بابا یکی هم منو راهنمایی کنه مودم رو هم که Disableبکنم بازم صدا نمیاد خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه اصلا بدون صدا حال نمیده ممنون
Printable View
بابا یکی هم منو راهنمایی کنه مودم رو هم که Disableبکنم بازم صدا نمیاد خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه اصلا بدون صدا حال نمیده ممنون
الان این بازیو تمام کردم بابا دمشون گرم عجب بازییایی درست می کنند..
من تا حالا فقط تو فیلما دوئل دیده بودم..
این دو روزه رفته بودم کف کابویا ...عجب حال میداد
پایان غم انگیزی هم داشت ...حیف شد///
اینم بگم که اقا من طرفداره RAY هستم کابوی خفنیه..
CALL OF JUARZ: CLASSIC WARFARE
دوست من باید مودومتو NUNISTAL کنی ...:11::11::11:نقل قول:
سلام.
همون اولاش که توپ رو باید کنترل کنی من چه کار باید بکنم؟؟؟اخه هر کاری میکنم میگه faild شدی!!!!
هیچی باید باهاش اون کشتی که داره بهت نزدیک میشه رو لت و پار کنی:27:فقط حواست به جونت باشه که یهو به ارحمن الراحمین نپیوندی:31: همین...نقل قول:
به سمت رودخونه نشونه بگيرو قايقايي كه ميان به طرفت بزن.نقل قول:
چه جوری باید بپریم رو پشت اون یکی و از دیواری جایی بریم بالا؟؟؟؟
از سر و کول کسی نباید بالا بری:31:نقل قول:
یکیشون که طناب داره فکر کنمtomas بود و وقتی با اون جلو میری باید همیشه طنابت رو به یه شاخه ای چیزی آویزون کنی و بعد دست اون یکی رو هم بگیری...
اگر هم با ray بری جلو وقتی توماس خودش رفت بالا یه جاهای رو علامت میزنه باید بری واسی تا دست تو رو بگیره:46:
اخه بعد از اولین دویل یه جا میره رو یه جعبه می ایسته بهد به من اشاره میکنه که برم بالا.اون بالا هم یه جای قرمز هست که یعنی من باید برم اونجا:13:نقل قول:
یه جایی هست که ویلیام هم با هاتونه؟نقل قول:
اگه با توماس بازی میکنین، بالای همون قرمزه یه جا برای پرتاب طناب هست.
بازی فوق العاده زیبا و فوق العاده کوتاه بود!
دیالوگ های بازی واقعا خوب کار شدن، مخصوصاً دیالوگ های ری که واقعا خنده دار هستن..
استودیوی لهستانی Techland با این بازی خوش ساخت خودش رو تثبیت کرد.
به هیچ عنوان از دست ندید این بازی رو.
یه سوال...نمیشه اسلحه ای...چیزی گرفت که توماس هم 2 هفت تیره شلیک کنه؟مثل ری؟
خیر . هر کاراکتری قابلیت های خاص خودشو داره.نقل قول:
چطوری دونفره میشه؟
اگه منظورت هر دو تارو بشه کنترل کرد اونطوری نمیشه.باید یکی رو بردارینقل قول:
نه چطوری دو نفره بازی کنیم؟
خوب نمیشه دونفره بازی کرد.منظورت آنلاین هست؟همون multi player?نقل قول:
مناون مرحله ای که علامت ستاره سر یه کلیسای نیمه کارست و یه مسلسل رو بروی در ورودی کلیساست گیر کردم لطفا کمک کنید روبرو شم قبرستونه
باید با مسلسل شلیک کنی به زنگ کلیسا که بیفته و....نقل قول:
دوستان این بازی کلا چند چپتره؟؟؟
بازی کلا دارای 15 تا chapter هستنقل قول:
سلام به همه دوستان
بالاخره بازي امروز به دستم رسيد
روي Windows Se7en هم با بالاترين تنظيمات اجرا شد . گرافيک فوق العاده اي داشت . گرافيکش خيلي از 2 Far Cry سر تره ولي اين بازي رو اونقدر ترو تميز ساختن (!) که من فار کراي رو نتونستم بالاترين تنظيمات بازي کنم ولي اينو تونستم !
خيلي عاليه. يادم به Call Of Duty افتاد !
نه دیگه واقعا همچین چیزی نیستنقل قول:
گرافيکش خيلي از 2 Far Cry سر تره ولي اين بازي رو اونقدر ترو تميز ساختن (!) که من فار کراي رو نتونستم بالاترين تنظيمات بازي کنم ولي اينو تونستم !
خیلی از چیزا تو بازی ظاهری کار شده و باطنی نه ! مثلا افکت آب از نظر ظاهری خیلی خوبه ولی از نظر داینامیکی اصلا خوب نیست
کلا فک نمی کنم این حرف درست باشه ... از خیلی نظر ها جلوی فیزیک و جزییات گرافیکی جلوی فارکرای 2 کم میاره
یه داستان عالی و درگیر کننده
یه صدا گذاری کم نقص و موسیقی فوق العاده
گرافیک عالی و گیم پلی روان و دیوانه کننده
از یه بازی چه انتظار دیگه ایی میشه داشت؟
حرف های علی جان تایید میشهنقل قول:
درسته بازی گرافیک و نور پردازی عالی داشت ولی خوب از نظر فنی و تکنیکی با FC2 خیلی فاصله داره
و یک نکته برتر دیگه موتور Chrome engine 4 بود که خیلی روان رندر میکرد که یک امتیاز مثبته
بازی رو تموم گردم..بعدش نشستم هرچی فیلم وسترن داشتم دیدم...عجب حالی داد!
توی دوئل ها باید چه دکمه ای رو بزنم
باید دستت نزدیک تفنگ باشه.نقل قول:
وقتی صدای زنگ اومد دستت رو ببر به سمت تفنگ ولی دکمه نزن.
تفنگ رو در میاره و نشونه از پایین میره به بالا. وقتی به 1 قسمت از بدن حریف رسید left click کن تا شلیک کنه.
اینم اضافه کنم که باید حریفت همیشه مرکز تصویر قرار داشته باشه.نقل قول:
سلام
بچه ها بازی رو سیستم من صدا نداره نمیدونم چرا .
همین بازی با همین DVD رو سیستم دوستم صدا داره . چیکار کنم من . سیستمم قدیمی نیست که بگم از سیستمه .
ویندوز کاملا صداش در میاد ، تو قسمت Audio بازی هم مشکلی ندیدم پس چیه مشکل ؟
راهنمایی کنید لطفا .
دوست من پست اول رو بخون.نقل قول:
توی قسمت ویرایش توضیح داده:
نقل قول:
ويرايش اول
براي برطرف كردن مشكل صدا بايد به
Control Panel--> Sounds and Audio Devices--> Hardware
بريد و بر روي گزينه Unimodem دابل كليك كنيد و در پنجره باز شده Device Usage را روي Disable قرار دهيد. و بعد OK.
واقعا ازت ممنونم .
فقط یه سئوالی !! همیشه باید Disable باشه یا فقط خواستم این بازی رو بکنم Disable کنم ؟
اصلا این چی هست که خاصیت صدای بازی رو برمیگردونه ؟
الان بازی Wantedo نصب کردم ولی پیغام No Sound Card داد .
من ویندوزم صدا داره ، CD مادر بورد نصبه !!
تو Manage مای کامپیوتر میرم همه چیز نصبه پس مشکل از چیه ؟
فقطموقع بازی disable بشه کافیه.نقل قول:
اینکه چیه و چیکار میکنه من نمیدونم.
چون من اصلا همچین گزینه ای رو توی device manager ندارم.
دوستان این بازی مثل اینکه روی سون 64 بیتی جواب نمیده درسته؟؟؟
8 ساعت ! واقعا حیف نیست ؟
بازی به این قشنگی...
من دقایق طولانی رو به تماشای مناظر این بازی گذروندم... و البته غر زدن های همیشگی Ray رو هم تحمل کردم !
مگه شما نصب کردی نیومد..نقل قول:
اگه اینطوریه XP بزن
آخه XP ندارمنقل قول:
مگه شما نصب کردی نیومد..
اگه اینطوریه XP بزن
سلام.
مرحله ای که 3تا اسب پیدا میکنی همون اخرای بازی فکر کنم.چیکار کنم که اسبها نمیرن؟؟؟اخه در رو اتش میزنن اسبا هم میمیرن.سوارشونم نمیشه
باید هر 3 تا اسب رو سالم برسونی تو همون اسطبلی که هستی... جاهای اسب ها مشخصه، فقط باید سریع سوار بشی با سرعت برگردی تو اسطبل.. کلاً سخت نیست.نقل قول:
موفق باشی
بعد از كاري كه p3yman_xl عزيز گفتن و جايي كه آتيش ميزنن در رو ، بايد سريع در رو باز كني و افراد بيروني رو بكشي و سطل هاي آبي رو كه اونجا هستن رو بريزي رو آتيش تا خاموش بشه . فقط بايد سريع اينكارو بكني و اگر تير و كمون داشته باشي خيلي راحت تر ميشه چون كمي زمان اهسته ميشه .نقل قول: