نقل قول:
آقای mr_rayan شما خودتون صدای TH-D7 رو شنیدید؟
اگر این طوره، به نظرتان چه مزیتی نسبت به 787 داره؟ آیا شما 787 رو به TH-D7 ترجیح می دید؟
ظاهرش که به نظر هم خیلی حرفه ای تر میاد و هم خیلی زیباتر، نمی دونم شایدم تو عکس اینجوریه. :46:
Printable View
نقل قول:
آقای mr_rayan شما خودتون صدای TH-D7 رو شنیدید؟
اگر این طوره، به نظرتان چه مزیتی نسبت به 787 داره؟ آیا شما 787 رو به TH-D7 ترجیح می دید؟
ظاهرش که به نظر هم خیلی حرفه ای تر میاد و هم خیلی زیباتر، نمی دونم شایدم تو عکس اینجوریه. :46:
من هم 787 پایونیر هم فیلیپس و هم جی وی سی TH-D7 رو تست کردم باید بگم که جی وی سی از این دو مدل صدای بهتری داره با اختلاف کاملاً محسوس در ضمن ساب جی وی سی اکتیو هم هست و همچنین از نظر ورودی و خروجی ها هم خیلی کاملتره مثلاً تنها دستگاهی است که تو این رده ورودی HDMI داره!
فقط Upscaling تا 1080i داره نه 1080p که چندان فرقی نمیکنه.
بعد از جی وی سی فیلیپس رو توصیه می کنم بعد پایونیر
خدا رو شکر حالا پایونیر اینقدر خاک بر سر شده که بعده فیلیپس قرار میگیره؟ :31:
در ضمن چطور اینترلیس اسکن با پروگستیو اسکن چندان فرقی نمی کنه فرقش مثل زمین و هوا است
در پروگستسو اسکن که 1080p یا همان فول اچ دی خطوط افقی تصویر چند برابر شده و سرعت اسکن تصاویر و دقت تصاوی بسیار بالا رفته و تصویر اصطلاحا دیگه چشمک نمیزنه مخصوصا تو تلویزیون های ال سی دی اینچ بالا کاملا مشخصه
من نمی گم انصافا صدا جی وی سی خوبه ولی اینو هم داشته باشد که اسپیکر های پشت بون پایه هستند
و خوده بنده این همه سینما خانگی عوض کردم با اینکه از برند جی وی سی هم خوشم میاد و هم صدای عالی داره نتونستم
برم دنبالشچون از نظر دیزاین با خونمون جور در نمیاد
در ضمن خیلی هم سابش زشته چون اینکه باریکه در این تصویر ساب رو از بقل نشون میده و یک فید خاصی روی قسمت براق اسپیکر ها انداخته که براقیتشون مشخص بشه
زیاد به عکی نمیشه اعتماد کرد من سینمای خانگی پایونیر که قبلا داشتم تو عکس خیلی قشنگ بود ولی تو خونه یک چیزه ساده دیده می شد
پایونیر این قدر خاک بر سر نشده که بعده فیلیپس قرار بگیره ولی 787 پایونیر بعد از فیلیپس هست من که تست کردم و این واقعاً نتیجش است هر کسی خواست دو تاش رو پشت هم با یه سورس امتحان کنه نتیجش رو بگه.نقل قول:
این ادبیات علمی نیست و از روی تعصبه چون ما هیچ وقت این جوری مقایسه نمیکنیم که پایونیر بهتره یا فیلیپس چون در این صورت سونی از هر دوشون تکنولوژی بالاتری داره یه نگاه بندازید ببینید سونی چند تا اختراع و بسط تکنولوزی تو کارنامش داره یا حتی فیلیپس که مسلماً از پایونیر بالاتره مثلا مخترع سی دی فیلیپس بود یا پورت SPDIF که در حال حاضر مهمترین پورت انتقال صداست کار مشترک فیلیپس و سونیه و یا سونی بلوری رو ابداع کرد و همچنین بزرگترین تولید کننده محصولات فوق پیشرفته تصویربرداری و ویدئو پرژکتورهای سینمایی است. و همچنین مخترع نمایشگرهای OLED و هزار تا چیز دیگه.
این رو هم بگم که در زمینه محصولات حرفه ای صوتی و تصویری پایونیر تولیداتی داره که فیلیپس تو اون رده اصلاً کار نمی کنه. البته اونها چندین برابر هزینه میبرند و ربطی به 787 پایونیر نداره.
من نگفتم که 1080p با 1080i فرق نمیکنه ولی در نظر داشته باشید که سورس شما دی وی دی است که 480 خط افقی داره و بعد upscale میشه به همین خاطر تفاوت رو من به جرئت می گم 99.5 درصد نمی تونند تشخیص بدهند در ضمن در اسکن اینتر لیس نسبت به پروگرسیو خطوط افقی تصویر چند برابر نشده اصلاً هیچ برابر نشده و تعداد خطوط کاملاً یکسانه فقط نحوه نقش گرفتن این خطوط از حالت یک در میون به حالت یکجا در اومده که تو صحنه های اکشن و سریع با سورس فول اچ دی خودش رو نشون میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن 1080p و 1080i هر دو فول اچ دی هستند و 720p و 720i به اچ دی معروفن.
در ضمن اگر شما از ظاهر دستگاه خوشتون نمی یاد که سلیقتونه و موضوع بحث نیست که به دکورتون می خوره یا نه!!!
من صداش رو شنیدم و تست کردم.صدای خوب و قابل قبولی داره.این جزو یکی از بهترین محصولات سینمای شرکت جی وی سی هستش که واقعا آپشن های کاملی داره.نقل قول:
ولی من 787 پایونیر رو بیشتر ترجیح میدم.خیلی از دوستان هستن که اصلا پایونیر قبول ندارن،دلیلش هم من نمیدونم و خودشون هم دلیلش رو نمیگن.
بهرحال این مدل تو هم رده محصولات فیلیپس هستش از لحاظ تفکیک صدا(به نظر من)
یکی از نقطه ضعفاش توی طراحیشه که باندهای عقب بدون پایه است و باید پایه سوا براش خرید که دیزاینش رو بهم میریزه و دیگه زیبایی و هماهنگی 4 پایه رو مانند محصولات دیگه نداره.ضعف دیگه اش هم همون upscaling هست که همونطوری که دوستان بحث کردن کمی با upscaling مدل 787 متفاوته.
سابش هم بر خلاف جثه باریکش ولی بیس پر حجمی داشت.
من همیشه میگم،بازم میگم،صدا سلیقه ای هست و هر کسی باید بره خودش صدای مدل های مختلف رو از نزدیک بشنوه(اونم فقط با یک سورس)
همیشه هم فقط به صدای موزیک یا فقط فیلم تکیه نکنید و حتما جفتش رو با هم تست بگیرید.
خدا از دهنت بشنوه
خدا شاهده من تعصبی حرف نمی زنم از روی تجربه می گم و رتبه سایت های معروفی مثل cnet و av trusted review میگن
و واقعا هم راست می گن درسته که هر شرکتی برای خودش اختراعاتی داشته ولی دلیل نمیشه که اولین و اخرین کسی که بهترین رو تولید می کنه مخترع اون باشه
آقا من واقعاً با پایونیر مشکل ندارم ولی 787 به نظرم خوب نیست فکر نمی کنم این یعنی پایونیر خوب نیست!!!
787 هم به نظرم هم تریبل خیلی خوبی نداره و باسش هم به خاطر حذف یک سابش نسبت به 777 و کوچکی تک سابش چندان قوی نیست.
تو همین مدل های سینمای پایونیر RS70 - RS50 - RS30 واقعاً خوبند و ارزش خرید دارند.
مثل اینکه تو این تاپیک خیلی در مورد سینمای خانگی سونی بد گفته شده شاید هم یه مقدار زیاده روی شده باشه!
بد ندیدم چند مدل از سینما خانگی های سونی رو که امکانات و صدای خوبی رو دارند اینجا معرفی کنم.
1- HT-DDW5500
سینمای خانگی قدرتمند سونی که به muteki معروفه و 6.2 کاناله است دو تا ساب قدرتمند 25 سانتی داره که مستقیماً به یک امپلی فایر مجزا که فقط برای ساب هاست وصل میشوند.
به علاوه 6 بلندگو که 2 بلندگوی جلویی بلند و هر کدوم دارای 2 مید رنج ووفر 20 سانتی و یک تیوتر شیپوری هستند.
و یک سنتر که اون هم دو تا مید رنج 14 سانتی و یک تیوتر داره
در نهایت 3 تا بلندگوی ساراند محهز به یک تک بلندگو فول رنچ.
این سیتم دارای یک AV Reciever می باشد و تو ایران یه پلیر 728 سونی هم روش می دهند جمعاً 780 تومان تقریباً
از مزیت هاش می شه به صدای واقعاً قوی که تمام مهمونی هاتون رو ساپورت میکنه و کیفیت کاملاً قابل قبولی داره در ضمن به دلیل داشتن AV Reciever شما میتونید اون رو به جند تا دستگاه وصل کنید مثلاً همزمان به دی وی دی پلیر و کنسول بازی و مدیا پلیر وسترن وصل کنید. و در ضمن اگر بخواهین پلیرتون رو ارتقا بدین و مثلاً یه بلوری بگیرین لازم نیست کل سیستم رو عوض کنید.
البته برای داشتن همه اینها باید با ظاهر بزرگ و حجیم اون هم کنار بیاید که بعضی ها شاید این مساله رو دوست داشته باشند.
کل این مجموعه جمعاً 80 کیلوگرم وزن داره!!!
پایونیر برای کم کردن هزینه به جای دو تا ووفر از یک ووفر با مجموع توان اون دو ووفر که در مدل 777 استفاده شده بود در مدل 787 استفاده کرده است . جهت صدای بم هم چون برای گوش انسان قابل تشخیص نیست,فرقی نمیکنه یه سیستم 10 تا ساب داشته باشه یا یک ساب , مهم توان قدرتی ووفر ها هست که در مدل 787 همانند مدل 777 از توان مجموع یکسان استفاده شده است.نقل قول:
787 هم به نظرم هم تریبل خیلی خوبی نداره و باسش هم به خاطر حذف یک سابش نسبت به 777 و کوچکی تک سابش چندان قوی نیست.
نقل قول:
قیمت یه جفت پایه برای بلندگوهای عقب سری RS ، حدود 160 هزار تومنه که مبلغ نسبتا زیادیه...
(من خودم هنوز دستگاه رو نخریدم)
تلفن نمایندگی پایونیر زیر پل حافظ برای اطلاعات بیشتر : 66719101
نقل قول:
انصافا پایونیر 787 ظاهر شیک و مدرنی داره....
قیمت پایونیر 787 در نمایندگی زیر پل حافظ : 475 تومن
قیمت پایونیر 787 در فروشگاه آکایی در پاساژ شرکا :480 تومن
تلفن فروشگاه آکایی : 66719084 - 66705815
من واقعاً نمیدونم چه جوری یه ساب ووفر 787 همون توان دو تا ساب 777 رو داره چون سابشون دقیقاً یکیه!نقل قول:
اگر منظورتون از توان میزان وات اعلام شده تو کاتالوگ محصوله که همه می دونیم اصلاً مرجع خوبی برای مقایسه نیست.
نمی دونم این 777 و 787 رو با هم تست کردین این رو میگین یا فقط از روی مشخصات کاتالوگی این حرف رو می زنید. مشخصه که پاییونیر برای پایین آوردن هزینه این کارو کرده ولی نتیجه چندان جالبی نداشته. من هم هیچ وقت تعداد ساب ها رو نمیشمرم بگم این خوبه اون بده مثلاً یه تک ساب 14 اینچی 700 وات جی بی ال از 10 تا ساب معمولی بیشتر جواب می ده.
دقیقا تست شده توان اون دو تا ساب در یکی جمع آوری شده
خودمون برای آپارتمان ها و اصلا خونه های بزرگ هم دو تا ساب کمی بزرگ بود
من هم به جمع 787 دارها پیوستم از شرکا گرفتم قبل از عید به قیمت 450 هزار تومان .
خیلی کیفیت خوبی داره مخصوصا اپسکیلینگ فوق العاده ای داره تو پخش موزیک عالی است اگر سی دی موزیک اورجینال باشه که محشره . من خیلی راضی هستم فقط یه بدی داره صداشو نمیشه زیاد کر چون ادمو کر میکنه ( شوخی کردم ) .
نقل قول:
مبارک باشه !!!
می شه بگید از کدوم مغازه تو پاساژ شرکا گرفتید؟؟؟؟
مرسی
سلام من در مشهدم هر جا رفتم نتونستم پایونیر پیدا کنم کسی میتونه منو راهنمایی کنه باید چیکار کنم راستش با توضیحات دوستان تصمیم به خرید 787 گرفتم .ولی توی شهر ما نمایندگی نداره ؟میشه به خرید اینترنتی از سایت چاره اعتماد کرد؟
یه سوال دیگه آیا فقط پایونیر هستش که میشه بعدا بلو ری را بهش وصل کرد؟
ممنون از فروشگاه اکایینقل قول:
اگر می خواین بلوری رو از طریق پورت HDMI وصل کنید 787 همچین امکانی نداره ولی میشه با پورت SPDIF بهش وصل کرد که البته تقریباً همه سینما خانگی ها این ویژگی رو دارند.نقل قول:
راستش من تا الان از هیچ سایتی خرید اینترنتی نکردم (البته در این زمینه) دوستان اگر تجربه ای دارند بد نیست در اختیار دیگران بگذارند.
میشه در مورد ورودی اپتیکال در پایونیر کسی توضیح بده چون در چند تا پست قبلی در مورد خروجی صحبت کرده بودند که فکر کنم اشتباه عنوان شد . چون نوشته input .
شما با وصل کردن دستگاه هایی که خروجی اپتیکال صدا دارند مثل ----- ماهواره، کامپیوتر، کنسول بازی، یا یه دی وی دی یا بلوری پلیر به ورودی اپتیکال صدای این دستگاه ها رو از طریق سینمای خانگیتون گوش بدین.نقل قول:
ال سی دیم 40 اینچ سامسونگه.
کسی میدونه قیمت سینمای خانگی سامسونگ مدل tz-225 و tz-325 تو بانه چنده ؟؟؟
صدای معمولی ولی با کیفیتی میخوام، بهتر از این دو مدل تو این قیمت چی بخرم ؟
با bluetooth مدل tz-325 میشه فیلم بلوری از لپ تاپ به سینما خانگی انتقال داد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
نقل قول:
پهنای باند بلوتوس اونقدر نیست که بتونه دیتای فیلم بلو ری رو انتقال بده.
سلام دوستان
من خونم حدود 70 متر هستش و پذیراییش حدود 30 × 35 متر
پس بلندی صدا اصلا به دردم نمیخوره
یه سینمای با کیفیت صدای توپ میخوام برای دیدن فیلم و اینکه ورودی داشته باشه که صدای تلویزیون هم از سینما پخش کنم
787 رو دیدم
3569 رو هم دیدم
جفتشون خوبن ولی به نظرم برای خونه من خیلی بزرگ و زیادین چون فکر نکنم هیچ وقت بتونم صداشون رو بلند کنم:)
میخواستم ببینم مثلاً 282 پایونییر با قیمت پایین تر کیفیت 787 رو داره؟
یا کلا چه مدل دیگه ای پیشنهاد میکنید که جمع و جور تر باشه و کیفیت صدای خوبی هم داشته باشه
مرسی از راهنماییتون
با سلام خدمت اساتید و دوستان . من به تازگی یک تلویزیون پلاسما پاناسونیک" s10 42 خریدم. اولا میخواستم بدونم که این سری ها آیا تلویزیون های خوبی هستند . سوال دومم اینه که میخوام یک سینمای خونگی هم بخرم ولی موندم که بین پاناسونیک sc-pt 875 ویا سونی ht-ddw5500 ویا پایونیر htp-rs50 کدوم یکی رو انتخاب کنم.حالا از اساتید عاجزانه خواهشمندم منو راهنماییم کنن. در ضمن من تبریز زندگی میکنم و نمی دونم پایو نیر اینجا نمایندگی داره یا نه.قبلا از زحمات اساتید این سایت کمال تشکر رو دارم
پس با بلوتوث فقط میشه عکس منتقل کرد ؟ (حتی فیلم کم حجم هم نمیشه ؟)نقل قول:
:20:
نقل قول:
از نظر کیفیت صدا ، پایونیر RS50 از سونی DDW5500 بهتره.
اما به نظر من ، شما که می خواین 800 تومن هزینه کنید ، با 50 یا 60 تومن اضافه نسبت به RS50 ، پایونیر RS70 رو بگیرید چون آمپلی فایر اون حرفه ای تره و ارزش پرداخت اضافه نسبت به RS50 رو داره.
موفق باشید...
نقل قول:
دوست عزیز هر دو دستگاهی که معرفی کردید مناسب منزل شماست! به خصوص پایونیر 787 با قدرت 600وات .
لازمه بگم که الان اکثر مدل های موجود در بازار قدرتی بیشتر از 800 وات دارند . لازم نیست که صدا رو درجه آخر بلند کنید! تازه اگه هم بلند کنید مطمئن باشید که هیچ اتفاق خاصی نمی افته !!!!! مسئله دیگه ای که باید بگم اینه که در بعضی مدلهایی که وات پایینی دارند ، بلندگوها پایه دار نیستند که در زمان چیدن بلندگوها مشکل ساز میشه....
مدل 282 پایونیر هم با قدرت 360 وات دستگاه خوبیه و حدود 100 تومن هم از 787 ارزونتره . از نظر نظر ظاهر هم بسیار به 787 شبیه هستش... با این حال نسبت به 787 ،علاوه بر قدرت صدای کمتر یک سری امکانات رو نداره مثلا : در 787 ورودی اپتیکال برای کنسول بازی وجود داره ولی در 282 نیست! 787 پایونیر قابلیت Advanced Sound Retriever داره ولی در 282 وجود نداره و چند مورد دیگه....
در کل من پایونیر 787 رو با قیمت 475 تومن پیشنهاد می کنم .
این دو تا لینک هم برای مقایسه دو تا دستگاه یعنی 787 و282 خدمتتون :
موفق باشید...
برتری مدل 787 به 282 فقط مرتبط به بلندی و قدرت بیشتر صدا نیست و در زمینه های مختلف تفاوت های زیادی با 282 داره,پارسال این مدل رو داشتم واقعا نسبت به قیمتی که به خصوص در حال حاظر داره عالی هست و ارزش خرید داره ولی مهم ترین ضعفی که داره نداشتن خروجی اپتیکال و کواکسیال هستش .نقل قول:
سلام دوستان
من خونم حدود 70 متر هستش و پذیراییش حدود 30 × 35 متر
پس بلندی صدا اصلا به دردم نمیخوره
یه سینمای با کیفیت صدای توپ میخوام برای دیدن فیلم و اینکه ورودی داشته باشه که صدای تلویزیون هم از سینما پخش کنم
787 رو دیدم
3569 رو هم دیدم
جفتشون خوبن ولی به نظرم برای خونه من خیلی بزرگ و زیادین چون فکر نکنم هیچ وقت بتونم صداشون رو بلند کنم
میخواستم ببینم مثلاً 282 پایونییر با قیمت پایین تر کیفیت 787 رو داره؟
یا کلا چه مدل دیگه ای پیشنهاد میکنید که جمع و جور تر باشه و کیفیت صدای خوبی هم داشته باشه
مرسی از راهنماییتون
به طور کلی تفاوت های مدل 282 با مدل 787
خروجی اپتیکال;که خیلی هم مهمه برای داشتن صدای دالبی از کلیه دستگاهایی که دارای این خروجی هستن و ساپورت دالبی دارن این خروجی مورد نیاز هست نظیر کنسول های بازی,----- های اچ دی,مدیا پلیر های اچ دی و...
قدرت خروجی صدا 100 اوت واقعی از هر باند در مقابل 60 اوت در 282
تفکیک پذیری بهتر صدا در جلوه دادن سازهای ضربی زهي و بادي از صدای وکالیست
حجم بیشتر صدا
پخش کردن صدای استریو از همه باندای سینما خانگی srs center r & l(مدل 282 صداهای استریو رو فقط از باندهای center l & r پخش میکنه تو صداهای استریو باندای sourand غیر فعال هست!)
آپشن های متعدد برای تنظیم صدا و مد ها و کالیبره های متعدد از پیش تعریف شده برای صداهای مختلف
توان بالاتر ساب ووفر با قدرتی حدودا دو برابر
ساپورت دستگاه Bluetooth Adaptor منظور فرستادن عکس و اهنگ از موبایل لپ تاپ و.. به صورت بلوتوث به سینما خانگی البته باید این ادبتور رو جداگونه بخرین که چیزی حدود 40 تومن هست.
ساپورت Advanced MCACC منظور ضبط کردن صدا از طریق میکروفون و آپشن های مرتبط در این زمین,البته در مدل 787 یه میکروفون رو میزی هم به عنوان اشانتیون در پک هستش.
ساپورت Anynet+ منظور SYNC شدن سینما خانگی با تلویزیون هایی که از این قابلیت استفاده می کنند از جمله پنل های سری B سامسونگ و... راحت تر گفته باشم شما می تونید با کنترل تلویزیون کنترل سینما خانگی رو بر عهده داشته باشید و نیازی به چند کنترل کنار هم ندارید .
سری todoroki پایونیر در راس اون rs70 به نظر من بهترین انتخاب زیر 1 میلیون در بازار آشفته ایران هستش.نقل قول:
بین پاناسونیک sc-pt 875 ویا سونی ht-ddw5500 ویا پایونیر htp-rs50 کدوم یکی رو انتخاب کنم
البته همه سینما های خانگی چ.ن اچ دی ام آی دارن با تلویزیون و دگمه های اون مچ میشن
مثلا من هم سونی داشتم و هم پایونیر و هم فیلیپس همشون به یک شکلی و بدون هیچ مشگلی با تلویزیون کاننکت می شن
نقل قول:
سلام مجدد
آقا ممنون از اطلاعاتتوت و راهنماییاتون
امیر جان ورودی اپتیکال یا خروجی؟؟
منظورتون این بود که 787 ورودی اپتیکال داره که بقیه دستگاه ها رو بتونیم بهش وصل کنیم؟؟
میشه یه مقدار در مورد اپتیکال و aynet+ توضیح بدید یا اگه جایی گفته شده لینک بدید.
خیلی ممنون
سلام.
من میخوام یه سیستم صوتی 5.1 برای خونمون بگیرم که حتما این هارو داشته باشه:
1 یا 2 تا ورودی اپتیکال
ورودی hdmi
با قابلیت decode کردن dolby truehd و dts master audio (با توجه به این که bluray پلیر این قابلیت رو داره و صدای decode شده رو از طریق hdmi به سیستم صوتی میفرسته ایا لازم هستش که خود سیستم صوتی برای فقط پخش قابلیت decode کردن رو داشته باشه یا نه؟)
این ها دم و دستگاه هایی هستند که قراره بهش وصل شن:
TV: Sony x450 46 inches
Player: OPPO BDP-83 Bluray disc player
Xbox 360
Laptop Macbook pro
در ضمن laptop رو می خوام که فقط از طریق اپتیکال وصلش کنم و تصویر مستقیما با hdmi به tv وصل میشه.
پیشنهاد شما اساتید چیه؟
سلام ؛نقل قول:
اگه قیمتش براتون مهم نیست می تونید دستگاه rs70 پایونیر رو بردارید که از نظر ارتباطی و امکان اتصال با سایر دستگاه ها کامله (قیمت 880 تومن)
با تو جه به پلیری که دارند بعیده مشکل مالی داشته باشند!!!نقل قول:
مرسی.
فقط یه سوال.
از 1080p/24 پشتیبانی میکنه؟
بله ،نقل قول:
اینم یه لینک برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد 3 مدل rs70-50-30
کد:http://www.pioneer.ph/static/09todoroki/brochure/todoroki.pdf
آقا عالیه. دستتون درد نکنه.
پیشنهاد می کنم صفحات قبلی فروم رو هم مطالعه بفرمایید.نقل قول:
دوستان بعضا مدل های خیلی خوبی رو معرفی کردن.
ساپورت Advanced MCACC منظور ضبط کردن صدا از طریق میکروفون و آپشن های مرتبط در این زمین,البته در مدل 787 یه میکروفون رو میزی هم به عنوان اشانتیون در پک هستش.
سلام .
مطلب بالا 100 در 100 غلطه . MCACC برای تنظیم اتوماتیک بلندگوها نظیر بلندی صدا . فاصله از شنونده و تنظیمات مربوط به X-curve می باشد . میکروفونی که در بسته قرار داده شده برای بدست اوردن همین نتایج استفاده میشه .
در شروع کار شما باید میکروفون رو در محل استقرار شنونده قرار دهید بعد با تامیین سکوت بقیه کار رو به MCACC بسپارید . بعد از 10 دقیقه سیستم به طور اتوماتیک فاصله بلندگوها از شنونده رو محاسبه کرده و سیستم رو در وضعیت ایده ال قرار میده .
ممنون از راهنماییتون ولی من یه سوال دیگه هم دارم . dvd rs70 پلیرش با rs50 فرق میکنه؟ چون پایونیر دی وی دی پلیرش جداگانه اس. من میخوام دی وی دی پلیرش هم بهترین باشه . لطفا منو در این ضمینه هم راهنمایی کنید. در ضمن راجب تلویزیونم هم اساتید یه نظر بدن . باز هم از همه اساتید این سایت کمال تشکر رو دارم.مخلص همه بر و بچه های گل