خانوم های متولدسال 62توی چه رشته ای درس خوندید
Printable View
خانوم های متولدسال 62توی چه رشته ای درس خوندید
سلام
سلام
سلامی به سلامتیه گلاو چون نگفت من گفت ما
.
بعد از مدتها ! بازم سلام
امیدوارم که حال همگیه دوستان خوب باشه
به دوستان جدید هم خوش امد میگم
خوشهالم که اینجا میبینمشون
خلاصه دیگه
سلام سلام
!
...
:11: :11: ارام جونم به خاطرراهنمايي ات ممنون:40: :10:
سلام
.....
مونیکا جان
کجایی بابا !!!!
پیدات نیست چرا خانومی !
..................
میبینم که هیچ بحث جدیدی نیست که خانومای محترم راجع بهش صحبت کنن !
عجیبه
خوب حالا میگردیم تا یه موضوع پیدا کنیم
سلام ، دیدم فضای بحث سرد اومدم گرمش کنم .:19:
اول از همه دوست دارم بدونم چقدر به سنت ها پایبند هستید و یا اینکه چرا باید اسیر سنت ها بمانیم.
قربانت! :10:نقل قول:
سنت؟نقل قول:
هرچی می کشیم از همین سنته
اسم بهترش تقلید احمقانه و کورکورانه است
راستی بذارین از کشفیات جدیدم براتون بگم:
هفته پیش من 10 دقیقه نشستم توی این تاپیک و هر یک دقیقه یه بار صفحه رو refresh زدم
دوست داشتین بدونین چی دیدم؟
هرچی آدم اومد توی این تاپیک جنس مذکر تشریف داشتن!!!
اینا بیشتر از خودمون به این تاپیک علاقمندن ( این تفسیر مودبانه اش بود وگرنه به من باشه می گم فضولن)
خیلی جالب بود واقعا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمی شه روی این تاپیک password گذاشت؟
بنظرم می شه یه کارایی کرد مثلا تاپیک private بشه
سلام. منم اومدم. بحث رو برام باز کنید لطفا
سلام سلام
برین کنار که منم اومدم
من تازه این تایپیکو دیدم امیدوارم که در کنار هم بهمون خوش بگذره .
از هر چيز که منع بشي بيشتر طالب هستي ببيني چي هست و چه جوريه ! اين بندگان خدا هم چون منع شدند از امدن به اين قسمت , فقط و فقط از سر کنجکاوي لطف مي کنند اينجا تشريف ميارند وگر نه عزيز شما فکر بد نکن در موردشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بد فکر نکردم
گفتم که فضولن
:41: تاپيكمون چه قدر سقوط كرده :13:
طرح موضوع :
بچه ها چندتا خانم شاغل اينجا داريم ؟:10: :11:
درس خوندن هنره خداییش منم که دارم هنر می کنم پس!
یعنی هنرمندم پس!
شغلم همینه!!!!!
:whistle: :whistle: ما نیز
بچه ها به قول دوست خوبم راه کویر تایپیک داره سقوط میکنه .
بیاین یکم جون بدیم به تایپیک
.
.
.خوب در راستای جانی دوباره دادن به تایپیک سوالی مطرح می نمایم لطف کنید و جواب دهید
و اما سوال :
شما چه موقع آرایش می کنید ؟
هر وقت که بخواین از خونه برین بیرون
هر وقت که عشقتون بکشه
هر وقت که حال داشته باشین
هر وقت بخواین برین مهمونی
و..............
سلام ساريناي عزيز . باهات موافقم تاپيک داره سقوط ميکنه .
و درمورد آرايش : درمورد من كه اينطوريكه هر وقت عشقم بكشه آرايش ميكنم و هر وقت كه حوصلم سر رفته باشه معمولا براي تنوع .ولي در كل آرايش كردنا خيلي دوست دارم.
مرسی از دوست گلمmehraria که اولین جواب را داد . بچه ها منتظر بقیه هم هستیم .
آی دخترا پس کجایین شما .
سارينا جان خودت هم نظر بده عزيز.ممكنه خودت رو هم يكم معرفي كني تا باهات اشنا بشيم
چشم گلم اینم معرفی :
من سارینا هستم 21 ساله و فوق دیپلم گرافیک . اصفهانی هستم و یکم هم شیطونم .
در مورد آرایش هم میتونم بگم نظرم عین خودته و هر موقع که عشقم بکشه آرایش می کنم . بعضی موقع ها هم میشینم یه آرایش های اجق و وجقی میکنم . اون موقع است که مامانم میگه بدو برو بشور صورتتو . خلاصه همین دیگه ....
جالبه عزيز منم اهل اصفهان هستم و23 سالمه . تو زمينه شيطوني هم روي شيطون را كم كردم .
من هم عين خودت گاهي آرايشهاي ابتکاري انجام ميدم ولي هميشه بعدش بايد سه ساعت براي تميز كردنش وقت بزارم . ولي در كل ارايش ساده را بيشتر دوست دارم
چرا خانوما نمياند نظر بدند ؟ حالا اگر هم موضوع بحثا دوست ندارين تغييرش بدين و لي نزاريد خاک بخوره اينجا
باشه منم نظر می دم
تا حالا هیچوقت آرایش نکردم چون حوصله شو ندارم ( حتی برای دل خودم)
خواهرم قبل از اینکه بره بیرون 45 دقیقه مراسم حاضر شدن داره حتی با اینکه آرایش خیلی ظریفی داره ( ساده و کم) اما من هیچ نمی فهمم وقتی آدم می تونه همون 45 دقیقه رو بره اینترنت چرا باید همچین کاری بکنه؟
البته از دخترایی که برای آرایششون وقت می ذارن خوشم می یاد اما حسابی مسخره شون هم می کنم
من ظرف 5 دقیقه آماده بیرون رفتنم
آرایش وقت گیره دوست ندارم
مرسي كه نظر دادى ارام جان . عزيز تو 5دقيقه هم ميشه يه ارايش كم و ساده انجام داد من خودم ارايشم معمولا 5 دقيقه وقت ميبره البته ارايش ساده و به قول دختر خانوما ارايش دخترونه
جدی؟
تو 5 دقیقه؟
می گم خواهرم رو بیارم آموزشش بدی؟ منو کچل کرده !!!!!
شوخی کردم!!!!
البته راست می گی می شه
ارام جان میشه خوتو معرفی کنی تا ما تازه واردای این تابیک بیشتر باهات اشنا بشیم
خوشحالم ميبينم كه بالاخره تاپيكمون يه تكوني خورد :31: :31:
اما درارايش عرضم به حضورتون بنده كي بشه حال داشته باشم وعشقم بكشه ارايش كنم (البته مهموني هاي خاص ياعروسي ها ميتركونم ) ولي درحال عادي نه زياد اهلش نيستم :46:
واي من بخوام برم بيرون درعرض چنددقيقه مانتوشلوار روسري حركت ...:11: :19:
سلام من تازه به این فروم اومدم...مرسی از راه کویر که این تاپیک را به من معرفی کرد.
در مورد آرایش ..تقریبا اصلا حوصلش را ندارم.. 5 دقیقه ای آرایش می کنم..همیشه ام لوازم آرایش ضد آب استفاده می کنم که میرم سر کار دوباره آرایش نکنم از صبح تا عصر بمونه :31:
ولی به جای منم خواهرم جبران می کنه...همیشه بهش می گم که مگه می خواد بره عروسی!
در ضمن من 24 ساله و معماری خوندم:43:
mehraria جون جون!نقل قول:
بنا به دلایلی دوست دارم مخفی باشم!!!
فقط بگم اسمم آرام هستش ( نه که هیچکس نمی دونست!!!)
مثل خودت تازه واردم ( به 600 تا پست نگاه نکن همه اش چرته !)
بیشتر توی بخش بازی های کامپیوتری هستم ( عشق من رزیدنت اویل!!!)
روحیاتم یه ذره به پسرها رفته، نه بهتره بگم همیشه از محدودیت های دخترانه ام رنج می برم سرکش بار اومدم!!!
به نظرم هم هرچی دختره گل و خانوم و محترم و عزیزه
هر چی پسره ....(نظرم برای خودم باشه بهتره)
بیشتر از این چیزی نمی گم و نخواهم گفت و نگفته ام!!!!
قربانت!
:10:
یک موضوع جدید :
کلا در مورد آرایش کردن و لوازم آرایش بحث کنیم!
-چه مارکهای لوازم آرایشی را می پسندید یا استفاده می کنید؟
- چقدر خرج لوازم آرایش می کنید؟ یا چقدر بهتره خرج کنیم؟
- نکات ریزی در مورد ارایش کردن دارید که بخواین بقیه هم بدونن؟
سلام منم خوشحال میشم که به جمعتون وارد شم در مورد ارایشم بگم که بدون ارایش تا دره خونه هم نمیرم و قبل از بیرون رفتن حدوده 30 دقیقه طول میکشه تا اماده شم اکثرا ساده و عروسکی ارایش میکنم و ارایشهایه ابتکاری رو واسه پارتیها و جشنها می ذارم
ارام جون مرسي گلم . من هم منظورم همين نوع معرفي بود تا بيشتر با روحيات هم آشنا بشيم .وگرنه خودت بهتر ميدوني که خانوما بدون اطلاعات دادن در مورد خودشون چقدر دردسر دارند چه برسه بخواند تو يه محل عمومي خودشونا معرفي کنند.
من هم خصوصيات اخلاقي شبيه خودت را دارم و در مورد خانوما نظر يکسان و در مورد اقايون هم کاملا باهات موافقم .
سلام دوست عزيز . اول از همه خوشحالم که اينجا ميبينمت و باهات اشنا شدم .نقل قول:
ودر ادامه : نظر من در مورد مارک لوازم ارايش اينه که اگر آدم يه مارک خوب را انتخاب کنه و براش ه.ينه هم کنه بهتره تا اين که هر چيز دستش رسيد به صورتش بزنه. مخصوصا کسايي که مدت مدت زيادي ميخواند ارايشو نگه دارند رو صورت. مثل خود من .
سلام ليلا جان خوش امدي . من تو 5 دقيقه ارايش ساده ميکنم شما تو نيم ساعت جکار ميکني؟ ولي خوب براي مراسم و عروسي و جشن و يا يه بيرون رفتن تشريفاتي معمولا دو سه ساعت را با اينه خلوت ميکنمنقل قول:
مرسی خانومی والا خودمم نمی دونم ولی وقتی رو ساعت نگاه میکنم یه دفعه میبینم نیم ساعت گذشتهنقل قول:
ایول!نقل قول:
:10:
عزيزان اين از ارايش ! حالا نظرتونا در مورد مد و مد جديد شهر يا کشور خودتونا بگيد .
من ديروز اين فکر به ذهنم رسيد . از دیدن مدلهای جدید لباس دهنم باز مونده بود اخه من بیشتر بلوز و شلوار تن میکنم .
سلام !!!!!!!!!!!!!!! به نظر من اگه از یه چیز دیگه شرو ع کنیم بهتره ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خواهش ميكنم عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسی از راه کویر که این تاپیک را به من معرفی کرد.
فمينيسم ، دارمتنقل قول:
به نظرم هم هرچی دختره گل و خانوم و محترم و عزیزه
هر چی پسره ....(نظرم برای خودم باشه بهتره)
بچه ها فيلم دخترفراري خاتون آباد كه توگوشي ها پخش شده ديديد
ميخوام نظرتون بدونم ...
به نظر من يعني آخرتمدن اعراب
خب چه خبره این جا