از دوست گرامی starpars تشکر میکنم که روشنمون کردن.
قابلیت جالبیه.
ولی باید قبول کرد که تو هیچ TV نمیشه کیفیت رو در کنار امکانات داشت.
Printable View
قابلیت جالبیه.
قیمت این G10 چند هست ؟ 40 ، 42 ، 46 هم داره؟ قیمتها چه طوره؟
سلامنقل قول:
قابلیت جالبیه.
شما چند سال این G10 رو گرفتین؟
زما پاسخدهی چند میلی ثانیه هست؟
ضعف پلاسما نسبت به ال سی دی چیه؟
فقط 42 داره به قيمت حدودا 1.500.000نقل قول:
G10 محصول 2009 هست و تابستون امسال وارد ايران شده!(پس هنوز به سال نميرسه )
فكر كنم كمتر از 1 ميلي ثانيه هست.
مصرف برق بيشتر(حدود 150 وات). وزن بيشتر. يخورده بازتاب نور توسط صفحه پلاسما بيشتره از LCD. در بقيه موارد پلاسماها معمولا بهترن.
0.2 میلی ثانیه.نقل قول:
زما پاسخدهی چند میلی ثانیه هست؟
پاناسونیک کیفیت ساختش چه طوره؟ از سامسونگ بهتره دیگه؟
خب معلومه دیگه.از هرکی بپرسی میگه میگه جنس ژاپنی از کره ای بهتره.نقل قول:
پاناسونیک کیفیت ساختش چه طوره؟ از سامسونگ بهتره دیگه؟
نه تنها تو TV تو هر وسیله دیگه ای که نگاه کنی پاناسونیک بهتره.
پاناسونیک ژاپنیه؟نقل قول:
خب معلومه دیگه.از هرکی بپرسی میگه میگه جنس ژاپنی از کره ای بهتره.
نه تنها تو TV تو هر وسیله دیگه ای که نگاه کنی پاناسونیک بهتره.
از نظر ساخت از سونی چه طور بهتره؟ یه فروشنده لوازمات سونی تو جمهوری گفت رقیب سونی پاناسونیکه
معایب G10 چیه؟ چیزی که دوست داشتین یا اون عیب نبود یا اون چیز رو داشت
نقل قول:
معایب G10 چیه؟ چیزی که دوست داشتین یا اون عیب نبود یا اون چیز رو داشت
ظاهرش چندان دلچسب نيست(سليقه ايه)
lan و usb نميخوره.(كه با يه wd tv live حله)
نقل قول:
ژاپنیه کارشم خیلی درسته بابا ماتسوشیتا که کم شرکتی نیست. تازه از سونی بالاتر نباشه مطمئن باش پایینتر نیست.سونی هم خیلی شاخه فقط یه ذره داره از اسمش سوء استفاده میکنه و گرون فروشی میکنه.
ممنون از همتون
من تصویر W400 و W550 سونی رو دیدم و از کار کرد سونی هم بد ندیدم میترسم پاناسونیک بگیرم هم از تصویرش بدم بیاد هم اینکه زود خراب بشه البته الان یه تولویزیون(21) پاناسونیک قدیمی داشتیم که نزدیک 15 سال کار کرد و ازشم هم راضیی بودم ولی لوازمات الان پاناسونیک خوبه؟
من از این G10 از پلاسما بودش میترسم که مشکل ساز بشه
قیمت این WD TV Iive چنده؟ تو جمهوری به چه اسمی مشناسند؟نقل قول:
lan و usb نميخوره.(كه با يه wd tv live حله)
:18:نقل قول:
من از این G10 از پلاسما بودش میترسم که مشکل ساز بشه
wd tv Live حدود 150 ت. فكر كنم بگي دستگاه پخش اج دي وسترن كافي باشه، دو مدل داره يكي لايو هست يكي نيست فكر كنم لايو بگيري بهتر باشه.نقل قول:
قیمت این WD TV Iive چنده؟ تو جمهوری به چه اسمی مشناسند؟
این WD با زیر نویس فارسی مشکل داره؟ این لایو گفتی چی هست ؟ لن داره؟نقل قول:
wd tv Live
فرق این تصویر ها تو چیه منطورم اون i و p هست؟
1080p , 1080i , 720p , 720i , 480p , 480i
مدلی بهتر از G10 هم هست؟
ببخشد که شدید زیاد سوال میکنم....
مثل اينكه با srt مشكل داره، آره لن داره. بهتره تو تاپيك خودش از بچه هاي واردتر بپرسي.نقل قول:
فرقشون اینه که i از تصاویر هاشوری نصفه ساحته شده که با فریم بعدی تکمیل میشود ولی p یک تصویر کامل است. پس در نهایت p دو برابر اطلاعات تصویری دارد و بهتر است. تصاویر i با فی*لتر خاصی که نیاز به پردازش دارند موقع پخش به p تبدیل می شوند یعنی de-interlaced میشن.تصوير در i انگار لرزش داره.
دوست عزيز mehdighahramani در اين مورد كامل توضيح داده، يه سرچ كني شايد بتوني پيدا كني.
يه مدل ديگه پانا زده به نام V10 كه يه مدل از جي 10 بالاتره، فقط "50 و "58 داره كه به ترتيب تقريبا 3 و 5 ميليون قيمتشونه!
هر چقدر دلت ميخواد بپرس
سلام به دوستان سامسونگی من یه 40B690گرفتم
1- داخل منوی راهنمایی خود ال سی دی درمورد اطلاعات دستگاه برخلاف مارک روی دستگاه مدل اون رو B650زده این یعنی چه؟
2-چون فقط فرمتهای(MPEG,AVI,MP4,ASF)را ساپورت میکنه برای تبدیل فیلمهای روی کامپیوترم که اکثرا با فرمت DAT. هستند کمی با مشکل مواجه هستم در این زمینه اگر راهنمایی خوبی بتونید داشته باشین ممنون میشم درضمن معمولا تبدیل یه فیلم به کدوم یک از چهارفرمت قابل پشتیبانی فوق الذکر سریعتر وبا کیفیت تر انجام میشه خیلی ممنون میشم پاسخ بنده رو بفرمایید.
دقیقا سلیقه ای است و دکراسیون هم مهمه :31:نقل قول:
اینجا رو نگاه کنی در مورد i و p بیشتر اطلاعات بدست میاری:46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون بي 690 همان بي 650 است كه براي مشخص شدن جنس قاچاق به اين صورت نامگذاري شده است.نقل قول:
اگه به avi تبديل كني راحت تره و كيفيتشم بسته به خودت داره هنگام تبديل كردن بايد بري در منويه كانورتري كه باش اين فيلمو تبديل ميكني و بهترين كيفيت هايه تصوير و صدا رو انتخاب كني
از پلاسماهاي پاناسونيك دوري كن !!!!نقل قول:
اين خبر مهم رو بخون ...
افت بازتولید مشکی در پنلهای پلاسمای پاناسونیک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=385065
اون پسوند DAT رو با كامپيوتر پاك كن بگذار MPG حله!:10:نقل قول:
چون فقط فرمتهای(MPEG,AVI,MP4,ASF)را ساپورت میکنه برای تبدیل فیلمهای روی کامپیوترم که اکثرا با فرمت DAT. هستند کمی با مشکل مواجه هستم در این زمینه اگر راهنمایی خوبی بتونید داشته باشین ممنون میشم درضمن معمولا تبدیل یه فیلم به کدوم یک از چهارفرمت قابل پشتیبانی فوق الذکر سریعتر وبا کیفیت تر انجام میشه خیلی ممنون میشم پاسخ بنده رو بفرمایید.
اين اقايه انتي دراكولا اومد يه پستي زد تنه هركي كه پلاسما پاناسونيك داره رو لرزوند شما هم مياي تز ميدي كه از پلاسما هايه پانا دوري كن من پسر داييم يه پلاسما پانا داره الان سه ساله داره براش كار ميده اخم نگفته و هزارتا نمونه از اين قبيل هست تازه هنوز چيزي مشخص نشده فقط يه چند نفر يه چيزي گفتن رو هوا
دوست عزیز توی این چهر فرمتی که گفتی avi بمراتب کیفیت بالاتری داره البته حجم فایلها هم نسبت به بقیه بالاتره.نقل قول:
برای تبدیل هم به سایت زیر برو و نرم افزار Xilisoft رو بگیر و استفاده کن حله .
کد:http://www.-----------.com
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
لینکی که دادم حذف شده . بهتر بگم از سایت پی سی دانلود میتونی بگیری .
سلام به همه عزیزان
من امروز یک پلاسما b650 گرفتم ( 50 اینچ)
ممنون میشم دوستانی که متخصص هستند بهترین کانفیگی که من میتونم روی این پنل تنظیم کنم رو اعلام کنند. موضوع اینه که من خیلی وارد به تنظیمات نیستم و ترجیح میدم که دوستان حرفه ای بهترین کانفیگ رو اعلام کنند .
در ضمن یک ر ی س ی و ر hd دارم که دارم میرم براش کابل mini hd بگیرم و سینمای خانگی هم براش فیلیپس انتخاب کردم.
منتظر نظرات ارزشمند دوستان عزیز هستم (:
سلام
من یه g10 40 اینچ گرفتم
همه چیزش خوبه ولی تو تصاویر روشن مثل سفیذ یا زرد تو تصویر لرزش خیلی کمی وجود داره
البته تو رنگای دیگه مشکل نداره
ضمنا با کابل AV وصل شده
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
QUOTE=smallfrank;4639142]حالا چی هست این شبکه؟ بگو ما هم بفهمیم.[/QUOTE]دوست عزیز لازمه چند نکته رو یاد آور بشم.
1- من از 2 ماه پیش تصمیم گرفتم تلویزیون بخرم روی مارک خاصی هم تعصب ندارم پستام رو هم ببینی 5/1 ماه نیست تو این سایت عضو شدم ابینا رو گفتم که به درستی حرفای بعدیم شک نکنی
2-خونه پدر خانم بنده یه دونه 32 اینچ سامسونگ b690 حدودا 20 روز نیست خریدن. از مسیر 10e تو ماهواره به کمک --- skystar2 دو فیلم از 3dstar chanel و luxe tv ضبط کردم . ( با پسوند ts (
به کمک برنامه tmpg4 که برنامه حرفه ای است فایل ها را باز کردم که رزولایشن فایلها را 1920 در 1080 نشان داد . آنها را به فرمتهای divx با رزولیشن های1080p -720p- 480 در ضمن برای هر رزولایشن ، kb/s های متفاوتی دادم و آنها را در یک usb ریختم و در هر دو پورت usb این تلویزیون همه فرمتها به اضافه فرمتهای مستقیم ts را play کردم. اولا در حالت usb عمل upscaling انجام داد ولی چندان دلچسب نبود . ثانیا در حالت usb اندازه 16 به 9 کار نمی کرد از این رو کنار تلویزیون حاشیه ای در دو طرف ایجاد میشد که بهتر می دانید اگر مدت زیادی بماند خط می افتد و پنل مشکل پیدا می کند.
3- دوست عزیز من قسمت dlan را امتحان نکردم چون لپ تابم پیشم نبود ولی بعدا اون رو هم امتحان می کنم و نظرم رو میگم
4- راستشو بگم من از رنگهاش خوشم نیومد چون اولا برای اوناییکه غلظت رنگ بیشتر دوست دارن اصلا فاجعه است چون هر چه رنگو بیشتر میکنی اثری از رنگ آنچنانی به ویژه در چهره افراد ظاهر نمی شود می گویی غلظت رنگ اگه بالا باشه تصویر استاندارد نمی شه ولی به هر حال در بعضی از فیلمهای فانتزی به ویژه انیمیشن ها جذابیت را زیاد می کند.
5- آنچه که در سامسونگ و به ویژه در اکثر ال سی دی ها نمابان است نور تلویزیون نیست بلکه نور پایین مربوط به رنگهاست یعنی توازنی بین این دو نیست لذا وقتی نور خود tv را زیاد می کنی چون نور رنگها پایین می ماند تصویر خاکستری و مات شده و وضوح خود را از دست میدهد و رنگ مشکی هم که زایل میشود
6- فیلمی که من از luxe tv ضبط کرده بودم باز شدن گلهای بنفش و سپس قرمز را در یک زمینه کاملا سیاه نشان میداد که برای تصمیم در مورد رنگ مشکی این tv فیلم خوبی بود . بدون شک جزئیات در تصویر در brithness حوالی 50 مشخص نبود نور را تا 58 زیاد کردم تفقط کمی از جزئیات ظاهر شد از آن به بعد هم رنگ مشکی در اثر نوردهی از بین رفت.
7- من هنوز پلاسمای g10 را امتحان نکردم چون فقط جلوی ویترین دیدمش و نمی توانم نظرم را بگویم اینرا باید اونایی بگن که این tv دارن.
8- g10 از ویترین چشمم رو گرفته ولی چون حساسم و گرافیک کار کردم و با رنگها هم خیلی آشنایی دارم تا تحقیق کامل نکنم آن را هم نمی خرم ولی باز از جلوی ویترین نظرم بیشتر روی g10 است .
9- شما به یک tv آنقدر پول نمی دهید که بیاورید و پز امکاناتش رابدهید . در درجه اول کیفیت تصویر برایتان مهم است یا اگر مهم باشد بقیه را ول می کنید و فقط به آن میچسبید.
10- سوالی از شما دارم اگه سامسونگ از نظر قیافه مثل پاناسونیک ساده بود و هیچ امکاناتی مثل آن نداشت شما کدام را انتخاب میکردید. سوال جالبی است که عمیقا به آن فکر کنید. ساده بگم اگه سامسونگ امکانتش رو ورداره شم باز هم سامسونگ میخری
11- از ویترین مغازه یه چیزی توجهم رو جلب کرد و اون یه ال سی دی s10با سایز 42 اینچ بود . فروشنده می گفت این یه مدل رو استثنا برای آسیا زده . قیمتش رو 1200000 گفت (فول اچ دی ) اما بدون امکانات سامسونگ . مغازه بغلی سونی میفروخت که تو ویترینش یه 32 اینچ w550 گذاشته بود با قیمت 1120000 باور کن هرکی از بغل مغازه رد میشد و کیفیت اونها رو مقایسه میکرد و من اونجا ایستاده بودم گوش میکردم هیچ تفاوتی که نمی دیدند تازه بعضیها به پانا سونیک نمره بیشتر هم دادند و اکثرا به تفاوت قیمت اونها میخندن. تو مغازه به پنلش دست زدم مثل شیشه سخت بود اصلا شک کردم شاید یه نوع پلاسمای جدیده ولی بعدا که مشخصاتشو دیدم فهمیدم یه لایه ضد ضربه جلوشه . باور کن بعدا رفتم هم به پنل سامسونگ و هم ال جی دست زدم تو میرفت و حتی یه بار فروشنده اعتراض کرد.
12- ببخشید سرتون رو زیاد درد اوردم ولی من پولم رو به جنسی میدم که هدف از تعریف کیفیت رو براش مشخص کرده باشن. مثلا برای ساعت عقب نیافتادن و ضد آب واقعی بودن و زنگ نزدن ----- برای نون ، برشته بودن و شور نبودن --------برای مادربورد خوب ، ساپورت عالی قطعات در عمل ، خنک کنندگی سریع آن توسط کانالها و داشتن خروجیهای با سرعت بالا ---------- برای tv هم داشتن کیفیت رنگ و تصویر عالی و همچنین مقاومت پنل آن در مقابل ضربه . بقیه چیزها حاشیه است که می توان توسط دستگاههای بیرونی حتی با کیفیت بالاتر از آنچه روی tv وجود دارد . جمع کردن همه امکانات روی یک دستگاه حسن نیست بلکه اتفاقا یه ایراد بزرگ محسوب میشه
QUOTE=smallfrank;4639142]حالا چی هست این شبکه؟ بگو ما هم بفهمیم.[/QUOTE]
دوست عزیز لازمه چند نکته رو یاد آور بشم.
1- من از 2 ماه پیش تصمیم گرفتم تلویزیون بخرم روی مارک خاصی هم تعصب ندارم پستام رو هم ببینی 5/1 ماه نیست تو این سایت عضو شدم ابینا رو گفتم که به درستی حرفای بعدیم شک نکنی
2-خونه پدر خانم بنده یه دونه 32 اینچ سامسونگ b690 حدودا 20 روز نیست خریدن. از مسیر 10e تو ماهواره به کمک --- skystar2 دو فیلم از 3dstar chanel و luxe tv ضبط کردم . ( با پسوند ts (
به کمک برنامه tmpg4 که برنامه حرفه ای است فایل ها را باز کردم که رزولایشن فایلها را 1920 در 1080 نشان داد . آنها را به فرمتهای divx با رزولیشن های1080p -720p- 480 در ضمن برای هر رزولایشن ، kb/s های متفاوتی دادم و آنها را در یک usb ریختم و در هر دو پورت usb این تلویزیون همه فرمتها به اضافه فرمتهای مستقیم ts را play کردم. اولا در حالت usb عمل upscaling انجام داد ولی چندان دلچسب نبود . ثانیا در حالت usb اندازه 16 به 9 کار نمی کرد از این رو کنار تلویزیون حاشیه ای در دو طرف ایجاد میشد که بهتر می دانید اگر مدت زیادی بماند خط می افتد و پنل مشکل پیدا می کند.
3- دوست عزیز من قسمت dlan را امتحان نکردم چون لپ تابم پیشم نبود ولی بعدا اون رو هم امتحان می کنم و نظرم رو میگم
4- راستشو بگم من از رنگهاش خوشم نیومد چون اولا برای اوناییکه غلظت رنگ بیشتر دوست دارن اصلا فاجعه است چون هر چه رنگو بیشتر میکنی اثری از رنگ آنچنانی به ویژه در چهره افراد ظاهر نمی شود می گویی غلظت رنگ اگه بالا باشه تصویر استاندارد نمی شه ولی به هر حال در بعضی از فیلمهای فانتزی به ویژه انیمیشن ها جذابیت را زیاد می کند.
5- آنچه که در سامسونگ و به ویژه در اکثر ال سی دی ها نمابان است نور تلویزیون نیست بلکه نور پایین مربوط به رنگهاست یعنی توازنی بین این دو نیست لذا وقتی نور خود tv را زیاد می کنی چون نور رنگها پایین می ماند تصویر خاکستری و مات شده و وضوح خود را از دست میدهد و رنگ مشکی هم که زایل میشود
6- فیلمی که من از luxe tv ضبط کرده بودم باز شدن گلهای بنفش و سپس قرمز را در یک زمینه کاملا سیاه نشان میداد که برای تصمیم در مورد رنگ مشکی این tv فیلم خوبی بود . بدون شک جزئیات در تصویر در brithness حوالی 50 مشخص نبود نور را تا 58 زیاد کردم تفقط کمی از جزئیات ظاهر شد از آن به بعد هم رنگ مشکی در اثر نوردهی از بین رفت.
7- من هنوز پلاسمای g10 را امتحان نکردم چون فقط جلوی ویترین دیدمش و نمی توانم نظرم را بگویم اینرا باید اونایی بگن که این tv دارن.
8- g10 از ویترین چشمم رو گرفته ولی چون حساسم و گرافیک کار کردم و با رنگها هم خیلی آشنایی دارم تا تحقیق کامل نکنم آن را هم نمی خرم ولی باز از جلوی ویترین نظرم بیشتر روی g10 است .
9- شما به یک tv آنقدر پول نمی دهید که بیاورید و پز امکاناتش رابدهید . در درجه اول کیفیت تصویر برایتان مهم است یا اگر مهم باشد بقیه را ول می کنید و فقط به آن میچسبید.
10- سوالی از شما دارم اگه سامسونگ از نظر قیافه مثل پاناسونیک ساده بود و هیچ امکاناتی مثل آن نداشت شما کدام را انتخاب میکردید. سوال جالبی است که عمیقا به آن فکر کنید. ساده بگم اگه سامسونگ امکانتش رو ورداره شم باز هم سامسونگ میخری
11- از ویترین مغازه یه چیزی توجهم رو جلب کرد و اون یه ال سی دی s10با سایز 42 اینچ بود . فروشنده می گفت این یه مدل رو استثنا برای آسیا زده . قیمتش رو 1200000 گفت (فول اچ دی ) اما بدون امکانات سامسونگ . مغازه بغلی سونی میفروخت که تو ویترینش یه 32 اینچ w550 گذاشته بود با قیمت 1120000 باور کن هرکی از بغل مغازه رد میشد و کیفیت اونها رو مقایسه میکرد و من اونجا ایستاده بودم گوش میکردم هیچ تفاوتی که نمی دیدند تازه بعضیها به پانا سونیک نمره بیشتر هم دادند و اکثرا به تفاوت قیمت اونها میخندن. تو مغازه به پنلش دست زدم مثل شیشه سخت بود اصلا شک کردم شاید یه نوع پلاسمای جدیده ولی بعدا که مشخصاتشو دیدم فهمیدم یه لایه ضد ضربه جلوشه . باور کن بعدا رفتم هم به پنل سامسونگ و هم ال جی دست زدم تو میرفت و حتی یه بار فروشنده اعتراض کرد.
12- ببخشید سرتون رو زیاد درد اوردم ولی من پولم رو به جنسی میدم که هدف از تعریف کیفیت رو براش مشخص کرده باشن. مثلا برای ساعت عقب نیافتادن و ضد آب واقعی بودن و زنگ نزدن ----- برای نون ، برشته بودن و شور نبودن --------برای مادربورد خوب ، ساپورت عالی قطعات در عمل ، خنک کنندگی سریع آن توسط کانالها و داشتن خروجیهای با سرعت بالا ---------- برای tv هم داشتن کیفیت رنگ و تصویر عالی و همچنین مقاومت پنل آن در مقابل ضربه . بقیه چیزها حاشیه است که می توان توسط دستگاههای بیرونی حتی با کیفیت بالاتر از آنچه روی tv وجود دارد . جمع کردن همه امکانات روی یک دستگاه حسن نیست بلکه اتفاقا یه ایراد بزرگ محسوب میشه .
نظر شما قابل احترامه.
ولی خیلی از سایت های ریویو به B690 نمره خیلی بالایی دادن.حتی بالاتر از LED.شایدم توقع شما خیلی بالاست.
در ضمن شما با چه ر س ی و ر که پسوندش TS هست ضبط کردید که رزولیشنش 1920 بود؟؟؟مگه اون 2 شبکهای که گفتی فول اچ دی هستن؟؟؟چون من شنیده بودم اون دستگاهی که با پسوند TS ضبط میکنه با رزولیشن پایین ضبط میکنه.شاید اشتباهی شده.
شما لطف کنید اسم ر س ی و ر رو بگید.
dada_zebel عزیز ضمن اینکه امکان شبکه کردن رو امتحان کرده و خبرشو بدید لطف کنید یک امکان دیگه (حافظه داخلی) رو هم تست کنید.
اینکه چه حجمی داره و تا چه حجمی میشه در اون از طریق فلش فایل ریخت؟
این دو امکانات برای من خیلی مهمه
ممنون میشم اگر این دو رو زودتر تست کنید و خبرشو بدین
با تشکر
دوست عزیز من از --- skystar2 استفاده کردم با کدک cyberlink و کدک coreavc hdنقل قول:
سیستم هم در کامپیوتر
1- مادر بورد آخرین مدل asus
2- سی پی یو 4 هسته ای amd
3- cursial ram(patriot) 4g dual chanell
4- کارت گرافیکی ati asus hd 9800
در ضمن من هم شنیدم ناره ولی من اون چیزی رو که نرم افزار tmpg4 نشون داد گفتم
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------
با کمال میل در اولین فرصت .نقل قول:
در ضمن برای دوستان عرض کنم من فیلم 2012 با پسوند mkv رو که انصافا خوب convert شده دیروز داشتم از طریق usb پخش میکردم . هر 30 ثانیه یک بار سرعت تصویر یه کمی بیشتر میشد . تو تنظیمات دنبال 24f در ثانیه گشتم بعد متوجه شدم نداره . این حالت طوری بود که حتی پدر شوهر گرامی نیز با آن سن زیاد و چشمهای ضعیف متوجه شد . البته فیلم جان سخت 4 با فرمت avi با کیفیت کمتر رو پخش کردم . مشک کمی رفع شد ولی باز هم بود . ضمنا در فیلم دومی که 4:3 بود هرکاه کردم تو حالت usb به صورت 16:9 تغییر نکرد چون فعال نبود. برای همین هر 20 دقیقه یه بار میزدم ایران تا کناره های تصویر بعدا مشکلی پیش نیاد
با این تفاسیر USB مدل B690 هم زیاد... یعنی اصلا جالب نیست.
و خرید یک HD pLayer اینجا هم لازمه.
[QUOTE=smallfrank;4676073]با این تفاسیر USB مدل B690 هم زیاد... یعنی اصلا جالب نیست.
و خرید یک HD pLayer اینجا هم لازمه.[/QUOTE
ok- چون اگه تو حالت usb به 16:9 تغییر نکنه باید بری پای کامپیوتر و هزار دنگ و فنگ و convert و ....
یعنی فاتحه USB سری 690 و 7000 خونده شد!
دم دوست عزیزی که این تست رو کرد و من رو توی هزینه برای این مدل ننداخت گرم مرسی خدا عمر بهت بده
همون SONY W550 رو میگیرم گول این سامسونگ رو هم نمیخورم! که این سام سرویس تا این TV بیاد ایران 100 تا کارایی ازش برمیداره مثل همین ----T
بیینید فکر نکنم فاتحش خونده بشه.مطمئن باشید کاراییش خیلی بالاست.شما فقط یه نگاه به لیست فایل هایی که میخونه بندازی خیلی به درد بخوره.نقل قول:
برای مثال شما یه دستگاه DVD player معمولی دارید که فایلی مثل MKV رو نمی خونه.اگه این USB سامسونگ نباشه شما باید برید با کامپیوترتون نگاه کنید که به علت کوچکی صفحه حال نمیده.ولی با وجود این USB میتونید اون فایل رو بریزید توی کول دیسک و با USB سامسونگ قایل رو با کیفیت عالی ببینید.
در ضمن این USB میتونه وجود کابل HD رو هم غیر ضروری کنه.چون میشه فایل فول اچ دی رو ریخت توی فلاش و یا هارد اکسترنال و این سیم واسطه که هم گرونه و هم رو کیفیت تاثیر داره رو حذف کرد.
[QUOTE=dada_zebel;4675889برای همین هر 20 دقیقه یه بار میزدم ایران تا کناره های تصویر بعدا مشکلی پیش نیاد[/QUOTE]
من زیاد اطلاع ندارم ،
منظورتون از مشکل چیه؟سوختگی تصویر رو میگین؟
یعنی به نظرتون توی هر ال سی دی که یه تیکه از تصویر ثابت باشه باید هر 20 دقیقه یه بار تصویر رو عوض کرد تا مشکلی پیش نیاد؟ :18:
نقل قول:
با تشکر از دوست عزیز . ولی منظور من نخوندن نیست بلکه اولا چگونه و با چه کیفیتی خواندن مهمه . من دیروز داشتم فایلها رو باهاش play میکردم اول یه پیغام با عنوان " فرمت ساپورت نشده " می آورد بعدش میرفت دوباره همون فایل رو می خوند . اما یه دایره درحال پر شدن که حدود 10 ثانیه زمان می برد سپس می خوند . ضمنا بازم بگم که روی 16:9 نمی رفت . فیلمهای 4:3 کنارش همینطور خالی میمونه اونو چیکار کنیم . در کل کارایی usb رو من بهش 35% نمره میدم
بله دوست عزیز تو خود دفترچه هم نوشته که اگه فیلم رو از حالت wide خارج کنی وبه اندازه تلویزیونهای معمولی پخش کنی کناره های تلویزیون بدون پخش تصویر باقی میمونه و در اینصورت کناره های فیلم پخش شده روی پنل یه خط باقی میگذاره که به سختی قابل رفعه اگه زیاد بمونه هیچ وقت رفع نمیشهنقل قول:
خدایی با این حساب که پخش کنه ولی پرت پرت بزنه و یا 1080i رو درست نتونه دیکد کنه و مجبور باشیم فیلم رو با کامپیوتر درپیتمون یک بار encode کنیم بهتره که یدونه Western Digital Player بگیریم دیگه!نقل قول:
البته من الان قصد خرید ندارم و آخر فروردین میخرم
تا اون موقع هم انشاالله سام سرویس قیمت هاشو دوباره پایین آورده باشه و ...
نقل قول:
بهت یه توصیه میکنم براااااااادرانه و از روی دلسوزی
من آدم حساسی هستم و اگه معبون بشم 1 ماه غصه اونرو میخورم .مارکی رو پیشنهاد نمی کنم ولی بهتره قبل از خرید قشنگ فکر کنی . برادر خانمم وقتی این tv رو واسه خونه پدر خانمم میخرید نزدیک بود منم یکی باهاش بگیرم ولی الان خطر از بیخ گوشم گذشت . خیلی خلاصه بگم
1- دستگاهی که کیفیتش ناب باشه هر چند ماه یه بار 200 تومن یهویی قیمتش رو کم نمیکنه
2-برای اینکه بتونه بفروشه روش امکاتاتی گذاشته که اونم خوب کار نمی کنه
3- دوست عزیز من 15 ساله کارم با کامپیوتر ور رفتنه . برنامه نویس هم میکنم . کانورتی که من انجام میدم به ویژه با برنامه ای مثل cyber link media show ویا با برنامه megui جای بحث نداره . خلاصه از سیستم نرم افزاری مولتی مدیا ، فرمتها ، برش و اتصال اونها و... آشنایی کامل دارم .
4- فردا واست نتیجه امتحان dlink port راهم میذارم
5- خلاصه اگه الان اون سینمای خانوادگی روش رو هم مفت بدن باز سامسونگ نمی خرم
اولا ما داریم از چیزی حرف میزنیم که شاید بشه گفت یه امکان جانبیه و نه یک اچ دی پلیر کامل.در واقع سامسونگ واسه این لطف کرده به مشتریاش.چون بعضی ها اصلا USB ندارن.نقل قول:
دوما شما دارید از 1080 حرف میزنید که بالاترین کیفیت تو بازاره و تعداد فیلم های با این کیفیت محدوده و گران!شما پخش فایل هایی مثل 3gp و Mp4 و.....را هم در نظر بگیرید که مطمئن باشید 100 درصد به درد بخور هستند.
من يك دونه 32 اينچش و دارم فكر ميكنم دوستان يكمقدار كم لطف هستند
من wd هم دارم باور كنين تقريبا مثل همه تفاوتي نداره
هارد 500 هم بهش زدم خيلي سريع اجرا ميكنه
من 1080 هم باهاش ميبينم كي ميگه پخش نميكنه؟
زير نويس فارسي و خيلي عالي پخش ميكنه كه wd هم نميوتنه پخش كنه
بي انصاف نباشين