ببخشید اشتباه شد منظورم جی اس ام آریا بود!:27:نقل قول:
در ضمن به احتمال زیاد بعد از قرعه کشی نوکیا در 10 تیر ماه قیمتش پایین تر هم میاد...
Printable View
ببخشید اشتباه شد منظورم جی اس ام آریا بود!:27:نقل قول:
در ضمن به احتمال زیاد بعد از قرعه کشی نوکیا در 10 تیر ماه قیمتش پایین تر هم میاد...
فوری
نوکیا X6 8GB در راه است...
دارن X6 رو نابود میکنن.با این اوصاف این گوشی رو خز شده بدونید...
کسی تم قرمز رنگ فابریک نوکیا رو که روی X6مدل 32 گیگ هستش رو داره واسم بده؟ این تم روی 32 گیگ قرمز مشکی هستش.
فابریک نوکیا رو میخوام ها نه بازار مشترکی:31:
بیخیال جونت سلامت اگه میخوای گوشی ای بخری که خز نشه باید 8800 GOLD ARTE رو بخری که یک میلیون وچهارصد هزارتومنه با روکش طلای 18 عیار و چرم خالص! ما8800 معمولیشو داشتیم! و سفایرآرته و آرته اونم دیدم. واقعا محشره ولی قیمتش واقعا پول دور ریختنه!نقل قول:
دست بالای دست بسیاره.
مهم اینه که ما واسه خودمون زندگی می کنیم نه برای مردم!
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، نوکیا قصد دارد علاوه بر معرفی X5 یک نسخه متفاوت دیگر از گوشی محبوب X6 را معرفی کند که دارای فضای ذخیره 8GB می باشد. گوشی Nokia X6 مخصوص کاربردهای مولتی مدیا و موسیقی تولید شده است. نسخه Nokia X6 8GB با قیمت 225 یورو از سه ماهه سوم سال جاری میلادی در بازار موجود خواهد شد.
به نظر می رسد نوکیا با تولید نسخه های گوناگون از گوشی X6 از سیاست سایر تولید کنندگان پیروی می کند مبنی بر اینکه یک مدل اصل را با گزینه های مختلفی تولید می کند تا رده بندی قیمتی متفاوتی برای یک محصول را ایجاد کنند. این تصمیم هوشمندانه است چون اپراتورهای مختلف با توجه به نیاز کاربران و نیز شبکه های خود می توانند گزینه های انتخاب گسترده ای داشته باشند.
نوکیا که نسخه 32 گیگش را اصلا وارد بازار ایران نکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرسی .خیلی کمک کرد/نقل قول:
نقشه رو ریختم ولی تو فضای آزاد چکش نکردم
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
من نمی دونم چرا هر تمی رو که دانلود میکنم می خوام نصب کنم میگه این ممکنه خطرناک باشه ؟
با سلام برو به سایت موبایل 9نقل قول:
کد:www.mobile9.com:10:
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
نقل قول:
حتمآ گوشی محتاط هست و زود ویروسی میشه .
n95 جون گوشی رسید دستت .:10:
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، نوکیا قصد دارد علاوه بر معرفی X5 یک نسخه متفاوت دیگر از گوشی محبوب X6 را معرفی کند که دارای فضای ذخیره 8GB می باشد. گوشی Nokia X6 مخصوص کاربردهای مولتی مدیا و موسیقی تولید شده است. نسخه Nokia X6 8GB با قیمت 225 یورو از سه ماهه سوم سال جاری میلادی در بازار موجود خواهد شد.
به نظر می رسد نوکیا با تولید نسخه های گوناگون از گوشی X6 از سیاست سایر تولید کنندگان پیروی می کند مبنی بر اینکه یک مدل اصل را با گزینه های مختلفی تولید می کند تا رده بندی قیمتی متفاوتی برای یک محصول را ایجاد کنند. این تصمیم هوشمندانه است چون اپراتورهای مختلف با توجه به نیاز کاربران و نیز شبکه های خود می توانند گزینه های انتخاب گسترده ای داشته باشند.
بزودی 1 گیگ هم میاد 1000 تومان :31:
دوستان مث اینکه در آینده قیمتش فجیع میاد پایین...
البته یکی از نشامه های خز شدن یه گوشی خوب بودن اون از همه جهت هستش ...:31:
تو زمان فعلی رقابت بالاست و گوشی ها سریع از رده خارج می شن x6 هم 8 گیگش ارزون تره و مفت چند ماهه 150 هزار میشه ولی 16 گیگ خیلی ارزون بشه 200 هزار بعد تولیدش میخوابه و N8 32 گیگ میاد بازار 370 یورو و 16 گیگش رو هم میخواد بزنه قیمت شدید میاد پایین .:10:نقل قول:
نقل قول:
خیالت تخت x6 تو قلب ما جا داره و هیچ وقت نابود نمیشه بزار ارزون بشه همه استفاده کنن لذت ببرن .:10:
پس در مورد نقشه تو توهم زده بودی!:31:نقل قول:
مشکل سرتیفیکیتیه . ایرادی نداره . ایرادی نداره احتمالا چون مؤلفش معتبر واسه نوکیا نبوده. واسه ویندوز هم بعضی وقتها چنین اروری واسه اینکه برنامه ساین نشده و ممکنه مشکل دار باشه میاد! آخه برنامه های و شرکت ها قبل تولید و توزیع با شرکت های سیستم عامل ساز هماهنگی های لازم رو جهت هارمونی بیشتر و مچ بودن برنامه انجام میدن. احتمالا این برنامه اینجور نبوده
نقل قول:
سایت موبایل 9 رفتم ولی خوب اینا معلوم نیست که اصله یا غیر اصل! دانلودشم کردم اگه فابریکشو داشتین واسم بزارین.ممنون
گوشی ان شاالله اگه خدابخواهد فردا بدستم میرسه وای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا:8:
از قدیم و ندیم گفتن خیر الامور اوسطها: بهترین کارها میانه روی است. نه 32 نه 8 فقط 16 والسلام. اینکارو می کنن که کفر منو دربیارن که چرا 32 نگرفتم ولی من بهترین انتخاب رو انجام دادم!
البته اینم باید بگم اون انتظاری رو که از نوکیا داشتم تو ان 8 برآورده نکرده. :13:نقل قول:
فکر می کردم که قوی تر و بهتر وارد بازار بشه احتمالا hTC ها بهتر از ان 8 باشن یا خود ایکس 10 سونی اریکسون
راهکار موثر برای کاهش اثرات سوء تشعشعات موبایل
25/03/1389گروه خبری : مدیرکل دفترتحقیقات و مطالعات راهبردی شرکت ارتباطات سیار با تشریح عوامل موثر در کاهش تشعشعاتموبایل گفت: کاربران باید هنگامی که قدرت سیگنال آنتندهی ضعیف است موبایل خود راخاموش کنند و یا مکان مناسبتری را برای برقراری مکالمه پیدا کنند.
گوشیمرغوب بخرید
سید حسن سید موسوی در گفتوگو با خبرنگار مهر، با تاکید بر اینکهبرای کاهش پرتوگیری، افراد هنگام خرید گوشی، میزان SAR (نرخ جذب ویژه) مستند شده آنرا از فروشنده درخواست کنند، اظهار داشت: میزان SAR گوشی حتما باید کمتر از دو واتبر کیلوگرم در مدت 6 ثانیه باشد و این مقدار هرچه کمتر باشد آسیبهای احتمالی کمترخواهد بود.
.
متن کامل خبر در تاپیک زیر
منبع بررسی و راه های جلوگیری از عوارض ناشی تلفن همراه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=416021
این هم تصویر گوشی x6 .8 gb
پشت گوشی آبی هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو سایت اروپا هم هست ولی 16 گیگ رو نیست .:41:
دوستان در این جمله کمی تآمل کنید منظورشون چی بوده ؟
نسخه متفاوت دیگر از گوشی محبوب X6 را معرفی کند که دارای فضای ذخیره 8GB می باشد. گوشی Nokia X6 مخصوص کاربردهای مولتی مدیا و موسیقی تولید شده است
نسخه متفاوت
پس نسخه متفاوت هست و با بررسی من متوجه میشید
x6.16Gb
رنگ بندي : مشکی - صورتی - زرد
زمان مکالمه : 8 ساعت و 30 دقيقه
زمان جانشين : 401 ساعت بلوتوث : A2DP نسخه 2
x6.8GB
رنگ بندي : نیلی - مشکی - بنفش
بلوتوث : A2DPنسخه 2.1
زمان مکالمه : 11 ساعت و 30 دقيقه
زمان جانشين : 420 ساعت:41:
یعنی باطری و بلوتوثو قویتر کرده وحافظرو کم کرده...:41:نقل قول:
عجب خلیه این نوکیا اول عمل می کنه بعد تصمیم می گره با این تفاسیر قیمت 8g زیاد دست نمی خوره ولی کمی پایین تر از 16g خواهد بود.
نقل قول:
قیمت 225 یورو هست تو مایه های 300 هزار میشه و باعث پایین اومدن گوشی 16 گیگ هم میشه و بزودی با اومدنش میره تو مایه های 150 هزار تومان هم .:13::8::41:
من این موضوع که این گوشی خز میشه را چند روز پیش گفتم ولی دوستان پیشنهاد کردند نظرم را بندازم صندوق پیشنهادات:13::13::13:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز ممنون از نظرتون ولی این آخر و عاقبت هر گوشی هست اگه میگی نه یک گوشی رو نام ببر که خز نشده باشه بعد چند ماه :8::10:
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
به این آدرس برید نوکیا 32 و 16 و 8 تفاوتشون هست :13:نقل قول:
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
نقل قول:کد:http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-x6-landing
گوشی 8 گیگ مشکی و آبی یا بنفش
نقل قول:
رنگ بندی دو گوشی متفاوته و این تفاوت باید باشه تا تشخیص داده بشه نوع حافظه ها از روی رنگ چند هستش
فقط بلوتوثش با مال 8گیگ فرق داره. بلوتوث 8 گیگ بروز تره . 2.1 هستش. فن آوری AD2P تو هر دو گوشی موجوده: این فن آوری پخش استریو آهنگ و صوت از طریق بلوتوثه دیگه
زمان مکالمه واسه هر دو 11.30 هستش باهم برابرند چرا نوشتی 8؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زمان دوام یا استندبای باتری در هر دو گوشی 420 ساعته و پخش موسیقیشون 35 ساعته
منبعتون موثق نیست
دوستان من سعی کنید از منابع موثق مثل gsmarena.com استفاده کنید. خود این سایت سوتی هایی داده چه برسه به سایت های درپیتی داخل!
این دو گوشی فقط تو رنگ و مموری و بلوتوث باهم متفاوتند والسلام
نقل قول:
توهین به کسی نکن دوست من و قتی گفته متفاوت هست 100 درصد فرق هایی دارن
شما قبول نداری این حرف رو برو تو سایت خود نوکیا لینک دادم
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-x6-landingنقل قول:
چیکارش کردی بلاخره انداختی تو صندوق؟:31:نقل قول:
دوستانی که این گوشی رو دارن یا خریدن میتونن خوب توضیح بدن در مورد این گوشی
برای کمک به دیگر دوستان توضیحاتی تکمیلی دهید در مورد سرعت گالری عکس و صدا و اینترنت و صدای مکالمه و کیفیت و .......:10:
من غلط بکنم به کسی توهین کنم! :41:نقل قول:
خیلی از مجلات موبایل داخل کشور رو خوندم و خیلی سایت ها رو رفتم اطلاعاتشون یا ناقصه یا اینکه به اشتباه گذاشته شده اونم اشتباه فاحش
اگه برین Gsmarena.com یا خود nokia.com خواهید دیدی تفاوت آن چنانی بین این دو گوشی نیست.
الان من تو جی اس ام آرنا بودم آخه هیچ تفاوتی جز رنگ و بلوتوث ننوشته بود!
من با همتون قهرم دیگه نمیام:31:
عجب باشه داداش من قول میدم اگه بخوای دیگه نیام کلوب x6 و نظر ندم بخاطر تو که ناراحت نشی اگه اجازه بدی واسه همیشه میرم:20:نقل قول:
من جون میدم واسه رفقا بای همگی N95 ناراحته:18:
شوخی کردم. بابا شوخی کردم این حرفا چیه . شما آقایی:11:
دوستان دارم از خوشحالی خرید گوشیم می میرم بیایین بهم تبریک بگین آخه :31: توهم زدم خوب
هرچی دارم کم و وزیاد می کنم اون گوشی های جدید و تاچ نوکیا رو حتی اونهایی که قراره بیان، میبینم گوشی نابیه! اینو بی تعصب می گم. گوشی های جدیدی که دارن میان از لحاظ امکانات توپ هم باشن ولی نوکیا تو طراحیشون یکم بدسلیقگی کرده
سلام. من این گوشی رو دارم.نقل قول:
من دو روزه گوشی دستمه . خیلی ازش راضیم . سرعتش خوبه . صداش عالیه . اینترنت رو هنوز کار نکردم ولی opera روش نصب کردم خیلی باحاله . سرعت گالری عکسش بد نیست خوبه. صدای مکالمه و صدای خروجی خوبه .
تاچش توپپپپه.
باشه اومدو و مبارک گوشی جدید داداش 95 و چی بدسلیقگی کرده تو x6 منظورته یا نه و گوشیت چه طوره توضیح بده .:46:
تو کف توضیحات شما هستیم ما نداریم ولی شما دارید گوشی رو :20:
دوستانی که این گوشی رو دارن یا خریدن میتونن خوب توضیح بدن در مورد این گوشی
برای کمک به دیگر دوستان توضیحاتی تکمیلی دهید در مورد سرعت گالری عکس و صدا و اینترنت و صدای مکالمه و کیفیت و ......
گوشی شما مبارک NOKIA-N95
چجوری توضیح بدم . دو روز گوشی دستمه
نقل قول:
1.می خوام ببینم مانند دیگر گوشی ها وقتی میری تو اینترنت میافتی باز بیرون
2.سرعتش عملکردش چطوره فرمان دستی
3.سرعت گالری عکس چطوره برای عوض کردن عکس چند ثانیه زمان میخواد و این کندی توی دیگد کاراش هست
4.و زیر نور آفتاب صفحه خوانایی داره یا نه زیر سایه چی و زیر لامپ چطور
5.صدای موزیک گوش دادن باهاش مانند 5800 هست یا مثل کدام گوشیه کم هست یا مناسب یا زیاد
6.با تشکر
گوشی شما هم مبارک
شاد و پیروز باشید
1. شرمنده اینترنتش رو چک نکردم
2. سرعت عملکردش خوبه . بعضی وقت ها یکم طول میکشه تا قسمتی رو باز کنه ولی سرعتش مناسبه در کل منوهاش با افکت های زیبایی باز و بسته میشه . ولی منوشو دوست دارم :27:
3. سرعت گالریش کمی کند هست درست مثل بقیه نوکیاها ولی اونجوری که من تو سایت ها خوندم نیست ولی برای عکس های با کیفیت 2 یا 3 ثانیه ای طول میکشه .
4. زیر نور آفتاب کمی مشکل داره ولی نه اینکه نشه خون .زیر سایه خوبه و زیر نور لامپ واضح هستش .
5.من با 5800 کار نکردم ولی صداش عالیه با کیفیت و بلند .
6. مرسی :20:
نقل قول:
نه منظورم ایکس 6 نیست راستی بگم اون موضوعی که مطرح شده بود که نمی دونم ال سی دیش فاصله داره و قاپ پشتش لقه و می افته اصلا صحت نداره! من که گرفتم دستم احساس خوش آیند و خوبی بهم دست داد. دو سه روزه دیگه که حسابی باهاش ور رفتم همه چیزشو بهتون می گم
مثلا ان 8 که خیلی عریضه و شکیل و استالیش نیست
جونم برات بگه اومده ایکس 5 زده!!!! مثل خود بیل! دسته بیل هم نیست:31: و بعضی دیگه از جدیداش!
خیلی ممنون خیلی ممنون:11:
گوشی جدید n9 بزودی n8 رو از رده خارج میکنه
و با تشکر از دوست خوبم a_b
و NOKIA-N95
سرعت 3 ثانیه در اجرای دستور با تشکر از شما:20:
خواهش می کنم ...:11:نقل قول:
نقل قول:
توضیح جدیدی در مورد گوشی نداری اگه من خریده بودم تاپیک رو با اطلاعات می ترکوندم
چند خریدی از تهران :10:
سلام
دوستانی که دارن ، باتریش چطوره؟
اس ام اس فرستادن راحته؟