این گرافیکش تعطیله کلا.اصلا برای بازی بهش فکر نکن.مگه بخوای بازیهای ویندوز رو بکنی باهاش!!فکر کنم یه کم از اینتل قویتره!فکر کنم سونی ول خرجی نمی کرد و همون اینتل روی سندی بریج رو می داشت بهتر بود و بیشتر سود می کرد!:دی
Printable View
این گرافیکش تعطیله کلا.اصلا برای بازی بهش فکر نکن.مگه بخوای بازیهای ویندوز رو بکنی باهاش!!فکر کنم یه کم از اینتل قویتره!فکر کنم سونی ول خرجی نمی کرد و همون اینتل روی سندی بریج رو می داشت بهتر بود و بیشتر سود می کرد!:دی
یک لبتال میخوام بخرم در حدود 1600000 . برام از همه مهم تر گارانتی بعد بالا بودن امکانات از جمله ( rom , cpu hard geraphic ) . مارکشم مهم هست . لطفا راهنمایی کنید . گارانتی ایسوز چی بهتره .
با سلام:
می خواستم بدونم که تفاوت بین گرافیک ATI سری 6000 و 7000 چیه.
اصلا به طور کلی فاکتور اصلی برای طبقه بندی کارت گرافیک ها چی هستش؟
من برای طراحی میخواستم یه لپ تاپ بخرم .میخواهم بدونم که جیفرس بهتره یا ATI ؟
سلام میخواستم بدونم گرافیک GT 630 قویتره یا GT 540 ؟
حالا مورد دوم هم اینکه گرافیک 630 که تو لپتاپ دیدم 2گیگه اما 540 1 گیگ. برای اجرای بازی کدوم بهتره؟ دو گیگ گرافیک میتونه بازیا رو خوب اجرا کنه؟ مثلا یه بازی مث Battlefield 3 رو رو تنظیمات med و یا high چطور اجرا میکنه؟
مرسی
نقل قول:
Table : Nvidia Geforce GTX 560M Vs GT 540M gaming Benchmarking Comparison
Benchmarks Nvidia GTX 560M
Nvidia Geforce GT 540M Battlefield 3 ( low resolution)
73 fps 36 fps Fifa 12 ( Ultra Setting)
216 fps 67 fps Crysis – GPU Benchmark (2007) – High 63 fps 30 fps
Gaming Benchmarking Comparison
Benchmarks GTX 630M GTX 650M Radeon HD 7670m Dirt 3 (2011) High setting 51 fps 80 fps 42 fps Battlefield 3 16 fps 32 fps 19 fps Fifa 12 106 fps 183 fps 84 fps
با این بنچمارک ها 540 بهتره ....بازم مطمئن نیسم
اینجا میتونید تفاوتشون رو ببینیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میخواستم بدونم اعدادی که تو این تصویر نوشته شده چیه؟ تعداد فریم بر ثانیه س یا چیز دیگه؟
و نکته دیگه اینکه برای اچرای یه بازی چند فریم بر ثانیه میتونه مناسب باشه؟ (حداقلی که کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه. )
سلام دوستان
من مدل dv6 6c65 رو دارم گرافیکشati radeon 7690m هست
بازی ghost recon future soldier رو نصب کردم تنظیمات رو بیشتر از مدیوم می کنم بازی خیلی لگ می گیره حالا:
1.بازیه خیلی گرافیکش بالاست(گرافیک 6790 واسه این بازی کمه)
2.یا مشکل از لپ تاپ من هست
خب ghost recon که فکر کنم از بتلفیلد بالاتر باشه گرافیکش.مسلما جزو بازیهای خفن حساب می شه از نظر گرافیکی.طبیعیه که این گرافیک کم بیاره.من با 6770 بتلفیلد رو نهایت روی High بازی کردم.ولی فکر کنم شما باید بتونید این بازی رو هم روی high روون اجرا کنید.از catalyst control center قسمت 3d تمام تیکهایی که نوشته use application setting رو بذارید تا فقط از تو بازی تنظیمات گرافیکی رو انجام بدید.من هنوز این بازی رو نگرفتم که تست کنم.ولی واسه بقیه بازیهای تو این سح حد اقل رو های بازی کردم و بعضیها رو رو very high.مثل mass effect3 و call of duty mw3 که تقریبا رو very high بودن یا فقط anti-alaising رو یه درجه اوردم پاینین از .very high. ولی این از اون بازیهاییه مثل battle field , crysis ,...که لپتاپهای گیم هم با اخرین تنظیمات نمی تونن خیلی خوب اجرا کنند.مگه اونهایی که gpu خیلی خفن دارن مثل m7970 gtx570 , ...
دوستان بین GT520 و 6750 و 7670 و GT525 به ترتیب کدوم قوی تره و تقریبا با چند درصد اختلاف..؟
با سلام
دوستان میتونن از طریق لینک زیر میزان کارائی کارت گرافیکی مورد نظرشون رو در بازیهای متفاوت ببینن
سلام
من لپ تاپم 2تا گرافیک داذه یکی share یکی Geforce 520MX می خوام لپ تاپم کلا از Geforce استفاده کنه، آیا امکانش هست؟ مدل لپ تاپم سامسونگ NN300E5Z-S03
ممنون
سلام اسانید بین این دو کارت تفاوت زیادی وجود داره میشه تفاوت قیمتش رو بگین؟
امیدوارم این پست بسته نشه
525 خيلي قويتره اما به اندازه اي نيست كه بازي هاي روز رو با جزئيات بالا اجرا كنه
با تشکر فراوان از مطالب جالبتون
سلام خدمت همگی من این لپ تاپ خیلی چشمو گرفته به نظرتون بازیهای باحالو میتونه اجرا کنه؟!!(cpu برام مهمتر بود چون شنیدم واسه نرم افزار cpu مهمتره،درسته آیا؟!!!))))
VPCSE17
iIntel Corei7-2640M,2.8-3.50
1333Mhz
3MB Cache
Ram 4GB DDR3
HDD 640SATA
VGA AMD Radeon HD 6630M / 1GB.Intel HD 3000
15.5 FULL HD
1.9 KG
2,700,000
به نظرتون چطوره؟ وزن خیلی برام مهم بود
PES12 راحت میکشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینکار بصرفه نیست چون مصرف انرژی میره بالا .نقل قول:
ولی وقتی برنامه یا بازی رو میخواید به گرافیک مستقل اجرا کنید روی آیکن اون کلیک راست کنید و داخل منوی باز شده بگردید دنبال گزینه ی انتخاب گرافیک .
دو تا گزینه دارید یکی گرافیک مجتمع اینتل و دیگری گرافیک مستقل انویدیا .
ولی بازم اگه اصرار دارید همیشه با گرافیک مستقل کار کنید برید داخل device manager و روی گرافیک اینتل کلیک راست و disable رو انتخاب کنید .
یکبار ریستارت کنید و داخل device manager رو نگاه کنید ببینید disable هست هنوز یا نه و نتیجه رو اعلام کنید .
سلام خدمت دوستان عزیز. آقا من می خواستم بپرسم با حدود 1900000 چه لپباپی رو به من پیشنهاد می کنید. از راهنماییتون ممنونم
سلام خدمت دوستان عزیز. آقا من می خواستم بپرسم با حدود 1900000 چه لپ تاپی رو به من پیشنهاد می کنید. از راهنماییتون ممنونم
سلام دوستان
بین گرافیک های gt525 و ati 7670 یک گیگ کدومش قوی تره؟
سلام
بنده لپتاپ dell N5110 گرفتم
گرافیکش Nvidea Gforce GT 525M هست
تو advance setting resolution زده intel HD family با dedicated MB 64 مگابایت
total 1426
یعنی از Nvidia Gforce استفاده نمیکنه؟
درایورش هم نصبه Nvidea
dedicated Nvidea باید 1گیگ باشه درسته؟
ممنون
ممنون/ خیلی جالب بود
دوستان من دو مدل لبتاپ چشمم رو گرفته یکیش ایسوس هست با گرافیک
ویکی لنوو
Nvidia GeForce 610M 1024 MB UpTo 2048 MB
من زیاد اهل بازی نیستم فقط فیفا رو بدون لگ اجرا کنه حالا کدوم قوی تره البته سی پی یو لنوو core i5 هست ولی ایسوس core 3
دوست عزیز در واقع لپتاپ شما از دوتا چیپ گرافیکی استفاده میکنه.اینتل برای کارهای ساده و سبک - انویدیا هم برای کارهای سنگین و بازی.خود لپتاپ بین گرافیک ها سوئیچ میکنه.انویدیا 1گیگ که از رم هم شیر میکنه:n11:نقل قول:
در کل هردو تقریبا تو یه رده هستن.7470 کمی بهتره اما فرق چندانی ندارند.برا فیفا هم 610 خیلی بهتر از 7470 هست.اگه فقط فیفا بازی میکنی و برات مهمه 610 :n01:نقل قول:
سلام.
میخواستم ببینم نظرتون درباره کارت قدیمی ATI Radeon HD 5730 1 GB چی هست؟ من این کارت رو روی لپ تاپم Lenovo Y560 دارم همراه با اینتل.
در حال حاضر، کارت گرافیک لپ تاپ ها مثلا کارت های سری 6000 تا چه حد پیشرفت داشتن نسبت به 5730؟
متخصصین عزیز سلام
ی سوال داشتم
فرق gf 635 با gf 650 خیلیه؟
واسه 635 نوشته 192 بیتی ولی واسه 650 نوشته 128 بیتی!!!!!
از اونطرف قدرت پردازش و سرعت 650 توی اعداد و ارقامی که داده خیلی از 635 بالاتر!!!
میشه تخصصی این دوتا رو مقایسه کنید؟
ممنون
سلام این 2 لپتاپ هر دو یک مدل و یک کانفیگ هستن(lenovo z500) اما برچسب گرافیک که روی لپ تاپ هست تفاوت داره
آیا از لحاظ سخت افزاری هم تفاوتی وجود داره
کسی در این مورد اطلاعات داره
کدوم مدل بهتر هستش
بچه ها به نظرتون کدوم کارت گرافیک بهتره؟645 gt بهتره یا 740 gt؟
بله تقریبا خیلیه.650 به طور محسوسی قویتره.شاید حدود 40 درصد.مقایسه شون رو می تونی تو سایت notebookcheck ببینینقل قول:
سلام اساتید
راهنمایی برای خرید لپ تاپ که گرافیگ بالا باشه که برنامه طراحی مانند 3dmax و غیره برنامه سریع جواب بدن تا سقف 4 میلیون باشه مرسی
گرافیک 710m چجوریه?
با سلام خدمت اساتيد
ميخواستم نظرتونو راجع به لپ تاپ
با مشخصات ذيل جويا بشم.كاراهاي سنگين نميخوام انجام بدم .درمورد كارت گرافيكيش براي چه بازيهايي ميشه روش حساب كرد. شنيدم كه اين چيپست روي پردازنده هاي نسل سوم خيلي خوب جواب ميده (سندي بريج هست يا نه)؟ممنون
مدل 4750
core i5 2430m 2.4 ghz
with turbo boodt up to 3.0 ghz
intel hd grafic 3000
14.0 hd led
4gb ddr3 memory
500gb hdd
با سلام خدمت اساتید محترم
می خواستم ببینم بین این دو تا کارت گرافیک کدومش قوی تره
Nvidia GeForce GT 540M GPU 1024 MB UpTo 4096 MB
Nvidia GeForce GT 520M GPU 2048 MB UpTo 4096 MB
ممنون
مسلما 540نقل قول:
مقایسه
540 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
520
کلا این گرافیک قدیمی شده دیگه بهتره از نسل 6 یا 7 استفاده بشه
دوستان این کارت ما قدرتش چجوریاس Nvidia GEFORCE gt635 2gb ddr3
یه چیز نگین نا امید بشیما :n02:
دوستان اینجا داره خاک میخوره ها:n06:
آره خوابن همه!!!!نقل قول:
میگما بین 630 و 635 خ 740 کدوم بهتره!!؟؟
740 با اختلاف زیاد از اون دوتا بهتره بعد 635 بعدم 630نقل قول:
البته 645 هم خوبهنقل قول: