اعتراض که خوردنی نیست که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
اعتراض که خوردنی نیست که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
..................
میشهنقل قول:
من یه سوالی دارم
یعنی میخوام مطمئن شم .. اخه یه ادم...منو به شک انداخت
ببینم من اگه ترم اول بخونم و ترم بعد مرخصی بگیرم ...
سال دیگه کنکور بدم میتونم دیگه؟!
روزانه که نیستی؟
ولی اینکارو نکن
چون از درس خوندن اصلی که واسه کنکوره عقب میفتی
به نظر من اصلا به فکر اینکار نباش
چرا ؟! اتفاقا 4 تا واحدی که بتونم پاس کنم با نمره خوب دیگه لازم نی سال دیگه تو یه دانشگاه دیگه بخونم .... نه عقب نمیوفتم :دی فقط یه ترم میرم!نقل قول:
میشه
روزانه که نیستی؟
ولی اینکارو نکن
چون از درس خوندن اصلی که واسه کنکوره عقب میفتی
به نظر من اصلا به فکر اینکار نباش
معاون سازمان سنجش آموزش كشوربا تشريح جزييات و نحوه ثبتنام پذيرفتهشدگان كنكور 88، گفت: ثبتنام پذيرفتهشدگان كنكور از فردا يكشنبه 22 شهريور ماه آغاز ميشود.
دكتر حسين توكلي در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با بيان اينكه ثبتنام پذيرفتهشدگان رشتههاي مختلف تحصيلي در كليه دانشگاهها و موسسات آموزش عالي از روز يكشنبه آغاز ميشود، اظهار كرد: بر اساس جدول زمانبندي پذيرفتهشدگان با حرف اول نام خانوادگي «الف تا چ» 22 شهريور، حروف «ح تا س» 23 شهريور، حروف «ش تا ك» 24 شهريور و حروف «گ تا ي» 25 شهريور بايد براي ثبت نام مراجعه كنند.
آغاز ثبتنام دانشگاه پيام نور از 4 مهروي با اشاره به جدول زمانبندي ثبتنام دانشگاه پيام نور، گفت: بر اين اساس پذيرفتهشدگان با حروف اول نام خانوادگي «الف تا ث» 4 مهر، حروف «ج تا ژ» 5 مهر، حروف «س تا ظ» 6 مهر، حروف «ع تا ل» 7 مهر، حروف «م تا ي» 8 مهر، بايد براي ثبتنام مراجعه كنند، البته ثبتنام متاخرين طي روزهاي 9 تا 11 مهر ماه انجام ميشود.
وي با تاكيد بر اينكه گزينش دانشجو در هر يك از كد رشته هاي تحصيلي آزمون سراسري امسال بر اساس نمره كل و با توجه به نتايج صلاحيتهاي عمومي داوطلبان انجام شده است، اظهار كرد: معدل كتبي امتحانات نهايي سال سوم متوسطه نظام جديد آموزش متوسطه ديپلمههاي نظام جديد سالهاي 84 تا 87 كه امتحانات نهايي سال سوم متوسطه و ديپلم آنان به صورت سراسري برگزار شده در گزينش نهايي 15 درصد نمره كل نهايي اعمال شده است، بنابراين داوطلبان مذكور بايد زمان ثبتنام گواهي معدل كتبي ديپلم خود را ارائه كنند.
انتشار كارنامه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در هفته اول مهردكتر توكلي از انتشار كارنامه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در هفته اول مهر ماه خبر داد و افزود: براي كليه پذيرفتهشدگان و همچنين آن دسته از داوطلباني كه فرم انتخاب رشته اينترنتي خود را تكميل كرده ولي پذيرفته نشدهاند، كارنامه علمي حاوي رتبه داوطلب در هريك از كد رشتههاي انتخابي در بين متقاضيان كد رشته مزبور در سهميه مربوط، با توجه به نمره كل وي در همان كد رشته و همچنين رتبه آخرين نفر پذيرفته شده در هر يك از كد رشتههاي انتخابي و اطلاعات مفيد ديگر در هفته اول مهر ماه از طريق سايت سازمان در اختيار آنان قرار ميگيرد.
اعلام اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت دورههاي نيمه متمركز در نيمه دوم مهرمعاون سازمان سنجش از انتشار اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشتههاي تحصيلي نيمه متمركز آزمون سراسري 88 در نيمه دوم مهر ماه خبر داد و افزود: اسامي و شماره داوطلبي معرفيشدگان هر يك از رشتههاي تحصيلي مذكور تا چند برابر ظرفيت هر رشته از طريق سايت اينترنتي اين سازمان در نيمه دوم مهر ماه منتشر ميشود، بنابراين معرفي شدگان هر يك از رشتههاي تحصيلي مذكور بايد با توجه به برنامه زماني اعلام شده و ضوابط مندرج در اطلاعيه براي مراحل مختلف گزينش رشته يا رشتههاي مربوط اقدام كنند.
دكتر توكلي گفت: جدول زمانبندي ثبتنام برخي از دانشگاهها متفاوت با زمان اعلام شده است، بر اين اساس پذيرفتهشدگان بايد براي اطلاعات بيشتر به جدول شماره سه مندرج در اطلاعيه سازمان مراجعه كنند.
مدارك لازم براي ثبتنام پذيرفتهشدگان كنكورمعاون سازمان سنجش آموزش كشور گفت: اصل ديپلم كامل متوسطه يا گواهي آن براي داوطلبان نظام قديم آموزش متوسطه، اصل مدرك و يا گواهي تحصيلي متوسطه سال ما قبل ديپلم و دو سال ما قبل ديپلم براي داوطلبان نظام قديم آموزش متوسطه و يك برگ فتوكپي آن و اصل گواهينامه پايان دوره پيش دانشگاهي يا گواهي آن براي داوطلبان نظام جديد آموزش متوسطه برخي از مدارك لازم براي ثبتنام است.
وي ادامه داد: اصل و يا گواهي مدرك دوره كارداني و يا مدرك پايان دوره كارداني پيوسته آموزشكدههاي فني و حرفهاي وابسته به وزارت آموزش و پرورش براي پذيرفته شدگان داراي مدرك مذكور با قيد تاريخ اخذ مدرك كارداني كه در آن بخش و شهرستان محل اخذ مدرك كارداني مشخص شده باشد يكي ديگر از مداركي است كه براي ثبت نام الزامي است.
دكتر توكلي با بيان اينكه ارائه اصل گواهينامه انجام خدمات قانوني مقرر براي پذيرفته شدگان داراي مدرك كارداني گروه آموزشي پزشكي كه پايان طرح نيروي انساني آنان تا تاريخ 31 شهريور ماه و يا 30 بهمن ماه الزامي است، گفت: پذيرفته شدگان بايد اصل شناسنامه و يك برگ فتوكپي از تمام صفحات آن، شش قطعه عكس را نيز براي ثبتنام همراه داشته باشند.
گفتني است، داوطلبان ميتوانند سؤالات خود را با شماره تلفنهاي 99-88923595-021 يا با بخش پاسخگوئي اينترنتي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درميان بگذارند.
سلام عزیزان
من با سهمیه شاهد تو رشته مکانیک روزانه قبول شدم . ریاضی 12 درصد . فیزیک 16 درصد . شیمی 22 درصد .
آیا تو دانشگاه به من پیشنیاز میدن یا نه ؟. و اگر هم پیشنیاز بدن تکلیفم چیه ؟ آیا از بقیه عقب نمیفتم؟
لطفا هرکی هر اطلاعاتی در این مورد داره بگه . با تشکر
مگه دولتی پیشنیاز میدن؟؟؟
دوستان سلام
اگه روزانه باشی که هستی نمیشه ولی شبانه چرانقل قول:
ببینم من اگه ترم اول بخونم و ترم بعد مرخصی بگیرم ...
سال دیگه کنکور بدم میتونم دیگه؟!
توی روزانه به هر دلیلی که باشه دانشگاه نری یا همین کار رو بکنی مشمول اون قانون که میگه تا دو سال نمی تونی کنکور بدی میشی
عزیز دولتی واسه اینا پیش نیاز به اون معنی که شما فکر بکنی ندارهنقل قول:
آیا تو دانشگاه به من پیشنیاز میدن یا نه ؟
ولی واسه همه ریاضی 1 هست به استثنای رشته هایی مثل معماری که کلا شکلشون فرق میکنه
فیزیک هم باید بخونی
و این ربطی به درصدت نداره
آره ، فقط زبان خارجه اگه زیر 50 زده باشینقل قول:
مگه دولتی پیشنیاز میدن؟؟؟
علی علی
نمیدونم واسه همین میپرسم.نقل قول:
من با سهمیه شاهد تو رشته مکانیک روزانه قبول شدم . ریاضی 12 درصد . فیزیک 16 درصد . شیمی 22 درصد .
آیا تو دانشگاه به من پیشنیاز میدن یا نه ؟. و اگر هم پیشنیاز بدن تکلیفم چیه ؟ آیا از بقیه عقب نمیفتم؟
لطفا هرکی هر اطلاعاتی در این مورد داره بگه . با تشکر
نه بابا عقب نمیوفتی......
یه سری درسا مثل ریاضی 1 زبان فیزیک 1 و... معمولا ترم اول میدن من هرکسی دیدم گفته اینارو گذرونده البته بازم بستگی داره
نگران نباش اصلا چون در هر صورت جز واحدایی که باید پاس بشه
والا از نظر قطب بودن که پلی تکنیک تو مهندسی شیمی قطبه..سابقش هم زیاده...استاداش هم همه میشناسن..نقل قول:
ببین تو اگه از همین اول با چند تا استاد گردن کلفت تو کارشناسی آشنا باشی..دیگه تو ارشد و دکترا اگه بخوای مقاله ای چیزی بدی میتونی با اونا بهتر همکاری کنی مقالت هم معتبر میشه..همه دنیا هم میشناسن..از این نظرا پلی تکنیک بهتره...من در رده دوم تهران رو میبینم..البته به طور کامل نمیشه گفت..بستگی به استاد هر درس داره..مثلا استاد درس جرم تهران بهتر از پلی تکنیکه...:20:
دوست عزیز. اگر ریاضی و فیزیک رو 100 هم بزنید باید دروس ریاضی 1 و فیزیک 1 رو پاس کنید( در دروس مهندسی و پایه) پیشنیاز نیستند این دروس ، بهشون دروس پایه می گن.در دانشگاه 3 جور درس داریم پایه اصلی و تخصصینقل قول:
ببین مریمنقل قول:
چرا ؟! اتفاقا 4 تا واحدی که بتونم پاس کنم با نمره خوب دیگه لازم نی سال دیگه تو یه دانشگاه دیگه بخونم .... نه عقب نمیوفتم فقط یه ترم میرم!
اگه میخوای سال دیگه بری شریف ( :دی ) نباید به این فکر کنی که ترم اول رو بخونی
شاید هم بشه بخونی اما وحشتناک سخته که هر دو طرف رو داشته باشی
درسای دانشگاه مخصوصا دروس فنی مهندسی به این کشکی نیست که بشه همین جوری پاس کرد
حالا از ما گفتن بود تو خواه پند گیر خواه ملال :دی
ضمنا دوستان عزیز ما همچنان نیازمند اطلاعات شما و آشنایان برای تکمیل تاپیک زیر هستیم :
کد:http://www.forum.p30world.net/showthread.php?t=349393
خودمم میدونم این درسا رو همه دارن !!
+ محسن اینقدر فاز منفی نده:31: همه موافقن جز تو:41::31::31:
ببین مطمئن باش که تو تراز نهایی تاثیر دادن...یعنی تراز نهایی رو 15 درصد و تراز کنکورو 85 درصد تاثیر دادن و رتبه کل رو محاسبه نکردن...کلمه گزینش نهایی یه خورده شک بر انگیزه..نقل قول:
اگه شبانه باشی میتونی...دوستم شبانه مکانیک قبول شد..چون نیمه دوم بود همون ترم اول رو مرخصی گرفت...واسه کنکور خوند..شد 1100 الانم همکلاسمه...:31:نقل قول:
نه..دیپلمشو سال 82 گرفته..به هیچ جا هم نگفته که چرا از 82 تا 85 کنکور نداده...ولی گفته که چرا 85 نذاشتن بره برق شریف..نقل قول:
.............
شما یه جمله هم گفتید " البته بازم بستگی داره" من منظور این جملتونو نمی فهمم!نقل قول:
فک کنم بتونی..چون روزانه محرومیت یه ساله داره نمیتونن..ولی مجازی این چیزا رو نداره....نقل قول:
اگه اراده داری و جو دانشگاه نمیگیردت..من که میگم بشین بخون:20:ولی اگه فک میکنی که سر خورده میشی و دوستات همه میرن دانشگاه و تو حسابان و گسسته میخونی و به این چیزا فکر میکنی ..نرو..:20:
تو سایت دانشگاه من نوشته هزینه خوابگاه ترمی 350 هزارتومان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر گرونه . تا حالا بیشتر از 120 هزار تومن نشنیده بودم:18:نقل قول:
اعتراض كردني!!!! ميشه ديگه؟؟؟نقل قول:
از کی تا حالا اعتراض زدنیه
سلام!نقل قول:
بحث قطب نيست چون مثلا اميركبير قطب پتروشيميه تهران هم قطب نفت و گازه به خاطر اون انيستيتو نفتي كه داره و تعداد مقالاتش او اون رشته. از نظر سابقه هم اولين دانشكده مهندسي شيميه ايران مهندسي شيميه دانشگاه تهران بوده. راجع به استادا حرفت رو تا حدي قبول دارم از نظر اسمي شما 2- 3تا استاد خوب مثل كاغذچي و سهرابي و طاهري داريد ولي به نظر تعداد استاداتون كم مياد يعني الان شما در حدود 25 تا استاد و كادر داريد ولي فني 45 تا داره. كلا ميخواستم بدونم آمار آخرين نفرتون چنده چون من 2 تا نفر ميشناسم كه با2100 قبول شدن اميركبير ولي تهران مثل اينكه 1850 بوده ولي خيليا با جو پلي تكنيك حال ميكنن و خيليها هم با تهران در كل فكر نميكنم فرق چنداني از نظر رنك داشته باشن و هيچ ماست فروشي هم نميگه ماست من ترشه!
ايشالا بيشتر آشنا ميشيم!
فعلا در پناه حق!:20:
احتمالا از این خودگردان هاست که خصوصیهنقل قول:
منم قبلا زنگ زدم به یه دانشگاه گفت برای شبانه ها از همین خصوصیا داریم که 300-400 تومن ترمی باید بدیم
دوستانننن یه سوال که منو باز یکی به شک انداخت:دی
یکی از دوستان بنده ورودی 87 هست و ایشون امسال 88 کنکور نتونستن بدن (روزانه میخونه) میتونه اوسه 89 شرکت کنه دیگه؟
اخه خودش میگه 2 سال محرومم !! من میگم یه سال.......
مگه نمیگی روزانه می خونه ؟؟؟؟ من شنیده بودم اگه کسی روزانه قبول شه و ثبت نام نکنه ، تازه اون موقع محروم میشه البته به مدت 1 سال ... ولی این قضیه فکر نکنم شامل حال دوست شما بشه . چون الان در حال تحصیله...نقل قول:
پس می تونه بخونه؟ عشق پزشکی داره بچه م:دی بیخیال نمیشه
راستی یه چیزی در مورد اعتراض ...........
الان فهمیدم دوستِ دوستم:دی که همینجا زده بودم 125 شده ادبیات انگلیسی تهران قبولید ! خو؟!
دوستش رتبه ش 280 زبان شده بود هیچی نیورده بود ولی عتراض داده ... الان اونم دانشگاه تهران قبول شد
امروز که رفته بودم پلی تکنیک واسه ثبت نام یه چیزایی شنیدم...یه نفر میگفت رفته بوده جلوی سازمان سنجش واسه اعتراض...دو نفر بودن تو یه مدرسه یکی 95 شده بود یکی 86، اون 95 برق شریف قبول شده بود..ولی 86 قبول نشده بود.
یعنی میشه؟؟
چرا که نمیشه...
رتبه زیر گروهشون فرق می کرده
مثل یکی از اعصضای همینجا که رتبش از من بیشتر بود اما اون شیمی امیر کبیر قبول شد من نشدم:19:
من یادمه این رتبه 2 ریاضی 85 هم بودنقل قول:
نه..دیپلمشو سال 82 گرفته..به هیچ جا هم نگفته که چرا از 82 تا 85 کنکور نداده...ولی گفته که چرا 85 نذاشتن بره برق شریف..
حالا چرا نذاشتن بره برق شریف؟
تو این 2 -3 سال چیکار میکرده؟
رفته خدمت مقدس سربازی. :دینقل قول:
بچه ها یه سوال... شاید به تاپیک ربطی نداشته باشه ولی دیگه نخواستم واسش یه تاپیک باز کنم...
در چه صورتی واسه ترم اول پیشنیاز می خوری تو دانشگاه؟
ممنون
نقل قول:
آقا اصلا بحث با شما فایده نداره.... می دونی چرا؟
خودت می گی با من در مورد دانشگاه تهران فقط یکی دوبار صحبت کردی بعد می گی قرار نیست که همه پست های خودت مربوط به من باشه.... حالا اونوقت خودت جواب من به یه نفر دیگه در مورد نیاز مندی های همشهری رو مورد بحث قرار می دی!!!! ما بالاخره نفهمیدیم ........ شما می تونی پست های من به دیگر اشخاص رو نقد کنی ولی من نمی تونم !!! واقعا عجیبه.........
اول میگی منظور از "ما" بحث کردن بلد نیستیم خودم رو هم شامل می شه بعد میای میگی: منظورم هر کسی که با من بحث می کنه"راحت شدی"...... به این کار چی میگن؟ فرافکنی آره؟؟؟......
بالا خره تکلیف رو روشن کن بحث کردن چه جوریه؟ مثل اینکه طبق گفته شما بحث کردن انواع و اقسام داره که اونی که مورد نظر شما هست "بحث کلی" نام داره که یه مطلبی رو دست میگیریم و دوتا از این ور دوتا هم از اون ور میگیم بعد ما بین این مطالب پر است از حرف های ضد و نقیض ......!!! آخرش هم به طرفمون می گیم: لطفا منطقی صحبت کنید! این هم از دیگر عجایب بحث با شما.....
اما برسیم به رشته عمران و م شیمی................
فقط یه جا نشون بده که من تو پستم به شما عمران و م شیمی رو مقایسه کرده باشم... مثلا گفته باشم این از اون بهتره یا بدتره.....
این شما هستید که به طور مرتب می خواهید این دو رو با هم مقایسه کنید....من دارم میگم عمران اون رشته مرده ای که شما فکر می کنید نیست.....
شما باز هم به منبع موثق برای پی بردن به بازار کار رشته ها اشاره نکردید!!! به 3 نفر اشاره کردین که هنوز دارن درس می خونن اون هم کجا؟ امریکا.... نمی دونم چه ربطی به ایران داره!!!! بعد رفتین با اساتید و تمامی دانشجویان تهران صحبت کردین بعد اومدید اینجا آینده رو پیش بینی می کنید!!
بله من هم می تونم برات اینجوری دلیل بیارم که من هم هر دانشجوی عمرانی رو که دیدم و ازش سوال کردم که اگه برمیگشتی از اول باز هم عمران رو انتخاب می کردی؟ وهمه اونها با اشتیاق فراوان می گفتن بله .....
اما این صحبت ها که دلیل نمیشه واسه خوب بودن یا بد بودن یه رشته.... این که عمران از رشته اول در گذشته الان اومده شده سوم چهارم که دلیل بر مرده بودن این رشته نمیشه....
شما ببین چقدر تقاضا واسه مهندس عمران وجود داره و چقدر واسه مهندس شیمی...به خودت نگو که خوب pedram abbasi که مهندسی شیمی از دانشکده فنی داره پس کار تو این رشته واسم تا حدی تضمینه.... یا amirmon که مهندسی عمران از صنعتی اصفهان داره پس کار پیدا کردن واسش یه مقدار راحت تره.... یا فلان کس از فلان دانشگاه مهندسی گرفته پس خیلی راحت تر می تونه بره تو بازار کار.... شما نگاه کن ببین آیا مهندسین شیمی از دانشگاه های سطح پایین تر هم شانس کافی واسه ورود به بازار کار دارن؟؟؟ من بهت قول می دم که تو عمران این شانس رو دارن... حتی از در پیت ترین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مهندس عمران می تونه با سختی بیشتر خودش رو بالا بکشه ولی آیا تو مهندسی شیمی هم وضع همینطوره؟؟؟فقط به آینده شغلی فارغ التحصیلان چندتا دانشگاه برتر نگاه نکن......
من میگم بازار کار تو رشته ای خوبه که نمود عینی پیدا کنه.... البته منظور از نمود عینی واسه رشته هایی هست که هر ساله دارن بیشترین دانشجوها رو می گیرن مثل برق مکانیک کامپیوتر عمران م شیمی و غیره....
حالا اون نمود عینی نمی تونه آگهی های استخدامی باشه که در هر روزنامه و بولتن مجله و غیره تو دید عموم واقع میشه؟؟
راستی تا یادم نرفته بگم که داستان اژدها کشی حقیقت داره و افسانه نیست.... اگه ایران بمونی متوجه میشی!!
موفق باشی
آقا یک سوال :
من تو تاپیک یک عالمه اعتراض دیدم ...
مگر نمیگن نتیجه ی کنکور درسته پس چرا این همه مشکل پیش میاد !؟
اینجا هم حق خوری ؟!
واقعا که ...
تایید میشه تاسفتون:31:نقل قول:
آقا یک سوال :
من تو تاپیک یک عالمه اعتراض دیدم ...
مگر نمیگن نتیجه ی کنکور درسته پس چرا این همه مشکل پیش میاد !؟
اینجا هم حق خوری ؟!
واقعا که ...
البته من واسه نتایج اولیه هم اعتراض زدم:31:...بعد گفتن که به 90% پاسخ دادن...ولی من چیزی ندیدم:31:...احتمالا چون من کلیکسیون شانسم افتادم تو اون 10%:31:
حیف که ایران نیودم ویلا سازمان سنجش رو به آتیش میکشیدم:31:
راستی کی اعتراض داره به رشتش؟
من برم یه بمب ببندم به خودم و برم تو ساختمونشون و بعد بگم اول اینا رو درست کنید ویلا خودمو میترکونم:31:...بعد که درست کردن میترکونم خودو:37::31:(فداکاری واسه جوانان وطن:31:)
من که فکر میکنم به خاطر همون معدل باشه.
وگر نه امسال زیاد گند نزدن. البته نسبت به پارسال. :دی
معدل که 15% بیشتر تاثیر نداره...تازه من بدبخت دلم خوش بود بالای 18 شدم متوسطه معدلمنقل قول:
من که فکر میکنم به خاطر همون معدل باشه.
یه چیز بگم بخندین:27:
یکی با رتبه 405 منطقه 2 برق علم و صنعت قبول نشده یکی دیگه از بکس اینجا با 1200 منطقه 1 قبول شده:18:
من با 1203 منطقه 1 برق علم و صنعت قبول نشدم! چي ميگي؟؟؟:31::31:نقل قول: