اره من نصب کردمو بازیش میکنم مشکلی ندارم
Printable View
اره من نصب کردمو بازیش میکنم مشکلی ندارم
منم اجراش کردم ولی یکمی سرعت بازی زیاد بود حالا تو xp بازی میکنمنقل قول:
سلام به همه
میشه سیو مرحله بعد از اون مرحله ی مکعب رو بذارید
باور کنید دیوونه شدم ، نمیتونم ردش کنم
ممنون میشم
برای حل مکعب این مراحل رو دنبال کنید: (دکمه ها در حالت پیشفرض)نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
010 | 001
100 | 101
- راست کلیک
101 | 100
110 | 111
- راست کلیک
111 | 110
000 | 011
- راست کلیک
001 | 010
011 | 000
- چپ کلیک
101 | 011
111 | 010
- چپ کلیک
- چپ کلیک
000 | 100
001 | 110
سلام دوستان
یه مشکلی که در مورد این بازی برای خیلی ها وجود داره اینه که تو مرحله ای که اون Emile کد گذاری شده رو باز می کنید (مربع شکل) ماموریت اصلی رو نمی دانید!!!
بعد از این که ایمیل را باز کردید در داخل اطاق Enrica بروید که یک کد داخل کامپیوتر هست.
این کد برای خنثی کردن بمب استفاده می شود!!!!
در واقع اگر بمب را خنثی کنید کل سرنوشت بازی عوض می شود و یک مرحله دیگر به مراحل یازی اضافه می شود!!
:10:
در مرحله اخر اگر بمب داخل کشتی را منفجر کرده باشید پلیس شما را دستگیر کرده و بازی تمام می شود. در حالی که سرنوشت موس نا معلوم می ماند.(پلیس sam را به خاطر کشتن Emile دستگیر نمی کند بلکه به خاطر انفجار بمب اتمی در کشتی شما به خاطر خیانت به سازمان SIA دستگیر میکند.)
در مرحله انفجار اتمی کشتی یک فرصت 3 ثانیه ای دارید تا بمب را خنثی کنید.(fream enrica)
با اینکار Emile فکر کی کند Enrica کد خنثی کردن بمب را منتشر کرده و او را می کشد.شما با بقیه بازی را مانند زمانی که بمب را منفجر کرده اید انجام می دهید تا زمانی که از Emile را می کشید بعد پلس ها می آیند ولی شما را دستگیر نمیکنند!!
مرحله جدید را نمیگم تا با هیجان بیشتر بازی کنید:46:
اینم چند عکس از مرحله آخر بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان این بازی واقعآ اخر بازی بود پاسال من که خیلی ازش خوشم اومد وقتی تمومش کردم تمام فکرم این بود که چطور داستان بعدی رو میخوان با اخر این یکی مچش کنن خوب کسی خبری نداره از سری جدید و اینکه داستان اون ادامه این سری هست و یا نه ........؟
اینطور که من خبر دارم سم عزیزمون پیر تر شده ها؟
آقای ahmad08 عزیز تو که تمومش کردی سیواشو برای من آپلود کن بازی من تو یکی از مراحل می پره بیرون تو تا آدرسم با سرچ پیدا کردم اما دوتا شون خرابن پس اگه می تونی اپلودش کن دستت درد نکنه
این مرحله لعنتی
این هدف ها چیه که من پیداشون نمیکنم
یکی اون کده هست که اونو میدونم
مکعب رو تموم کردم
یارو چیزها رو هم که باید در اون جای مخصوصش قرار بدیم و 14 بود رو هم میدونم
اون بمبه چیه ؟
اون قسمت اسکن انگشت چیه ؟
کد:http://i26.tinypic.com/2hmldkw.jpg
کد:http://i25.tinypic.com/2i93tdy.jpg
Scan fingerprint to access lock - برای باز کردن صفحه اسکن انگشت, اثر انگشت اسکن کنید.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای این منظور حداقل بایستی یکی از 5 اثر انگشت اعضای مهم JBA رو اسکن کنید که برای رسیدن به اتاق مراقبت لازم هست.
پس کلید Crtl رو نگه دارید, حالت Fingerprint Scanner رو فعال کنید و کلید E رو بزنید. 5 اثر انگشت رو در این مکانها میتونید پیدا کنید:
- Emile Dufraisne - در کنار صفحه کلید کامپیوتر روی میز, که ایمیل آنرا باز کردین.
- Carson Moss - کنار صفحه اسکن چشم, ورودی اتاق بازپرسی (شکنجه)
- Stanley Dayton - کنار صفحه کلید, ورودی اتاق سرور
- Jamie Washington - روی در یخچال, آشپزخانه
- Enrica Villablanca - روی در کابینت ها, درمانگاه, اتاقی که اولین بار با Enrica روبه رو شدید.
Obtain visual proof of bomb - به وسیله مشاهده از وجود بمب آگاه شوید.
برای این منظور شما باید خودتون رو به اتاق نظارت برسونید و کامپیوتری رو پیدا کنید که تصویر بمب در آزمایشگاه رو نشون میده.
پس به طبقه بالا, کوریدور امنیتی پایین برید تا به دری برسید که به وسیله دستگاه اسکن اثر انگشت باز میشه.
بعد در کوریدور امنیتی بالا به دنبال Moss برید تا به اتاق نظارت برسید. از طریق کامپیوتر محل بمب در آزمایشگاه رو ببینید...
در پایان کار با سه هدف روبه رو میشد که باید یکی رو انتخاب کنید:
Allow Cruise Ship Explosion - هدف JBA رو انتخاب کنید و بگذارید تا کشتی تفریحی (مرحله قبل) منفجر بشه.
Stop Cruise Ship Explosion - هدف NSA رو انتخاب کنید و جلوی انفجار کشتی تفریحی رو بگیرید. سپس Enrica توسط Emile کشته میشه.
Frame Enrica - هدف NSA رو انتخاب کنید و جلوی انفجار کشتی تفریحی رو بگیرید. پاپوش برای Enrica درست سپس Enrica توسط Emile کشته میشه.
سلام
اقا من تو مرحله 3 گیر کردم همون مرحله که باید یک گاو صندوق رو پیدا کنیم و حدود 25 دقیقه وقت داریم
من گاو صندوق رو پیدا کردم و بازش کردم حالا باید چکار کنم؟
البته قبل از باز کردن گاو صندوق قفل دو تا کامپیوتر رو هم باز کردم اولیش بالای پشت بام بود و دومیش هم تو اتاق اون دختره البته یکی دیگه هم هست که توی یه اتاقه که پر از تجهیزاته اون رو هم بعد از باز کردن گاو صندوق بازش کردم
حالا من باید چکار کنم؟
هر جا میرم مرحله تموم نمیشه؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
:20:
بچه ها این بازی مگه چند پایان داره؟؟
چون من در بعضی جاها حق انتخاب داشتم.برای مثال در بعضی مواقع هدف شلیک رو من تعیین می کردم
تازه ، من اصلا مکعب رو حل نکردم ! ولی تونستم برم مرحله ی بعدی و بازی رو تموم کردم
من بازي رو با 3 پايان متفاوت تموم كردم و.1.يادمه بمب رو خنثي كردم و fbi سمو دستگير كرد. .
2.بمب و بعد تو يه كشتي يه بمب ديگه كه سريع سم از كشتي پريد بيرون.
3.والا چون خيلي وقت بازي كردم1كي ديگش يادم نيست شرمنده
با سلام
من توی مرحله 4 گیر کردم
همون جا که هوا سرد و برف بد رقمی میاد و داخل کشتی هستم
ماموریت seize the super tanker هست توی نقشه یه کاپیتان نوشته
ولی هر راهی میرم به این کاپیتان نمی رسم
چه کار کنم؟
اونجا باید بگردی و تا اونجایی که میتونی جاسوسی کنی !نقل قول:
سلام
اقا من تو مرحله 3 گیر کردم همون مرحله که باید یک گاو صندوق رو پیدا کنیم و حدود 25 دقیقه وقت داریم
من گاو صندوق رو پیدا کردم و بازش کردم حالا باید چکار کنم؟
البته قبل از باز کردن گاو صندوق قفل دو تا کامپیوتر رو هم باز کردم اولیش بالای پشت بام بود و دومیش هم تو اتاق اون دختره البته یکی دیگه هم هست که توی یه اتاقه که پر از تجهیزاته اون رو هم بعد از باز کردن گاو صندوق بازش کردم
حالا من باید چکار کنم؟
هر جا میرم مرحله تموم نمیشه؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
تا اونجایی که یادمه باید بری طبقه ی بالا و بدون اینکه کسی بفهمه آنتشون رو سقط کنی .
یکی دیگه هم بود باید میرفتی اتاق های سرور و توی سیستمشون تروج آپلود کنی .
آقا من اونجا موندم كه ميره توي پايگاه jbl و يك چيزهايي رو كه انريكا مي خواست انجام بده مي ده ما انجام بديم (يك چيزي رو ميزاريم توي يك چيز ديگه) بعدش ميرم بالا يك نفر روي تخت خوابيده نمي دونم اونجا چه كنم ؟
دوست من چیزهایی که اتریکا انجام میده و چیزی رو میزاری توی چیزی چیه ؟!!!!نقل قول:
آقا من اونجا موندم كه ميره توي پايگاه jbl و يك چيزهايي رو كه انريكا مي خواست انجام بده مي ده ما انجام بديم (يك چيزي رو ميزاريم توي يك چيز ديگه) بعدش ميرم بالا يك نفر روي تخت خوابيده نمي دونم اونجا چه كنم ؟
اسم ماموریت رو بگو یا یه عکسی ازش بگیر که راحت تر بشه کمک کرد !
دوستان ميبخشيدا سيستم مورد نياز اين بازي چي هست ؟؟؟
اين چهارمي هست؟؟!!!!!!!
من اولي رو بازي كردم اونيكيها كدومه؟؟؟
من وقتی میخوام برم تو بازی این ارورو میده لطفا کمکم کنید ---------------------------
---------------------------
Could not find any compatible Direct3D devices.
---------------------------
فکر کنم کارت گرافیکت نمیکشه.......
کارت گرافیکم 512 رمم 1گیگ
دقيقا ماموريت بعد از كشتي هست ، اول ماموريت يك دستگاهي هست يك لوله هاي كوچكي رو بايد توي يك چيزي مثل قوطي كنسرو جا سازي كنيد بعد نبايد بشكنه ... توي اوم مرحله منظورم بود :دينقل قول:
دوست من چیزهایی که اتریکا انجام میده و چیزی رو میزاری توی چیزی چیه ؟!!!!
اسم ماموریت رو بگو یا یه عکسی ازش بگیر که راحت تر بشه کمک کرد !
حداقل سیستم مورد نیاز - Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agentنقل قول:
CPU: Pentium 4 or AMD Athlon 3000 - Game optimized for dual-processor-enabled computers
CPU Speed: 3 GHz
RAM: 1 GB
Video Card: DirectX 9.0c-compliant, Shader 3.0-enabled 128 MB video card (NVIDIA GeForce 6200+ / Radeon X1300+)
HDD: 8 GB
سری بازی Tom Clancy's Splinter Cell به ترتیب انتشار:
Tom Clancy's Splinter Cell - 2003
Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow - 2004
Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory - 2005
Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent - 2006
فکر کنم همون دستگاهی رو میگی که یک سری مواد بخصوصیه که باید فکر کنم 13 تاشو بذاری داخل .....درسته؟؟نقل قول:
اون زیاد مهم نیست ....
فقط اونجا وقتی زنه میره با اون کچله صحبت کنه با میکروفونت صداشونو ضبط کن
امیدوارم درست گفته باشم چون زیاد یادم نیست
نقل قول:دوست عزیز! وقتی که سواتون رو میپرسید صبر کنید که به شما جواب داده بشه, نه اینکه سواتون رو دوباره تکرار کنید... ممنون!نقل قول:
در صورتی که کارت گرافیک شما از حداقل کارت مورد نیاز برای اجرای بازی بالاتر باشه... (حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی در پست قبلیم عنوان شد)
بنابراین ایراد از نصب نبودن یا به روز نبودن DirectX 9 هست... آخرین ورژن DirectX 9 رو از این آدرس دریافت کنید:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=822640ab-0983-4c41-9c70-632f6f42c557&DisplayLang=en
ممنون واز اینکه سوالمو دو بار تکرار کردم معذرت میخوام
بازی رو از اول نصب کردم ولی درست نشد
دوستان من با این سیستم نمیتونم بازی رو روون اجرا کنم.
cpu :4000
vga:8500 gt
ram:3 gig
مشکل چیه ؟DirectX رو هم نصب کردم .
من تا حالا نتونستم هیچکدام از سری های بازی اسپلنتر را بازی کنم و حسابی هم تو خماریش هستم...
هر موقع هم به یک بهانه ی نتونستم بازی کنم...
pandora tomarrow قبل از chaos theory هست؟؟ مطمنيد؟؟نقل قول:
در ضمن سيستم من 2.8 فول اينتل - 1 گيگ رم گرافيك fx5200 msi (برد قديمي با چيپ سامسونگ) 128 مگابايت هست. ميتونم بازي كنم؟؟ CHAOS THEORY رو كه راحت بازي كردم .
ضمنا DVD اين بازي هست؟؟؟ منظورم آخرين سري هست.
بله دوست عزیز
chaos theory ورژن سومه این بازیه
دوست عزیز! اگه مطمئن نباشم 100% جواب نمیدادم... :46:نقل قول:
سیستم شما برای اجرای بازی واقعا ضعیفه و با حداقل امکانات نمیخونه...
هم سی پی یو و هم کارت گرافیک شما برای اجرای بازی مناسب نیست.
سلام من تو مرحله چهارم قسمت دوم بازی گیر کردم اونجایی که دکل رو هک میکنم (قسمت بالای کشتی) بعدش نمیدونم چه جوری پایین برم در ضمن یه هواکش هم هست
Siberia - Sea of Okhotsk, Part IIنقل قول:
بعد از تماس با Lambert و سپس قطع سیستم ارتباطات, خودتون رو با کمک کابل به دودکش تهویه برسونید.
دریچه رو باز کنید و به سمت پایین برید. سپس در نزدیکی یکی از هواکش ها قرار بگیرید و گاز رو در سیستم تهویه پرت کنید.
بعد از بیهوشی کارکنان اتاق هدایت کشتی, خودتون رو از طریق یکی از دو راه به اتاق خدمه کشتی برسونید و از در دیگر خارج بشید.
تا اینجا رو رفتم ولی به جای بیهوش کردن همه رو کشتم . از در دیگه کجا برم ؟ یعنی چه جوری طرف دیگه کشتی برم از پایین راه توسط لوله ها بسته و از بالا هم راه نداره؟ در کل یه راهنمایی کنید که از در دیگه چه جوری به قسمت capitan برسم
خوب! مسیری که وارد کشتی شدید رو که به یاد دارید... (یک کانتینر محل عبور به طرف دیگر کشتی رو بسته بود.) اون مسیر بعد از بیهوشی کارکنان هدایت کشتی باز میشه...نقل قول:
سلام
ببخشید توی مرحله سوم بازی Splinter Cell Double Agent توی تمرینی وقتی در گاو صنوق رو باز میکنم ازنردبون میرم بالا بعد میرم اونجا که تمرین تیراندازی میکنه اونجا رو که رد میکنم مینویسه MISSION COMPLIT ولی باز اون زیر تایم میگزره بعد که تایم صفر میشه یارو میگه شما باختید:18: نمیدونم تو این مرحله چیکار کنم تورو خدا کمکم کنید
دقیق یادم نیست ولی شما باید چند تا کار رو در اون مقدار زمانی که به شما داده شده انجام بدین.
بعد از باز کردن گاو صندوق objectives خودتون رو نگاه کنین و طبق اون عمل کنین.
دوستان آخر بازی چی میشه؟
من به اون جایی رسیدم که یارو که لباس سفید داره فکر کنم Emile رو می کشیم و بعد یه کامپیوتر رو هک می کنیم و بمب رو خنثی می کنیم و بعد از اون پلیس ها می ریزن تو. بعد از اینا بازی می ره تو منوی اصلی و هیچ دمو و چیز دیگری نمیاد.
آیا آخر بازی همینه؟؟؟
:31::31::11:کسی نمیدون دقیق باید چیکار کنم اخه بد جوری گیرکردم اقا تو رو خدا یکی کمک کنه ممنوننقل قول: