه پیش که سونی داشتم میگفتم بهترینه ولی وقتی لایتون رو گرفتم دیدم اولا :نقل قول:
مدیا خامیهایی مثل پرینکو رو در داخل سونی سرعتش بالای 4x نمیره ولی لایتون تا 16 میره
در موقع قفل گذاری روی سی دی رایت با سونی = سوختن سی دی - رایت با لایتون = کیفیت عالی
من خودم همیشه فریم ویرشو آپدیت میکردم ولی هنوز مشکلاتی رو داشت
از همه مهمتر این درایو oem هست
نقل قول:
سلام
من برای لایتون که ایمیل زدم گفتم براشون که سیتمم پنیوم 3 1.2 گیگا هرتز اینتل سلرون هست و 512 مگ رم دارم بهم گفت مشکلی نداری و میتونی لایتون lh-20a1h رو بخری.
حالا نمی دونم شاید سیستم شما از من کمی ضعیفتر باشه؟ ولی اگر خواستی سیتمت رو بگو برا لایتون یه ایمیل می زنم ببینم چی جواب میدن.
بعد کمترین سیتم رو سونی مثل اینکه میخاد لاقل سیتم پینتری نسبت بعه لایتون می خاد حالا ایسوس و مدلهای دیگرو نمیدونم ولی ایسوس هم پنتیوم 4 میخاد ولی به نظر من بهرته از سازندش سوال کرد یا از نمایندگیها ی داخل کشور هم میشه تلفنشون ر.و پیدئا کنی ازشون بپرسی
آخه من خودم هميشه از 4x براي رايت استفاده مي كنم. يعني اگر قابليت رايت با سرعت بالا هم داشته باشه اين كار را نمي كنم. رمز گذاشتن هم بي خيال خيلي مهم نيست.
لایتون تو قیمتهای پایین خوبه . یک از آشناهام برای یک سرور رفته بود لایتون خریده بود. بهم گفت مارک خوبی.
بعدش قطعاتش رو خودش می سازه . حتی برای دی وی دی رایتر اچ پی مدل 1040i هم لایتون اومده قطعه داخلیش رو ساخته.
کیفیت رایتش هم از میانگین یا متوسط به بالا هست. به نقل از سایت cdfreak تنها چیزی که این وسط می مونه اینه که خیلی ها از جمله خودمن این مارک رو نمیشناسن ولی من یکم سرچ کردم متوجه شدم درایو خوبی هست . البته معمولیش تو تهران ولیعصر 36.5 تا 37 تومن هست مدل lh-20a1p که لایت اسکریب نداره و مدل لایت اسکریب دارش 3 تومن گرنتره که اسمش lh-20a1h هست.
سرعت رایت به مدیا بستگی داره که شما میتونید برای انتخاب مدیا خود به این لینک مراجعه فرمایید :نقل قول:
[PHP]http://www.forum.persiantools.com/t86876.html[/PHP]
سلام سیستم من P3 ولی من که 1.2 ندیدم مال من 1.13 در کل :نقل قول:
سیستم من آخرین نسل از P3 1.13 GHZ و رمم 512 MB و مادر بردمم ASUS cusl2-c
ممنون میشم اگه جوابی گرفتی به منم بگی
:10: من سیستمم رو با خیلی از به اصطلاح P4 عوض نمی کنم چون خیلی جاها اونا کم آوردند ولی این . . . خودش یجورایی رسونده کم نیاورده .
ايول مطالب خيلي كامل و جالبي بود.نقل قول:
راستي من مي خواستم يك پيام بذارم با اين كه با نام كاربري وارد شده بودم نمي تونستم جوابي بدم و سيستم سايت پيام خطا ميده. علتش چيه؟
اينم پيامش:
mahmoud, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
خب جالبه سیتم هر دومون یک جورایی شبیه هست فکر نمی کنم مشکلی نداشته باشی ولی براشون ایمیل می زنم.نقل قول:
1.2 گیگاهرتز از اینتل سلرون که من دارم ظاهرا آخرین مدل از پنتیوم 3 بودالبته در مورد فول کشش رو نمی دونم بعدش 1.3 گیگا هرتز اومد که پنتیوم 4 میشه.
بالاخره مشکلی دارم یا ندارم . . . ؟ :31:نقل قول:
ممنون میشم اگه جوابی گرفتی بهم خبر بدی .