سلام. اقا اگر ميشه عكس بازيكنارو هم درست كن.
Printable View
سلام. اقا اگر ميشه عكس بازيكنارو هم درست كن.
من پچ رو هنوز نگرفتم ولی میشه یه توضیحی هم در این مورد بدی:
من توی یه فروم خارجی خوندم که نوشته بودن که حتما باید بازی رو از اول آغاز کنید! تا تغییرات ناشی از پچ رو ببینید!...
راست میگه؟ باید از اول شروع کنیم؟ خب من این همه فصل رو بازی کردم و تمامی پیشرفت ها و... یعنی هیچ و پوچ؟
آره سیا جون یعنی هیچ و پوچ، کلا هر تغییری که توی database میدی همینجوریه...
یعنی خود تاپیک فعال...
به خدا من از اینهمه استقبال شوکه شدم !!
داداشی دستت درد نکنه، من گرفتمش و زحمتت قابل تقدیره.
فقط اون عکساشونم اگه بزاری که عالی میشه.
میدونی که این بازی مثل اینکه هرروز داره طرفداراش کمتر میشه، در هر حال شما کارت درسته...
داداش پس عکساش چی شد؟:13:
سلام
موقع چيدن تركيب اون قسمتها كه مثلا نوشت فوروارد ران يا پاس و اون چند تاي ديگه چه تاثيري داره كسي توضيح ميده؟
صورت بازیکنان چی شد؟
سلام
خوشبختانه اينقدر به من لطف داريد كه تا به حال هيچ سوال من بي جواب نمونده اينو جواب بديد لطفا
من تيم اتلتيك بيلبائو رو برداشتم و باهاش خوب نتيجه ميگيرم فبلا هم چند تيم ديگه رو امتحان كردم
با تيمهاي ديگه ميتونستم بازيكن بخرم ولي در اين تيم نميشه و اين پيغام رو ميده يعني چي؟
you can only buy basque players
پول هم دارم
نقل قول:
اگه یه کوچولو زبان بلد باشی خیلی راحت میفهمی مشکل چیه!!!!!:5:
این پیغام یعنی= شما فقط میتونید بازیکنایی که اهل ایالت باسک هستند رو بخریذ.
یعنی بازیکنایی که تو مشخصاتشون ایالت باسک تیک داره
سلامنقل قول:
يعني يه تيم ديگه بردارم چون اينجوري كه خيلي سخته بازيكن دلخواه رو بخرم:18:
تو تو نیم فصل یا فصل جدید امتحان کن فکر کنم درست بشه چون من هم بعضی وقت ها این پیغام رو می بینم.نقل قول:
سلام
اين تيم دوم يا جوانان چطوري پيشرفت ميكنه من تو قسمت تسك استف گذاشتم مربي كارهاشو انجام بده ولي پيشرفتش رو نميفهمم چيزي محسوس نيست و متوجه پيشرفتشون نميشم آيا خودم بايد بازيكناي ناقابلش رو كه زياد اسكيل نداره اخراج كنم و جايگزين بخرم؟
اولا اون پیامی که گفتی مخصوص تیم اتلتیک بیلبائوست، اگه اهل فوتبال اسپانیا باشی میدونی که این تیم هیچ وقت از بازیکن خارجی (یعنی خارج از ایالت باسک) توی ترکیبش استفاده نمیکنه و فکر میکنم این یکی از ویژگیهای قشنگ این بازیه که تو بهش اشاره کردی.
- برای تیمهای پایه باید یکم صبر داشته باشی. (منظورم از یکم چند فصله!) و انتظارم نداشته باش که همه بازیکنات بشن سوپراستار. البته میتونی با تاسیس youth camp به پیدایش استعدادهای جدید سرعت ببخشی.
سلام خسته نباشید
ببخشید اگه سوالم خیلی مبتدیانه است.
می خواستم بدونم وقتی اخراج میشی از یک تیم باید اینقدر منتظر بمونی تا بهت پیشنهاد بدن یا میتونی خودت اقدام کنی.
و سوال دوم اینکه این علامت ! که به رنگ قرمز کنار اسم بازیکن میاد واسه چیه و چیکار باید کرد؟
مرسی.
کمک
لطف کنید کمکم کنید من الان سرمربی رئال مادرید هستم و کلی بازیکن مطرح و بزرگ خریدم اما از اونا نمیتونم استفاده کنم
نه تو لیگ نه تو جام باشگاههای اروپا فقط تو بایهای دوستانه میتونم استفاده کنم.یه علامت جلوی اسم بازیکن میاد که عکس جام هست و یه خط قرمز روشه.چکار کنم کمکم کنید خواهشا ممنون
من هم دقیقا همین مشکل این دوستمون رو دارم ! اگر میشه راهنمایی کنید چطوری میشه این مشکل رو حل کرد
سلامنقل قول:
من تازه كارم ولي فكر كنم بعد از نيم فصل يا پايان فصل شما ميتونيد از بازيكنان تازه خريداري شدتون استفاده كنيد
فكر كنم!:11:
1. علامت تعجب برای بازیکن هایی به نمایش در میاد که قراردادشون رو به اتمامه.
2. عکس جام نشان دهنده ی اینه که این بازیکن توی لیست بازیکناتون برای فصل جدید قرار نداره که در این صورت دو وضعیت پیش رو دارید: اول: باید صبر کنید تا مهلت نقل و انتقالات بعدی تا دوباره لیست بازیکنا رو رد کنید. دوم: هم اکنون در مهلت نقل و انتقالات قرار دارید و منتظر بشید تا پس از پایان این مهلت زمانیکه لیست بازیکنا برای انتخاب نمایش داده میشن اون بازیکنایه مد نظرتونو با تیک مشخص کنید.
بابت پچ ممنون
دوستان میشه یکی به من کمک کنه که این هارو توی کدوم قسمت بریزم
خیلی ببخشین من زیاد وارد نیستم
عکس بازیکن ها چطور میشه عوض کرد یا واسه یازیکنی که عکس نداره عکس گذاشت ؟
مشکلم حل شد ممنوننقل قول:
خیلی عالی شده علی آقا دستت درد نکنه
یعنی باید تا پایان فصل صبر کنم؟نقل قول:
من کلی از بازیکنام اینجوری شدن حتی دیارا که از قبل تو رئال بود:41:
من زیاد وارد نیستم ولی فکر می کنم دلیلش همین باشه که الان توضیح میدمنقل قول:
بعد از هر فصل نقل و انتقالات لیست بازیکنات رو بهت میده بازیکن هایی که میخوای ازشون تو لیگ و ... استفاده کنی رو تیک میزنی فکر می کنم مشکل شما این بوده تیک ها اتوماتیک زده شما هم اوکی کردین و اینطوری شده
الان هم باید صبر کنید تا پایان نزدیک ترین فصل نقل و انتقالات
یه خودم امیدوارشدم!نقل قول:
یعنی هیچکس نمیتونه جواب بده؟!
سلام
دو تا سوال داشتم
1- چطوري ميتونم سيو اين بازي رو جايي بريزم كه اگر يك دفعه ويندوز يا بازي پريد تييم رو كه براش زحمت كشيدم و بازيكن خريدم از بين نره و بتونم با نصب بازي اون سيو رو دوباره قرار بدم كجاشه ؟
2- موقع چيدمان تيمها روي بعضي از بازيكناي حريف علامت دست يا تاج و يا چيزي شبيه اينا مياد ولي بازيكناي من ندارن يعني چي؟
آقایون نمیدونم...متوجه هستید که صفحات و پستهای قبلی هم میتونید بخونید یا نه!!!
من هم جواب اون علامت ! رو دادم و هم جواب عکس جام...نمیدونم والا...
قابل توجه ila58: سیوهای بازی در آدرس My Documents/FIFA MANAGER 10/Data\SaveGames قرار دارند. اون علامت هایی هم که روی بازیکنا میاد نشان دهنده وضعیت اونا توی این فصله. من دقیق همشونو بلد نیستم ولی مثلا عکس تاج نشون دهنده ی اینه که اون بازیکن بهترین توی تیمشه و یکی از خوبهای اونا در این فصله.
کسی میتونه یه آموزش از ادیت سایت و اسپانسر برای بازی بده ؟
میشه بیشتر توضیح بدین.نقل قول:
مثلا پوشه grphics رو کجا باید ریخت من هرچی می گردم تو فایلهای خودم چنین پوشه ای نمی بینم!
مرسی
تاج= بازیکن بهترین rating رو از بین هم تیمی های خودش توی بازی های گذشته داشتهنقل قول:
موقع چيدمان تيمها روي بعضي از بازيكناي حريف علامت دست يا تاج و يا چيزي شبيه اينا مياد ولي بازيكناي من ندارن يعني چي؟
دست= بازیکن بیشترین پاس گل رو از بین هم تیمی های خودش داده
سلامنقل قول:
روش ریختن فایلها به این صورته؟
Database و International Competitions محتویاتش رو باید در مسیر نصب ریخت و قسمت Graphics رو باید تو مسیر documents ریخت؟
من همین کار رو انجام دادم لیگ ایران همراه اسم بازیکنها آپدیت شد ولی Badges درست نیستش.
مرسی
سلام دوستان خوب...
یه سوال داشتم...توی ورژن های قبلی امکان این بود که بودجه ترانسفر باشگاه رو تو ادیتور تغییر بدی..اما تو این ورژن نمیشه درسته!..چه طور میشه بودجه رو زیاد کرد...ترینر یا هر ادیت واری...
مرسی
من این بازی رو نصب کردم ولی یه مقدار dly دارم کسی میدونه مشکل چیه ؟
سلام دوستان
من بعد از مدت های زیادی برگشتم به انجمن یه سوال داشتم:
آیا تونستید کدی برای آنلاین بازی کردن پیدا کنید یا نه:31:
ایول داداش خیلی پچت توپ بود واقعن حال کردم و خسته هم نباشی بابت این همه زحمت.:11:نقل قول:
فقط پچ عکس ها هم زودتر بزار که دیگه کلن با این بازی حال کنیم:27:
شما باید بری توی EdManager10 بازیکنتو انتخاب کنینقل قول:
بری تو شاخه Historical Data پایین صفحه نوشته Transfer Fee اونجا میتونی
قیمت بازیکنتو عوض کنی
اگه کسی هنوز این تاپیکو میخونه لطفا کمکم کنید:
1. توی اون قسمتی که youth campها قرار دارند، وقتی یکی از از کمپ هامو باز میکنم در قسمت yearly cost وقتی مقدارشو زیاد میکنم بعد از مثلا یک هفته دوباره مقدارش به مینیموم میرسه، شکر خدا مشکل مالی هم ندارم و به این دلیل هم نمیتونه باشه...کسی میدونه چرا؟
2. کسی میدونه cooperation چیه و به چه دردی میخوره؟
من خوادم سر میزنم ولی کسی نمیاد:نقل قول:
1-شاید دستیارات میارن پایین ولی مطمئن نیستم
2-اونجا واسه اینه که مثلن تو با یه تیم ضعیف قرارداد میبندی و بهشون یا کمک مالی میکنی یا بازیکن بهشون
قرض میدی و کلن واسه روابط بین دو باشگاه هست که باید تیمت خیلی قوی باشه که بتونی قرارداد ببندی.من
خودم هنوز نتونستم با تیمی قرارداد ببندم ولی اینو بچه ها توی تاپیک 09 FIFA MANAGER گفته بودند
من خودم بعد از 4 سال تونستم با لسترسیتی همکاری کنمنقل قول:
خب چرا واسه من cooperation همیشه غیر فعاله؟ به همه گزینه هاشم ور رفتم ولی درست نشد نه با smaller club و نه با bigger. اول و آخر و وسط فصلم فرقی نمیکنه...با این توضیحاتی که arian1374 داد من خیلی خمار این قسمت شدم، اگه کسی میدونه کمک کنه لطفا...
عزیز اینو قبلن یه بنده خدا توضیح داده بود.این منو بین دو فصل یا احتمالن نیم فصل فعال هستشنقل قول:
همون طور که اون دوستمون گفت شاید یکی از assistant ها این yearly cost رو تغییر میده و باید توی قسمت assign task staff چک کنی ببینی این طور هست یا نه و اونو به عهده خودت بذاری.
شاید هم این رقم رو توی زمان خاصی از فصل میشه انجام داد مثلا فقط در نیم فصل اول و یا ابتدای فصل و...
یه سوال: این کمپی که ازش حرف می زنی الان به طور کامل ساخته شده و اونو upgrade نکردی؟ شاید ugrade کردی و هنوز تکمیل نشده و به همین خاطر این مشکل هست چون من توی 07 یه زمانی همین مشکل رو داشتم و متوجه شدم که به خاطر اینکه هنوز upgarde کمپ کامل نشده این مشکل به وجود اومده
در قسمت cooperation هم تا اونجایی که من می دونم فقط توی نیم فصل اول میشه با یه تیم قرارداد همکاری امضا کنی. از اونجایی که اختمالا شما داری با یه تیم مطرح بازی می کنی، باید بگم که بهتره بی خیال bigger club بشی چون باشگاه شما خودش بزرگ محسوب میشه به همین خاطر هیچ تیم بزرگی با تیم شما قرارداد نمیبنده
شما باید گزینه smaller club رو انتخاب کنی و از بین تیم هایی که آماده و خواهان همکاری با باشگاه شما هستن (توی لیست فقط تیمایی رو نشون میده که خواهان و آماده همکاری با شما هستن) یکی رو انتخاب و مفاد قراردادتون رو هم نتظیم کنی و با باشگاه مقابل وارد مذاکره بشی
درضمن شما باید لیگ های دسته پایین تر رو انتخاب کنی تا باشگاه های خواهان همکاری رو ببینی! اگر هم بخوای با تیم های کشورای دیگه قرارداد ببندی هم باید همین کارو کنی و امیدی به قرارداد بستن با تیمای دسته برتر رو نداشته باش.
فقط تیمای لیگ های پایین تر/ مثلا من خودم الان فقط با تیمای لیگ دسته 3 و پایین تر لیگ آلمان می تونم قرارداد ببندم و گاهی هم اگه یه در پیت از لیگ 2
اگه با اون قسمت سمت راست صفحه مشکلی داشتی بگو توضیح بدم...
با تشکر از دوستان، هر دو تا مشکلم حل شد.
برای cooperation که اینقدر پیگیر شدم تا یه تیم دسته سومی انگلیس پیدا شد. قضیه youth camp هم نمیدونم مشکلش چی بود چون از staffها نبود و همه ساخت و ساز و مدیریتها دست خودمه ولی در هر حال با پایان فصل درست شد.
من اين پچ 4 رو دانلود كردم...حجمش 681 مگه:18:.....ولي موقع نصب اين پيغام رو ميده.:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]