نقد و برسی گوشی توسط من برا دوستان عزیز که میخان این گوشی رو بخرن
خوب دوستان عزیز سلام:10:
من 2 ماهه این گوشی رو خریدم و میخام یه نقدی برا همه بکنم که کسایی که میخان بخرن اطلاعاتی گیرشون بیاد:46:
این گوشی طبق اسمش زیبایی مهندسی خاصی دارد و بسیار گوشی زیبایی از تکنیک های مهندسی میباشد
باتری گوشی در حد مطلوبی قرار دارد هر چند میتوانست بهتر هم باشد
کیفیت اسپیکر های گوشی بسیار نسبت به بقیه گوشی های اچ تی سی کیفیت بهتری دارد و صدای ان هم خیلی بلند هست البته نسبت به بقیه گوشی های اچ تی سی
کیفیت صفحه نمایش ان بسیار واضع و در نور خورشید هم واضع هست ولی خوب در نور خورشید نمیشه گفت خوبه
سرعت گوشی بسیار بالاست البته مال من ویندوز موبایل 5.1 هست ولی بازم عالیه البته مموری 4 گیگ روش هست که تقریبا پر هست ولی بازم اصلا مشکل سرعت نداره
تایپ با مداد ان خارق العاده هست و بسیار سریع میشه اس ام اس یا نامه نوشت ولی اگه بخواهید با انگشت تایپ کنید ازیت میشید
یکی از مشکلات ان نبود خروجی 3.5 میلیمتری برای هندزفری هست که مثلا من که خودم زیاد موزیک گوش میدم نمیتونم هم زمان هم گوشی رو شارژ کنم و هم موزیک گوش بدم ولی کیفیت هندزفری ان بسیار بالا هست
کیفیت دوربین ان در نور روز هم بسیار واضع و با کیفیت هست ولی در شب اصلا کیفیت خوبی نداره
کیفیت فیلم برداریش هم خوبه ولی فقط در روز
از لحاظ محکمی هم به نظر من یکی از محکم ترین گوشی های اچ تی سی هست که اتفاقا گوشی خودم وقتی تو ماشین بودیم از رو داشبورد سر خورد و بیرون افتاد که با سرعت 90 کیلومتر ماشین و با توجه به اینکه وقتی بیرون پرت شد مستقیم خورد به لبه بلوار بدنه گوشی فقط کمی خط برداشت البته لبه بالا سمت راست خراشید ولی بازم هر گوشی با سرعت 50 تا هم بخوره به بتن بلوار در جا شیشه و همه چیزش نابود میشه ولی گوشی من که هنوز سالمه
از لحاظ اندازه هم به نظر من برا پسرا عالیه چون راحت تو جیب جا میشه و وزنش هم بسیار مناسبه
در ضمن من خودم دوستم گوشی htc hd2 داره و من خودم باهاش کار کردم گوشی معرکه ایی هست و اشکال هایی توش هست که الان براتون میگم
این گوشی وقتی اس ام اس میاد براتون و میخواهید جواب بدید راحت جواب میدید و یا مثلا میخواهی یه اس ام اس که 3 ماه قبل از یکی دریافت کردی و الان میخواهی برا یکی دیگه بفرستی تو 3 سوت میشه پیداش کرد و سندش کرد و این ویندوز موبایل جدید ادمو داغون میکنه تا یه اس ام اس که قبلا برات رسیده رو سند کنی برا یکی دیگه
که اتفاقا من سیستم عامل این گوشی یعنی 6.1 رو ترجیع میدم به 6.5 حالا شاید بقیه بگن نه بابا مگه میشه
ولی من خودم به شخصه با اون 6.5 کار کردم این 6.1 رو ترجیع میدم البته نمیخام بگم اون بدرد نمیخوره ولی من خودم 2 ماهه با هر 2 سیستم عاملا کار کردم از 6.1 خیلی خیلی راضی ترم البته تو این گزینه ولی خوب تو تنظیمات گوشی حتما 6.5 بهتره
گوشی هم تو زمان کمی شارژ میشه ولی اگه بزارید شارژگوشی کلا تموم بشه و خاموش بشه و دوباره بزنید به شارژ مدت زمان خیلی بیشتری باید صرف کنید تا گوشی شارژ بشه
2 تا لامپ کوچک بالای گوشی هست که وقتی اس ام اس یا میسکال دارید به رنگ سبز چشمک میزنه و زیبایی خاصی به گوشی میده و وقتی شارژ ان به حداقل میرسه قرمز میشه پس بهتره وقتی چراغ قرمز شروع به چشمک زدن کرد اونو بزنید به شارژ و نزارید خاموش بشه:31:
دوستان عزیز این مطلب رو خودم نوشتم و زبان نوشتاریم خیلی خوب نیست مثل سایت های بررسی گوشی براتون توضیح بدم و چون خودم 2 ماهه این گوشی رو دارم براتون نوشتم استفاده ببرید:5: