ارهنقل قول:
مطمئنی کامل دانلود کرده بودی؟
اگه ایراد داره دوباره اپ کنم
اگه زحمتی نیس
اگه میشه تو یه آپلود سنتر ! نه تو سایت :دی
Printable View
ارهنقل قول:
مطمئنی کامل دانلود کرده بودی؟
اگه ایراد داره دوباره اپ کنم
اگه زحمتی نیس
اگه میشه تو یه آپلود سنتر ! نه تو سایت :دی
سلام آقا حامد گل.نقل قول:
والا این فایلا فلش رو ویواز بخاطر هوم اسکرینش هست.اگه که هوم اسکرینش برا ساتیو بیاد احتمالا رو اون هم میشه برا پس زمینه گذاشت.
بهراد مجددا اپش کردمنقل قول:
دانلود کرده و خبرش را بهم بده
سلام دوستان:31:
الان چک کردم مثله اینکه آپدیت جدید ویواز اومده.
تغییرات رو بعدا خبر میدم.
راستی فریم ور من این بود:
r2aa029
حجم آپدیت هم 106.6 مگابایت هست.
حله !
مشکل میدونی چی بود !؟؟
وقتی گلمحمدی رو های لایت میکردم برای کپی i کپی نمیشد :دی
البته من تایپم کردم چند بار ! نمیدونم والا :دی
فعلآ که درسته :دی
چی شد؟نقل قول:
دوستان قدیما تو سایت سونی اریکسون جایی بود که میشد بصورت آنلاین با گوشی و منوهاش و ... کار کرد
حتی یادمه قبل از اینکه g900 رو بگیرم اونجا با منوهاش کار کردم uiq
دیگه این امکان رو نداره سایت سونی اریکسون که منوهای ویواز رو ببینیم آنلاین؟
هست هنوز چنین امکانی؟
با تشکر از گل محمدی عزیز که حد اقل جواب ما رو دادید (هر چند ما رو پیچوندید)
تو صحنه هایی که شما دوربین رو خیلی حرکت میدید ممکنه سرعت فکوس از سرعت دست شما خیلی کند تر باشه اونموقه ممکنه این امکانات خوب تبدیل به معضل بشه
فقط میخواستم بدونم میشه کانون مداوم رو تو فیلم برداری با گزینه های خود گوشی غیر فعال کرد یا اینکه باید دنبال پچ و این مسایل باشیم
در ضمن من i8910 رو فقط به خاطر بزرگ بودنش فروختم واقعا خیلی برام سخت بود ولی خدا وکیلی گذشته از تعصب این ویواز میتونه جایگرین مناسبی باشه یا نه
لطفا نگید این سی پی یوش بیشتر یا این فلانش از این کمتره چون خدا وکیلی i8910 سرعتش عین اژدها بود و رکورد اجرای 62 برنامه رو به طور همزمان بدون هنگ کردن داشت فقط میخوام بدونم این گوشی رو جایگزین گوشی قبلیم بخرم یا نه
البته دوربین برام خیلی مهمه
رفیق بفرما واست پیدا کردمنقل قول:
کار با گوشی ویواز به صورت مجازی
البته یکم با گوشی های قبلی فرق داره نمی شه هر جای که می خواید بریدکد:http://www.sonyericsson.com/trythephone/vivaz
آقا لطفا یکی جواب منو بده میخوام اگه مشکل از گوشیه منه یه فکری بکنمنقل قول:
ایول سونی اریکسوننقل قول:
به این زودی اپدیت داد
نه خودم دانلود کزده و تست کردم اکسترکت نشدنقل قول:
نمیدونم چش بود
حالا خوبه حجیم نبود
ببیت فوکوس موقع فیلمبرداری در زمانهای معمولی نمیشهنقل قول:
فقط زمانی میشه که مثلا وقتی از یک فاصله نزدیک فیلم میگیری و بلافاصله محل را عوض میکنی و از جای دور میگیری در چنین شرایطی فوکوس میکنه
مثل دوربینهای حرفه ای
در تنظیمات گوشی هم گزینه ای برای این قابلیت گذاشته نشده
8910 هم گوشی خوبی بوده
چون با سایزش نتونستی کنار بیایی فروختی
در غیر اینصورت دلیل خاصی نمیدیدم بفروشی
حالا که فروختیش چاره ای نیست ویواز گزینه مناسبی برای انتخاب هست
فقط یه چیز را بدون صداش ضعیفه
ممنون از راهنماییتون
سلام من می خوام گوشی بخرم بین ویواز و ساتیو شک دارم برام فیلم برداری عکس مهم به نظر شما کدوم بهتره اگه ویواز بهتره پس چرا با اینکه یکسال بعد از ساتیو امده الان قیمتش 50 تومن از اون ارزون تره مگه ساتیو چه مزیتی دهتری داره ؟
سلام دوستان ... من دیروز ویواز گرفتم ...
میخواستم ببینم برای شما دوستان هم از بین lcd و بدنه ( شکاف میان اینها ) نور بیرون میزنه کمی؟
به نظر من ساتیو نخر فقط تبلیغه. دوربینشم که میگن 12 مگاپیکسلهنقل قول:
خیلی بده به جاش aino بخر
ه سوال دیگه هم داشتم
پشت ویواز ضد خش هست؟
یعنی انقدر سخته یکی بگه وقتی گوشیش رو silent هست sms که براش میاد ویبره میزنه یا نه؟ما بدونیم اشکال از گوشیه ماست یا نه
سلام دوست عزیز بله ویبره میزنه به نظرم مشکل از گوشی شماست.نقل قول:
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
خیر ضد خش نیستنقل قول:
برای تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنیدنقل قول:
هر دو این گوشیها خوب هستندنقل قول:
ساتیو محافظ لنز داره و فلش زنون داره همچنین 12 مگا پیکسلی هست
صفحه بزرگتری داره
الکی که گرونتر نیست
سلامنقل قول:
مبارکه
مال من و یکی از دوستان هم اینطوریه ...
ولی چند نفر هم میگند اینطوری نیست
هنوز زوده بفهمیمنقل قول:
الان تست کردمنقل قول:
گوشیو در حالت سایلنت گذاشتم
وقتی پیغام اومد ویبره زد .
حاجی ما امروز آپدیت کردیم
ورژن دستگاه رو تاریخش شد 18/02 ! چرا مگه این آپدیت برای 2 ماه پیشه؟
سلام دوستان:31:نقل قول:
گل محمدی جان مطمعنی نداره:18:
بابا داره ها.
والا ماله من داره.میشه فوکوس رو گذاشت رو حالت اینفینیتی.
پس فوکوس رو میشه غیر فعالش کردنقل قول:
فقط یه پیشنهاد میکنم ببینم کسی میتونه عملیش کنه یا نه
ببینید تو i8910 بیت ریت فیلم برداری 9 مگه ولی تو ویواز این جوری که سمپل گل محمدی عزیز رو دیدم 7 مگ بود و یه خوردم نویز داشت
حالا اگه این ویدیو کد ها رو تو مسیرهایی که میگم اگه کپی کنید هم بیت ریتش میره بالا هم نویزش رفع میشه
خواهشن یکی این کار رو بکنه و نتیجش رو بگه
این هم کدها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره داره راست میگی
دقت نکرده بودم
اما وقتی از حالت اتو خارج میکنی برای مسافتهای دور مناسب هست
شما تو پروفایل سایلنتت ویبره مود رو آن کن !!نقل قول:
یعنی انقدر سخته یکی بگه وقتی گوشیش رو silent هست sms که براش میاد ویبره میزنه یا نه؟ما بدونیم اشکال از گوشیه ماست یا نه
منم اپدیت کردم
سلامنقل قول:
دوست عزیز این کدها که میگی باید بریزین فکر کنم ماله سامسونگه نه سونی اریکسون.
مورد بعد هم ویواز تو روز که اصلا نویزی درش نیست.با آپدیت جدید هم نویز شبش بهتر شده و یه مورد دیگه هم که هست نویز به دلیل بالاتر بودن ایزو هست.اگه بخواد خیلی کمتر بشه روشنایی هم به نسبت اون میاد پایین.
من یه دو مورد ساسونگ دیدم البته میگم یه دو مورد نه همشون فیلمبرداری به مراتب تیره تری تویه شب داشتن.
خوب من بر اساس اون سمپل قضاوت کردم خوب اگه با ابدیت حل شده که چه بهترنقل قول:
در ثانی اون کدها درسته که مال سامسونگه ولی در حقیقت اساسش مال ویوازه
اخه از شما چه پنهون مشکل پرش فریم تو i8910 با کدهای ویواز حل شد یعنی کدهای ویواز رو گرفتند و بهینش کردند
در ضمن هر دو تا گوشی سیستم عاملشون یکیه پس به همین خاطره که اگه کدهای ویواز به سامسونگ میخوره پس بلعکسشم باید درست باشه
در ضمن اگه سمپل گل محمدی رو دیده باشید بین فریمها کلی فریمهای blur شده هست که تو سامسونگ این مشکل با این کد ها حل شده
در نهایت اگه میشه یکی یه سمپل دیگه با ویواز ابدیت شده بزاره ممنون میشم
نقل قول:
سلاممیشه بگین چه طور تو C905 این فایل های فلش رو به عنوان والپیپر اجرا کردین
ممنون
بیتریتها میرند بالا فقط سایز فیلمبرداری بیشتر میشهنقل قول:
فکر نکنم زاد تاثیری داشته باشه
راستش من وقتی i8910 داشتم قبل اینکه این کدها رو بریزم کدهای اورجینال ویواز رو که هاپر ایکس از این گوشی تو بدو ورودش دزدیده بود رو ریخته بودم فریم ریتش خوب شده بود باور کن عین همین سمپلی گذاشته بودی شده بود ولی بعد ریختن این کدها واقعا کیفیت فیلم برداری یه چیزه دیگه شده بود هر چند قبلش فکر میکردم که فقط حجم فیلما رو بیشتر میکنه ولی باورکنید با این سمپلهایی که از i8910 تو بعضی سایتها گذاشته بودن کلی فرق میکرد و یه سرو گردن کیفیتش فرق میکردنقل قول:
راستی جدای از این تا یه ساعت دیگه دارم قیمت گوشی رو از عراق استعلام میکنم اگه 350 تومن بود به دوستم میگم برام بیاره
آپدیت vivaz
سلام دوست عزیز
اگه آپدیت کنی فارسی اون خراب نمیشه ؟ در ضمن چه تعغیراتی میکنه
ممنون میشم
ویواز فارسی نداشت که از دست بدهنقل قول:
سلام
احتمالا گل محمدی جان گوشی شما فارسی نداره.
ماله من داشت و آپدیتم کردم ولی بازم هست . نمیپره.
با سلام
اين اولين پست من پس از دو سه هفته خواندن اين تاپيك به عنوان ميهمان است.
من هم بين ساتيو و ويواز كمي مرددم. ولي حذف پورت قديمي سوني و جايگزيني USB معمولي و سوكت هندفري و هد فون معمولي يك امتياز غير قابل چشم پوشي است. كساني كه تجربه كار با پورت قديمي همه كاره شارژ و كابل . هندفري سوني را دارند با مشكلات و قطعي و وصلي و هم چنين كثيف شدن و غيره اتصالات آن هم آشنايي دارند. همچنين 30 گرم تفاوت وزن و اندازه كوچكتر هم براي كساني كه مي خواهند گوشي را در جيب يا دست خود نگه دارند راحت تر است.
قراره يكي از آشنايان كه تو كار واردات موبايله، ويواز را تا هفته ديگه برام بخره. فقط يك موضوع كمي عجيبه و اون هم شكاف و خروج نور صفحه از كنار قاب در بعضي از موبايلهاي خريداري شده توسط دوستان است كه باعث نگراني است.
سوال اول اين است كه وجود اين شكاف و درز همان هنگام خريد و تحويل دستگاه قابل بررسي و كشف است يا اينكه ممكن است حتي اول خوب باشد و در اثر كمي فشار به بدنه گوشي و در اثر سستي بدنه ايجاد شود؟
سوال دوم در اين رابطه اين است كه ممكن است گوشي هاي موجود در بازار دو دسته باشد و يك دسته گوشي درجه يك و دسته دوم گوشي هاي درجه 2 و 3 و زدگيهاي كارخانه سوني باشد كه معمولا تاجران ايراني به قيمت مفت از كارخانه هاي چين مي خرند؟
يك مسئله ديگر هم قابليت اتصال اين گوشي به سيستمهاي بلوتوث پخش خودرو ها است. در حال حاضر موبايل K750i كه دارم به راحتي با بلوتوث پخش بلاپونكت Hamburg MP57 كار ميكنه. آيا كسي ويواز را روي اين سري از پخش صوتها تست كرده؟
دوستان این دکمه ی سبز مال من و یکسری از دوستانم کمی شل تر از بقیه دکمه هاست ! ( دکمه ی پاسخ ) برای شما هم همینه ؟
درب پشت گوشی هم کمی (خیلی کم) لقی احساس میشه توش ... اونم همه اینطوریه؟ چکار باید کرد ؟
حیف ساتیو که پورت usb قدیمی روش گذاشته و سوکت 3.5 ندارهنقل قول:
این شکاف را موقع خرید میتونی چک کنی
موردی نداره
اگه دیدی شکاف داره یکی دیگه بخر
اگه شکاف داشت همون اولش مشخص میشه
مطمئن باش بعدا بوجود نمیاد
من فشارش دادم ببینم درست میشه یا نه ولی سفت هست تکون نمیخوره
اینکه گوشیهای موجود در بازار چند نوع میتونند باشند اینو هر کسی نمیتونه متوجه بشه
یعنی حتی اگر هم باشه نمیشه به راحتی تشخصی داد
ولی اینا چیزهای مهمی نیستند
کاش همه ایرادها چنین چیزهایی باشند .
در مورد بلوتوث هم مطمئنا ساپورت میکنه
اگه ولی تست نکرده ام
دکمه سبز مال من شل نیستنقل قول:
در باطری هم لقی نداره
ولی مال من وقتی به طرف گوشی فشارش میدم اونو موقع به نظر میرسه کمی فاصله بین در و گوشی هست
و کمی صدا داره
البته به زور وقتی گوشیو نزدیک گوشی بردم شنیدم
در کل ایرادی خاصی نداره بدنه گوشی
ممنون از پاسختون !
منظور از شل بودن دکمه ی تمار اینه که مثل دکمهی قطع نیست و خیلی کم شل تره ! یعنی انگار نرم تره ! درب هم لقی مشخص نداره درسته ! با هل به چپ و راست احساس میشه !
ممنون میشم باز هم این شل بودن یا بهتر بگم نرم بدن دکمه ی سبز نسبت به قرمز رو باز هم چک کنید !
میدونم این پست رو نمایش نمیدید فقط محض اطلاع شما
نمیدونم بنده مطلب خلاف شرع یا سیاسی یا شنیعی تو پستم مطرح کرده بودم که نمایش ندادید
البته خیلی از مطالب سایت استفاده میکنم ولی واقعا انتظار این حرکت رو نداشتم
با احترام این اخرین پست من تو این سایته
بچه ها کدومتون این گوشی رو خریدین تا بتونیم ازتون سوال کنیم ؟
تاچش در مقایسه به 5530 چطوره ؟
هندزفریش میگن زیاد جالب نیست اگه امکان داره با هندزفری n81 یا n82 یا n95 که همه یکی هستن تست کنین بگین راضی کننده هست ؟
فیلم ها و کلیپ هایی که با کدک h-264 هست رو پخش میکنه دیگه آره ؟ اگه آره تا چه بیتریتی رو راحت پخش میکنه ؟
اين گوشي مثل گوشيهاي ديگه هك شده ؟
يعني ميشه نرم افزارهاي سيمبين رو بدون ساين توش ريخت ؟؟
بچه هایی که گوشیو خریده اند در مورد باطریش به جمع بندی نهایی رسیدند؟گل محمدی جان هنوز اعتقاد داری باطری ویواز 2 برابر ان 86 کار میده؟
آقا حمید شما نظرت چیه؟به نظرت هر دو باتری از نظر دوام با هم مساویند؟
من میخوام ان 86 را بفروشم فقط به خاطر باطریش و گوشی بخرم که باطریش از ان 86 بهتر باشه.