مریم مهدی سلوکی رو از برادر بسیجی غلامحسین داره و اون دختر چاقه رو هم از این همایون داره...:46:نقل قول:
کلا این قسمت باحال بود...خندیدیم...:31:
پ.ن: مهدی سلوکی با ریش و سبیل چه باحال شده بود...:31:
Printable View
مریم مهدی سلوکی رو از برادر بسیجی غلامحسین داره و اون دختر چاقه رو هم از این همایون داره...:46:نقل قول:
کلا این قسمت باحال بود...خندیدیم...:31:
پ.ن: مهدی سلوکی با ریش و سبیل چه باحال شده بود...:31:
بچه ها من فکر کنم همایون خواهر محسن رو گرفت،اون دختره هم از همایون بود.
مریم قبلش آخه با انوش دوست بود ! دیگه بعد به تفاهم نرسیدن و ازدواج نکردن ! احتمالا بچه از همون موقست !! :31:نقل قول:
چه خر تو خر... ببخشید شیر تو شیری شد..
نمدونم مریم با انوش عروسی کرد ، همایون با مریم عروسی کرد ، غلامرضا با همایون عروسی کرد ، مریم با... دی:
مهدی سلوکی در اولین فرصت احتمالا یه صفایی به صورت داده...
اصلا تریپ بسیجی بهش نمیاد...
خب آره دیگه رفیق...نقل قول:
مگه ندیدی همایون بهونه آورد رفت بانک ، میخواست چشمش تو چشمم محسن نیافته....
خسته نباشی !!نقل قول:
آقا خیلی باحال بودااا !!!
مهدی سلوکی شده بود عین بسیجی ها !!!!
کلی خندیدم:16:
راستی این دفعه فکر کنم بوسید:31:
پسره از اقا غلامرضا بودهنقل قول:
دختره از همایون
اقا این همایون فهمید چه کار خفنی کرده روش نشد با محسن برن تو خونششون:21::27::27::31::31:
کارگردان به این میگن،،هرچی تا حالا حدس زدیم اشتباه از آب در اومده :دینقل قول:
با آزمایش DNA معلوم شد غلامرضا (یا شاید هم همایون!) پسر انوش هستند....!!:27:نقل قول:
واقعا روز به روز مسخره تر و چرت تر میشه...:2: شماها هم که همش پنجمین خورشید و با لاست مقایسه میکنید...:19: هر سری میرم تاپیک لاست وسوسه میشم سیزن هاشو بخرم ببینمش ولی وقتی میبینم با پنجمین خورشید قیاس میشه با خودم میگم نبینمش بهتره...:2::41:
اینقدر مریم مریم نکنین :دی
امشب خیلی خندیدم خدائیش
خوب اینده خواهرش که خوب شد فقط محسن ......:دی
ولی اینکه مهدی سلوکی همون قبلی بود اشکال داره ، نباید اینطوری باشه ... !
همه هم که ریش و اینا رو ردیف کردن .. :دی
خداروشکر همه به آغوش اسلام رفتند:31:
ولی این نویسندهه اشنباه کرده
درستش این بود که هما ایندفعه محسن رو به یاد نیاره
چطور میشه هیچکی از دفعه قبل محسن رو یاد نداره الا هما و دار و دستش ؟!!!
هما دو سه روز براش گذشته چرا یادش بره یه چیزی میگی ها برادرنقل قول:
چون که موقعی که غیب شد ، اون بوده ...
"چون مثلا سرنوشت هما بعد از غیب شدن محسن (برای دومین بار) و اومدنش به سال 88 تغییر نکرده... پس اونو به خاطر داره."نقل قول:
درستش این بود که هما ایندفعه محسن رو به یاد نیاره
چطور میشه هیچکی از دفعه قبل محسن رو یاد نداره الا هما و دار و دستش ؟!!!
این جمله ای که تایپیدم باید دلیل مسخره نویسنده این سریال باشه....:2:
به نظر من:
وقتی محسن برگشت به گذشته اون ۲۴ سالی که قبلن اومده بود باید پاک میشد و دوباره که اومد به آینده ازنو باید ۲۴سال نوشته بشه
نظرتون چیه؟
(شدیم مثل اون یارو چینیه و هارلی تو لاست :دی )
نقل قول:
ولی آخرشم مریم کاویانی مث ایتکه بوسیدا !!
ملت تو کف این یه مورد موندن!:27:نقل قول:
راستی این دفعه فکر کنم بوسید
کجاش چاق بود بدبخت؟!!:31:نقل قول:
مریم مهدی سلوکی رو از برادر بسیجی غلامحسین داره و اون دختر چاقه رو هم از این همایون داره...
فقط من از این یارو داداش غزل بدم اومد!:2:
آره این پدرام داداش غزل اصلا معلوم بود دوست نداره خواهرش پیدا بشه:دی
چون بعد اینکه باباهه بمیره وارث اینهمه ثروت میشه! (چی گفتم :دی)
نیایش رو یادت رفت، اونم ریش نداشت:46:نقل قول:
فک کنم اولین بار بود که همچین گریمی رو صورت سلوکی شده بود، اول شوک آور بود و بعد خنده آور:27:نقل قول:
برای دومین دفعه (بعد از اون خواب سرکاری) پیش بینیم درس از آب دراومد:21:نقل قول:
که البته ایشون هم درست پیش بینی کردن، عدم تغییر در زمان مرگ انسانها.نقل قول:
ضمنا مریم از امکانات خانواده شهید هم به خوبی تونست بهره ببره.:31:
امروز بعد از ظهر دقیقا برای من پیش اومد، دو سه خواب تو در تو دیدم:25:نقل قول:
چطوری؟!:دینقل قول:
ضمنا مریم از امکانات خانواده شهید هم به خوبی تونست بهره ببره.
چرا بابا؟؟:31:نقل قول:
پسر پولدار....ماشین Murano...!!!!:31:
چه قدر هم همه امشب برادر برادر میگفتن....
حالا الان داداش همایون جانبازه؟!؟!
اگه نه پس چرا تریپ بچه بسیجی برداشته بود....؟!؟!
وضعش به نسبت اون سری سال 88، از این رو به اون رو شده بود؛ هر چند ما همشو ندیدیم:46: (داخل خونه شو، وضع شغلی و تحصیلی بچه هاش)؛ ولی از بین اون سه تا گزینه بهترین همسر برای مریم همون همایون بود که اگه تو سال 64 به مریم پیشنهاد میکردنش قطعا مسخره میکرد:29::22:، ولی وقتی که خودش تنها شد و همایون به نون و نوایی رسید دید دیگه چاره ای نیست:36:نقل قول:
[=pcforlife]منظور mahsa1469 فری نوچه فرزین گوش بره عزیز:31:
خخخخخخخه مثل اینکه سوتی دادم
ببخشید:11:
نه دیگه تیر خورده بود از صفدر:31:نقل قول:
نه اون خلاف کاره که دنبال عتیقه ها بوده داداش اینو گروگان گرفتن بعدم همایون میره پیش برادرای کمیته:31: اونا یه عملیات ضبدری انجام میدن که تو این عملیات داداشه تیر میخوره(خلاف کاره زده بوتش)نقل قول:
چون به راه راست هدایت شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بابای غزل باحال بودا فقط یه کم بی احساس بود
نسبتس داره با خانواده ی آهنگر؟؟؟نقل قول:
کاش یه همچین چیزایی واقعی می شد چه قدر خوب می شدا
فکر کنید هر کی یه کتیبه داشت!!!!!!!!!!
راستی جالبیش به این بود که مرگ رو نتونست تغییر بده می گن مرگ دست خداست اینه به سرنوشتم ربطی نداره
چه فایده ادم پولدار باشه بی شعور باشهنقل قول:
ندیدی چطور دل دختره رو شکوند :13:
واسه امشبش خیلی جالب بود ....:31:
اونجایی که همایون نمیخواست دوستش بفهمه با خواهرش عروسی کرده...:27:
سکانس آخرش هم خیلی خوب بود...
نه دوستان ، از لحاظ علمی قابل توجیح بود ،میدونیم که یه جنین از سلولای جنسی پدر و مادرش به وجود میاد و همه ی سلولای انسان به جز سلولای جنسی 46 تا کروموزوم دارن .نقل قول:
چطوری بچه مریم همون مهدی سلوکی بود؟
سلولای جنسی 23 تا کروموزوم دارن و وقتی لقاح صورت میگیره ، از هر جنس 23 تا کروموزوم که ویژگی های آدم تو اوناس گرفته میشه و جمعا 46 تا کروموزوم مورد نیاز تامین میشه .
در مورد محسن کوچیکه ام همینطوریه ، 23 تا کروموزوم مربوط به مادر تو محسن ثابت باقی مونده و باعث شده که قیافش تغییر نکنه ولی 23 تای دیگه که مربوط به پدر هستن از انوش به غلامرضا تغییر کرد و آثار این تغیر رو هم به خوبی دیدیم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و البته مریم به آغوش .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خداروشکر همه به آغوش اسلام رفتند.
نقل قول:
درستش این بود که هما ایندفعه محسن رو به یاد نیاره.
به نظر منم بهتر بود هیچ کس محسنو به یاد نیاره ، کلا خیلی تو این سریال تناقض وجود داره .نقل قول:
به نظر من:
وقتی محسن برگشت به گذشته اون ۲۴ سالی که قبلن اومده بود باید پاک میشد و دوباره که اومد به آینده ازنو باید ۲۴سال نوشته بشه
نظرتون چیه؟
اگه استدلال نویسنده این بوده باید بگم به نظر منم خیلی مسخرسنقل قول:
"چون مثلا سرنوشت هما بعد از غیب شدن محسن (برای دومین بار) و اومدنش به سال 88 تغییر نکرده... پس اونو به خاطر داره."
این جمله ای که تایپیدم باید دلیل مسخره نویسنده این سریال باشه....
دلیل : حالا فکر کنید مریم تو خونه قبلیش با همسایه هاش رفت و آمد داشته و سرنوشت همساشون هم در طول این 24 سال تغییر نکرده باشه ، اینا نمیگن این مریم خانوم چرا یهو غیبش زد ؟
اون وقت اون همسایه بیچاره ... نمیشه ؟ :دی
سلام امشبش خیلی توپ بود کارگردان روند فیلمو دوباره عوض کرد کاری که به نظر من 1-2 دیگه هم توی فیلم اتفاق میفته
و محسن هر بار یه درس جدید میگیره و آخر سر هم بخ این نتیجه میرسه سرنوشت رو نمیشه عوض کرد
اما بزارید یه قسمت دیگه رو هم ببینم آخر سر بهتون میگم آخرش چی میشه.
حالا اون برادر از كجا ميدونست خواهري كه تا حالا نديده چجوري حرف ميزنه؟
کلاس زیست شناسی:31:نقل قول:
باید در نظر گرفت که سیر این دفعه محسن به سال 88 کاملا جدا با اون سریه؛ یعنی این دفعه ساکنان اون آپارتمانی که شما میگین، از ابتدا [که اونجا ساکن شدن] هیچ اثری از مریم و خونواده ش اونجا نبود، چون سرنوشت مریم به مسیر دیگه ای کشیده شد؛نقل قول:
ولی اگه تو سرنوشت هما هم از گذشته تغییری صورت میگرفت شاید این دفعه هما هم محسنو نمیشناخت، پس واسه همین محسن وقتی که مادر هما رو پیدا کرده بود،اصرار داشت تا خود هما نخواد ، نباید به مادر واقعیش نشون داده بشه، وگرنه الآن اونم محسنو نمیشناخت.
پس کلا میشه نتیجه گرفت فقط اونایی که سرنوشتشون به دست محسن تغییر کرد، چیزی از دو روز قبلی که محسن تو سال 88 گذروند یادشون نمیاد.
يه عكس قشنگ از حميدخان گوودرزي و زنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چرا میخندی ؟!؟نقل قول:
يه عكس قشنگ از حميدخان گوودرزي و زنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :