انشالله همين روزا كرك ميشه اما حيف كه ظاهرا اون بازي اي نيست كه منتظرش بوديم و سبكش عوض شده.
اين سبك فقط در اختيار اسپلينتر سل بود و بازيهاي ديگه هيچ وقت نتونستن جاي اون رو بگيرن و حالا خود يوبيسافت خواسته بازي رو خراب كنه.
Printable View
انشالله همين روزا كرك ميشه اما حيف كه ظاهرا اون بازي اي نيست كه منتظرش بوديم و سبكش عوض شده.
اين سبك فقط در اختيار اسپلينتر سل بود و بازيهاي ديگه هيچ وقت نتونستن جاي اون رو بگيرن و حالا خود يوبيسافت خواسته بازي رو خراب كنه.
ای بابا یوبی اینم DRM ای کرد؟
خیلی دیگه شورشو درآورده.خیلی مسخرس:2:
skidrow تو توضیحات کرکش حرف خوبی زده بود: این سامانه حتی برای کسانی که بازی رو خریدن هم عذاب آوره!!!ما بازی رو برای اونها هم آسونتر کردیم!
درسته من بازیو انجام ندادم و x360نندارم و pc بازم ولی داستانه بازیو میدونم.لو بدم؟:31:
از توی بازیه موبایلش فهمیدم داستانش چیه:31:نگفتید لو بدم؟شوخی کردم:31:
ولی واقعا رسما داره حالم بهم میخوره از یوبی سافت با این سیستمه مزخرفش
دومین کمپانی ای بود که ازش خوشم میومد الان آشغال ترینه
حتما میخواد prince رو هم اینطوری کنه
اگه اینطوری کنه واقعا دیگه ...............پوف ولش کنید .خودتونو ناراحت نکنید.همینه دیگه:20:
خبری نیست؟
کسی value پیدا نکرده؟
با server آفلاینی که واسه ac2 داده بودند میشه اجراش کرد ولی مثل کرک skidrow توی منو میزنه که connection failed و فقط میشه از بازی بیرون بیای...
آقا من كه اين بازي رو تا آخر رفتم ولي چنين صحنه هايي رونديدم .مخصوصا اين ريشاي زياد رو.
اگه ميدونيد كجاست به ما هم بگيد
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس ها مال زمان معرفی بازیهنقل قول:
از اون موقع چندین بار طراحی کارکترها و داستان و ... تغییر کرده.
اصلا قرار نبود سم این ابزار آلات پیشرفته اش رو داشته باشه.
بچه ها بالاخره بازی واسه پی سی هم اومدا:D:D
امروز یکی dvd رو اورده بود نخریدم تا وقتی مطمین شم میتونم کرکشو پیدا کنم توو اینترنت.
کرکشو کسی پیدا کرد لینک کنه ه تک خوری نکنین :D:D
این هم کرکش مثل AC II هستش ؟؟
:13: :13: :13:
DRM شد بازم یعنی بازم اینترنت بازی و Vale جدید قدیم داره میشه ؟؟؟
:41: :41: :41:
خیلی از شرکت یوبی سافت خوشم میومد بخاطر بازیهای توپش ولی دیگه داره شورش رو در میاره
:2: :2: :2:
بازم ببخشید بابت اون پست. ولی این چند وقته چیزهای عجیب و غریبی توی بعضی از پستهای کاربران میبینم. منظورم شما نیستید کلا دارم میگم.نقل قول:
صحبت سر سایتهای های خارجی نیست. صحبت سر اینکه بعضی از سایت های فارسی زبان میان عشقی واسه خودشوت شعر ورهایی تاب میدن که در نوع خودش خنده داره !نقل قول:
اگه میخواین سایت خارجی کلی میشناسم بگم بهتون
مثلا یه سایت نسبتا معروف رفتم توش دیدم بازی مکس پین3 و مافیا2 رو واسه فروش گذاشته. (البته این مال خیلی وقت پیشه).
واقعا اون مدیر اون سایت چی فکر کرده؟ مردم رو هالو فرض کرده؟ نباید بگیم ادمین اون سایت باید بگیم دزد. چون واقعا کارشون دزدی و کلاهبرداریه.
اکثر خبرههایی هم که میذارند همین وضعیت رو داره!
واسه همین من که با این حال زیاد زبانم خوب نیست سعی میکنم تمامی خبرهایی که میشنوم و میبینم برای سورسهای خارجی باشه. اگه هم خبر رو توی یه سایت فارسی زبان میبینم باید ترجمه درست از سورسهای معتبر خارجی باشه نه اینکه یه الف بچه بیاد یه سایت راه اندازی بکنه بعد برای خودش عشقی خبر بزاره, خبری که معلوم نیست منبعش کجاست؟! 4نفر دیگه هم اون خبر رو بخونن بیان توی فروم های دیگه بیان بگن فلان سایت (فارسی زبان) فلان خبر رو گفته !
اینا عکس مخفیه .مال اون موقعیه که یکی دوتا از بچه ها ماشین صورت تراش سم رو برداشته بودن تا سر به سرش بزارن :31:و اگه دقت کنی در عکس اول سم فهمیده کار کیه و با مخ زدتش زمین:8::20:نقل قول:
بازی رو از کجا میشه دانلود کرد؟یکی ادرس بده مرسی:11::40:
همین دیروز نسخه ایکس باکسشو تموم کردما ولی رو پی سی یه چیز دیگست
من مرحله 7 موندم امن قسمت که میری تو دوربین مدار بسته و بعد faild میشه
قراره ریس جمهور بیاد یک جای بزرگی هست وپله های پهن داره
خیلی باحال نوشتی کلی خندیدیم:31:نقل قول:
راستی من میخوام xboxبخرم .میخواستم بدونم رو کنسول حال میده این جور بازیا یا به گفته ی خودت pc یه چیز دیگست؟
بعد چه مدلیشو بخرم؟
تا چند وقت دیگه میفهمه چه اشتباهی کرده این قفل را به صورت کامل برمیدارهنقل قول:
اگه اینو درست نکنه من فکر میکنم از سایتها نمره ی 7 رو بگیره.البته حقشه.
تازگیا داره شورشو درمیاره این یوبی سافت
چه قدر این یوبی سافت کم عقله.این همه خرج این سیستم DRM کرد اخر هم کرک کردن ولی بازهم الان تو این بازی این سیستم رو گذاشته.واقعا تنش میخاره.حقشه که این بازی نمره ی پایین بگیره واقعا برای یوبی متاسفم.
من مرحله 7 موندم قسمت که میری تو دوربین مدار بسته و بعد faild میشه
اتاق کنترل میزنه کامپیوتر ---- کن بعد از دوربین در نمییاد بیرون و میگه باختید :41:
کسی میدونه چکار باید کرد
کلا بازی سوم شخص رو کنسول بهتر جواب میده.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
این برای نسخه اولیه CONVICTION هست که ساخته شده و چند ماه مونده بود به عرضه بازی ساخت بازی رسما کنسل شد و دوباره شروع به ساخت بازی کردند. اینی که داری بازی میکنی نسخه دومی هست که ساختند.
دلیل طولانی شدن ساخت این بازی هم همینه ! وگرنه این بازی دوسال پیش آماده بود.
سیستم مورد نیازش چیه؟
سلام
خبری از کرک نشد؟ بابا کف کردم از بی بازی . آخه زور داره بازی رو سیستم نصب باشه و بعد نتونی بازی کنی. (لعنت به یوب سافت).
دانلود بازي :
orکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=103
Splinter Cell Conviction-PC
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=403952
لطفا دیگه پر لینک نکنید تاپیکو :13:
بازی رو میشه با همون سرور مجازی ac2 کرک کرد ولی باید صبر کنیم تا values بیاد.نقل قول:
یه خبر خوب.skidrow یه کرک واسه ac2 زده که سیستم DRM به کلی منحل میشه و من این فکر رو کردم که شاید با این بشه بازی رو کرک کرد فایل رو از لینک زیر دانلود کنید
orکد:http://hotfile.com/dl/39382671/6b21ed2/Assassins_Creed_II_SKIDROW_Crack.rar.html
بعد از اینکه که این فایل رو دانلود کردید در مسیر زیر کپی کنیدکد:http://www.2shared.com/file/12762512/c35d0cd7/Assassins_Creed_II_SKIDROW_Cra.html
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
بچه ها امتحان كردن عملي نيست.نقل قول:
فعلا بريم نيمه 2 بازي بارسا - اينتر رو ببينيم
سلامنقل قول:
روی ایکس باکس یه کم بازی اول شخص سخته(کنترلش) ولی برای بازهای سوم شخص به گفته دوستمون عالیه. اگه هم با پی سی هم با ایکس باکس باشی بهتره.قیمتو جنسشم 365 تومن الیت جاسپر
ببخشید اگه خارج از بحث بود
اتفاقا اول شخص به خاطر طراحی عالی دسته ایکس باکس خیلی راحته ولی تنها ایرادی که ایکس باکس داره اینه که بازی های ریسینگ رو نمی شه با هیجان بالا بازی کرد به خاطر مدل کنترلر ایکس باکسنقل قول:
نظرتون محترم و با این که اینجا جاش نیستنقل قول:
اما اتفاقا هم برای FPS هم Driving هم TPS فوق العاده عالی طراحی شده و راحته
مشکلس یا بهتر بگم سختیش برای بازی های fighting هست
که اونم به دلیل عادت کردن اکثر gamer ها به PS Controller هست
بچه ها یه سوال
منظورتون از value چیه؟؟
توو فروم اساسینز کرید هم هی مینویسن value من متوجه نمیشم یعنی چی؟؟:D: :D
اخه من اسایسینز هم بدون این دنگ و فنگا نصب کردم بازی کردم تمومم کردم.هیچ فایلی هم از اینترنت نگرفتم فقط یه کرک گرفتم دیگه نفهمیدم value چیه :-؟؟
شما وقتی با سرور آفلاین یا مجازی بازی میکنید نیاز به فایلی دارید که مراحل بازی رو براتون باز کنه . این فایل رو افرادی که نسخه اصلی بازی رو با سرور حقیقی خوده بازی بازی کردن قرار میدن تا کسایی که با سرور مجازی بازی می کنند هم بتونن اون مراحل رو بازی کنن. ولو کامل هم ولویی که تمام مراحل تکمیل شده باشه. امیدوارم تونسته باشم منظورم رو خوب رسونده باشم.نقل قول:
مرسی واقعا ممنون. فهمیدم بالاخره:D :D
حالا واسه sp این فایلا اوومده که با خیال راحت بگیرم نصب کنم بازیشو:D?
بازی امروز به دستم رسید
گرافیکش واقعا عالی کار شده
نورپزدازی و طراحی مرحله ها قوی و عمیق هست
از همون سکانس های اولیه بازی خود نمایی میکنه
چهر خود sam کم نظیره
روند داستانی بازی هم خیلی جالبه با flashback زدن هاش
یک مورد جالب دیگه هم tutorial های بازی هست که به سبک نو و خلاقانه ارائه میشه
از منوبندی جدید و خلاقانه بازی هم خیلی خوشم اومد
با یک بازی قوی طرف هسیتم از هر فاکتور
البته تا اینجا !
ببخشید پدرام جان شما نسخه ی کامپیوترشو گرفتین؟؟
نصبش چطور بود؟
تا جايي كه من ميدونم اقا پدرام xbox دارن....احتمالا اينم با همون ميگن...نقل قول:
نه دوست عزیزنقل قول:
نسخه Console
یک مورد دیگه که الان دیدم تو option تو بخش sound صدای 5.1 هست که فاز بازی رو چنیدن برابر کرد
به خصوص که Sam مرتب با handsfree که bluetooth هست در ارتباط هست
خیلی بازی خوش ساخت و زیبایی بود کاور گیری فوق العاده کار شده بود , تنها ضعفش به نظر من گرافیکش بود.
gamespot به نسخه pc امتیاز ضعیف 6.5 را داد .
انقد واسه PC بد شده؟ به خاطره DRM هست؟نقل قول:
ahنقل قول:
من میخواستم بگم:31::31:
هر کی نسخه پیسی رو بازی کرده بیاد بگه چجوری شده و یه شفاف سازی بکنه لطفانقل قول: