اره همین امروز اخرین ورژن داشبورد رو دانلود کردم و ریختم بعد lt+3 زدم
راستش منظورت رو دقیقا متوجه نمیشم !
Printable View
چرا چندین بار پست میدید؟نقل قول:
ببین برای اجرای کامل و درست حسابی باید بازی با بورنر مکس رایت شده باشه و پچ شده باشه.
ولی برای اینکه کارتو راه بندازی میتونی بازی رو از رو هارد پاک کنی.بعد تایتل آبدیت بریزی بعد هم کش رو پاک کنی اجرا میشه.
آموزش این کار هم بار ها تو فروم گفته شده و تاپیک داره سرچ کنید پیدا میکنید
-----------------------------------------------------------------------
اگهdea.binکنسول آبدیت شده باشه که شده بله این مشکل پیش میاد.نقل قول:
لطفآ جوابمو بدید . ممنون میشم
بازی marvel vs capcom 3 من دارم
وقتی میزارم تو xbox یچیزی میاد میگه میخایی update شه یا نه ؟
من اگه اره رو بزنم -- xboxam میپره ؟
به +lt چند لازم داره ؟
توروخدا جواب بدید
دارم از استرسه اینکه نخونه میترکم
سلام
ببخشید سوالم شاید تکراری باشه .
من الان LT 2.0 دارم . لایو نرفتم و تایتل آپدیت نشده کنسولم . الان میتونم راحت بازی های XGD3 قدیمیم رو بازی کنم . مثل GOW 3 , Driver , که همشون به روش معمولی رایت شدن .
میخواستم ببینم برای بازی کردن بازی های جدید مثل FINAL FANTASY XIII با همون LT 2.0 میتونم بازی کنم ؟
احتیاج به LT 3.0 ندارم ؟ یا اینکه میتونم بازی هارو از روی هارد اجرا کنم ؟
سلام دوستان یکی از دوستان ایکس باکس رو بعد از چند ماه خاک خوردن در اورده و بازی خرید براش و آپدیت کرده
حالا بازی جدید اجرا نمیکنه . چیکار باید کرد . میشه روش ال تی 3 ریخت . این داستان داشبود جدید چی هست ممنون از همه عزیزان
شرمنده نمیدونم چجور شد دو تا پست
خیلی با حاله!!!
دوستان من KEY و DUMMY و ... درایو کنسول اسلیم خودم رو دارم - و LT 2 هم روش نصبه . الان برای ارتقا به LT3 چیکار باید بکنم ؟ ( درایو 0401)
لطفا قبل پرسیدن یه جستجویی بکنین...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من وسط write فیرم ور بودم . کامپیوتر هنگ کرد و ریست شد . الان دیگه جانگل اصلا درایو رو نمیشناسه ...
هر کاری میکنم دیگه نمیاد ...
کنسول هم روشن میکنم درش دیگه باز نمیشه ...
چیکار کنم ؟ درایو از بین رفت ؟
یه بار Intro رو بزن و سعی کن ببری وندور ببین میره یا نه :-؟
یه بار زدم نشد ... اصلا دیتکت نمیکنه ...
راهی هست ؟
:sad::sad::sad:
درست شد .
آقا پارسا دمت گرم یه جرقه ای زدی تو ذهنم با همون روش و یکم ور رفتن درست شد . مرسی
واقعا الکی نیست جلوی جانگل بزرگ نوشته BETA ...
سلام به همگی. من تازه کارِ تازه کار هستم. حدود 10 صفحه از انجمن رو هم مطالعه کردم و یه سری اصلاعات به دست آوردم؛ اما درست و دقیق متوجه نشدم.
من یه ایکس باکس Arcade داشتم که بعد از یک سال و نیم دادم به داییم. اون موقع PES10 رو بازی می کردم. وقتی که PES12 اومد، بازی روی کنسول اجرا نشد و داییم خودش برده بود دستگاه رو پیش فروشنده و آپدیتش کرده بود. نمی دونم داشبورد آپدیت شده یا این که کنسول رو باز کردن. بعد از اون بازی های جدید مثل کال آف MW3 اجرا نمی شه روش. دلیلش رو هم که از فروشنده پرسیدم، گفتش که فاصله ی دو تا آپدیتی که ارائه شده دو هفته بوده و شما باید بیاری تا دوباره دستگاه رو آپدیت کنیم؛ اون وقت درست می شه. الان هم دستگاه دست داییم هست و دست خودم نیست. حالا من چی کار کنم که بتونم بازی های جدید رو روش اجرا کنم؟
من اصلا به ایکس باکس لایو وصل نمی شم و در کل دستگاه به "نت" وصل نشده.
می خواستم بدونم آیا با آپدیت کردن داشبورد به نسخه ی 2.0.13604.0 یا نسخه ی جدید تر، می شه بازی های جدید رو انجام داد یا نه؟
و این که آیا می تونم کماکان PES10 و بازی های قدیمی تر رو هم با این آپدیت بازی کنم یا باید کلا بی خیال بازی های قبلی بشم؟
اگه یه توضیح مختصری هم در مورد LT و نسخه های مختلفش از جمله LT+2.0 و LT3 که خیلی ازش بحث می شه بدید ممنونتون می شم. تا جایی که فهمیدم ارتقای LT سخت افزاری انجام می شه و به "لایو" باز ها مربوط می شه. امیدوارم درست متوجه شده باشم!
با سپاس فراوان. یا علی.
من باکسم رو LT2 کردم . الان انلاین بازی کنم (MW3-2) بن نمیشم ؟
نه بن میشی . واسه انلاین بازی کردن باید LT 3 داشته باشینقل قول:
شما اگه قصدی واسه آنلاین بازی کردن نداری پس ببر واست LT2 رو بریزن و حتما به یارو بگو که فقط آفلاین بازی میکنی که دوزاریش بیفته.بله می تونی بازیهای قدیمی رو بازی کنی و مشکلی نیست.نقل قول:
LT مربوط به آبدیت درایو دستگاه میشه که واسه امنیت تو محیط لایو میاد و باعث گول زدن مایکروسافت میشه که نفهمه داریم بازی کپی استفاده میکنیم که کسایی که اهل لایو هستند مثل من:31: باید همیشه آخرین شماره LT رو که الان LT3 هست رو بریزن.بعد از ریختن LT3 دیگه چه برای آفلاین چه آنلاین باید بازیها رو با DVD های وربانیم بخری که به صورت برنر مکس رایت شده و قیمتشون 3 برابر بازیهای معمولی است به خاطر همینه که میگم دقت کن که به طرف بگی حتما واست LT2 بریزه نه LT3.ولی در آینده ای نه چندان دور سرانجام شما هم باید LT3 بریزی چون بازیهایی جدیدی که در راه هست فقط با LT3 سازگار هستند.
یا حق
در اون صورت حله ؟ یا 50 درصدی ؟ چقدر هزینش میشه ؟ :19:نقل قول:
100 % امنیت رو که نداری و هیچ تضمینی برای بن شدن نیست شاید خوردی تو Ban wave و بن شدی ولی حداقلش اینه که با بالاترین امنیت با بازی های کپی انلاین بازی میکنینقل قول:
+
هزینه اش اگه فت باشه 5 الی 15 تومن
اگه اسلیم باشه10 تا 60 تومن بستگی به انصاف مغازه دار داره
سلام دوستان یه سوالی داشتم ممنون میشم اگه جوابمو بدبد.من ایکس باکس اسلیم دارم و آپدیتمم lt2 بود 2ماه پیش به اینتر نت وصل شدم و به این مشکل اجرا نشدن بازی های جدید مبتلا شدم و منتظر اومدن lt3 شدم برا حل مشکلم الا ن بعد 2ماه که شنیدم lt3 اومده وقتی میرم مغازه بعضی مغازه ها میگن نیومده lt3 بعضی ها هم میگن باید صبر کنم چون این lt3 که اومده دمو هست و کار نمیکنه .کمکم کنید چکار کنم مشکلم حل بشه باید صبر کنم یا قید بازیهای جدیدو بزنم یا .......؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام دوستان یه سوالی داشتم ممنون میشم اگه جوابمو بدبد.من ایکس باکس اسلیم دارم و آپدیتمم lt2 بود 2ماه پیش به اینتر نت وصل شدم و به این مشکل اجرا نشدن بازی های جدید مبتلا شدم و منتظر اومدن lt3 شدم برا حل مشکلم الا ن بعد 2ماه که شنیدم lt3 اومده وقتی میرم مغازه بعضی مغازه ها میگن نیومده lt3 بعضی ها هم میگن باید صبر کنم چون این lt3 که اومده دمو هست و کار نمیکنه .کمکم کنید چکار کنم مشکلم حل بشه باید صبر کنم یا قید بازیهای جدیدو بزنم یا .......؟؟؟؟؟؟؟؟
والله من هم میرم میگم :41:
طرف میگه این نسخه آزمایشی هستش و ناقصه:18:
شاید خودم دست به کار شدم و...:20:
به خدا اون دفعه هم گفتم، LT3 نسخه آزمایشی،بتا،ناقص یا غیره نداره و هم روی دستگاه های فت و هم اسلیم به طور کامل عرضه شده.................
هیچ مشکلی هم نداره و کارایی رو که باید بکنه میکنه...................
یا بلد نیستن میخوان یه چیزی بگن دهن مشتری بسته بشه یا قبلا -- کردن خراب کردن فکر میکنن نسخه ای که دارن نافص هست!
لینک های آموزش ریختن شو میشه لطف کنید
این سایت سایت دیگه
کلا ساده باشه
اگه با LT2 فرقی نداره هم خو مال LT2 بزارید
ببینم خودم میتونم؟
:11::11:
خب راست میگن ناقصه
امروز رفتم پیله کردم که چرا میگی ناقصه؟
گفت امکانات LT2 رو نداره مثلا بازی نصب نمیشه و اگه نصب بشه مشکل داره
درسته؟
اتفاقا اومده من خودم اسلیم 4 گیگ دارم همین دوهفته پیش کردمش ال تی سه منتها برای اینکه بری لایو بازی کنی باید داشبورد رو اپدیت کنی و ال تی سه رو بریزی این روزها هم یه اپدیت دیگه هم اومده که من خودم اپدیت کردم ومشکلی نداشتمنقل قول:
موفق باشی
بابا عزیز جون من الان دارم همه چیز کار میکنه فقط بازی های که با پچ جدید فکرنم xgd3 apk2,5 باشه نمیخونه اونم میتونید با روش رایت برنر مکس راحت اجراش کنید پس خیالتون راحت اونا واسه همین میگن ناقصه که اطلاع کافی احتمالا ندارند ولی اگه میخوای و ضررویه فرضا واسه لایو میخواید باید بری انجامش بدینقل قول:
خب راست میگن ناقصه
امروز رفتم پیله کردم که چرا میگی ناقصه؟
گفت امکانات LT2 رو نداره مثلا بازی نصب نمیشه و اگه نصب بشه مشکل داره
درسته؟
یعنی نصب هم میشه رو هارد؟نقل قول:
که دیسک دیگه غیر فعال شه
من برنر مکس میخرم
برنر مکس رو هارد میتونی نصب کنی
حتی اگه 97 درصد باشه?نقل قول:
آخه اینا میگن دیسکامون برنر مکس هست ولی 97 درصد اند
اگه 100 درصد میخوای سه تومن بیشتره رو ورباتیم میزنیم سفارش بده
محسن جان دلبندم،شما اگه LT3 داشته باشید و بازیهاتون هم برنر مکس باشن امکان نداره مشکلی براتون پیش بیاد،بازیها هم راحت نصب میشن روی هارد...................نقل قول:
محتوای مخفی: نکته
ببین lt +3هیچ مشکلی نداره و راحت میره لایو و اینا اون مغازه دار ها بلد نبودن پیچوندن دوست من 1ماه پیش ریخت بعد اونا الان بلد نیستن !نقل قول:
بازی ها هم دو نوع است یا برنر مکس هست که میشه رفت اینترنت و ریخت رو هارد ( 6 الا 8هزار تومانه)
یا تو دی وی دی اشغال و 97% هست که 2 هزار تومانه و رو هارد نصب نمی شه و اینترنت نباید بری و ممکنه فلگ شی
یعنی چی برنر مکس و 97 %:13:
نقل قول:اینو من دقیق نمیدونستمنقل قول:
یعنی برنر مکس صد در صد رایت شده؟
آخه اینا میگن برنر مکس ما 97 درصده:18:
این حرف رو کی زده؟نقل قول:
آخه اینا میگن برنر مکس ما 97 درصده:18:
محتوای مخفی: .
اصلا فروشندگان شهر ما اینگار از یه دنیای دیگه اومدن همش چرت و پرت میگننقل قول:
آدم به معلومات خودش هم شک میکنه
صد بار تو راه خونه پیش خودم میگفتم برنر مکس ما 97 درصده یعنی چی؟:18:
احتمالا منظورشون این هست که داشتن به روش برنر مکس رایت میکردن که وسط کار ارور داده! الان هم میخوان یه جوری پولش بکنن دیگه! این نوع دیسک ها هیچ گونه برتری نسبت به دیسک های رایت شده به روش Truncate ندارن.
داری می گی فروشنده! اینا اگه راه پیدا کنن بازی های سوخته رو هم می دن می گن برای گروه سنی پائینه واسه همین ناقص رایت کردیم تا سانسور بشه بعد بدن دست ملت حالا این وسط وقتی می بینی واسه ما که فروم بازیم و ته همچین اطلاعات این شرو بر ها رو تحویل می دن از فحشم بدتره مغازه دارها همچین قلمبه سولمبه حرف می زنن آدم از دنیا سیر میشهنقل قول:
باز تو شهرای بزرگ مثل تهران خوبه بین مغازه دارها می تونی کار بلد پیدا کنی ولی توی شهرای کوچیک فقط بلدن آسمون ریسمون ببافن واسه آدم از رو هم نمیرن طفلکیا:2:
دوستان من الان 3ماهی هست لایو نرفتم... و فریمورم الان lt2 هست...
الان باید برا لایو رفتن آپدیت کنم و میگن فلگ میشم اگر برم لایو...
باید چیکار کنم؟!
درود بر آرمین جان:11:نقل قول:
درسته آدم رو هیچی هم حساب نمیکنن:13:
حالا یه سایت بگید بازی برنر مکس رو با نازلترین قیمت داشته باشه:20:
برنر مکس 100 درصد رایت شده و اصلا ناقص نیست و از لحاظ حجم دقیقا شبیه بازی اورجیناله.به نظرم با اینکه آفلاین باز هستی اما بازم برنر مکس بنداز حلق درایو کنسولت چون هم برنر مکس تو هارد نصب میشه و هم اینکه عمر درایو کنسولت بیشتر خواهد بود و هم اینکه اصلا هنگ واسط بازی نخواهی داشت!نقل قول: