آقا آرش این کارو کردم ولی بازم درست نشد.:41: اتفاقا با همین resco bubble هم امتحانش کردم ولی همش به طرف راست صفحه متمایله سنسورش. بقیه درایورهارو unistall کردم ، سافت ریست کردم ولی نشد که نشد. شما چیزه دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟نقل قول:
Printable View
آقا آرش این کارو کردم ولی بازم درست نشد.:41: اتفاقا با همین resco bubble هم امتحانش کردم ولی همش به طرف راست صفحه متمایله سنسورش. بقیه درایورهارو unistall کردم ، سافت ریست کردم ولی نشد که نشد. شما چیزه دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟نقل قول:
اون فایل dll که کپی میکنی هم باید پاک کنی ها برای هر بار آنیستال کردن!نقل قول:
درایور G-sensor Omnia رو یه امتحان بکنید
نقل قول:
کد:http://up.--------.ir/7/1272399158.zip
من تو موبایلستان هم عضوم باز صد رحمت به اینجا در عوض اونجا بخش آیفون روزانه آپدیت میشهنقل قول:
اقا چه بلوتوث بدی داره این گوشی دو ساعت سرچ میکنی نه تو رو میشناسن نه اصلا چیزی پیدا می کنه بعد دوساعت تازه با زور مشکل کجاس؟
چرا این تاپیک اینقدر سوت و کور شده؟
یکی از دوستان یه لطفی بکنه لینک بهترین فارسی ساز و کیبورد فارسی برای این گوشی و بذاره یا حد اقل اسمشو بگه.(خیلی واجبه)
ممنون با پاک کردن و دوباره ریختن فایل dll مشکلم برطرف شد:46:نقل قول:
نه اصلا بد نیست تازه مشکلی که همه داشتن هم تو این رام برطرف شده و اونم اینه که میشه تعیین کرد که فابل رو مستقیم بریزه تو کارت حافظهنقل قول:
اما مشکل شما برای شناسوندن گوشیت به دیگرون باید تو تنظیمات بلوتوث تیک گزینه نمایش رو بزنی تا دیگرون بشناسنت درمورد دیر شناختن دیگران به وسیله گوشیت رو هم نمیدونم من که تا حالا همچین مشکلی نداشتم
1 کدوم رام؟نقل قول:
2 چطوری میشه نصبش کرد؟
3 با وایرلس خود گوشی نمیشه از اینترنت مستقیم ریختش و نصبش کرد مثلا با ویندوز اپدیت؟
تیک رو زدم ولی 2 ساعت باید رفرش کنی تا شاید بشناسه اونم شاید ایم دو طرفه هست یعنی نه میشناسنت نه میشناسی:41:
بابا احتیاج دارم چرا کسی جواب نمیده؟ :13:نقل قول:
ببخشید اشتباه نوشتم منظورم خوده وینفون بودنقل قول:
به خاطر اینکه بار ها تو همین تاپیک گفته شدنقل قول:
mobidiv 454 و spb keyboar یا fingerkeyboard
درود
نتونستم تو gsmarena چیزی پیدا کنم
جنتا سوال داشتم ،
1. گوشیه اصل چه مشخصاتی داره ؟
2. وسائل همراه گوشی چه چیزائی هستن ؟
3. باتری اصل رو از کجا بشناسم ؟
ضمناً می تونم ازش به عنوان Mp3Player استفاده کنم؟
سلام شنبه منم به جمع دوستان در این تاپیک میپیوندم و بلاخره بعد از 4 سال گوشیمو عوض میکنم :دی
چند سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید و یه ملتو را از نگرانی در بیارید
1.من شنیدم در ویندوز موبایل وقتی مشکل حادی پیش بیاد باید هارد ریسیت کرد در این هارد ریسیت همه چیز پاک میشه؟؟
2.میشه از تمام تنظیمات گوشی و هاردش بک آپ گرفت (با کامپیوتر) و بعد از هارد ریسیت کردن برگردوند؟؟؟
3.میشه رویه قسمت مسیج هاش قفل گذاشت؟؟(خواهشا یکی اینو امتحان کنه و بگه )
4.بعدها که ویندوز 7 بیاد میشه مال این گوشی را از 6.5 به 7 آپگرید کرد؟؟
5.وقتی اس ام اس فرستاده شده به دست صاحبش برسه چجوری گوشی اطلاع میده که اس ام اس رسید به مقصد؟؟(مثلا تو سونی اریکسون ها یه تیک میزنه کنار پیغام و در بعضی سامسونگ ها یه اس ام اس میاد که میگه
اس ام استون به مقصد رسید)
6.ویندوز موبایل 7 حدودا چند ماهه دیگه عرضه میشه؟؟
خواهشا اگه حتی 1 سوالش هم بلدید دریغ نکنید
ممنون
1. بله. در هارد ریست تمام اطلاعات گوشی پاک می شودنقل قول:
2. بله
3.اینو من ندیدم تاحالا. اگه کسی میدونه به منم بگه
4.فکر نکنم. چون گفته می شه که وین فون 7 روی HD2 هم جواب نخواهد داد چه برسه به این!
6.در تعطیلات پایان سال 2010
من تازه گوشی رو گرفنم چندتا سوال داشتم:
1)چطور میشه برنامه های نصب شده رو پاک کرد؟
2)یه رم 4Gداخلش انداختم منجر گوشی رو میشناسه ولی وقتی به کامپیوتر نصبش مینم
فقط حافظه داخلی گوشی رو میشناسه،البته نرم افزار سامسونگ رو از رو cdنصب کردم
3)g sensor رو چطوری میشه فعال کرد؟
4)وقتی یه miss call میاد صفحه گوشی روشن میمونه تا دستی خاموشش کنم ؟
یه فارسی ساز نصب کردم با نام Mobidivکه وقتی Sms فارسی مییاد تماما درهم ریخته نشون میده چطور میتونم این برنامه روپاک کنم و چطور مشکل فارسی سازی رو حل کنم تا درست نشون بده(البته فارسی سازرو تو حافظه داخلی نصب کردم)
ممنون
دستت درد نکنهنقل قول:
سلام.نقل قول:
بله یک برنامه هست که میتونه این کارو واسه شما بکنه.حتی یتونه بعضی هارو که انتخاب میکنید براتون Hide کنه..براتون پیدا میکنم لینک میدم. اس ام اس گروپ یا گروپ اس ام اس .(فکر میکنم یکی از این 2 اسم بود چون یه 2 سالی میشه که باهاش کار نکردم فراموش کردم اسمش رو):11:
دوستان یه بار قدم به قدم فارسی کردن امنیا لایت رو لطف کنن بنویسن اینقدر مطالب پراکنده هست تو این صفحات که آدم سر درگم میشهاز چه راهی اقدام کنه
در ضمن نرم افزارهای لازم رو هم قرار بدین
من قبلا یه بار گوشی رو فارسی کردم تمام حروف در هم وبره هستش
با اجازه ی پیشکسوت ها منم امروز رسما به خوانواده ی امنیا لایت پیوستم.:دی
دوستان میشه بفرمایید چجوری میتونم بفهمم ورژن ویندوزم 6.5 هست یا 6.1 ؟
مرسی
اگه آرم استارت ویندوز سفید باشد 6.5نقل قول:
دوستان میشه بفرمایید چجوری میتونم بفهمم ورژن ویندوزم 6.5 هست یا 6.1 ؟
اگه آرم استارت ویندوز رنگی باشد 6.1
گوشی سامسونگ امنیالایت دارم
صدای زنگ sms اون قطع شده ودر نمیاد تمام تنظیمات گوشی رو زیر و رو کردم فایده ای نداشته
البته صدای ringهست ولی sms کاملا قطع شده
چیکار میشه کرد؟؟
نقل قول:
امتحان کن ببین میشه ...
تاچ ویز رو فعال کن ... صفحه اول یا همون دستکتاپ .. برو تو قسمت ویدجت ها ... و ایکون setting رو کلیک کن ... همون ایکنی که میتونی ویدجت هارو کم و زیاد کنی ... بعد یه ایکون اونجا هست که شبیه ملودی یا موزیکه ... اون رو فعال کن که بیاد تو ویدجت هات ... فعال که کردی روش کلیک کن ... از اونجا میتونی همه صداها و حتی نوع ویبره چه در sms چه در تماس تغییر بدی
جون خودتون اولین کسی که این پست و دید اگه بلده راهنمایی کنه:
touchWiz چیه و از کجا فعال و غیر فعال میشه؟همچنین سنسور شتابسنج ازکجا فعال میشه؟
نقل قول:
والا من این گوشی رو ندارم ولی میدونم که تاچ ویز فعال و غیر فعال میشه ! .. اگه اشتباه میکنم تصحیح کن ...
تاچ ویز به اینترفیس سامسونگ میگن که در قسمت تنظیمات یه گزینه هست که میتونی فعالش کنی و با اینترفیس سامسونگ کار کنی و غیر فعال کنی و با اینترفیس اورجینال وین 6.5 یا 6.1 کار کنی ...
سنسور شتاب سنج فعال باید باشه .. مال شما فعال نیست مگه ؟ اگه فعال نباشه باید درایور رو نصب کنید
والا شتاب سنج فعال بود حالا غیر فعال شده کل گوشی هم از دیشب تاحالا زیر و رو کردم پیداش نکردم.
تاچ ویز هم خیلی برام مهمه باید حتما بدونم چطوری فعال میشه.
لطفا دوستان کمک کنن
نقل قول:
تا جایی که بدونم میتونم کمکت کنم .. نمیدونم گوشی شما میشه یا نه ولی امتحان کن .. تو قسمت setting >phone>g-sensor enable
فعال کردن تاچ ویز هم تو صفحات قبلی یه مروری بکنی در موردش صحبت شده شاید پیدا کردی
پی نوشت:
اگه براي g-sensor نشد ... اینو امتحان کن ببین میشه ...start>setting>system اگه اشتباه نکنم ...retore screen باید باشه تیک اوتوماتیک رو فعال کن
برای تاچ ویز هم این کارو بکن
start>setting>today
حالا از تب items تیک مربوط به تاچ ویز Samsung Widget Plus رو ok بزن
دوست عزیز مرسی از لطفی که دارید ولی متاسفانه هیچ کدوم از مسیر هایی که فرمودین وجود نداشت.نقل قول:
لطفا یکی از دوستان کمک کنه.
سلام دوستان شما از اين گوشي راضيد از همه نظر نسبت به 5800 چه جوري هستش؟!
Samsung Widget:نقل قول:
Start>Settings>Display and Light>Item on Today و برداشتن تیک Samsung WidgetPlus و انتخاب Windows Default وبعد Done
جی سنسور هم من جایی جز Start>Settings>Motion Settings ندیدم
نقل قول:
کسی نیست ؟؟
مرسی برادر :11:نقل قول:
فقط یه چیزی.توی قسمت Start>Settings>Motion Settings هیچ گزینه ای در مورد فعال کردن یا غیرفعال کردن جی سنسور وجود نداره.
به صفحه 53 پست 524 رجوع کن
سلام دوستان پس چي شد؟!:10::40:نقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشید که اینو می گم اما:!!!
دوست عزیز توی صفحات قبلی این سئوال شما توسط دیگران پرسیده شده
و توسط دیگر دوستان پاسخ داده شده
بنده متوجه هستم با dial-up مرور همه این صفحات سخت هستش
اما مطمئن باشید ارزش داره
چون چیزهایی رو می خونید که می تونه مطمئن تر جوابتون رو بده
اما در کل
مقایسه این دو گوشی تنها به دلیل داشتن lcd لمسی اشتباه هستش (به نظر من)
یکی ویندوز هست و دیگری سیمبین
یکی 65هزار است و دیگری 16 میلیون
یکی سامسونگ و دیگری نوکیا
تحت شرایط بالا چون من وین موب دوست دارم برندش رو توجه نمی کنم و lcd ایش و خیلی چیزای دیگه و lite می گیرم
هر کسی دنبال نیازهای خودش می گرده
شما هم اگه صحبت های بچه ها رو بخونی می تونی بهتر نتیجه بگیری
من هم از گارمين و ozi explo استفاده کرده ام ولی جواب نمیده .
فقط یک دفعه اتفاقی ماهواره ها رو پیدا کرد ولی قرمز بودند .
GPS on هم به رنگ قرمزه .
ممنون میشوم کمک مکنید .
با سلام و خسته نباشيد من يك مشكل بزرگ دارم
گوشي تازه خريدم b7300
بعد key pad گوشي كار نميكنه يعني چه چپ ميزنم چه راست ميزنم چه بالا چه پايين همش مياد پايين
به تنضيمات هم رفتم تو قسمت button ولي بازم نشد تويه button دو تا بود كه يكي مربوط به menuبغل گوشي يكي هم مربوط keypad يعني همه يكي كار ميكنند يا بالا ميرن يا پايين .......
حالا چه كنم
يكي كمك كنه يك دونيا ازش ممنونم جواب بدين با توضيح كامل
سلام.
من نصف این فروم رو خوندم و خسته شدم .
من وقتی برنامه جاوا رو نصب میکنم ، نصب میشه ولی نمیدونم کجا میره .
( فقط رهیاب 85 رو که نصب کردم ؛ رفت توی اون آیکن جاوا )
البته بعدش که نصب میکنی همون موقع داخلش میشه . سرچ هم که میکنم پیدا نمیشه .
key pad من كار نميكنه كمك كنيد
همش ميره بالا چه چپ ميزنم چخ راست ميزنم ميره بالا كمك
كمك
من key pad گوشيم فقط يك دكمه كار ميكنه همش يا بالا يا پايين كمك كنيد چه كمنم
درود
بنده هم از امروز رسما به خوانواده ی امنیا لایت پیوستم.