سلامنقل قول:
سرعت 64 برای دانلود بین 5 تا 10 کیلو بایت بر ثانیه هستش.نرخ آبونمان نداره اما نرخ آزاد مصرفی مگابایتی 10 تومن میندازه گیگابایتی 10000 تومن
Printable View
سلامنقل قول:
سرعت 64 برای دانلود بین 5 تا 10 کیلو بایت بر ثانیه هستش.نرخ آبونمان نداره اما نرخ آزاد مصرفی مگابایتی 10 تومن میندازه گیگابایتی 10000 تومن
ممنونم دوست عزیز...نقل قول:
این که مثل دایال آپه ! کیفیتش چطوره؟ قطعی داره؟ اذیت نمی کنه؟ من فقط وبگردی می کنم...با این وجود کدوم به صرفه تره به نظر شما؟ دایال آپ یا سرویس 64؟
موفق باشید
خوب کلا سرعت 64 باید همین حدود باشه خیلی خوب دیگه برسه به 12 که کم پیش میاد.قطعی داره چون سرویس بصورت بی سیم هستش و هر چیزی روش تاثیر داره.دقیقا فقط به درد وبگردی میخوره .فکر دانلود اینجور چیزا نباید باشینقل قول:
toloosoft گرام
من آدرسی را که شما دادید هم د رفایر فاکس هم در اینترنت اکسپلور دادم اما صفحه ای باز نشد . در ضمن من مودم زرد رنگ داخلی دارم . من چند بار سعی کردم اما ین آدرس جیزی نشون نمیده .کد:http://192.168.1.1/
شما کارت شبکتون خودش ip میگیره اگر نه ip اون رو به 192.168.10 تغییر بدید تا صفحه کانفیگ رو بتونید ببینید.نقل قول:
سلام
در مورد این ادرس والا من خودم مودم خارجی دارم و از چیزی که شنیده بودم این ای پی ست شده هست ولی الان که شما میگی پس باید به روش دوست زیر عمل کنینقل قول:
از شما هم بابت راهنمایی ممنوننقل قول:
شما باید ای پی شبکه رو به صورت دستی روی ای پی خاص مثل 192.168.0.5 باید بذاری
بعد اون میتونی یا با ای پی 192.168.0.1 یا با ای پی 192.168.0.10 وارد کانفیگ مودم بشی
برای یوزر و پسورد هم هر 2تاش admin
بعد اون هم وارد بخش وایمکس و باندهایی که ایرانسل برای مودم تعیین کرده رو ممنون میشم برای من ارسال کنی!
با تشکر
"علیرضا"
[QUOTE=toloosoft;4779132]سلام
از شما هم بابت راهنمایی ممنون
/QUOTE]
ببخسید من یک رو جا انداختم درستش 192.168.1.10 هست.
[QUOTE=sei_pm;4779636]سلامنقل قول:
والا 1 و 0 الان بحث ما نیست
الان مشکل من اینه که تنظیمات باند فرکانسی وایمکس مودمهای ایرانسل رو میخام!
اگه شما هم از وایمکس ایرانسل استفاده میکنی ممنون میشم وارد کانفیگ مودم بشی و یه عکس از صفحه تنظیمات باند وایمکس مودم بگیری و برای من ارسال کنی
"علیرضا"
مردمممممممممممممممممممممم م:19::19::19::19::19: یک ماهه وایمکس گرفتم ولی حتی جمع کنم روزارو یک هفته نشده 10روزه زنگ زدم پشتیبانی که خرابه مودم انگار نه انگار:18::18::18: بابا من جفت دکلم انتنم فوله اگر از مودم نیس پس چیه:18::18::18:؟؟؟؟؟؟
یک تست دیگر با مودم داخلی زرد رنگ ایرانسل
128 با دانلود ماهانه 3 گیگا بایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایمکس خط تلفن نمیخواد؟!
نه نمی خواد.نقل قول:
سلام
کسی از دوستان نتونست وارد تنظیمات مودمش بشه و چند تا عدد رو به من بده؟!؟!؟
به خدا شما اگه 1 روز و 1 هفته و مشکل سرعت و قطعی دارید من 1 ماهه تمامه اصلا نتونستم وصل بشم!
ممنون میشم دوستان 1 دقیقه من برای حل مشکل من وقت بذارن
به خدا جای دوری نمیره!
"علیرضا"
بهترین راه اینه کا برید پیش نماینده های فروششون حتما اونها خودشون استفاده می کنند و تنظیمات رو می دونند.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز نمایندگان فروش فقط برای ثبت نام هستند حتی اونها یه مودم ساده رو هم تحویل مشتری نمیدم چه برسه تنظیمات و ... رو بدونن!
از اتفاق این حرف رو میزنم چون یکی از نمایندگیهای شهر ما تقریبا اشنا در اومد و در این زمینه من خیلی باهاشون صحبت کردم که هیچ نتیجه ای نداشت!
در حال حاظر که 1 نفر نمیتونه تنظیمات باند وایمکس رو به من برسونه فقط و فقط تعویض مودم میتونه مشکل رو حل کنه
"علیرضا"
با سلام خدمت شما دوست عزیز من از تنظیمات مودمم که داخلی هست عکس گرفتم و برای شما میزارم امیدوارم که مورد استفادت قرار بگیره....با تشکر
کد:http://upload.--------.com/6/1269643825.jpg
کد:http://upload.--------.com/6/1269605145.jpg
مگه ایرانسل پشتیبانی نداره؟نقل قول:
قیمت ها واقعا بالاست و اصلا صرفه نداره...
فقط به درد کسایی میخوره که همش تو سفرن (که البته با این پوشش ضیف فقط سفرهای درون شهری !!!)
اگه میخواین تو محیط خونه از اینترنت بیسیم استفاده کنید و با آیپاد و نوت بوکتون کانکت بشین منطقیترین راه استفاده از از adsl و یه مودم wifi هست.....
در ضمن از نظر امنیتی واقعا خطرناکتر از adsl ه...
چون دیگه رانژه و ... ای در کار نیست کافیه یکی که خودش هم اکانت داره کانکشن شما رو بزنه و اکانتتون رو خالی کنه....
...........:31:
سلاااااااااامنقل قول:
بالاخره 1 نفر پیدا شد این تنظیمات رو به من بده
دوست عزیز واقعا لطف کردی
من نمیدونم چه طوری باید ازت تشکر کنم
خیلی خیلی ممنون
الان میرم فرکانسها و ... رو بدم به مودم خبرش رو بهتون میدم!
بازم تشکر
"علیرضا"
سلامنقل قول:
چرا ایرانسل یه پشتیبانی خیلی قوی داره با شماره 707
ولی مشکل اینجاست که اگه بهشون زنگ بزنی و در مورد مشکلات خودشون سوال و صحبت کنی جواب سربالا و ... میدن
حالا شما انتطار داری بیان تنظیمات مودم و ... رو هم بلد باشن؟
ترجیحا خودت یه بار بهشون زنگ بزن یه خورده در مورد وایمکس و ... اطلاعات بگیر تا بفهمی پشتیبانی ایرانسل از چه سطح اطلاعات بالایی برخوردارن!
فقط بلدن بگن شبکه رو قطع کن 2 باره وصل کن
"علیرضا"
نقل قول:
فکر کنم اگه رتبه بندی کنن
ایرانسل به درجه بدترین عرضه کننده سرویس اینترنت نایل خواهد شد!!!!
سلامنقل قول:
قیمتها که والا با ای دی اس ال یکیه؟
حالا مثلا شرکت صبانت 3 ماهه 9 گیگ پهنای باند رو میده 32 یا 33 تومن دیگه تخفیفی هست که شرکت به خاطر 3 ماهه بودن اشتراکش میده!
در مورد سرعت و ... والا اکثر شرکتهای ای دی اس ال اینطوری هستند یعنی اگه 128 خریدی نهایت سرعتی که به شما بده 16 کیلو هیچ وقت هم پایین و بالا نمیره!
بعضیهاشون مثل همین صبا نت هم 128 میخری 2 مگ سرعت میگیری!
وایمکس ایرانسل سرویسهاش ارزونه فقط مشکل قیمت بالای مودمش هست که اونم بالاخره تکنولوژی جدیده و تا جا نیفته بایدم همین قیمتها رو داشته باشه!
مثل این میمونه که شما بخوای کامپیوتر بخری از قطعات خوبی هم میخای استفاده کنی ولی بیای گله کنی که چرا مثلا سرجمع میشه 500 هزار تومن؟قیمت مودم یه هزینه ی اولیه و برای استفادس مهم هزینه اشتراکشه که به نظر من خوبه!
در مورد اینکه به درد چه افرادی میخوره والا اگه کسی اطرافش ای دی اس ال و وای فای باشه مسلما اشتباه محض میکنه بره وایمکس و ... بخره چون همه جوره به نفعشه از قیمت مودم و سرویسها و مثلا اکانتهای شبانه رایگان که اکثر سرویس دهندگان ای دی اس ال به مشتریهاشون میدن تا ........
ولی وایمکس برای کسایی مثل من هست که مخابرت منطقه ما به هیچ وجه بعد 9 الی 10 سالی که ما محل زندگی جدید اومدیم هنوز که هنوزه ای دی اس ال نداره و فکر نمیکنم هم حالا حالاها بیاره!
در مورد امنیت من به شما میگم امنیتش بهتره از ای دی اس ال و ... هست!
چون همین صبانت رو من ویکی از دوستام چنان حالی بهش دادیم.سرعت بالا و پهنای باند نامحدود!
شما اگه میتونی بیا کانکشن من رو بزن سرویسم نوش جونت برو حالشو ببر فقط بیا ثابت کن میشه!!
چون اصلا وایمکس هیچ گونه کانکشنی نداره!!!!!یوزر و پسورد که داخل سایتشون زده میشه!سرویس و ای پی و مک ادرس هم که چیز خاصی نیست تا وقتی یوزر و پسورد اکانت نداشته باشی به هیچ دردی نمیخوره!؟؟!!
"علیرضا"
سلامنقل قول:
والا این سرویس تازه تاسیسه و هنوز برای رتبه بندی و ... خیلی زوده!
شما برو به شرکتهایی که خیلی قبل تر از ایرانسل اقدام به راه اندازی وایمکس کردند و شرکتهایی که قرار بعد ایرانسل و با پوشش سراسری راه اندازی بشن مقایسه کن ببین کدومشون از همه نظر قیمت.سرویس.پشتیبانی و ..... بهتر و بدتر هستند؟!
به نظر من که ایرانسل فعلا نسبت به تازه تاسیس بودنش خیلی هم خوب داره پیش میره حالا تا بعد چی بشه!
"علیرضا"
با عرض سلام و ادب
من چند مقاله درباره موضوعات شبکه در قالب پاورپوینت (اگه نبود عیبی نداره) در 35 اسلاید می خواستم با موضوعات زیر:
1. Lx و Tx ها (سیستمهای مخابراتی)
2. طراحی یک شبکه بر اساس مقررات IEEE
3. شبکه های mtn ایرانسل
4. ارتباط pop و wap
5. DSL
6. شبکه های هوشمند ISDN
7. IP7 و IP6
8. -- کردن با استفاده از IP
9. GIS و LPS
10. کنترل یک ماشین توسط TCP/IP
11. بررسی امواج رادیویی و ارتباط آن با شبکه
خیلی از لطف شما تشکر می کنم
قیمت ها با adsl یکیه ؟!!!:18:نقل قول:
شما میگی امنیت wifi بیشتر از adslهست ؟:31:
نمیدونم چقدر از شبکه سر درمیاری ولی یه دور کوچیک تو یه انجمن -- بزنی انواع و اقسام راههای نفوذ به wifi و وایمکس رو پیدا کنی.....
دوست عزیز منظور از کانکشن که همیشه کانکشن دایل آپ یا proxy نیست !!!
منظور از کانکشن هر اطلاعاتیه که برای کانکت شدن به شبکه استفاده میشه...
ملاک اتصال به اکسس پوینت ها در شبکه وایرلس مک آدرس کارت(یا مودم ) شماست
و حتما میدونی که امکان تغییر مک آدرس در برخی مدل ها وجود داره ( اصلا بعضی کارتها فقط برای همین کار هستن)
پس من کافیه که مک آدرس شما رو بزنم
با یه بوتر و اسپای ور که به کانفیگ مودمت دسترسی داشته باشه....
البته هنوز همچین بوتری رو کسی نساخته ولی ساختنش هم غیر ممکن نیست و کاربرای بی احتیاط که تو دام بیوفتن هم زیادن
البته احتمالا شما دیگه حسابی حواستو جمع میکنی !!!!
امنیت تو شبکه های مختلف فرق داره
من خودم هاب یکی دوتا از شبکه هایی که امنیت پایین داشتن دور زدم
درسته که فعلا نه من و نه حرفه ای تر از امثال من نتونستن به شبکه بیسیم ایرانسل نفوذ کنن اما این دلیل نمیشه که وایمکس امنیتش بالا باشه
این ساده ترین راهکار برای -- اکسس پوینت های سیسکو هست (بود!) که البته دیگه تقریبا تو اکثر شبکه ها این باگ پچ شده ....
اینا رو بخون و باز بگو امنیت وایمکس .....:13:
نقل قول:
http://rapidshare.com/files/150438406/FBI_CD_by_sebs8.part1.rar
http://rapidshare.com/files/150438423/FBI_CD_by_sebs8.part2.rar
http://rapidshare.com/files/150438404/FBI_CD_by_sebs8.part3.rar
http://rapidshare.com/files/150449449/FBI_CD_by_sebs8.part4.rar
http://rapidshare.com/files/150449762/FBI_CD_by_sebs8.part5.rar
http://rapidshare.com/files/150720238/FBI_CD_by_sebs8.part6.rar
http://rapidshare.com/files/150718866/FBI_CD_by_sebs8.part7.rar
سلام
دوست عزیز!
من اگه گفتم قیمتها با ای دی اس ال یکیه یه پست 3 کیلومتری هم دلیل و برهان اوردم!!!
شما اگه جایی از حرفهای من رو قبول نداری همون قسمت رو بذار تا بیشتر توضیح بدم!
در مورد امنیت من نگفتم امنیت وای فای با ای دی اس ال یکیه!
گفتم امنیت وایمکس بالاتر از ای دی اس اله!
وای فای که چیزی که ریخته روش کرک و دور زدن و -- کردن این سرویسه!!
ای دی اس ال هم که خدا رحمتش کنه پر از باگ مثلا همین شرکت صبانت رو ما دورانی باهاش داشتیم!
من حرفی از -- و ادعایی از چیز دونستن نمیکنم ولی اگه حرفی هم میزنم حتما در مودش اطلاعات کافی رو دارم!
"علیرضا"
عزیز من اینکه میگن امنیت وای مکس بیشتر از وای فای هست مربوط به سیستم کدینگ دیتا در اونها هست که در وایفای از الگوریتمهای WEP و WPA و در وایمکس از CBC , CCM و CTR استفاده میشه....
اما این اصلا ربطی به بحث ما نداره ، منظور من از امنیت دسترسی غیر مجاز به منابع است نه اطلاعات و حتما فرق این دو رو میدونی.....
اون مطالبی رو که برات گزاشتم مربوط به نفوذ به سیستم هاب اکسس پوینت وایمکسه ...
شاید یه زمانی در گذشته امکان نفوذ به شبکه های share شده adsl وجود داشت اما در حال حاضر من بعید میدونم کسی بتونه به pppoe نفوذ کنه
در مورد قیمت وایمکس ایرانسل هم باید بگم در بهترین حالت 4-5 تومن گرونتر از adsl درمیاد
به هر حال شما وایمکس رو برای استفاده انتخاب کردین چون نیاز داشتین
منظور من کسایی بودن که با وجود دسترسی به adsl میخوان سراغ وایمکس برن....
بالاخره درست شد با اون تنظیمات؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز 1 سوال!؟
شما اصلا کل پست من رو خوندی؟
این حرفی که شما بعد از چندین پست داری میگی من همون اول نوشتم اینم نقل قول دقیق همون پستم
دیگه نمیدونم شما دلیل پست دادنت چی بود :44:نقل قول:
[IMG]file:///D:/DOCUME%7E1/AliReza/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]در مورد اینکه به درد چه افرادی میخوره والا اگه کسی اطرافش ای دی اس ال و وای فای باشه مسلما اشتباه محض میکنه بره وایمکس و ... بخره چون همه جوره به نفعشه از قیمت مودم و سرویسها و مثلا اکانتهای شبانه رایگان که اکثر سرویس دهندگان ای دی اس ال به مشتریهاشون میدن تا ........
ولی وایمکس برای کسایی مثل من هست که مخابرت منطقه ما به هیچ وجه بعد 9 الی 10 سالی که ما محل زندگی جدید اومدیم هنوز که هنوزه ای دی اس ال نداره و فکر نمیکنم هم حالا حالاها بیاره!
بحث قیمت باز هم من نگفتم دقیقا همون یا ارزونترم هست بنا به دلایل بالا که نقل قول کردم میشه با اون 4 الی 5 تومن گرونترش هم کنار اومد!
"علیرضا"
نقل قول:
سلام
دوست عزیز بازم بابت ارسال اون عکسها ممنون
والا با دادن اون فرکانسها درست شد داخل پیام خصوصی هم برات ارسال کردم که درست شد ولی یه مشکل جدید دارم
ای پی که برای من ست میکنه به جای 172 با 192 شروع میشه و در واقع داره اشتباه ای پی ست میکنه و نمیتونم بازم از سرویسم استفاده کنم!
با پشتیبانی ایرانسل هم تماس گرفتم حدود 1 ساعت با 2 نفرشون سر و کله زدم اخرش هم یه فرم ایراد در تنظیمات برام پر کردن و الان حدود 4 روزه منتظر تماسشون هستم تا ببینم اونها چی میخان بهم بگن!
الان احتمالی که خودم میدم اینه که درجه بندی پهنای باند وایمکس ممکنه در هر شهر متفاوت باشه و شهر شما مثلا با شهر ما متفاوت باشه برای همین ای پی اشتباه ست میکنه ولی ماشاالله کسی حاظر نیست یه عکس از تنظیمات باند مودمش بذاره تا بفهمم با شما یکی هست یا نه :18:
"علیرضا"
از طریق BTS های خودش اینترنت وایرلس میده؟
دوستان قصد دارم wimax ایرانسل بگیرم . فقط یه سوال مهم من یه adsl router دارم می خام بدونم میتونم wimax ی را که میگیرم ا هاش شیر کنم یا حتمن باید یه router خالی بخرم؟
نقل قول:
زیاد خوشحال نباش من 12روزه زنگ زدم پشتیبانی ولی هنوز نیومدن:19::19: یک بار مودمو ری ایستارت کن ببین درست نمی شه؟؟؟ این مسیرم چک کن control panel=network and internet connection=network connection=local area connection راست کلیک کن بعدthe connection use the following items= =properties=general بعد آخرین گزینه internet protocol و برو داخل ببین تیک obtain and ip address automatically و obtain dns server address automatically زده شده باشه و بقیه تیک نداشته باشن...:11::11:و بعد ip رو چک کن با چند شروع می شه بگو:10:
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
برای شیر کردن به صورت وایرلس فکر کنم باید اکسس پوینت داشته باشید... حالا ببینید نظر بقیه دوستان چیه:11::11:نقل قول:
سلام/
...سال نو بر همه ایرانسلیها مبارک :31::11:
سرویسهای وایمکس رو نظرسنجی میکنیم
کسانی که یک ماه استفاده داشته اند تشریف بیاورند و رای بدهند.
با سپاس مدیریت تاپیک ایرانسل:11:
آدرس تاپیک نظرسنجی
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=397926
سلامنقل قول:
عزیز این روشها و ... که گفتی خودتم خوب میدونی وقتی زنگ میزنی پشتیبانی وقتی شماره ای دی رو دادی اولین روشهایی که میگه تست کن همینهایی هست که شما الان گفتی!
البته من توی ان 1 ساعتی که باهاشون سر و کله زدم پوست کلم کنده شد هر چی میگفتم این کارهایی که شما میخاید الان به من بگید من خودم 1 هفتس دارم انجام میدم فایده نداره باز حرف خودشون رو میزدن و بعد 1 ساعت برام فرم پر کردن!
در کل اگه کسی اینجا مودم خارجی داره ممنون میشم اون هم تنظیمات رو بهم بده!
"علیرضا"
1همه چیز در مورد وایمکس ایرانسل (از ثبت نام تا بسته شدن حسابم در 4 روز!)
به تمام دوستان و عزیزانم خواهش میکنم تا حتما قبل از گرفتن وایمکس ایرانسل حتما و حتما با دوستانی که قبلا از این سرویس استفاده کردند مشورت کنید.تا مثل من به این روزگار نیفتید.
اول از اینکه مودم ها چینی هستند و انصافا با دیدن اون فقط خودتون نظر بدین که 110 هزارتومان و دویستو اندی هزار تومان !!!!! بابت اون میرزه یا نه؟!!:o (بماند که موقع پرداخت با عوارض و مالیات افزوده و یک سری هزینه یامفت و بازی با کلمات ، 110 هزار تومان به163 هزار تومان میرسه(میتونید امتحان کنید!)این هزینه هاشون نشون میده که واقعا مردم رو دراز گوش فرض کرده اند!!مثلا وقتی نصاب مودم که آنچنان ژستی داشتند که گویی فول پروفسور دانشگاه هاروارد هستند!تشریف اوردند، تنها کاری که ایشان کردند کابل مودم را به پورت کامپیوتر وصل نمودند !و ایرانسل 8000 تومان بابت این کار بسیار تخصصی هزینه فاکتور کرده بودند!!!
دوم: میتونید امتحان کنید ،هر دفعه که زنگ میزنید به شما یک توصیه ای میکنند!! و معمولا به همه افراد در ایتدا مودم فضای باز پیشنهاد میشه!! مثل خود من که در تماس اول خانمی که مشاوره میداد به من گفت که با مودم داخلی هیچ امکان کانکت وجود نداره! ولی من سرانجام با مودم داخلی کانکت شدم!(البته فقط برای 4روز!) و با چند بار تماسی که بعدا گرفتم مشخص شد این معمولا رویه کار هست! وعزیزان این رو بدونند که اصلا اینطور نیست که با مودم بتونید در حال حرکت کانکت شوید(طبق صحبتهای نصاب مودم و کارشناسان خود ایرانسل!) این رو هم بگم که نه تنها گیرندگی مودم توی خونه شما با همسایتون کاملا فرق داره بلکه در اتاق خودتون هم از نقطه ای به نقطه دیگه فرق داره!!!(این رو شخصا تست کردم) یعنی این فکر رو کاملا فراموش کنین که مودم را دستتون بگیرید و هر جایی خواستید برید و کانکت شید!(این قرتی بازیا به ایران نیومده) البته شاید خیلی جاها آنتن بده و لی ایرانسل هیچ تضمینی نمیده.اگر حرف من رو باور ندارید تماس بگیرید. موقع تماس اولین چیری که از شما سوال میشه آدرس دقیق هست،حتی گاهی پلاک و طبقه چندم بودن هم مهمه!!!(از خود من چون منزلمون5طبقه بود سوال شد!)
سوم : برای پشتیبانی باید با خطوط ایرانسل تماس بگیرید!! اگر از خطوط غیر ایرانسل تماس بگیرید برای شما دقیقه ای 40-50 تومان خرج داره که ممکنه تا آخر یک ماه این هزینه از خود هزینه اشتراک بیشتر شه!!! (در هر تماس حد اقل 4 دقیقه باید پشت خط بمونید!حالا بماند که ما10 دقیقه هم منتطر بودیم)و اگر بخواهید از خطوط ایرانسل تماس بگیرید(که ارزان تره) به آرزوی ایرانسل کمک کردین چون باید یک خط ایرانسل تهیه کنین(یعنی هر کس وایمکس بخواد باید یک خط ایرانسل هم بخواد!!!!:( )
چهارم : موقع ثبت نام اگر پی گیری نکنید تا 17 روز هم آوردن مودمتون به طول میانجامه!(من تو این توشته از تجربیات5 نفر از دوستانم استفاده کردم ما هممون با هم برای ثبت نام اقدام کردیم) وکمترین زمان برای ارسال مودم بین دوستانم برای من بوده که7 روز بوده و انصافا10 بار تماس گرفتم و خواهش وتمنا کردم که کارم رو راه ببندازند!
پنجم : در مورد سرعت دانلود و محاسبه هزینه ها و اتفاقی که برای من افتاد و گند های زیادی که از ایرانسل برای من رو شد ( طبق آخرین تماس، مشاوران ایرانسل با نهایت گستاخی به گفتند که من باید ماهی حدود دویست هزار تومان بابت هر ماه با سرعت 128 و 3 گیگ حجم بپردازم!!!!!چیزی که به فریب تو سایت ایرانسل نوشته 15هزار تومان!!! چون این مقدار برای من توی 2 روز تمام شد!!!!) تو یه قسمت دیگه توضح میدم.حالا شاید بهتر میفهمم که چرا شرکت ام تی ان ایرانسل برای یک چیزی مثل وایمکس که اصلا نمیتونه مثل سیم کارتها همه گیر و پاپیولر شه اینقدر تبلیغات چند میلیارد تومانی میکنه !(چون تا همین الان فکر کنم چند برابرشو در آورده) نحوه شارژ، کم کردن اعتبار و تمدید ماهانه اعتبار در سرویس وایمکس ایرانسل بسیار عجیب ،غیر صحیح، دروغین و گنگ هست . انقدر گنگ که مشاوران چون نمیتوانند جواب گوی من باشند تماس من را در چند مورد قطع کردند!!!!طوریکه ایرانسل مدعی است من در یک روز حدود175 گیگ دانلود کرده ام !!!!حال اینکه کل شارژ من برای 2 ماه 6 گیگ بوده!به همین علت6گیگ شارژ من 4 روزه تمام شد و کلی هم بدهکار شدم که بسیار خنده دارو مضحک است. پس تورو به خدا این ها رو بخونید و به دوستانتون هم اطلاع بدید تا دیگه مثل من گول این فریبکاران رو نخورند! و مثل من بشون توهین نشه و حقیر نشن و وقت و پولشون رو حروم نکنن.
تجربیات دیگران از وایمکس و دیگر سرویسهای اینترنتی:
http://www.wimax-irancell-mtn.blogfa.com/
خداوند به داد شما برسه یعنی چیکار کردید !!!نقل قول:
اگر مستنداتی مبنی بر گرونفروشی ایرانسل دارید و همین رسید حجم مصرفیتون رو دارید میتونید با طرح شکایت به جایی برسید وگرنه توصیه من استفاده از وایمکستون به شکل اینترنت دوربرد هستش.
به تاپیک اینترنت دوربرد مراجعه کنید ( داخل امضای من لینکش موجود هست )
و از وایمکستون به عنوان یک سرویس ارسال و از یک دیش مجزا و یک کارت --- به عنوان ----- استفاده کنید
امیدوارم بتونید هم دانلودتون رو انجام بدید و هم از کار با اینترنت لذت ببرید سئوالی بود در تاپیک مربوطه در خدمتیم. ضمنا هزینه شارژ ماهیانه حدود 10 تومن یمفته که میتونید سرویس 512 نامحدود داشته باشید./
1.نسبت به پولی که میدی اصلا نمی ارزه!(در مقایسه با adsl
2.سرعت دانلود در بهترین حالت 14.5 هست!!
3.من با توجه به اینکه 3تا چراغ مودمم روشن هست با این حال خیلی قطعی داره!!!
4.اگه بخوای با IDM دانلود کنی مرتب قطع میشه!!!!
5.اما سرعت باز کردن صفحات نسبتا خوبه!!!!!
نمایندگی ایرانسل در شهریار کجاست؟