اقا یون سلام این هم عکس بچگی ما:46:
Printable View
اقا یون سلام این هم عکس بچگی ما:46:
چقدر مظلوم بودی بچگیهات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ما چاکرتیم حاجی
فری جون عزیزم می گم کم شبیه آواتارت نیستیا! یکم آواتارت رو سفید کنی شبیه میشه! :دی
بامزه بودی جدی...
آره جدا راس میگی ها عزیزم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه خواستی بگو بازم عکس بزارم برات.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فری جون یه عکس در خواستی دارم عکس بزرگیاتو میذاری؟ :دی:11:نقل قول:
ای بابا کجای کاری.....قبلا گذاشتم که .....البته تاپیکش رفت ترش... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب بابا من که ندیدم حالا این بارو به خاطر هرکی که دوستش داری بذار:دینقل قول:
اینجا که جاش نیست بزارم......تازه تلفاتشم زیاده..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای بابا می گم پ.خ کن عزیزم بذار روی ماهت رو ببینیم :دینقل قول:
فری جون منم عکس بزرگیهات و می خوام pm کن که مردم از فوضولی
بله ، برادر فري عکس نيمه 3 ... گذاشتن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ميخواي عکس 3... اونو ببيني چوکا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چاش که خب آره اينجا نيست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تلفات هم فکر کنم اولين نفرش خودت باشي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خنده بي منظور ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام برادر خوبی؟!نقل قول:
بابا ما رو اغفال کردن... تعریف کردن که فری جون عکسش رو گذاشته بوده منم دهنم آب افتاد :دی
خندرم گرفتم ولی خب یک اسکاتلندیاری باید به تمامی روشها برای دستیابی به اطلاعات دست بزنه :دی
باشه در اسرع وقت برات میفرستم جیگر..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باشه عزیزم واسه تو هم میفرستم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقای شیردل لطفا یه مقدار رعایت کنید ...اینجا یه مکانه فرهنگیه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همین خنده های بی منظورت منو کشته...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه فری جون بستنی قیفیه که دهنت آب افتاد....:18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط ;1554678
وای چه پسر قند عسلی....:40: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کی بیده؟.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط ;1749808
فری من فیلم وحشتناک زیاد دیدم، بزار هیمنجا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پ.نون: عکس بچگیات خیلی شبیه آواتارته، معلومه بچه خوش اشتهایی بودی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(چقدر شبیه آوتارته) شوسش داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخی شوشولوووو...نقل قول:
چقدر سرخالی (Sorkhali) بودی:31:
ممنون مادر جوون:31: دیگه چی کار کنیم! :دینقل قول:
اخطارم گرفتیم رفت البته بازم می گم که حقم بود :دی
بابا ما همینجوریشم کلی خاطر خواه داریم....:20: وای به حال روزی که عکسمو بزارم اینجا.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره خیلی شبیه آواتورمه فقط یه کم آواتورم سیاه سوخته هستش....:38:
آره خیلی شوسش دارم....:38::35: حس ششمم میگه که تو هم خیلی شوسش داری....:25: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فری این خودتی دیگه!!!!!!!!!!!
پاکر خیلی بامزه بودی. اینجا چند ماهته؟
ولی راس میگی ...خیلی خوش اشتها بودم....همونطور که توی عکس میبینی به انگور پلاستیکی هم رحم نکردم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه ببخشید این خودم نیستم....این بچمه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب خودمم دیگه پس خیال داری کی باشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:هه:31: خواستم یاد آوری کنم که این خودتینقل قول:
وای اینا چه خوشگلند
سلام من تازه واردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها ببخشید شیوا خانم جمله شما تاکیدی بود نه پرسشی...من اشتباه برداشت کردم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
مثل اینکه خوشت اومده.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظر باش دوباره عکس از بچگیام میزارم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم.....این چه حرفیه؟ خدا ببخشه:46:نقل قول:
خدا که بخشیده.....فقط مونده شما ببخشی.....بقیش حله.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آواتارتم خیلی سیاه نیست، مهم نیته:31:نقل قول:
حس ششمت تو یه توهم فانتزیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلومه:31:نقل قول:
الآنم به انگورای پلاستیکی رحم نمیکنی؟:31:
کیا؟ انگورای پلاستیکی رو میگی؟:31:نقل قول:
خوش اومدی.:11:
ما کی باشیم!!! :20: خداببخشه ما هم میبخشیم. پس حلشد دیگه:31:نقل قول:
خب دیگه.. پس مبارکه، فری جون پس عکسا رو زود باش.:31:نقل قول:
ما منتظر عکسهای بعدی هستیم
مرسینقل قول:
راستش یادم نیست!:31: نه ولی چند ماه و اندی بودم! :دی
و حالا من وارد می شوم! برین کنار نفتی نشین!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط چون با وب کم از خود عکس گرفتم کیفیت خیته!
لپ سمت راستت باد کرده....فکر کنم آدامس دهنت بوده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون یکی هم قرینه اونه! کلا من بچه که بودم لپ کشانی بودم اما الان گود رفتن!نقل قول:
لپ سمت راستت باد کرده....فکر کنم آدامس دهنت بوده...
تاپیک خفته را با عکسهای دیگری از بچگی هایمان بیدار می کنیم
این سمت راستیه منم، سمت چپیه هم خالمه، این جا به من گفتن بغلش کن منم گفتم باشه:27::21:
اینم همون خالمه که داره لبخند ژکوند از خودش در می کنه!
متاسفانه به نظرم عکس دومی مربوط به قبل از زمان عکس بالایی میشه ؟ از روی تابش نور هم مشخصه که عکس دومی اول گرفته شده . مطمئننا گیرنده عکس نباید زنده باشه چون تنها شاهد قتل بوده یا شایدم همچنان در حال گرفتن باجه !نقل قول:
:laughing:نقل قول:
متاسفانه به نظرم عکس دومی مربوط به قبل از زمان عکس بالایی میشه ؟ از روی تابش نور هم مشخصه که عکس دومی اول گرفته شده . مطمئننا گیرنده عکس نباید زنده باشه چون تنها شاهد قتل بوده یا شایدم همچنان در حال گرفتن باجه !
بهت گفتن بغلش کن،نگفتن خفش کنی که.:laughing:
متاسفانه مقتول زنده موند:13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کجای نور فهمیدی اونوقت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستم از فرصت استفاده کنم کارشو تموم کنم که نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21::27:نقل قول: