اگر استفاده تون از سیستم بازیهای کوتاه مدت و بعد خاموش کردن سیستمه:وسترن بلکنقل قول:
و اگر سیستمتون علاوه بر بازی زمان زیادی روشن میمونه:وسترن گرین 64 یا 32(فرق زیاد محسوسی ندارن جز تو چند تا تست آزمایشگاهی)
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
Printable View
اگر استفاده تون از سیستم بازیهای کوتاه مدت و بعد خاموش کردن سیستمه:وسترن بلکنقل قول:
و اگر سیستمتون علاوه بر بازی زمان زیادی روشن میمونه:وسترن گرین 64 یا 32(فرق زیاد محسوسی ندارن جز تو چند تا تست آزمایشگاهی)
اگه سیستم زمان زیادی روشن بمونه و هارد ما پر سرعت مثل black یا 7200.12 باشه چه مشکلی داره؟نقل قول:
مشکل خاصی پیش نمیاره جز:نقل قول:
-مصرف برق سیستم رو بالا میبره
-استهلاک سیستم رو بیشتر میکنه بخصوص تو مواقعی که سیستم برای دانلودهای 24 ساعته روشن میمونه
بهر حال این موردیه که وسترن دیجیتال راه حلش رو خودش ارائه داده و اون استفاده از هاردهای سری گرینه این شرکته
هاردهای بلک در عین کارآمدی،از سرعت چرخش هد با حداکثر سرعت بهره میبرن که این موضوع روی دو موردی که بالا گفتم اثر گذاره ؛ تو هاردهای سری گرین این مورد به خود هارد واگذار شده
اول از همه چی دستت درد نکنه که جواب دادینقل قول:
یه سوال کوچیک دیگه دوست عزیز:من گفتم زیاد با کامپیوتر بازیهای سنگین مثل فوتبال و نیدفراسپید و سیمز و ... میکنم شاید روزی به 6 یا 7 ساعتم بکشه و سیستم هم واسه کارای دیگه مثل اینترنت و فیلم دیدن و غیره... حدود 3 یا 4 ساعت یا حتی بیشتر روشن میمونه که روزانه حداکثر 12 یا 13 ساعت باید روشن بمونه { اخه دوتا برادر کوچکتر دارم اونا هم سهمی دارن واسه کار با سیستم داداش } خلاصه اگه سیستم من حداقل روزی 7 ساعت یا حداکثر 14 ساعت بخواد روشن بمونه کدوم هاردو توصیه میکنی از بین سری گرین و بلک که هم سرعت بالاتری داشته باشه و استهکام بهتر در برابر نوسانات برقی و... و هم طول عمر بیشتر و سوختگی کمتر.
راستی بعضی شبها هم سیستم واسه دانلود تا صبح روشن میمونه.
مصرف برقشو کاری ندارم پس مصرفشو در نظر نگیر فقط کیفیت هارد واسم مهمه...
با تشکر از اینکه جواب سوالامو میدی:31:
دوستانی که تو انتخاب هارد حر فه ای ان
می خوام یه هارد بگیرم و مادر بردم ساتا 6 داره
حالا موندم چی بگیرم؟ صبر کنم تا هارد های ساتا 6 بیان یا بخرم/؟
2 تا بگیرم بهتره یا یکی؟
شما چیزی پیشنهاد میدین؟
سلام
من یه هارد 500gb میخاستم.قیمتش هر چی کمتر بهتر کارم نرم افزارای معمولی و بازی هست.چی بخرم؟قیمتش خیلی مهمه حدود 50 تومن مادربردم asus p5k epu
thanks a lot
سلام...نقل قول:
اگه همین بحث پیشنهاد هارد رو تو یه سری تاپیکها و انجمنها مطرح کنید و ازشون درخواست هاردی با ویژگیهایی که ذکر کردید رو داشته باشید یه تعداد بی معطلی تنها از روی شنیده های خودشون هارد بلک رو پیشنهاد میدن
و اما پیشنهاد من:
اول از همه اولویت بندی کنید که براتون بازیها مهمه یا دانلود شبانه و نت و ...
اگه روشن موندن شبانه سیستم،کار طولانی یا حتی استفاده طولانی مدت روزانه تو اولویته هارد گرین
و اگه صرفا بازی تو اولویته هارد بلک
و اگه 50-50 هر دو این موارد رو بکار میبرید هارد بلک.البته این مورد رو با توجه به مهم نبودن مصرف برق عنوان کردم
و اما بطور کلی استهلاک هارد گرین کمتر،عمر بالاتر و مصرف برق کمتری داره
این نوع هاردها به عنوان نسل جدید ابزارهای ذخیره سازی در حال یکه تازیه
امیدوارم موفق باشید
شرکتهای مربوطه خیال ندارن هاردهای ساتا6 رو فعلا تو بازار بریزننقل قول:
مدتها از عرضه شون تو بازارهای بین المللی میگذره اما اینجا :13:...!
خرید 2 هارد اصلا نیاز نیست مگه برای raid
با ظرفیت 500 تقریبا از تمام برندهای موجود بازار میتونید چیزی که میخوایید رو تهیه کنیدنقل قول:
فقط کافیه یه سر به بازار بزنید
موفق باشید
دستت طلانقل قول:
پس با گفته های شما اول اولویت بندی میکنم بیشتر چه کاری واسم مهمه
اولویت اول من بازیه و بعدش نت و...
درضمن دانلود شبانه زیاد ندارم شاید هفته ای یکبار یا شایدم ماهی یکبار.
پس به گفته ی شما اگر با سیستم بازی زیاد و کار طولانی { استفاده ی طولانی مدت در طول روز } و... انجام بدم شما هارد سری بلک رو توصیه میکنید
دو تا سوال دیگه داشتم : شما که میگید سری گرین دارای عمر بالاتر هست یعنی چقدر طول عمره هارد سری گرین با بلک تفاوت داره
و
این کلمه ی *استهلاک کمتر* رو که به کار بردین یعنی چه؟.... ایا هرچی استحلاک کمتر باشه بهتره یا هرچی بیشتر باشه... و تفاوت استهلاک سری گیرین با سری بلک چقدر هست
ممنون میشم جواب بدی
با تشکر از alpha ی عزیز:10:
میشه مدل و قیمت بگید؟نقل قول:
ممنون
استهلاک = فرسودگینقل قول:
استهلاک کمتر یعنی عمر بالاتر
اینی که بالا قرمز کردم انتخابش با خود شماست .اینکه اگه سیستمتون مدت زیادی روشن می مونه (چه برای کار و چه بازی) هارد گرین مناسب تره.چون با مصرف و طول عمر قطعه ارتباط مستقیم داره
اما اگه استفاده محدود و چند ساعته بمنظور بازی صورت میگیره و بعد خاموشی سیستم،بلک پیشنهاد میشه
برندهای مختلف با حدود قیمتی بین 45 تا 58نقل قول:
من تصمیممو گرفتم
میرم یه هارد وسترن 1ترا 64 مگ کش سری گرین میگیرم
با تشکر از دوست عزیز alpha007 که راهنماییم کرد
ممنون دوست عزیزنقل قول:
بین ساتا 6 با ساتا 3 فرق زیادیه؟
چون فعلا عجله ندارم می تونم صبر کنم
من هم میخواستم بخرم اما به نظرم چند وقتی صبر کنید تا ساتا 6Gb/s ها بیان ... اگه عجله ندارید و مادربردتون ساپورت میکنه به نظرم ارزش صبر داره ...نقل قول:
بین ساتا 6 با ساتا 3 فرق زیادیه؟
چون فعلا عجله ندارم می تونم صبر کنم
تفاوت این دو تو سرعته که قبلا هم دربارش صحبت کردیم!نقل قول:
نرخ تبادل دیتا تو ساتا6 بالاتر از نوع موجود یعنی ساتا3 هستش
اگه فکر میکنید ارزششو داره که صبر کنید
خواهش میکنمنقل قول:
صحبتهای من تماما تجربیات خودم و چند تن از دوستان فارغ از تعصبات شخصیه که طی سالها موضوعیه که ثابت کرده کارگشا و موثره
موفق باشید
سلام
یه سوال....... هارد با دور بالاتر
(بیشتر از 7200 )چی موجود هست الان تو بازار ؟؟
میشه یه کوچولو درمورد قیمت و ... توضیح بدی؟
به صرفه هست برای خرید؟
سلام
بلاخره یه هارد وسترن 1.5 ترا 64 مگبافر گرفتم
هنوز کار نکردم ببینم چطور.
از راهنمایی های شما هم ممنونم
سری Velociraptor برند Western Digital 10000rpm هستند اما در مورد وجودشون توی بازار و قیمت اطلاعی ندارم :11:نقل قول:
سلام
یه سوال....... هارد با دور بالاتر
(بیشتر از 7200 )چی موجود هست الان تو بازار ؟؟
میشه یه کوچولو درمورد قیمت و ... توضیح بدی؟
به صرفه هست برای خرید؟
سالم.نقل قول:
سری Velociraptor برند Western Digital 10000rpm هستند اما در مورد وجودشون توی بازار و قیمت اطلاعی ندارم
وسترن ندیدم10000دوره هاشو اصلاًتوبازار ندیدم....
عرفان جان ADATA هست10000دورست کهساتا2هست ویه مدلم ازMAXTOR که جفتشون128گیگ هستن.....
از قیمتشون خبر دارید ؟نقل قول:
عرفان جان ADATA هست10000دورست کهساتا2هست ویه مدلم ازMAXTOR که جفتشون128گیگ هستن.....
seagate Cheetah NS SAS 3Gb/s
WD VelociRaptor 300 GB SATA
WD VelociRaptor 600 GB SATA
و حجمهای دیگه همگی از سرعت 10000rpm پشتیبانی میکنن ولی این نوع هاردها استفاده خاص و سروری دارن
قیمتشون تو داخل نا متعادل و گیر اوردنشون مشکله
امروز عصر قیمت کردم هارد وسترن دیجیتال سری گرین 1ترا 64 مگ کش با 3 سال گارانتی 72 تومان
western digital caviar green 1tera 64 meg chash 72 toman
سلام بر اساتید محترم
من میخوام یه هارد ظرفیت بالا بگیرم برای آرشیو حداقل ظرفیت 2 ترا داشته باشه یا بیشتر
چه هاردی توصیه میکنید؟
در ضمن من دانلود طولانی مدت دارم و بعضی وقتها سیستم 72 ساعت یا بیشتر روشن میمونه و الان هم سیستم با یه هارد باراکدا 7200.12 داره کار میکنه. بعد از اینکه هارد جدید رو گرفتم به نظرتون دانلودها رو روی هارد جدید انجام بدم یا روی همین هارد باراکدا؟
ممنون
شما میتونید از هاردهای سری LP سیگیت یا گرین وسترن استفاده کنید و دانلودهای جدیدتون رو روش بریزید.نقل قول:
سلام دوستان
پرسرعت ترین هارد 500 یا 320 موجود تو بازار الان چیه(بجز SSD) ؟سامسونگ F3 چطوره و آیا پرسرعتر از این هم هست؟ وسترن بلک چطور؟
ممننم از راهنمایتوننقل قول:
این هاردها ظرفیت 2ترا به بالا رو دارن دیگه؟
اونوقت من منظورم این بود که کدوم هارد دائم کار کنه استهلاکش کمتره و برای این کار بهتره؟ هارد جدید یا هارد قدیمیم؟
مثلا من اول رو هارد قدیمیم دانلود کنم و بعد از دانلود اونا رو بریزم رو هارد جدیدم یا از همون اول رو هارد جدید دانلود کنم؟(چون در حال دانلود , هارد مدام کار میکنه)
ممنون
راستی این buffer چه تاثیری رو هارد داره؟
اونوقت فرق این 32 مگ و 64 مگ بافر چیه؟ چون اختلاف قیمت خیلی زیادی داره!!!
آیا ارزش داره که انقدر برای بافر بالاتر هزینه بشه؟
سلام یه هارد خوب sd بهم معرفی کنید که ساتا 3 رو هم ساپورت کنه میخوام ویندوز و برنامه هام رو توش نصب کنم تا سرعتم بره بالا
هارد من الان وسترن دیجیتال 1 ترابایته می تونم در کنار اون استفاده کنم ؟ تاثیر زیادی در سرعت داره ؟
ممنون میشم اگه قیمت رو هم بگید
بله دارننقل قول:
هاردهایی که معرفی کردم در صورت کار مداوم استهلاک کمتری دارن
اگه شما دانلودهای زیاد دارید میتونید روی یکی از هاردهایی که گفتم ویندوز بریزید،برنامه نصب کنید و در کنارش برنامه های دریافتیتون هم روش بریزید.
اینها هیچ تداخلی با هم ندارن.ضمن اینکه نیازی به تغییر فایلهای دانلودیتون روی یه هارد دیگه هم نیست
موفق باشید
فرق زیادی بین بافر 32 و 64 وجود نداره قبلا در موردش توضیح دادمنقل قول:
شما میتونید بسته به بودجه تون براش هزینه کنید
هاردهای ssd قیمت فوق العاده بالایی دارننقل قول:
برای ویندوز میتونید یه 64 گیگ adata رو بگیرید بقیمت حدودی 250 تومان!
آقایون خواهشا یکی ما رو هم تحویل بگیره:sad:نقل قول:
سیگیت 7200.12نقل قول:
وسترن بلک
و اف.3 نمونه های خوبین
از برندهای دیگه هم هست که همینا کار شما رو راه میندازه
بچه ها کسی قیمت هارد وسترن 2 ترابایت سری black 64mb رو داره؟
هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم، مجبوری سری گرین 64mb دو ترابایت گرفتم 165 تومان، قیمت چطوره؟
3 تا هارد 1 ترا هم دارم که میخوام یکی یکی تبدیل به 2 کنمشون آخه کیسم دیگه جا نداره.
1 دونه 1 ترا سری بلک دارم از وسترن خدایی عالی واسه همین دنبال 2تراش میگردم
هارد اکسترنال مبخام با مشخصات زیر :
1- قابل حمل و سبک
2- بشه به تلویزیون وصل کرد و مدیا داشته باشه تا فیلم و عکس و موزیک های روش رو بشه اجرا کرد
3- امنیت بالایی داشته باشه
سلام
من یک هارد سامسونگ دارم که کند عمل می کنه و به صدا افتاده.
یک هارد سریع، بی صدا و با دوام می خوام که ویندوز و برنامه ها رو روش نصب کنم.
ظرفیت هارد مهم نیست. حتی 100 گیگ هم کافیه. قیمتش هم مهم نیست. (البته ssd نمی خوام. منظورم اینه که 20-30 تومن کمتر یا بیشتر مهم نیست)
لطفا دوستان با تجربه راهنمایی کنن.
با شکر
جواب هر سه شما دوستان تو این تاپیک هست
فقط کافیه 10 صفحه قبل رو مرور کنید
مسلما جستجو کردن زمان خیلی کمتری از منتظر موندن میبره...:11: