دم همتون گرم دیگه داشتم خود زنی میکردمنقل قول:
خوب این نرم افزار کجاست و اموزشش کجاست؟؟؟؟
Printable View
دم همتون گرم دیگه داشتم خود زنی میکردمنقل قول:
خوب این نرم افزار کجاست و اموزشش کجاست؟؟؟؟
نرم افزارش آیتونز رو توی گوگل سرچ کن پیدا میکنی(itunes) ،توی سایت هایی که در مورد آیفون تخصصی کار می کنن آموزشش ها هست.نمیدونم سایت خودمون داره یا نه،ولی میتونی توی گوگل سرچ کنی بهت کلی مطلب میده.نقل قول:
بچه ها راستی من یه مشکل خیلی بزرگ دارم.اونم اینه که بابرنامه pc suite نمیتونم گوشیمو به کامپیوتر کانکت کنم.همه ورژن هاشم امتحان کردم،یه ارور بد میده،میگه که گوشی شما جیلبریک نیست و باید جیلبریکش کنی.من نمیدونم چه مرگشه،کسی سر در میاره از این موضوع؟؟؟
از تو سیدیا afc2add رو سرچ و نصب کن یه بار ری استارت کننقل قول:
احتمالا درست میشه
آیفون من داره عمرش رو میده به شما.البته ال سی دیش:دی
رنگ ال سی دیش به هم ریخته!بعضی جاها jump میکنه : دیی منتظرم کامل داغون شه بفرستمش اپل یکی دیگه واسم بفرستن.امیدوارم واسه کس دیگه این اتفاق نیفته
چی شود که ای طور شود؟نقل قول:
سامان چه بلایی سرش آوردی؟
حالا مطمپنی اپل برات عوضش میکنه؟
به سلامتی : دینقل قول:
آیفون من داره عمرش رو میده به شما.البته ال سی دیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنگ ال سی دیش به هم ریخته!بعضی جاها jump میکنه : دیی منتظرم کامل داغون شه بفرستمش اپل یکی دیگه واسم بفرستن.امیدوارم واسه کس دیگه این اتفاق نیفته
برای شادی روحش یه صلوات .........
حالا برو یه امنیا اچدی 16 گیگ بگیر حالشو ببر :دی
نمیدونمنقل قول:
یه ماه پیش از دستم افتاد.ولی این قضیه از یه هفته پیش اتفاق افتاده است:31:
نقل قول:
وظیفشه:31:گارانتی 2 ساله دارم.اونروز دوستم 3g ش رو اکلی فرستاده بود گفته بود خرابه!میگفت فقط دردسرش 1 ساعت تلفن بود.مفتی یکی دیگه واسش فرستاده بودن.فقط 30$ پول پست داده بود که گوشیه رو بفرسته اپل
اق اق اقنقل قول:
اق به سامسونگ.اق به سیمبیان:2:
شاید تابستون x10 گرفتم.ولی مگه آدم دلش میاد از مک دل بکنه...
آقا هیچ جوره نمیشه bluetootth رو مثل گوشیای دیگه فعال کرد؟ یعنی هیچ برنامه ای برای این نیومده؟
من این تبلیقو تو اینترنت دیدم. چیه قزیه؟
نقل قول:
بالاخره رویای ارسال و دریافت انواع فایلها بوسیله بلوتوث بر روی ایفون به حقیقت پیوست
هر فایلی که دوست داری به هر گوشی یا هر دستگاه دیگه ای که بلوتوث داره ارسال میشه.
مطمئنم که باورتون نمیشه اما ممکنه
و حتی فوروارد sms و Delivery بر روی گوشی آیفون
برای ایجاد این امکانات بر روی گوشی آیفون با من تماس بگیرید
جناب night lord این آگهی یه خورده که همچین قدیمیه
فوروارد که خود آیفون داره الان
Delivery هم که برنامش هست باید از Cydia نصب کنی
بلوتوث هم برنامه iBlutooth هست منتها ورژن فعلیش فقط رو آیفونهای 2G, 3G کار میکمه و رو 3GS کار نمیده و باید منتظر ورژن ۳ باشی که بیاد
اخه یه نمه عجیبهنقل قول:
این دو هفته کار
شک خودت به چی هس؟
نقل قول:
نمیدونم.شاید گوشیم خیس شده:31:
یعنی دو هفته خیس بوده؟نقل قول:
اخه من هنوزم موندم گوشی چی بخرم :31:
بچه ها من نمیتونم تم رو گوشیم نصب کنم یعنی زمانی که از وینتربورد بعد از انتخاب تم میام بیرون بعد از جندثانیه لودینگ دوباره میبینم همون تم فابریک خودشه.چرا اینجوریه؟شماها رو 3gs تم نصب کردید؟؟؟؟راه حلی سراغ دارید؟؟؟
آره من نصب کردم مشکلی نداره
شاید تمهات مشکل داره یه تم دیگه نصب کن
اگه بازم نشد خوب یه بار دیگه وینتربورد رو از اول نصب کن
راه حل دیگه ای به ذهنم نمیرسه
همه جور تم امتحان کردم،وینتر بورد هم چندبار نصب کردم.منتهی ورژن 1.4 هستش اگه اشتباه نکنم.،محمدجون داداش تو چه ورژنی نصب کردی؟شاید مشکل از ورژنش باشه.
والا نمیدونم چی بگم :23:نقل قول:
ورژن وینتربورد رو از کجا میشه دید
این اسکرین شات کمکی میکنه؟
این دو تا تم هم که نصب کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا آیکون کامپس رو عوض نکرده سازنده تم احتمالا تمش قدیمیه
راستی تم خوشگل چی سراغ دارین؟
سلام دوستان
میدونم اینجا جاش نیست ولی دیگه مجبورم معذرت
3gs که 32 گیگه و آنلاک فکتری هستش داره میگه 800 تومن خوبه ؟؟ میارزه بگیرم ؟
ممنون :11:
اگه با این مشخصاته و نو و آنلاک فکتوری هست، حتما" بگیر که مفته!:8:نقل قول:
داداش من از توی rock ورژنش رو دیدم.نکنه مشکل از تم هامه.یکی از همین تم هاتو میزاری من دانلود کنم تست کنم؟ممنون میشم.
راستی دوستان شنیدید که 3gs جدید ها برای جیلبریک کردن یخورده به مشکل خوردن؟و میگن که این جدیدها به راحتی یا جیلبریک نمیشن یا اصلا نمیشن به هر حال الان قیمت ها اومده پایین،یکی از بچهها میگفت 16 گیگ شده 800 و 32 گیگ شده 880.در کل به نظر من الان موقعی خوبی واسه کسانیه که قصد خرید دارن چون این مشکل تا یکی دو هفته دیگه حل میشه و قیمت ها دوباره میره بالا.
منبع قیمت ها معتبره؟نقل قول:
حالا حتما تا یکی دو هفته حل میشه؟:دی
محمد جان اسم تم ها رو میگی؟
خوشگلن.مرسی
من از A better Mustang استفاده میکردم.بد نیست
برای دانلود چجوری میشه گذاشت؟نقل قول:
ببین از تو سیدیا باید سرچ کنی و نصبش کنی جزو سورس های دیفالت هم هست فقط اسمایی که این پایین میگم رو سرچ کن البته تم تو سیدیا خیلی زیاده هر کدومو که دوست داری میتونی انتخاب کنی از زیربرگ Section گزینه تم ها رو انتخاب کنی کلی تم میاره
اسماشون یکیش : Black phoenix ه یکی دیگم Sonic boom retroنقل قول:
راستی من که امروز وینتربورد رو پاک کردم
چون مصرف باتریم خیلی رفته بود بالا
الان که پاکش کردم حس میکنم اوضاع بهتر شده:23:
والله من خودم احتمالا تو این هفته یسر میرم علاالدین ببینم قضیه از چه قراره.
در مورد حل شدن مشکل هم فکر نکنم مشکل جدی ای باشه که خیلی کار ببره.مطمئنا بروبچه های هکر و دوس داشتنی حلش میکنن.
خبرشو سریعا اعلام کن بی زحمت!:دینقل قول:
آقا چند تا سوال داشتم ممنون ميشم جواب بديد :
1 : دوستم يه آيفون گرفته كه روشن نميشد . برديم شوك زدن به باطريش بعد روشن شد اما : مشكل اينه كه وقتي تو منوي اصلي يه گزينه اي رو انتخاب ميكنيم اون نرمي و رواني ورود به منو ها رو تو آيفون نداره !!!! انگار گير داره !!!!! ايرادش از چيه ؟؟؟؟
2: تو علا ئالدين كه بردم همه ميگفتن چينيه !!!! در صورتي كه هيچ فرقي از لحاظ اندازه و ظاهر با يه آيفون اصل نداره !!!! ميخوام بدونم از كجا ميشه فهميد اصله يا تقلبي ؟؟/ مگه اصلش هم چيني نيست ؟؟؟؟
ميخوام بدونم ورژن نرم افزار و سخت افزار و ... رو چه جوري ميتونم ببينم تو خود گوشي ؟؟؟؟ آيا امكانش هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن ما گوشي رو زديم به شارژ و بعد از 4 ساعت كامل شارژ شد ولي رو صفحه اينو زده بود warning ! bad connect charged . ) اين از چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۹۰ درصد چینیه!
منظور از چینی از این clone هاست
یه کاری کن گوشی که دستت اومد برو صفحه اصلی دکمه pwer+home رو بگیر همزمان ببین از صفحه اسکرین شات میگیره یانه
احتمالا نگیره
حالا فرضا میگیریم این چینیا پیشرفت کردن و غکس گرفت عکسه رو بذارش اینجا
چون از رو فونت نوشته ها و... راحت میشه فهمید تقلبیه
راستی چند خریده/
اقا من یک مشکل دارم و اون اینه که عکس های پر حجم مثل 4گیگ و 1.5 گیگ رو اصلا گوشی زوم نمی کنه { یعنی زوم می کنه اما کیفیت عکس رو خوب نشون نمیده } در حالی که 300 کیلو بایتی رو خیلی خوب زوم میکنه.....من این عکس ها رو تو کامپیوتر انقدر زوم می کنم حتی میشه تعداد مو های سرش رو شمرد اما تو ایفون نمیشه....
میشه حلش کرد؟؟؟
:18: :18:نقل قول:
کس های پر حجم مثل 4گیگ و 1.5 گیگ رو اصلا گوشی زوم نمی کنه
گیگ یا مگ سلیم؟
اگه از آیتونز استفاده میکنی باید بگم خود آیتونز میاد عکس های با رزولوشن بالا رو اتومات از رزلوشنش کم میکنه و درواقع عکسی که سینک میشه اون عکسی که تو کامپیوتر میبینی نیست
راه حلش هم برنامه های 3rd party
فونتش كه خيلي تعطيله !!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اين مدل فونت رو بين فونتهاي مايكروسافت هم ديدم شما هم ديديد . يعني اصلا به آيفون نمياد كه همچين فونتي داشته باشه !!!
اما منوها همونن تا جايي كه من اطلاع دارم .
ورژن نرم افزار و سخت افزار رو نميشه تو گوشي ديد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این homescreen ه
فونتا و آیکونا مثل اینه؟
این مسیر رو برونقل قول:
setting/general/about
تو.ی این قسمت همه اطلاعات اعم از ورژن و سریال نامبر و مدل و فریمور و ...... زده.
باشه الان كه گوشي در دست نيست !!!!
در مورد فونتها هم نه به هيچ وجه اونطوري نيست !!!! آيكونها هم چند تاش فرق داره !!
ضمن اينكه براي ريست فكتوري هم پسورد ميخواد كه نداريم !!!
داخل هر آيكون كه ميخواد بره اصلا سبك آيفون رو ( به اون نرمي آيفون ) نيست !!!!!!!!!!!!
يعني چينيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// وقتي روشنش ميكنيم يه صفحه سفيد مياد كه زده مديا تك ( به انگليسي ) موقع روشن شدن هم ميشه يه عكس ازش بذاريد ببينم چه جوريه ؟؟؟؟؟ ممنون ميشم .
اینطور که شما میگی پس چینیه.
موقع روشن شدن هم یه صفحه سیاه میاد که یه سیب سفید وسطشه.
چینیه شک نکن :27:نقل قول:
وقتي روشنش ميكنيم يه صفحه سفيد مياد كه زده مديا تك ( به انگليسي ) موقع روشن شدن هم ميشه يه عكس ازش بذاريد ببينم چه جوريه ؟؟؟؟؟
موقع روشن شدن هم همون طور که mr rayan عزیز گفت اینجوریه:
من از وقتي وينتربورد رو از رو گوشي پاك كردم اوضاع شارژم خيلي بهتر شده ، طوري كه كاملا ملموسه اين موضوع
كسي ميدونه اين برنامه Boss paper كارش چيه؟ و چطوري بايد اكتيوش كرد؟ ظاهرا يه چيزيه مثل وينتربورد اما من سر در نياوردم
چی هست این برنامه؟یعنی مربوط به تم؟از کجا باید بگیریم؟سیدیا؟آدرس بده بگیرم یخورده باهاش ور برم شاید فرجی شد.
آره بايد از تو سيديا بنصبونيشنقل قول:
راستش خودم يه خورده ديروز بيشتر انگولكش كردم يه چيزايي فهميدم
براي بك گرانده در واقع
تم رو بايد با همون وينتربورد نصب كنين(كه وينتر بورد به دليل شارژ خوري وحشتناك اصلا توصيه نميشه)
ولي با اين ميشه عكس گذاشت بك گراند
امكانات خوبي داره مثلا ميتوني فولدر عكسهايي كه با گوشي ميگيري يا هر فولدر ديگه اي حاوي عكسهات يا گلچينيي از عكسهات به دلخواه خودت رو بهش بدي تا عكس بك گراند رو برات طي بازه هاي زماني كه خودت براش تعريف ميكني عوض كنه
مثلا هر 20 ثانيه يا هر 1 ساعت يا .... برات عكس بك گراند رو عوض كنه
برنامه Webshots رو كه تو PC ديدين همونه
بعد ميشه به جاي عكس رنگ بك گراند رو عوض كرد به جاي مشكي يه رنگ ديگه گذاشت
از نظر شارژ هم تا حالا مشكلي ايجاد نكرده
در كل چه باطري خري داره اين آيفون
اگه بازي گرافيكي سنگين به مدت طولاني نكني حداقل دو روز رو دوم مياره تازه آخراشم براي اينكه تموم شه خيلي مقاومت ميكه تا زنده بمونه :)
در كل از شارژش نسبت به آيپادتاچي كه داشتم خيلي راضيم
يه آيفون 2g كاركرده مي خوام بخرم چند تا سوال داشتم :
sms دادن با آيفون راحته ؟ چون زياد sms ميدم...
مشكل ارسال بلوتوث با نصب برنامه حل ميشه ؟
مشكل فيلم برداري نكردن با برنامه حل ميشه ؟