قطع ناگهاني مسيردهي فارسي با پيغام نياز به آپديت و رفتن به shop
سلام
من 2 ساله كه بدون مشكل از اين برنامه استفاده ميكردم ولي جديدا كه برنامه را كامل از گوشي پاك كردم و ورژن جديدشو نصب كردم ، خود نقشه و ساير قسمتها هيچ مشكلي نداره ولي وقتي روي نقطه اي كليك كرده و به زبان فارسي شروع به آدرس دادن ميكند ، بعد از يك دقيقه يك پيغام مياد كه براي آپديت بايد با wifi به shop بريم كه y يا n رو هم بزني ، مسير دهي قطع ميشه و معمولي مياد رو نقشه.
همه چيز رو مطابق پست 1 انجام دادم، داخل تنظيمات برنامه رفتم كه آپديت رو غير فعال كنم ولي پيدا نكردم
(يعني الان نميتونم از مسيردهي فارسي استفاده كنم و فقط نقشه و my position قابل استفاده هست)
كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟
مرسي
نیاز به راهنمایی برای نقشه های OVI
با عرض سلام خدمت همه
من 79 دارم. خیلی وقته که نقشه های پست اول تاپیک رو دارم رو گوشیم
با اضافه شدن بندر عباس و قشم و یزد تصمیم به آپدیت نقشه گرفتم اما از همه نظر به مشکل برخوردم
نسخه OVI من 3.01 هست یعنی در حقیقت آخرین ورژن رسمی معرفی شده توسط خود سایت نوکیا برای N79 . از اونجا که نقشه ها حتما باید متناسب با مدل گوشی باشند (مثلا نقشه ورژن 3.06 روی گوشی من که 3.01 هست شناخته نشد و ازم میخواست که حذفشون بکنه) نیاز به راهنمایی برای دانلود نقشه کامل ایران با راهنمای صوتی فارسی دارم.
اضافه میکنم از خود سایت نوکیا موفق به دانلود نشدم برنامه OVI هم رو سیستمم نصب کردم باز هم موفق نشدم به علت این که برنامه به نمیتونست به سرور وصل بشه.
اگر امکان داره و برای کسی مقدور هست ممنون میشم کمک بکنه و نقشه ها رو برای دانلود بذاره.