راسیت دوستان به قول معروف By The Way....
آخرین رتبه بندی دانشگاه ها اینطوری بوده:
1-تهران
2-صنعتی اصفهان
3-شریف
4-امیرکبیر
5-فکر کنم خواجه نصیر
Printable View
راسیت دوستان به قول معروف By The Way....
آخرین رتبه بندی دانشگاه ها اینطوری بوده:
1-تهران
2-صنعتی اصفهان
3-شریف
4-امیرکبیر
5-فکر کنم خواجه نصیر
میگم بچه ها اگه منم بگم دخترم!!!!!!!! اینجوری همه صفف میکشن جوابمو بدن !!!!.....بابا ما چند روزه منتظر یه جواب بودیم هیشکی یه توجه کوچیکی به ما نکرد ((((البته به جز Roham ،،ازش بی نهایت ممنونم ))) ....!!!!!!!!!!!!!
عوضش تجربه شد واسه دفعه بعدی : دینقل قول:
میگم بچه ها اگه منم بگم دخترم!!!!!!!! اینجوری همه صفف میکشن جوابمو بدن !!!!.....بابا ما چند روزه منتظر یه جواب بودیم هیشکی یه توجه کوچیکی به ما نکرد ((((البته به جز Roham ،،ازش بی نهایت ممنونم ))) ....!!!!!!!!!!!!!
ببخشيد اين رتبه بندي ها رو بر چه اساس ميگن معمولا ؟نقل قول:
بعدش شريف چرا سوم شده !!؟؟؟
منطقه چند بودي؟نقل قول:
چون كتابي كه من دارم، بر اساس رشته طبقه بندي شده، نه بر اساس رتبه، در ضمن نمي دونم كه يزد منطقه چنده كه بر اساس رتبه منطقه هم نگاه كنم. شرمنده.
اگه مي خواي بگو منطقه ات را . و اينكه حتما بايد مهندسي باشه يا نه. شبانه و غير انتفاعي چطور؟
حتما واست پيدا مي كنم.
وگر نه مي توني از اين لينكي كه بچه ها گذاشته بودن.
توي قسمت اول "مرور رشته ها بر اساس وضعیت تحصیلی" چيزي كه مي خواي را جستجو كني.کد:http://www.kanoon.ir/misc/sarasari
اگه بتونم بيشتر كمكت كنم،خوشحال مي شم.
نقل قول:
این سوال من هم هست اگه کسی میدونه بی زحمت جواب بدین.
دوستان من
اگه من مسبب اين هستم كه شما به جواب سوال هاتون نرسين، از اونهايي كه به خاطر من معطل موندن معذرت مي خوام.
اميدوارم با كمك هم ، همه جواب سوال ها مون را بگيريم.
:40::40::40:
به نظر من اینجوریه :نقل قول:
1-شریف 2-تهران 3-صنعتی اصفهان 4-امیر کبیر . . .
استاداي دانشگاه سمنان كه ميگين تهرانين,استاداي خوب تهران هستند يا فقط اسمشون تهرانيه و مثل بقيه اند.
سلام .همگی خسته نباشید .کسی میتونه حدس بزنه با این درصدا رتبه تو منطقه 1 چند در میاد:
ادب:70
عربی 80
معارف 85
زبان90
زمین 20
ریاضی 78
زیست 92
فیزیک70
شیمی 86
مهمترین فاکتور دسته بندی دانشگاه ها مقالات معتبر علمی در سطح جهانیه چون برو بچچه های شریف می خوان برن اونور آب زیاد به خودشون زحمت نمی دن از این چیزا از خودشون در کنن :31:نقل قول:
نه دیگه.شریف و امیر کبیر و تران که 3 تای اولن مسلما.اصفهان 4ام شاید باشه.نقل قول:
علم و صنعت هم دست کم نگیرین چون بالاخره رئیس جمهور محبوب!!! اونجا درس خونده
سلام دوستان .خسته نباشید.خواستم بدونم کسی میتونه حدس بزنه با این درصدا رتبه تو منطقه 1 چند در میاد:
ادب:70
عربی 80
معارف 85
زبان90
زمین 20
ریاضی 78
زیست 92
فیزیک70
شیمی 86
اینو چند وقت پیش سایت علوم و تحقیقات منتشر کرده بود/..نقل قول:
ببخشيد اين رتبه بندي ها رو بر چه اساس ميگن معمولا ؟
ممنون/:5:
pesar raes jomhor ham ezafe kon :31::31::31:نقل قول:
سلام دوستان
من الان اميركبير بودم، جلسه معرفي رشته ها.رشته صنايع.
خلاصه اي از مطالب مفيدش رو واستون مي نويسم:
اگر اين توانايي ها رو در خودتون پيدا مي كنيد، بريد سراغ اين رشته: توانايي مديريت، خلاقيت.
اين رشته به حل مسائل رياضي و توانايي تجزيه و تحليل مسائل و فهم رياضي نياز دارد.
از نظر آينده شغلي چه در ايران و چه در خارج از كشور موقعيت خوبي داره.
در واقع بيشترين كار اين رشته طراحي سيستمي براي حل يك مسئله (مثلا در يك كارخانه است) و در رشته مديريت صنعتي اين برنامه اي را كه مهندس صنايع ميريزد، كارشناس مديريت صنعتي، آن را اجرا مي كند.
اصلا رشته ي روتيني نيست و همواره بايد منتظر مسائل جديد و طراحي سيستمي جديد براي حل آن مسئله بود.
در آخر هم: به احتمال زياد امسال يا سال بعد اكثر گرايش هاي اين رشته يكي مي شوند و به نام مهندسي صنايع.
اميدوارم اين توضيحات به علاقه مندان اين رشته كمك كنه.
بچه ها کسی نمیدونه چه بلایی سر سایت آزاد اومده؟! حالا از کجا بفهمم که کارت پزشکی رو کی میدن ؟!
کارت کنکور دانشگاه آزاد در رشته های پزشکی که 26 تیر ماه در سراسر کشور برگزار خواهد شد روزهای سه شنبه 23 و چهارشنبه 24تیر ماه توزیع می شود.نقل قول:
به گزارش خبرنگار مهر، بیش از 800 هزار نفر از داوطلبان آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی از روز پنج شنبه 11 تیرماه سال جاری رقابت خود را در گروه های غیرپزشکی آغاز کردند. داوطلبان آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی در گروه علوم پزشکی نیز باید 26 تیرماه در حوزه های امتحانی سراسر کشور به رقابت بپردازند. آزمون سراسری رشته های غیر پزشکی در 209 حوزه امتحانی و آزمون رشته های گروه علوم پزشکی در 65 حوزه امتحانی سراسر کشور برگزار می شود.
از تعداد کل داوطلبان شرکت کننده در کنکور رشته های پزشکی دانشگاه آزاد 73 درصد زن و 27 درصد مرد هستند.
از میان داوطلبان آزمون سراسری دانشگاه آزاد 164 هزار نفر معادل 20 درصد در مجموعه پزشکی شرکت کرده اند.
با توجه به افزایش پنج درصدی رشته شهرها در آزمون سراسری سال 88 دانشگاه آزاد، پذیرش دانشجو در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نیز معادل پنج درصد افزایش خواهد یافت.
مطابق مصوبه جلسه 53 کمیته مطالبات و برنامه ریزی کنکور در آزمون سراسری 88 سوابق تحصیلی دیپلمه های نظام جدید آموزش متوسطه سالهای 84 الی 87 که امتحانات آنها به صورت سراسری برگزار شده است به میزان 15 درصد در گزینش نهایی اعمال خواهد شد و نمره کل نهایی این دسته از داوطلبان بر اساس 85 درصد نمره آزمون و 15 درصد نمره حاصل از سوابق تحصیلی محاسبه می شود.
نتایج آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های پزشکی و غیرپزشکی نیمه اول شهریور ماه سال 88 اعلام خواهد شد
:20:
از اینجا :نقل قول:
بچه ها کسی نمیدونه چه بلایی سر سایت آزاد اومده؟! حالا از کجا بفهمم که کارت پزشکی رو کی میدن ؟!
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3957455&postcount=813
ati جان من بومي شيرازم ولي اينجور كه يكي از بچه ها اينجا گفت منطقه ام 2 هست!!
چون دبيرستانو دو شهر مختلف بودم!
يزد هم منطقه 2 هست!
درمورد رشته هم آره اگه مهندسي باشه خيلي خوبه. حداكثر هم شبانه باشه,غير انتفاعي نه!
من شرمنده تم,ميدوني من با gprs ايرانسل ميام سايت'چون اينترنت اينجا قطعه!وگرنه از همون لينكي كه داده بودي ميرفتم و زحمتت نميدادم...
خواهش مي كنم. شرمنده چرا؟:46: ما واسه همين جاييم كه مشكل هم رو حل كنيم.:10:نقل قول:
من نمي دونم كشوري 15 تا 20 هزار رتبه اش تو منطقه چند ميشه.:13: ولي واست شيراز و يزد را اونهايي رو كه مي دونم نزديكه رو مي زارم.
مهندسي كامپيوتر نرم افزار
شبانه
يزد
ميانه رتبه منطقه 2 7118
مهندسي شيمي
شبانه
شيراز
ميانه رتبه منطقه 2 4353
مهندسي نساجي- شيمي نساجي و علوم الياف
روزانه
يزد
ميانه رتبه منطقه 2 8347
مهندسي نساجي-تكنولوژي نساجي
روزانه
يزد
ميانه رتبه منطقه 2 9022
مهندسي معدن
روزانه
يزد
ميانه رتبه منطقه 2 10050
مهندسي كشاورزي-آب
روزانه
شيراز
ميانه رتبه منطقه 2 10882
مهندسي كشاورزي- اقتصاد كشاورزي
روزانه
شيراز
ميانه رتبه منطقه 2 11945
خودم همين ها رو واست پيدا كردم.
پيام نور و غير انتفاعي زياد هست.
اما از سايت كانون:
مهندسي هاش كه دقيقا همون بود كه خودم پيدا كردم.گفتم شايد اينها هم به دردت بخوره.
آمار
دانشگاه شيراز
ميانه رتبه منطقه 2 16028
رياضي
دانشگاه شيراز
ميانه رتبه منطقه 2 12815
فيزيک- حالت جامد
دانشگاه يزد
ميانه رتبه منطقه 2 11096
آمار
دانشگاه يزد
ميانه رتبه منطقه 2 15682
:11:
سلام .atiمیشه یک بار دیگه لینکی را که گفته بودی برام بذاری؟!
سلام.بابا يكي بياد به من كمك كنه !آخه هر كسي يه چيزي ميگه ... آخرش نفهميدم با اين درصدا رتبم در چه حوالي اي يه !! ؟
اهل شيرازم ، روزگارم بد است ( بعلت استرس ) منطقه 1 و معدل 17.65 و رشته رياضي
ادبيات : 40 عربي : 50 دين و زندگي : 70 زبان :87 رياضي : 18 فيزيك : 45 شيمي : 52
سلاممممممممممممنقل قول:
کد:http://kanoon.ir/misc/sarasari/
سلام.
دوستان یه توضیحی در مورد رشته IT تو تهران بدن.
کدوم دانشگاه ها دارن؟ کدوم بهتره؟ چه رتبه ای قبولم؟
(داوطلب کنکور 89 هستم)
لطفا کارگردانی سینما و گرافبک رو هم واسه ما هنری ها هم بزارید.
تو چرا از همه متشکری ؟ :دینقل قول:
bnmnb
فکر بدی هم نیستا ... بیاین همینجوری هر پستی دیدیم تشکر کنیم ازش..:-j
کلید نهایی اومد
اینبار کیفیت اسکن سوالات هم خوبه .. اما.. ما که همه چی یادمون رفته الان:دیکد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/konkoor-1388/880417_00.php
سلام.نقل قول:
اميداورم جوابت رو از آدرس زير بگيري
موفق باشي، كنكوري!:33:کد:http://www.kanoon.ir/misc/sarasari/browse.aspx?departmentcode=1&courseindex=195
سلام.
از دوستان یه سوال داشتم:
یه نرم افزار بود که سازمان سنجش ( نمیدونم پارسال بود یا پیارسال ) معرفی کرد که شبیه ساز انتخاب رشته بود و بر اساس نتایج قبولی سالهای قبل عمل میکرد. کسی این نرم افزار رو نداره؟
من که هر چی سایت سازمان سنجش رو گشتم چیز به درد بوری پیدا نکردم.
چطوری میشه قبل از اعلام نتایج خودمون به طور تقریبی حدس بزنیم که کجا قبول میشیم.
ممنون.
تا شماره 5 رو درست نوشتی ولی بعدش اینجوریه:6-صنعتی اصفهان 7-شیراز(صنعتیش منظورم نیست)8-فرذوسی9-تبریز10-بابلسر 11-کرمان12-شاهرود13-سمنانالبته به نظر مننقل قول:
دمت گرم یعنی فردوسی از تبریز بالاتره؟
نمی دونم الان که نه ولی تا دو 3 هفته دیگه که نتایج اولیه میاد حتما روی سایت قرار میگیرهنقل قول:
سلام.
از دوستان یه سوال داشتم:
یه نرم افزار بود که سازمان سنجش ( نمیدونم پارسال بود یا پیارسال ) معرفی کرد که شبیه ساز انتخاب رشته بود و بر اساس نتایج قبولی سالهای قبل عمل میکرد. کسی این نرم افزار رو نداره؟
من که هر چی سایت سازمان سنجش رو گشتم چیز به درد بوری پیدا نکردم.
چطوری میشه قبل از اعلام نتایج خودمون به طور تقریبی حدس بزنیم که کجا قبول میشیم.
ممنون.
فعلا یه کتابی بیرون داده واسه انتخاب رشته اینا که گفت اواخر تیر میاد !
من که میگم صنعتی اصفهان بعد امیرکبیره یعنی 4 رم
با این چیزایی که شما نوشتی نظر من اینه وقت خودت رو زیاد نگیر کتاب انتخاب رشته سازمان سنجش چا÷ 85 دقیقا همینا رو گفتهنقل قول:
در مورد بومی گزینی هم باید بگم من 300 کیلومتری مشهد خوندم
کاملا تایید میشه یه سررسید داشتم مال 87 بود خود شریف منتشر کرده بود با شماره فارغ التحصیل هانقل قول:
به اولی زنگ زدم:
اقا مهدی هستند؟
مهدی کیه؟
مگه منزل ... نیست؟
چرا ولی مهدی که ایران نیست
بعدی؟
اقا شما از طراز های شریف اطلاع داری؟
من بعد از دانشگاه برای ادامه تحصیل رفتم امریکا زیاد با دانشگاه ارتباط نداشتم
خب اوضاع معماری ایران چطوره؟
چون ایران یه کشور جنگ زدست برای شما تو جنوب کار زیاده
و...
عزیزان دلم منطقه سه داداش منطقه 3نقل قول: