کم کم دارم به این نتیجه میرسم که کارت های ATI واسه بازی بهترن...
میشه راهنمایی کنید لطفا؟
اخه یه مقدار ضد حال خوردم :41:
Printable View
کم کم دارم به این نتیجه میرسم که کارت های ATI واسه بازی بهترن...
میشه راهنمایی کنید لطفا؟
اخه یه مقدار ضد حال خوردم :41:
این برنامه ی fraps رو دانلود کردم و قبل از اجرای بازی sniper اونو اجرا کردم
وقتی به محیط بازی رفتم و بازی کردن رو شروع کردم ....:41:
روم نیست بگم چه عددی رو نشون میداد ...:wac:
خب بگو دیگه زیر لفظی میخوای :31: تورو قران بگو با چه تنظیماتی بازی رو اجرا کردی .
با تنظیمات high که دیگه آخرش بودنقل قول:
12 فریم میداد :13:
اقا یکی به من بگه ATI بهتره واسه بازی کردن...یا GEFORCE
اخه الان از گفتگو هایی که توی این تاپیک صورت گرفت دارم به این نتیجه میرسم که ATI 1 gig VRAM تو بازی بهتر جواب میده تا GEFORCE 512 up to 2230
این یعنی اینکه همیشه کارت هایی که بصورت VRAM و جداگانه روی بورد لپتاپ نصب میشن به اونچیزی که ازشون انظار داریم نزدیک ترن:19:
اقا یه سوال...!!!
من اگه رم لپتاپمو ارتقاع بدم و اونو به 8 برسونم چقدر روی گرافیکم تائثیر داره... انقدری هست که ارزششو داشته باشه ؟
هم اکنون نیازمند یاریه سبزتان هستیم:10:
ati برا بازی بهتره . اما در مورد رم خیلی تاثیر نداره جون رم گرافیک با رم با همون مموری خیلی فرق دارن و حتی اگه 4 گیگ رو به 8 گیگ تبدیل کنی بعضی وقتا حتی تاثیر هم نداره . اگه اینجوری بود که میمومدن همه گرافیکارو انبورد میکردن میگفتن هر چی عشقته رم بزار تا گرافیک هم بره بالا . اون مقداری هم که مثلا بعضی لپتاپها شر میکنه بیشتر جنبه تبلیغتنی داره تا عکس العمل بهتر.....نقل قول:
نه دیگه اونقدر!!!نقل قول:
نبابا تو بازی تاثیر ندارهنقل قول:
ما که میگیم gt330 بدرد بازی نمیخوره چه برسه به gt310
Ati و nvidia بودن تو بازی زیاد تاپیر نداره مهم اون پردازنده گرافیک مثلا 5870 که غوله واسه خودش
بعضی وقتا nvidia بهتره اما تو بعضی بازیا مثل mafia2 که فیزیکس که انحصاریه nvidia هستشو ساپورت میکنه
دوستان HP Pavilion dv7-4080 تو بازیا چطور عمل کرده ؟
دوستان خواهشا بحث های غیر منطقی و غیر علمی و بدون تجربه که باعث سردرگم شدن بقیه میشه نکنن لطفا!!
برای بازی ati و nvidia به طور محض و فقط اسم قابل مقایسه نیستن؛ باید مدل و سری های خاص اون ها با هم مقایسه شن... در حال حاضر بهترین کارت های گرافیک مثل 480 جی فورس و 5870 قابل استفاده روی همه جور لپ تاپی نیست؛ به علت گرما و مصرف انرژی بسیار بالا.. پس در لپ تاپ های سنگین و با باطری های قوی موجودن...
در لپ تاپ های عادی و معمول که مورد استفاده قرار میگیرن؛ کارت های 5730؛ 5650؛ 330؛ 335 و به تازگی 425 که توی سری جدید اف سونی در راه هست واسه بازی مناسب هستند و کار همه رو راحت راه میاندازن... ولی متاسفانه 310 ضعیفه... در ضمن توجه کنید که رم همه کارت های گرافیک روی لپ تاپ ها که جدیدا دیگه حداقل 512 هستند واسه کارهای اجرایی با همین کارت ها کافیه و نیاز خاصی به شر با رم سیستم نیست؛ اصل قضیه این که تا فلان حافظه رو مثل 1 گیگ 2 گیگ میگیره نیست؛ باید دید خود کارت و ساختاری که بر اساس اون ساخته شده قوی هست یا خیر... 5850؛ 5730؛ 5650؛ 425 دایرکت ایکس 11 و 335؛ 330 دایرکت ایکس 10.1 رو ساپورت میکنن و 330؛ 335؛ 425 و کلا کارت های انویدیا فیزیکس هم دارن که در بازی ها تأثیر جالبی داره ;)
خلاصه اگه دوست دارین عجیب غریب بازی کنید و به قول معروف بازی خورین کنسول بهتر از لپ تاپه ولی اگه مثل من بازی هم در کنار بقیه کار ها میکنید لپ تاپ ها با کارت هایی که گفتم کارتون رو راحت راه میاندازن... من f12gfx دارم با سی پی یو core i7 740q؛ رم 6 گیگ؛ گرافیک geforce 330m با 1 گیگ؛ و مانیتور فول اچ دی... من بازی ها رو مثل مافیا رو فول اچ دی با تنظیمات نزدیک حداکثر راحت با fps بالای 20 اجرا میکنم و از همه چیز لپ تاپ خودم راضی هستم خدا رو شکر...
سوالی در این رابطه بود در خدمتم؛
کلا ATI بهترن............من یدونه 4650 1GB DDr3 دارم و هیچ مشکلی باهاش ندارم.........فعلا توی تنها بازی که گیر داشتم gta iv بدون پچ گیر میکرد که با پچ کاملا درست میشد.....تاحالا توی هیچ بازی مشکل نداشتم اینو صادقانه دارم میگم.......دریغ از 1 تیک......گفتم فعلا بازی GTA IV یکم مشکل داره......
فرار از سلول conviction توی تنظیمات بالا به راحتی اجرا میشه اما اگه همه چیز روی روی maxبزاری افت فریم محسوسی پیدا میکنه که البته در اون حالت واقعا گرافیک بازی دیدنی و بینظیره راستی کسی تا حالا تونسته رو این حالت اجرا کنه؟
lenovo y560
cpu core i7
ram 4gigi ddr3
graphic ati 5730
سلام. میشه بگی در حالت max چند فریم میگیری؟ در حالتهای مختلف چی؟ ممنونمنقل قول:
برای بازی فقط ati . این فیزیکس و اینچیزا که میگن هیچ تاثیری نداره تو بد بودن ati . خداییش با 4850 که برای دسکتاپم دارم به این نتیجه رسیدم . عالیه . میخواستم ببینم 4850 دستاپم در حد کدوم کارت لپ تاپ . خودم احسح میکنم در حد همین جی 73 باید باشه . 5870
خودت ببین و بنتیجه برس این تست 5870نقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5870.23073.0.html
سلام
در بازیها بین دو لپتاپ ، یکی با cpu i7 720QM و گرافیک ati 5730 و دیگری با cpu i5 430M و گرافیک ati 5850 کدام بازی را با فریم بالاتری اجرا میکند؟ آیا cpu هم در بازیها نقش تاثیر گزاری دارد؟
cpu توی بغضی بازیها نقس موثری داره اما نه اونقدر که بخوای اینجوری مقایسشون کنی.
نتیجتا شما میگین اون دومی با گرافیک 5850 و سی پی یپ 430 بهتره؟
کسی روی HP DV6 2170 مافیا 2 رو به راحتی اجرا کرده؟واسه من از اواسط بازی کل محیط تار میشه.اولش خوب بود.همه تنظیمات گرافیک هم پایین آوردم درست نشد.امکان داره از کرکش باشه؟کسی روی 2170 راحت اجرا کرده؟
100% نظرم همینه که گفتی .نقل قول:
بازی call of duty black ops با حداکثر تنظیمات به راحتی اجرا شد البته نرم افزار نداشتم که ببین چند فریم میده اما خیلی روان بود خداییش عجب گرافیک خفنی داره
lenovo y560
cpu i7 ram 4 ddr3 graphic 5730
سلام بچه ها لطفا تو نظر سنجی شرکت کنید مرسی.
.
.
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=458024&page=2[/HTML]
دوستان میشه 4 تا مدل گرافیک لپتاپ مناسب برای بازی که در حال حاظر موجود باشه معرفی کنید؟
این اینتل 4500 چیه که انقدر زیاده ؟ در چه حدی هست ؟
من یه لپ تاپ میخوام با قیمتی در حدود 1.200 که برای بازی خوب جواب بده
MSI GE600 با گرافیک ATI 5730 که دایرکت 11 رو پشتیبانی میکنه.نقل قول:
سلام.گرافیک لپ تاپ من ATI REDEON 5650 HD هست.
بازی های Cll of duty ops و Need for speed hotpursuit و fifa 2011 و pes 11 و GTA liberty city رو عالی بدون هیچ گونه تیک یا مشکل دیگه اجرا کرد.من که لذت بردم.
فیفا 2011 که روی علکی ترین کارت بالای 100 فریم اجرا میشه طوری که روی 5870 تا 400 فریم هم اجرا شده. این گرافیک شما توی جی فورس حدودا میشه 420 ام یا 330( البته 330 دایکت ایکس11 نداره که 420 داره)
کسی از دوستان اگه مدل Acer Aspire 5742G داره لطفا تست بازی های جدید را روی گرافیک Nvidia GeForce GT 540M 1GB اعلام کنه :5:
کسی از دوستان اگه مدل Acer Aspire 5742G داره لطفا تست بازی های جدید را روی گرافیک Nvidia GeForce GT 540M 1GB اعلام کنه :5:
بچه ها gt 435 در چه حدیه؟
کسی تستش کرده؟
اینتل 4500 فقط به درد تماشای فیلم می خوره .نقل قول:
برای بازی بری سراغ پردازنده های گرافیکی زیر :
Nvidia :
250 به بالا
330 به بالا
430 به بالا
AMD :
47xx به بالا
56xx به بالا
هر چقدر مدل قوی تری رو انتخاب کنی می تونی جزئیات رو افزایش بدی و به تعداد فریم بیشتری برسی .
من با شما مخالفم.نقل قول:
فیزیکس خیلی تاثیر داره. من با 5730 تو همه ی بازی ها روون بازی میکنم (رو آخرین تنظیمات) ولی بتمن آرخام رو که با اون ساختن توش ریپ میزنه. ولی با 8800 ـی که رو دسکتاپم دارم(مشخصات جفتشون دقیقا یکیه) اون رو بدون هیچ افت فریم اجرا میکنم
لگنقل قول:
من با شما مخالفم.
فیزیکس خیلی تاثیر داره. من با 5730 تو همه ی بازی ها روون بازی میکنم (رو آخرین تنظیمات) ولی بتمن آرخام رو که با اون ساختن توش ریپ میزنه. ولی با 8800 ـی که رو دسکتاپم دارم(مشخصات جفتشون دقیقا یکیه) اون رو بدون هیچ افت فریم اجرا میکنم
دقیقا!!
ای تی آی به درده بازیای سنگین از لحاط پردازش حجم مناسبه مثله fsx
در صورت داشتن یک پردازنده مرکزی قوی محاسبات Physx روی پردازنده اجرا می شه و کیفیت بازی افت نمی کنه .نقل قول:
من مشخصات لپتاپم اینه فکر نمیکنم پردازندش ضعیف باشه:نقل قول:
core i7 720 qm
ram 4GB ddr3 1333
hard : 500GB 7200 rpm
graphic card : ati 5730
دوستان msi ge 600 چطوره ؟ تو همین رنج قیمت دیگه چی هست ؟
یکی از دوستانم 5010 با سی پی یو core i3 داره
5470 Ati
بازی gta 6 رو با 25 فریم در ثانیه
43% cpu
58% ram
40% vga
راحت اجرا میکنه
بعید می دونم به مشکلی بر بخوری . همه چیش روبه راههنقل قول:
ولی تو یه بازی لگ دارم اونم بتمن آرخامهنقل قول:
اون دوست عزیز که گفت من gtaIV رو بدون هیچ مشکلی بازی کردم تمارض کردی یا فرمت پایین بوده فکر کردی خوبه در هر حال من یه g73jh دارم که gta رو با بالاترین کانفیگ بازی می کنم تو شب های بارونیش که چراغ ماشین تو جای شلوغ روشن می شه نسبتا فرم نمیده که به دل من بچسبه!