اگه واسه تمرین و تست می خواهی نسخه بوتیبل مك بگیر كه از روی دی وی دی لود میشه و نیاز به نصب ندارهنقل قول:
Printable View
اگه واسه تمرین و تست می خواهی نسخه بوتیبل مك بگیر كه از روی دی وی دی لود میشه و نیاز به نصب ندارهنقل قول:
حمید جان نسخه بوتیبل مك رو از کجا دانلود کنم . من سوئد هستم و فقط میتونم دانلود کنم . چی سرچ کنم که لینکش پبدا بشه ؟نقل قول:
ممنون
دوست عزیز من هم این نسخه رو دارم غیر از فایل های iso یه فایل zip هم هست که باید اکسترکت کنی و بعد آدرسشو توی VMWare بدی تا اجرا بشهنقل قول:
رفیق 10.6.4 نصبیش نیست ؟!! فقط ایمیج VmWare هست ؟!! اگه نصبیش رو لینک داری بده لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
رفیق پیدا کردی لینکشو اینجا هم بگذار به ما هم بده . حالا تورنت بود هر چی بود . خوش به حالت سوئد سرعت اینترنتت چنده:31:نقل قول:
سجاد جان میشه بیشتر توضیح بدی اخه منم از سایت میهن دانلود خریدم و اصلاً نمیدونم چکار باید بکنم مخصوصاً با اون فایل زیپ چون فایل iso رو که داخل دستگاه میزاری بوت که میشه میگه dvd نصب رو بزارین اما تون اون فایل زیپ فقط یکی از فایل ها خودش 8.47 گیگ هست که تو هیچ دودی نمیشه رایتش کرد.alireza_choob@yahoo.comنقل قول:
فکر کنم باید چند تیکهش کنیم رایت کنیم من سرچ کردم چیزی راجع به چند سی دی یا دی وی دی کردن نصب پیدا نکردم . لطفا اگه کسی میتونه و بلده اینجا بگه که چطور میشه یک پکیج نصب رو چند تیکه ای نصب کرد . کدوم فایلها باید جدا بشه ؟!نقل قول:
ضمنا دوست عزیز اون ایمیج vmware هست . اگر فرمت اون فایل هشت گیگی که میگی vmdk هست . فکر کنم فقط مخصوص vmware باشه
آره جواد جان vmdk هست اما وقتی فایل iso رو رو سی دی میزنم و بوت میشه مینویسه vmware loader بعد پایینش مینویسه eject cd and instalation dvd mac os x snow leopard stupe
خب اون فایل ایزو که واسه بوت شدن هست فایل نصبی همون vmdk هست که vmware میتونه بخونش . با vmware کار کردی تا حالا ؟ اون اصلا نباید سیستم رو ری استارت کنی بوت کنی ! اون مخصوص ماشین مجازی vmware هست دوست عزیز .در ضمن مخصوص 4 تا سی پی یو هست ، یعنی باید سی پی یوت 4 هسته باشه . کواد کور . با 2 گیگ رم . اگه سی پی یوت 4 هسته نباشه جواب نمیده من هم الکی دانلود کردم سی پی یو من core2dou بود . ولی اگر سی پی یوت 4 هسته هست vmware رو نصب کن بعد اون فایل زیپ شده رو آنزیپ کن فایل MacOs10.6.4.vmx رو که حدود 2.47 کیلو بایت هست رو اجرا کن تا اجرا بشهنقل قول:
سلام
مشخصات سیستم من به صورت زیر هستش:
cpu: Intel(R) Celeron(R) D CPU 3.20GHz
mainboard : Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I865PE775-G F1
RAM: 1024 MBytes DDR
Graphics: fx 5500 GeForce
نسخه مک مناسب برای سستم من کدوم نسخه هست؟
من نسخه 10.6.3 را دارم ، روی سیستمم هم نصب می کرده ام ولی پس از نصب در حلقه ریستارت گیر می کنه...نمی دونم عیب از گرافیک و پچ اونه یا بایوس مادربرد؟تنظیمات customize به صورت زیر انتخاب کردم:
BootLoader : Chameleon v2 RC4
Bootloader Options: Graphics Enabler
pathches: (default)
Drivers:
Main Hardware:
SATA/IDE: Intel SATA/IDE
sound: (default)
ps/2: Apple PS/2
CPU Power Management: Voodoo P-State
البته گزینه های زیادی را امتحان کردم ولی این گزینه اصلی انتخابم با توجه به سخت افزارم بود.شاید هم این نسخه مک برای سیستم من مناسب نباشه!
البته روش gnulinux را که برای اصلاح مشکل ریست های مکرر نوشته را امتحان نکردم و تا چند ساعت آینده حتما امتحان می کنم...شاید حل بشه(البته امید زیادی ندارم!)
من تا نصب مک روی سیستمم به تلاش هام ادامه می دم امیدوارم دوستان کمکم کنند و من را تنها نگذارند.
سلام
سیستم من لپ تاپ اینسپایرون 1545 با سی پی یو core2duo و مادر بورد اینتل دل و گرافیک intel GMA 45 هستش. میخوام itakos S3 (نمیدونم ورژن چنده ننوشته)رو نصب کنم اما همون اول کار وقتی از رو دی وی دی بوت میشه ارور میده بعد همونجا متوقف میشه . عکسش رو هم ای پایین میزارم ببینید...!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
با -v یا -f خلاصه هر چی زدم نشد بازم همونه
چکار کنم؟ فقط عجله ایه اگه میشه زودتر راهنمایی کنین...
مشخصات کامل سیستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نسخه kalyway بیشترین سازگاری رو داره الان ورژن Kalyway_10.5.2_DVD_Intel_Amd رو میتونید سرچ کنید دانلود کنید
اره جواد جان کار کردم ولی سی پی یو من amd 64 doual core هست اون وقت دهیچ راهی نداره پس من برای نصب مک باید کدوم نسخه از مک رو بگیرمنقل قول:
میخوای چه استفاده ای کنی ؟ میخوای صرفا با ظاهرش کار کنی ؟ یا کلا از ویندوز مهاجرت کنی بری به مک ؟ اگه میخوای توی vmware من خودم الان یه نسخه اش رو نصب کردم لینکشو بدم دانلود کنی ولی اینو بگم که اسنو نیست ، لئوپارده ، از10.6 به بالا میگن اسنو لئوپارد ولی این 10.5 هست که بهش میگن لئوپارد . زیر 10.5 هم یعنی 10.4 که بهش میگن تایگر . این لینک دانلود kalyway 10.5.2 از تورنتنقل قول:
کد:http://torrents.thepiratebay.org/4122511/Kalyway_Leopard_10.5.2_DVD_Intel_Amd.4122511.TPB.torrent
من ideneb رو فقط هنوز نصب نکردم یونیورسال هم کردم نشد iAtkos هم نتونستم البته شاید فن و فلیتای دیگه داره ولی چندبار که نشد ، این kalyway هم توی vmware نصب کردم بدون کاستومایز نصب شد ولی اون قبلیا حتی توی vmware هم نصب نشد واسه من
سلام من میخوام روی asus u45 با کانفیگ cpu:i5 Ram:4gig Vga:310m 1g مکینتاش نصب کنم
چند تا سوال دارم
اول اینکه کدوم نسخه رو باید دانلود کنم تا نصب بشه یا چه ورژنی رو بخرم بهتره ؟
دوم اینکه میشه روی هارد اکسترنال نصبش کرد ؟
ممنون
چون 4 هسته ای داری شما باید اسنو لئوپارد بگیرینقل قول:
بهترینش ای اتكوس اس 3 هست.
تو پیام خصوصی بهت گفتم كجا بگیری.
با سلام!
آقا من به یه مشکل عجیب غریب بر خوردم!
اونم اینه که من همه مراحلی که توضیح داده شده رو رفتم!(البته از طریق بوت و داس و اینا و نه از طریق برنامه هایی مث vmware و اینا)
همه چی مث بچه آدم انجام میشه تا اونجایی که باید درایوی رو انتخاب کنم واسه نصب مک!
اونجا اصلا هیچ هارد دیسکی نمیشناسه که درایوی هم از طریق اون شناسایی کنه!
تمام قسمتای سمت چپ توی Disk utility خالیه و از منوی بالا فقط گزینه Vreify که علامت میکروسکوپ داره فعاله!
نظر شما چیه؟
کجای کار من اشکال داره؟
ram:2
cpu :AMD athlon X2 3.0Ghz
nvidia Ge Force 9500GT 1024
foxconn AM39B2
hdd:Seagate SATA 500GB
Cdrom:SATA samsung
و یه دونه هم هارد 80 آی دی ای مکستور که واسه تست نصبش کردم به مادربرد!
با تشکر
ببخشید رو لپ تاپ من نصب میشه؟نقل قول:
hp dv6 2170
cpu core i7 720qm 6mb
Ram:4GB DDRIII
VGA:Geforece 230m 1GB up to 2815mb
HDD:640GB
دقیقا سوال منم همینهنقل قول:
ببخشید رو لپ تاپ من نصب میشه؟
hp dv6 2170
cpu core i7 720qm 6mb
Ram:4GB DDRIII
HDD:640GB
من f155fm دارم
با یک کانفیگ شبیه کانفیگ دوستمون دارم
cpu core i7 720qm 6mb
Ram:6GB DDRIII
HDD:500GB
میشه؟!
من یک اسنو لئوپارد دانلود کردم، متاسفانه، موقع بوت ریست میشه لپ تاپ!
اما تو sr190 پدرم، راحت بوت میشه :41:
البته که نصب میشه لپ تاپ شما آخرشه مرد حسابی :31:نقل قول:
iAtkos s3 ver2 رو دانلود کن تست کن نشد Universal
آخه عزیز من لطفا با اطمینان بگو من 4 گیگ رو با هزار دردسر دانلود کنم بعد اگه نشد یه 4 گیگ دیگه بگیرم؟نقل قول:
یه بار یه دونه دانلود کردم البته از سایت وطن دانلود و برای من بوت نمیشد.ممنون میشم با قاطعیت بگین چیو نصب کنم.
دوستان نصب مك حساب كلی نداره
ممكنه یكی سیستمش خیلی قوی باشه اما مك نصب نشه
مثلا من خودم الان دل 5010 دارم قویه اما مك اصلا وارد محیط نصب هم نمیشه
پس به كانفیك نمیشه نگاه كرد
معمولا مشكل مك با بایوسهای جدید هست.
حالا تجربه شما میگه روی لپ تاپ من که تو پست قبل مدلشو گفتم ورژنی هست که نصب بشه؟نقل قول:
مشکل من راه حل نداره ینی؟:sad::41:نقل قول:
ببین دوست عزیز در مورد مک اینجوری فکر نکن ، منظور من کم نیاوردن سخت افزارت بود میدونی که مک سی پی یو زیادی مصرف میکنه من iAtkos رو در حالت Safe mode رفتم توش حالت عادی نمیشد یعنی Kext هاش مشکل داشت سر و صدای سی پی یوم درومده بود Core2Dou هست مال من از اون جهت میگم . ولی همونجور که حمید که استاده گفت با قاطعیت نمیشه . همین حمید آقا به من گفت iAtkos حتما میخوره به سیستم من من رفتم از وطن دانلود دانلود کردم 128 داشتم همش خراب میشد رفتم از سایتای iran4iran.tk دانلود کردم نصب نشد Universal رو دانلود کردم نشد (البته همه اینارو بگم باید قلقش دستت بیاد وگرنه شاید همونا هم بشه) آخر سر یه Kalyway که یکم قدیمی تره رو دانلود کردم تونستم توی Vmware نصب کنم . من حتا اون 7 گیگی ساتای میهن دانلود و پی سی دی رو هم دانلود کردم که ایمیج Vmware بود ولی واسه سی پی یو 4 هسته بود که همش بیخود شد . خلاصه باید صبور باشی :31:نقل قول:
شما کدوم نسخه مک رو گرفتی ؟نقل قول:
ضمنا شما صفحه اول این تاپیک رو برو بخون حنما
دوستانی كه سی پی یوی Core i دارند و موقع نصب با مشكل ریبوت شدن مكرر مواجه میشن با این روش بوت كنن:
موقع بوت شدن اف 8 بزنین و تایپ كنین
-v busratio=20
اگر جواب نداد:
-v cpus=1 busratio=20
سایر دوستان هم میتونن با كد:
-v cpus=1
امتحان كنن:20:
دقت كنین كه علامت منفی قبل از وی انگلیسی هست كه در این ادیتور مشكل دار است.
سلام
من iAtkos S3 رو نصب کردم اما یه مشکل خیلی بزرگ برام پیش اومده
نه ویندوز و نه مک هیچ کدوم بوت نمیشن ، Laptop رو که روشن میکنم فقط این ارور میاد : Boot0:error
وقتی هم که با دی وی دی خود iAtkos مک رو بالا میارم بازم هیچی نمیاد و فقط صفحه سفید با آرم اپل نشون میده
با اجازه ی داداش حمید گل
فکر می کنم شما پارتیشن رو لاجیک نصب کردید باید پرایمری کنیدش
برای بار سوم با آکرونیس به صورت پرایمری پارتیشن رو ایجاد کردم ولی توی نصب اصلا Erase نمیشد ! دوباره همونجوری ساختم و نصب کردم که مثل دفعه قبلی ، از مکینتاش فقط صفحه سفیدی با آرم اپل نصیبم شد . احتمالا 5741G سازگاری نداره .نقل قول:
دوستان کسی همون اول با Memory allocation eror برخورد کرده؟
نقل قول:علی جان از پاراگون هم میتنوی استفاده كنی چون مستقیم تو ویندوز پارتیشن مخصوص اپل میسازه و دیگه نیازی به اریز كردن داخل نصب نداری و راحت نصب میشه.نقل قول:
-----------
مشكل مموری نیست. بلكه به دلیلی مك فهمیده روی یك مك بوك ران نشده و بسته همه چیزو
دقیقا" توضیح بدین و ی عكس بذارین
[مشكل مموری نیست. بلكه به دلیلی مك فهمیده روی یك مك بوك ران نشده و بسته همه چیزو
دقیقا" توضیح بدین و ی عكس بذارین[/QUOTE]
-------------
ضمنا" مدل لپتاپ :
Vaio FZ-35M
Intel Core 2 Processor T8100 2.1 GH
VGA : Nvidia 8400 GT
دوستان کسی برای مشکل من راه حلی به نظرش نمیرسه:31:
دوست عزیز قطعیتی در نصب مك وجود نداره و ممكنه مشكل هیچ وقت حل نشه و با توجه به اینكه سیستم شما كور تو دو هست و جی فورس 8400 داره احتمال مشكل با بایوس هست.
اگر اینطوری باشه موفق به نصب مك نخواهید شد.
سلام
رو این لپتاپ اسنولئوپارد یا لئوپارد نصب میشه ؟
اگه میشه چه گروهیشو تهیه کنم؟
چه ورژنی ؟
مشخصات لپتاپ 3140 se
HP Pavilion DV6 3140SE
CPU: Intel Core i5 460M 2.53Ghz
RAM:4Gb DDR3
HDD: 500Gb 7200RPM
VGA: ATI Radeon HD 5650 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
Monitor: 15.6" LED
Weight: 2.5Kg
معمولا مشكل اچ پی ها با مك به دلیل بایوس خاص انهاست
با این حال امتحان كنین ضرری نداره
اما حتما باید اسنولئوپارد بگیرین
چون 4 هسته ای دارید
به نظرم روی اسنولئوپارد ای اتكوس اس 3 فكر كن
میشه بی زحمت لینک مستقیمشونو بدین؟منم اچ پی 2170 دارم که i7 داره؟نقل قول:
بعدشم اگه نصب بشه مشکلی پیش نمیاد؟راحت اجرا میکنه؟درایوراشو از کجا بگیریم.
سلام دوستان
من Mac OS 10.6 Snow Leopard 10A432 Universal v3.5
رو دانلود کردم و یک فایل iso هست
حالا میخوام یه DVD بوت ایبل بسازم ولی دقیق نمیدون باید چی کار کرد
میشه کمکم کنین
تا حالا 3 تا DVD خراب کردم!
مک روی Dell Inspairon 5010 نصب میشه ؟ درایور هاشو میشناسه ؟
نقل قول:نقل قول:مشكل اچ پی با بایوس هست نه با كور ای 7!!!نقل قول:
=================
برای رایت كردن اون فایل ایزو از نرو استفاده كن
شام نباید اون فایلو مستقیم بریزی تو دی وی دی
باید ایمیج رایت بشه
===============
روی دل 5010 من نتونستم تا الان نصب كنم:13: