فکر نمیکنم.شما با همین یوزر هر چند تا کاراکتر بخوای میتونی بسازی.نقل قول:
یعنی مشکلی پیش نمیاد ؟ بعضی از بازی ها هستن که نمیشه بیشتر از یک یوزر داشته باشی ... این اینطور نیست ؟
Printable View
فکر نمیکنم.شما با همین یوزر هر چند تا کاراکتر بخوای میتونی بسازی.نقل قول:
یعنی مشکلی پیش نمیاد ؟ بعضی از بازی ها هستن که نمیشه بیشتر از یک یوزر داشته باشی ... این اینطور نیست ؟
اونا رو بده من بهت بگم به چه درد میخوره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اونا برای بزرگ کردن اینونتوری , احضار جینی جدید , ساخت چیز میز و...
نگه دار...بخصوص سلستون آف هیومن
نه یادم نیست یا 6 تا میشد یا 8 تا...نقل قول:
من بازی رو دانلود کردم و دو تا پچ هم دانلود کردم تا پچ 166 ، و گذاشتم تو فولدر Patcher ولی بازم بازی اجرا نمیشه، اعصابم رو خورد کرده ، اه !!!! آخه این چه بازییه !!! کسی نیست راهنمایی کنه ؟
از كدوم لينك دانلود كردي ؟
یعنی چی گذاشتم تو فولدر patcher :18:نقل قول:
من صفحه قبل توضیح دادم چطور آپدیت کنید بعد بازی میای میگی گذاشتم تو فولدر پچر.یکی دو صفحه قبل عکس و توضیحاتش رو دادم بخون آپدیت کن.
دوستان این مشکل من حل نشد ( ! )
چیکار کنم ؟ تیکت رو هم فرستادم ... نه جوابی داده شده نه الان میتونم با اون یوزر وارد بشم ...
( ! )
ایول امروز لول 11 شدم.تو یه پارتی خفن بودیم.
فعلا یه یوزر دیگه با یه ایمیل دیگه بساز.نقل قول:
ببنید من تو shiaya هم اینطور پیشرفت کردم
باید پول بازی رو بخرید و سنگ exp stone بخرید
این بازی pp داره ؟
اکثر بازی های تو سیاستوشن رفته که یه چنین سیسمی بزارن تو یک سرور زود بازیکنهای لول بالا پیدا کنه و درامدشون بیشتر بشه
امیدوارم اگه نداشته باشه به GM این پیشنهاد رو بدید : دی
دوستان برای من یه ایمیل اومده که نوشته :
عضویت شما رو به صورت دستی فعال کردید ... کلی هم ازم تشکر کردند ( ! )
خوشحال باشید که من چقدر نفوذ دارم ( ! )
فکر کنم این ایمیل به صورت اتوماتیک واسه همه میاد : دی
ولی شایدم چنین چیزی بشه
احتمالا ایشون بازی با همین لی یونگ ا رفته فکر کردن فامیله لیاست!نقل قول:
فکر کنم این ایمیل به صورت اتوماتیک واسه همه میاد : دی
ولی شایدم چنین چیزی بشه
نقل قول:نخیرم ... سازنده ی این بازی فامیل ماست ( ! )نقل قول:
ولی نه ... واسه این ایمیل رو واسم فرستادن چون من تو فعال شدن یوزرم مشکل پیش اومد و مجبور شدم یه تیکت بفرستم و اونا یوزرم رو به طور دستی فعال کردن ( ! )
خب من بازی کردم ... بدون هیچ لاگ و مشکلی ...
فقط واقعا الان نیاز دارم هنگام بازی شماهم باهم باشید تا کمکم کنید ( ! )
من تو بازی فقط یه چوب دستم بود هی حیوون میکشتم ... فک کنم نسلشون منقرض شد ( ! )
حالا باید تو بازی چه کارهایی انجام بدم ؟ ممنون ( ! )
شما تا حالا بازی به این سبک انجام ندادید ؟
بازی کردم ... البته زیاد نه ... حتی اسم بازی هم یادم نیست ... ولی کلا محیط بازی زیاد برام آشناست ... منظورم منوی بازی هاست .... یعنی تو بازی های دیگه دیدم ( ! )نقل قول:
خب تو این بازی فقط یه راهنمای مقدماتی انجام بدید خودم سعی میکنم بیشتر آشنا بشم ( ! )
این بازیش بد جوری پیچیدس حالا یوزر نیمت رو بهم پ.خ کن من تو بازی بهت توضیح میدم...نقل قول:
چرا پخ ؟نقل قول:
leeyoungae
اسمم تو بازی هم :
Milad
....
راستی بازی رو تقریبا یاد گرفتم ... لول 4 هم هستم ، تو یه گروه عضو هستم ... یه دوست هم پیدا کردم ( ! )
2 سوال :
هدف این بازی چیه ؟
چندتا آهنگری هم تو بازی وجود داره ... اونا به چه دردی میخورن ؟
چه کلاسی برداشتی؟نقل قول:
هدف بازی اینه که کاراکترت رو قویتر کنی و به اصطلاح لول آپ کنی.کوئست یا همون ماموریت انجام بدی.با بازیکنای دیگه بجنگی.البته از لول 70 به بعد بازی جذابتر میشه چون جنگهای گیلدها از اون لول میتونی شرکت کنی اگه عضو گیلد باشی.میتونی سلاح و زره بسازی و به دیگران بفروشی.کلا بیشتر یه زندگی مجازیه.
حاجي جان ! اين رفيقمون از onrpg دانلود كرده ...:41:نقل قول:
فقط حواست باشه پوینتها رو الکی هدر ندی.بگو چی برداشتی تا راهنماییت کنیم.
کوئست که بلدی بری؟تا حالا چیزی انجام دادی؟اگه بلد نیستی بگوبهت یاد بدم.
نه بابا از کجا میدونی؟نقل قول:
اصلا لینک onrpg تو این تاپیک نیست.
خوب بخت ما هم تو بازی باز شد با یه دختر آلمانی...:40:
کلی هم embrace نمودیم.بغلش کردم بردمش آسمون...:27:
توي مسنجر برسيدم ازش ...نقل قول:
آقا من کاراکتر دختر خکجل مکجل بسازم یا پسر دربو داغون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم بیشتر میپسندن کمکت میکنن ؟
کلاس Human ...نقل قول:
آها ... پس عالیه ... ولی چطوری میشه ماموریت انجام داد ؟
با بازیکنان دیگه دوئل کردم ، همش رو باختم ( ! )
پوینت ها کدومه ؟ خیلی چیزها تو کیفم دارم ...نقل قول:
کوئست چیه ؟
نمیدونم ( ! )
یادم بدی ممنون میشم ( ! )
دوستان اینم یه مشکل بزرگ در بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی از آب میام بیرون بازم میره داخل آب ... واقعا جالبه ( ! )
از بازی هم میری بیرون باز برمیگردی همونجا شروع میشه ( ! )
یه تیکت فرستادم ... بدونم اینبار چیکار میکنن ( ! )
یکی دیگه هم گیر کرد ... اون کلا بیخیال بازی شد ( ! )
سلام بر و بکز :دی
منم اومدم تو بازی اسم کاراکترم xHoly هستش
یکم در مورد شغل ها توضیح میدین ؟ از کجا باید بگیریم و چی کارا میشه کرد و شغل واسه من چی خوبه برم
راستی کاراکتر من قابلیت پرواز داره شما چظور ؟ :دی
Elf ها از لول 1 مي تونن برواز كنن و بقيه ي Race ها بعد از لول 30 ميتونن بال بخرن !
احتمالا اون جايي كه هستي همش حالت بلندي داره يعني اين كه ساحل نيست كه بتوني بري توي خشكي ... توي ساحل ها تقريبا اب با خشكي در يك سطح هست كه راحت مي توني بري توي خشكي !!! مثل اين كه شمام مثل من بايين ترين كرافيك استفاده مي كني ها !!! D:نقل قول:
هر چی از آب میام بیرون بازم میره داخل آب ... واقعا جالبه ( ! )
از بازی هم میری بیرون باز برمیگردی همونجا شروع میشه ( ! )
یه تیکت فرستادم ... بدونم اینبار چیکار میکنن ( ! )
یکی دیگه هم گیر کرد ... اون کلا بیخیال بازی شد ( ! )
فكر كنم اكه JUMP كني درست بشه !!! D: !!! ما الف ها برواز مي كنيم!!!
نه ... من میتونم از آب بیام بیرون ولی بازم خودش میره تو آب ... یعنی چند قدمی هم از آب فاصله میگرم ولی بازم به همون نقطه میرسم ( ! )نقل قول:
کلا اگه تکون بخورم بعد از 5 ثانیه به همون نقطه برمیگرده ( ! )
چطوری میتونم بمیریم ؟ اگه کسی من رو بکشه درست میشه ( ! )
عجب گرافیکی داره همه چیو رو High گذاشتم :دی
چقدر کوئست زدن سخته ! addon نداره کمک کنه ؟ :دی
در مورد کار ها یکم توضیح بدین دیگه ! در مورد pet هم همینطور . مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان توجه کنید ... شدیم 5 نفر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه گیر افتادیم ( ! )
=)) ... روي سنكه كليك كن تا بري توي نزديك ترين شهر ... ولي بايد يه راه حلي براي اين مشكل بيدا كرد .... Teleport Stone توي همون جا كنار اسبلت هست ... ميري توي شهر ...
دوست عزیز فقط میتونم برای یک ثانیه به سنگ نزدیک بشم واسه همین Teleport Stone فعال نمیشه ( ! )نقل قول:
الان حدود 10 نفری شدیم ... همه ناامید شدن ...
تقصیر من بود این همه گیر افتادن ... همه اومدن به من کمک کنن اونا هم افتادن تو آب ( ! )
از portal استفاده کن به نزدیکترین شه تلپورت میشی.از منویهای سمت راست پایین صفحه skill رو بزن بعد روی یه الماس آبی کلیک کن.نقل قول:
خدایی عجب حرکتی زدی خیلی باحال بود :دی :27:نقل قول:
خب برو يه ور ديكه !!!يه جايي ساحلي جيزي !!! موقعيتت رو توي نقشه نشون بده ... شايد اومدم كمكت !!! D: ما هم افتاديم توي اب !!!
عجب دیتابیس داغونی داره ! رفتم کوئست رو ببینم چطوری باید انجام بدم بدتر گمراه شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.pwdatabase.com
يه عكس بزار ما هم ببينينم !!!!نقل قول:
برای help در کوئست ها.کلید Q رو بزن بعد برو روی کوئستی که میخوای انجام بدی کلیک کن.تو قسمت سمت راست یه سری توضیحات و پایینش هم اسم طرف یا اسم موبی که باید بکشی میاد اگه رو اسم اون کلیک کنی خودش اتوماتیک میره به محل اون موب.نقل قول:
در مورد شغل هم باید بری پیش blacksmith و tailor و اونایی که اینا رو دارن بعد کوئستش رو میگیری و کارهاش رو انجام میدی بعد میری پیش Elder و شغل رو یاد میگیری.البته باید لول 5 باشی.