راستش پشتیبانی زنگ زدن اصلا صرفه اقتصادی نداره چون باید کلی برای اپراتورش دوره های شبکه بذاری!
اینترنت شما هم سرعتش خرابه؟مال من از 10 بالاتر نمیره.تازه مثل فنر نوسان داره.
Printable View
راستش پشتیبانی زنگ زدن اصلا صرفه اقتصادی نداره چون باید کلی برای اپراتورش دوره های شبکه بذاری!
اینترنت شما هم سرعتش خرابه؟مال من از 10 بالاتر نمیره.تازه مثل فنر نوسان داره.
نقل قول:
حرف حساب جواب نداره!
آره سرعت منم نوسانش زیاده و کم و زیاد میشه.
افت سرعت هم دارم.البته دائمی نیست و بعداً رفع میشه.
مثل این که این پنلشون رو قصد ندارن باز کنند.الان چند روزه که نمی تونم برم ترافیکم رو ببینم.نمی دونم این سروره چرا موقعی که لازمش داریم خراب میشه؟!
بله ظاهرا حضرات برنامه نویس این شرکت بدجوری از لحاظ اطلاعاتی در مضیقه اند. بابا یه آپدیت ازلاعات مگه چند ساعت وقت می خواد که اینا یک هفته است دارند جون می کننند:2:
باید دیدنی باشند!
بلدن ولی وقتی ميشه انجام نداد و همون پلی رو گرفت که موقع انجام دادن ميگيری خوب چرا ديگه زحمت بکشی؟نقل قول:
اينا اکثراً افراد استخدام شده ندارن واسه کارای تخصصيشون
يه کاری رو ميدن 2 نفر يه پولی هم ميدن اونا هم انجام ميدن ميان تحويل ميدن حالا اگه يه جای کار ايراد داشته باشه دوباره بايد برن بگردن اونا رو پيدا کنن روز از نو روزی از نو
همه کارای مملکت اينجوری اما امان از اون جاهايی که کسی نيست انجام بده صنعت نفت و گاز و انرژی هسته ای ميشه
وگرنه اين قيافه هايی که تو اداره ها ميبينيد خدائيش بدرد لای جرز ديوار خلا هم ميخورن آخه؟
بالاخره بعد از چهار روز پنل مخابرات به قوه تلاش مهندسین و نخبگان این مرکز باز و درست شد:31: اما به نظرم میاد یه مقدار از حجم روزانه رو ملا خور کردن
فکر کنم یه ذره بیشتر حساب کردن الان برای من میگه 4 گیگ استفاده کردی ولی فکر کنم حداقل 3 گیگ دانلود کردم :41:
تاییذ میشه.800تا از من دزدی شده:2:نقل قول:
نقل قول:
جانا سخن از زبان ما می گویی:10:
باز هم کاهش سرعت در حد مرگ:2:
بعد از باز شده پنل کاربری سرعتا به شدت کشیده پایین!البته با افزایش هم همراه هست ولی مقطعی و گذرا:2:
لعنت به هر چی دزده:2::2::2:
آقا این چه وضعشه هر روز یه چیزش دچار مشکل میشه 100% اینکاررو از قصد انجام میدن وقتی تو جایی زندگی میکنی که همه دزدن از اینا چه انتظاری باید داشته باشی؟:31:
کلاً اينترنت دچار يه سری مشکلات شده که شايد به اين اينترانت(اينترنت ملی) مربوط بشه شايد هم نشه
ولی هميشه يه گندی بعد اين سری قضايا ايجاد ميشه
بله دوستان حرف شما کاملا درست است. یک روز بعد از اینکه پنل ها اومدش بالا! سرعت ها رفت پایین!
اون هم در حدی که برای باز کردن صفحات وب باید بیشتر از قبل منتظر بشی:2:
من که تصمیم گرفتم که واسه بدترین مشکل هم دیگه به پشتیبانی زنگ نزنم. چون یه مشت مشنگ ریختن اونجا که هیج جی حالیشون نیست:2:
واسه پنل که قطع بود زنگ زدم یارو چیزی نداشت یگه گفت مشکل از تهرانه!!!
حالا مخابرات استان همدان چه ربطی به مخابرات اسنان نهران داره خدا میدونه وبس!!!
باید از این به بعد تلفن خونمون هم قطع شد به مخابرات استان تهران زنگ بزنیم نه به مخابرات استان همدان:2:
بابا چهار تا اسگل ريختن اونجا زنگ ميزني پشتيباني ميگه مودم به كجا وصله (وصله به يخچالمون) ، بعد مودم رو مي گن وصل كن به يه سيستم ، خوب مرحله بعد : طرف ميگه برو تو internet tools بعد برو ببين ------ تيك داره ، خوب خانم نداره چي كار كنم؟ برو كوكي ها رو پاك كن ، پاك كردم
بعد از كلي معطل كردن .............
آقا يه مشكل كلي هست ... يكي دو هفته اي اينجوريه ...
خير ايشالا اينم جوابشون ....
شما خودتون قضاوت كنين
Isp Parsonline
بابا فکر کردین این مشنگارو از کجا آوردن ؟خوب معلومه با پارتی آوردن.یارو هیچ معلوم نیست قبلا تو طویله کار میکرده .:27:
دوست عزیز حرفات رو باید با طلا نوشت:10:نقل قول:
ولی من اشتراک پارس هم داشتم از یک هفته 1روز سرعت دانلود شبانش متوسط . بعد از اون 6 روز هفته زیر 5کیلوبیته:2:
من سرویس 2مگ داشتم سرعت دانلودم شبا به زور به 6 یا 7 می رسید:2:
در کل تواین مملکت اگه شرکت دزد ندیدی باید تعجب کنی!چه دولتی چه خصوصی:2:
حامد:11:
سلام به همه دوستان همدانی
میخوام یه جمع بندی از کیفیت و هزینه شرکت های ارائه اینترنت در همدان بدست بیارم تا همه بتونن به راحتی مقایسه کنن
پارامترهای زیر رو میخوام در مورد شرکت های اینترنتی بدست بیارم و از شما میخوام راهنماییم کنین
نام شرکت، ، هزینه راه اندازی ، میانگین هزینه هر گیگابایت ، سرعت ارسال، سرعت دریافت، محدود زمان رایگان، نمره کیفیت، محدوده تحت پوشش
از شما میخوام که در مورد هر شرکت اطلاعات بالا رو بگین تا یه جمع بندی کنیم و در هر مرحله اطلاعات رو کاملتر کنیم.
نمونه:
لطفا اطلاعات ارائه کنید تا کامل بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام رسول جان
واقعا کار خوبی رو شروع کردی:10:
اینجوری دیگه غرض ورزیها کنار میره و واقیعت در مورد شرکتهای خصوصی و دولتی اینترنتی روشن میشه.
اما مشکل این جدول شما اینه که یه سری گزینه ها رو نداره که من تکمیلش رو اینجا قرار می دم تا دوستان پُرش کرده و در تاپیک قرار بدن.
باز هم از این اقدام زیبات ممنونم.:40:کد:http://up.--------.com/images/l611xw7u2hmvc1hvy10.xls
ممنونم حامد جاننقل قول:
خوشحالم استقبال کردی
فایلی که آپلود کردی خیلی کاملتره و زیباتره
دوستان لطف کنن اطلاعات رو وارد این فایل Excel بکنن و آپلود کنن تا به مرور اطلاعات ارزشمندی رو یکجا داشته باشیم و مفید باشه
چون من خودم همدانی ام ولی ساکن اهوازم و اطلاعاتی ندارم.
ممنون حامد عزیز:40:
نام کاربر مورد استفاده رو هم اضافه کردم
کد:http://up.--------.com/images/wcwsyni2898us5yu88sm.xls
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
اطلاعاتت خیلی خوب بود
فقط فایل اکسل مشکلاتی داشت که برطرف کردم و یه کم تغییرات دادم تا بهتر بشه
اطلاعاتی هم که شما وارد کردی تو فرمت جدید وارد کردم ولی یه کم شفاف نبود!!!
شما 3 ماهه 10 گیگ 256 دارید؟ باید تو فایل جدید اطلاعات رو بصورت دقیق تر وارد کنید.
از همراهیتون ممنونم
فایل اکسل 2003
کد:http://up.--------.com/images/c27ddqveolw5bn84aw6w.xls
دوستان دست همگی درد نکنه.
رسول جان از شما هم ممنون.نسخه آخر تکمیل تر بود:10:
توی قسمت GB/Toman ایننجور به نظر میاد که از تقسیم مبلغ دریافتی بر میزان حجم ارائه شده بدست میاد.
ولی ترافیک اضافی رو این شرکت گیگی 6000 توماتن میفروشه
کد:http://up.--------.com/images/ydcxeeek4cuamx9n84.xls
نقل قول:
بله harrypotter عزیز - ممنون از پیگیری هات
این فیلد با تقسیم مبلغ بر میزان حجم بدست میاد
ولی فیلد جدیدی با نام "گیگ اضافی" باید اضافه بشه تا اطلاعات کاملتر بشه
حامد جان از شما هم ممنون
امیدوارم این اطلاعاتی که جمع میشه مفید باشه و راه گشای بقیه افرادی که اطلاعاتشون کمه
فایل جدید با اضافه کردن فیلد "گیگ اضافی" و تغییرات کوچک
لطفا اطلاعات جدید رو تو این فایل اضافه کنین
کد:http://up.--------.com/images/hkkg2l16dc5tl94v0t8n.xls
نسخه جدید فایل Excel "اینترنت شهر همدان"
کد:http://up.--------.com/images/jvxk6emhasrff3txeva.xls
سلام دوستان یک سوالی داشتم از اونایی که از مخابرات گرفتن.اینکه سرعت دانلودشون با IDMحداکثر چقدره؟من خودم سرعتم حداکثر 50kps
اگه پسر خوبی باشه به 54 هم میرسهنقل قول:
سلام دوستان یک سوالی داشتم از اونایی که از مخابرات گرفتن.اینکه سرعت دانلودشون با IDMحداکثر چقدره؟من خودم سرعتم حداکثر 50kps
آیا برا شما V P N ها قطع شده ؟من که 1.2 تا امتحان کردم وصل میشه ولی کار نمیکنه.:41:
سلام
اینترنت من دیشب 4/2/90 از ساعت 11/45 دقیقه قطع بود:2:
خط دوستان دیگه هم قطع بود یا فقط واسه من مشکل داشت؟؟؟کلا تا دم دمای صبح قطع بود و وقتی ساعت7:00 تست کردم وصل شده بود!!!
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم ساعت 1:15 تا 3 امتحان كردم ، قطع بود.
نقل قول:
باسلام
اقا دم شما گرم که حداقل به تاپیک یه سری زدی و جوب من رو دادی. ظاهراً بابت قطعی کس دیگه ای به غیر من و شما گله نکرده!!!
واقعا جای تعجبه!!!:13:
اگه بابت قطع شدن پست بزنيم که ديگه هيچی تاپيک تا 500 صفحه هر روز ميره جلونقل قول:
نقل قول:
حرف حساب جواب نداره:46:
تا حالا کسی IP خودشو validکرده (یا همون آی پی شناخته شده)
نقل قول:
من که بهش احتیاجی پیدا نکردم:46:
ولی گمون کنم یه هزینه مازاد ازت بگیرند.آخه وقتی که اشتراک پارس آنلاین داشتم و خواستم فعالش کنم گفتن هزینه داره و بیخیالش شدم:2:
سرعت من امروز افتضاحه به معنای واقعی یک ساعت طول میکشه صفحه باز کنه بعضی صفحات هم که کلا بالا نمیاد پینگ هام همش تایم اوت میخوره داش حامد این مخابرات هم کم کم فکر کنم باید به امضات اضافه کنی
نقل قول:
با سلام
دوست خوب من،feri2009 عزیز، من از اون شبی که اینترنت قطع شدش تا حالا انگار با دیال آپ کانکت شدم.سرعت بالااومدن صفحات وب بسیار بسیار پایین اومده. باور کن با دیال آپ صفحات زودتر باز میشن:2::2::2::2:
از نظر امضا هم کاملا با تو موافقم:40:
در صدد آماده کردنش هستم.چون مخابراتم مثل اون دوتا دزد گردنه جوابشو پس داده:2::2::2:
از همه دوستان این تاپیک عاجزانه تقاضا دارم که به آدرس مخابرات همدان برن و یه شکایت نامه علیه مخابرات تنظیم کنند.حتی اگه افاقه ای هم نداشته باشه باز بهتر از ساکت نشستنه:46:
دست تک تک دوستان گلم رو دورادور می بوسم:10: