تو سایت اموزش پرورش قسمت حذفیات چیزی ننوشته...
اخیش فقط یکی از معنی خوندن شعر ها موونده بریم به سوی تاریخ ادبیات و معنی کلمات همین 3تا می یان واسه امتحان دیگه؟...
Printable View
اخیش فقط یکی از معنی خوندن شعر ها موونده بریم به سوی تاریخ ادبیات و معنی کلمات همین 3تا می یان واسه امتحان دیگه؟...
نقل قول:این هم داره 1کد:http://aee.medu.ir/
نقل قول:من که حفظ کردم !! :31::31:نقل قول:
هه هه .... شما چقدر سخت میگیرید!!! من برا یه امتحان هم بیش از دو ساعت وقت نذاشتم همشم خوب دادم
ولی این ادبیات بد چیزیه!!!
این تاریخ ادبیاتو که بعضی از نویسنده ها (بیکار) چند تا کتابشون(3 به بالا) رو نوشته باید حفظ کرد؟؟؟ یا اونایی که نوشته برا نوجوانان و ....
تا صفحه ی 60 هم خوندم !! هر چه قدر می ری جلو درسا جدید ترن بیشتر ادم یادش می مونه خوبه !! : دی
کدوم 2 تا؟؟؟؟قاصدک با چی؟؟؟نقل قول:
e ?! دبیر ما گفته بود اون دو تا درس نیست ! پس خوب شد گفتید
بگید ما که نمیرسیم کل درسارو بخونیم
همش 6 تا درس خوندم...
خیلی زیاده
ترم دوم از کدوم درس شروع میشه؟؟؟(درس چندم؟)
چیو حفظ کردی؟؟؟نقل قول:
من که حفظ کردم !!
تا صفحه ی 60 هم خوندم !! هر چه قدر می ری جلو درسا جدید ترن بیشتر ادم یادش می مونه خوبه !! : دی
تاریخ ادبیاتو؟؟؟اونوقت همش تا صفحه 60 خوندی؟
ما رفتیم سراغ درس هفتم...
من 1 ساعت پیش ترم دوم رو تموم کردم الان می خوام ترم اول بخونم
ادبیات هم می گذره ولی فکر عربی تنمو می لرزونه
کل تاریخ ادبیات رو خوندم ! بعدش متنش رو الان رسیدم به شراب روحانی ! : دینقل قول:
چیو حفظ کردی؟؟؟
تاریخ ادبیاتو؟؟؟اونوقت همش تا صفحه 60 خوندی؟
ما رفتیم سراغ درس هفتم...
اگه قاصدک و سه پرسش حذف نیست پس چرا توی گاج و کلک هم اصلا متنش نیست ؟؟؟؟
پس در نتیجه این دوتا درس حذفه !
تا الانم 1 و 2 و 5 و 6 و 9 و 10 رو خوندم !
میرسم تموم کنم ؟
اون 2 تا خوب بارسال حذف بودن ! خوب گاج و کلک هم مال بارسال بودن دیگه !! بخش نامه ها امسال اومده !نقل قول:
اگه قاصدک و سه پرسش حذف نیست پس چرا توی گاج و کلک هم اصلا متنش نیست ؟؟؟؟
پس در نتیجه این دوتا درس حذفه !
بچه ها امسال 2 نمره حفظ شعر میاد ؟ بعد هر تا شعر یا دو تا شعر ترم دوم ؟
من فکر کردم فقط من کم خوندم الان معنی شعرها رو بلدم تا ص30هم خوندم به نظرتون من تموم میکنم؟نقل قول:
تا الانم 1 و 2 و 5 و 6 و 9 و 10 رو خوندم !
من 8 درس خوندم از 23 درس(اون درس حذف شده رو هم جزو خونده ها حساب کردم)
چرا پارسال حذف بوده؟؟؟مگه اونا خونشون رنگی بوده ؟؟؟مگه خونه ما سیاه سفیده؟؟
ما میریم یه درس دیگه رو بخونیم...ببینیم قرعه به کدوم درس میوفته...
معنی شعرارو بلد باشی دیگه چیزی نمونده که...تاریخ ادبیاتو تقلب میکنیم...فقط معنیه شعرو نمیشه تقلب کرد...نقل قول:
من فکر کردم فقط من کم خوندم الان معنی شعرها رو بلدم تا ص30هم خوندم به نظرتون من تموم میکنم؟
این قرآن مصور شعره؟؟:دی
فقط یک کیلومتر تاریخ ادبیات داره!!
2 نمره؟؟؟!!نقل قول:
بچه ها امسال 2 نمره حفظ شعر میاد ؟ بعد هر تا شعر یا دو تا شعر ترم دوم ؟
مگه یه نمره نیست؟؟
لطفا سریع جواب منو بدید اگه 2 نمرست بخونمش
بارم بندی 87 :نقل قول:
1-معنی شعر و نثر (6 نمره)
2-معنی لغت(2 نمره)
3-خود آزمایی (4 نمره)
4-دانش های ادبی(3 نمره)
5-درک مطلب (4 نمره)
6-حفظ شعر یک نمره
نقل قول:2 نمره شدهکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3725006&postcount=10
معنی لغت هم مونده دیگه با تاریخ ادبیات...اومدیمو نشد تقلب کرد چی کار می خوای بکنی؟نقل قول:
معنی شعرارو بلد باشی دیگه چیزی نمونده که...تاریخ ادبیاتو تقلب میکنیم...فقط معنیه شعرو نمیشه تقلب کرد...
این قرآن مصور شعره؟؟:دی
فقط یک کیلومتر تاریخ ادبیات داره!!
بچه ها من 100صفحم مونده شما چند ص خونددید؟نمیدونم چطور میشه اینو تمموم کرد ...؟!
اخر یک نمره شد یا دو نمره ؟
2 نمره دیگهنقل قول:
اخر یک نمره شد یا دو نمره ؟
نفس که لینک داده بود!!!
نهمین درسم خوندم....
بریم دهمی
من موندم چطوری اینو تموم کنم!
فقط نفس یه چیزی رو تو اون پست نگفته بودی...
از درس 1 تا 11 ، ده نمره میاد و از درس 12 تا 23 هم 10 نمره...
اینطوریه دیگه??
باید خر بزنی ! : دینقل قول:
من فکر کردم فقط من کم خوندم الان معنی شعرها رو بلدم تا ص30هم خوندم به نظرتون من تموم میکنم؟
من تا 140 خوندم ! الان می رم بیرون ! خدا می دونه کی بر می گردم !! : دی
همش هم از اون ملک سلیمان می اد لابد !! خیلی شعر سختیه !نقل قول:
2 نمره شده
من 3 تای دیگه رو حفظم ! مشکل اینه فقط !
ای بابا امسال چه قدر بخش نامه میاد راجع به ادبیات ! یکی میگه حذفه یکی دیگه میگه حذف نیست یکی میگی 2 نمره یکی میگه یه نمره :31:نقل قول:
یکی هست بیاد اینو برای من ترجمه کنه :
تیمار ان به فراخور حکمت و بر حسب مصلحت بداشته ( صفحه ی 115 خط دوم )
تا خفتگان و به دنیا فریفته شدگان بیدار شوند و هر کس ان کند که امروز و فردا او را سود دارد ( صفحه ی 56 )
اره به ما هم توی مدرسه گفتن 1 نمرس !نقل قول:
ای بابا امسال چه قدر بخش نامه میاد راجع به ادبیات ! یکی میگه حذفه یکی دیگه میگه حذف نیست یکی میگی 2 نمره یکی میگه یه نمره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اون درس قاصدک هیچی نداشتا ! : دی
بر حسب علم ودانش و حکمت از ان راهها محافظت کند...نقل قول:
تیمار ان به فراخور حکمت و بر حسب مصلحت بداشته
اره ولله خر زدم 50صفحم مونده خدارو شکر تاریخ ادبیات هم که چیزی نیست فوقش فردا صبح زور بیدار میشم می خونم شما که از 114به بعد خوندید درسایی که کلمات داره فقط کدوماست ؟فکر نکنم نوروز چیزی داشته باشه مثله تپه ی برهانی که چیزی نداره...فکر کنم 30دقیقبزارم یقیش تموم میشه چون درس خاصی نیست نه؟نقل قول:
اید خر بزنی ! : دی
من تا 140 خوندم ! الان می رم بیرون ! خدا می دونه کی بر می گردم !! : دی
من دیگه دارم میمیرم...
سابقه نداشته اینهمه بخونم...ولی با وجود بازم هیچی حالیم نیست...
دهمین درسم تموم کردم
یعنی داری میگی این درسایی که من خوندم هیچی نبوده؟؟؟نقل قول:
اره ولله خر زدم 50صفحم مونده خدارو شکر تاریخ ادبیات هم که چیزی نیست فوقش فردا صبح زور بیدار میشم می خونم شما که از 114به بعد خوندید درسایی که کلمات داره فقط کدوماست ؟فکر نکنم نوروز چیزی داشته باشه مثله تپه ی برهانی که چیزی نداره...فکر کنم 30دقیقبزارم یقیش تموم میشه چون درس خاصی نیست نه؟
خوابم میاد...
ولی چه میشه کرد ؟؟؟بخونیم شاید قبولیدیم......
چه قدر بد ! :41: بگیر 2 ساعت بخواب بعد شب تا ساعت 8 بشین درس بخون :46: درس های بعدی سنگین نیستن ولی اون قدر سبک هم نیستن که بشه تو 3-2 ساعت خوندشوننقل قول:
اینم برام معنیش کن :نقل قول:
تا خفتگان و به دنیا فریفته شدگان بیدار شوند و هر کس ان کند که امروز و فردا او را سود دارد ( صفحه ی 56 )
ممنون :11:
من امروز BLASTER رو ندیدم ! یه کمی برام عجیبه ، ببین ادبیات چه عظمتی داشته که باعث شده BLASTER نیاد پی سی ولد
ماله سال های قبل خیلی آسون بود و همش سوال های تکراری هست ببینم فردا چی میدن خدا کنه تکراری بدن
اینه فکر کنم دقیق نمی دونم:نقل قول:
"تا فریب خوردگان به دنیا و خفته ها اگاه شوند و ان کاری را انجام بهند که در دنیا و اخرت یه سود انها است"
من اینطو معنی کردم حالا شاید درست نباشه...
شما تموم کردید کتاب رو؟من که قسمتاییش مونده بدبختی...مخصوصا خود ازمایی ها و تاریخ ادبیات...2تا شعر هم حفظ کردم دوتاش مونده که ول می کنم
مونده درس 23نقل قول:
من 4 تا شعر رو تو فرجه ها حفظ کردم ، اما شعر دو نمره داره از من میشنوی بشین امشب اون 2 تای دیگه هم بخون چون امکان داره 4 تاشو بیارن تو امتحان ( چون 2 نمره شده حفظ شعر ) لازم هم نیست به یه تسلط صد در صدی برسی بیت به بیت بخون برو جلو ، ترتیب بیت ها هم مهم نیست چون کل بیت رو ازت نمی خوان که بنویسی :46:
موفق باشی :11:
اون یکی هم تا وسطاش حفظم فکر کنم بس باشه چون از اخر نمیدن بیتارو ...به هر حال فردا ساعت 5.5 تاریخ ادبیات و خود ازمایی رو می خونم تموم بشه بره اگه وقت شد اون یکی رو حفظ می کنم...نمیدونم چرا امروز وقت کم اوردم
12 درس خوندم...نقل قول:
چه قدر بد ! بگیر 2 ساعت بخواب بعد شب تا ساعت 8 بشین درس بخون درس های بعدی سنگین نیستن ولی اون قدر سبک هم نیستن که بشه تو 3-2 ساعت خوندشون
امشب حتما باید 15 درس رو تموم کنم...اگرم شد بیشتر...
از نظر من آدم شب بیداری بکشه بهتر از صبحه.نقل قول:
اون یکی هم تا وسطاش حفظم فکر کنم بس باشه چون از اخر نمیدن بیتارو ...به هر حال فردا ساعت 5.5 تاریخ ادبیات و خود ازمایی رو می خونم تموم بشه بره اگه وقت شد اون یکی رو حفظ می کنم...نمیدونم چرا امروز وقت کم اوردم
این درسارو نخوندم
2-3-5-6-7-8-13-14-15-16-23
فکر کنم خیلی از درسای مهم رو خوندم
مهم تر از همه کبوتر طوقدار رو نخوندم
الان با این شرایطی که دارم کتابو بخونم بهتره یا امتحان های هماهنگ سال های قبلو؟
من حفظیاتم خیلی بده
اتفاقا فکر می کنم صبح بهتره چون الان خسته ای باید یه مطلب رو 3بار بخونی...نقل قول:
از نظر من آدم شب بیداری بکشه بهتر از صبحه.
وای عجل فیلمی بودا !! : دی
ساعت الان 2:45 هست ! الان من هنوز درس اخرم مونده ! برم بخونم ساعت 3 می خوابم به امید این که فردا خوب بشم !! : دی
ممد قرار بود اینترنتش قطع شه ! یکی به همین دلیل یکی دیگش هم که خرخونی بود ! : دینقل قول:
من امروز BLASTER رو ندیدم ! یه کمی برام عجیبه ، ببین ادبیات چه عظمتی داشته که باعث شده BLASTER نیاد پی سی ولد
وای...دهنم سرویس شد!
عجب کوفتیه این ادبیات...
والله دین و زندگی آسون تره!
هنوز تموم نشده!
کمتر از 4 ساعت دیگه هم امتحان دارم:27:
لعنت به طراح عقده ای این چی بود خیلی ادبیات سخت بود از همه سالا بدتر بود دهنش سرویس ایهام تناسب کجای کتاب توضیح داده شده؟؟؟؟؟
عوضیا اینا چه ادمای پستی هستن
امسال شانس ماست دیگه همه رو سخت میدن
انصافا سوالاش سخت بودن!
اگه دستم برسه بهشون....:دی
یعنی خاااااااک بر ره من که ادبیاتم این طوری دادم !!!
از ته ته ته فلبمم میخوام دسته طراح و مصحح بشکنه !!!: دی ؛ حالا دسته اون بشکنه اثن قطع بشکه خدای .... به من چی میرسه ؟:(
یعنی چقد آدم میتونه بی شهور باشه اون چی بود ؟؟ 4گزینه ایااا یکیشون که عشق و اینا داشت اول و دوم عینه هم بود :41: اون بالاییشم : دی که باید تمامه ....آرو میخوندیم منه بد شانس همه توضیحاتو خوندم این یکیو گفتم میشه روی همچو ماهت .... نوشتم الف
برا خودم متاسفم
:41:
:41::41::41:
:41::41:
واقعا که !
این چه سوالای سختی بود ؟
سوالای شهریور 87 رو پریروز قبل از اینکه بخوام ادبیات بخونم نیگا کردم . اگه همون موقع امتحان میدادم همون رو 20 میشدم ولی از این 2.5 نمره اشتباه دارم !!!!
این 4 گزینه ای هاش خیلی چرت بود !!
اموزش و پرورشو گل بگیرن انشالله
خواهر من میگفت خیلی آسون بود شما مطمئن هستین سخت بوده!!!!!!
هر چی فحش تو زندیگیم یاد گرفتم و یاد خواهم گرفت به این طراح باشه...
ایشالله دستش قطع بشه تا اینجوری سوال نده...
گند زد به روحیه ی ما...
دیگه چه فرقی میکنه چه یه نمره تک یا همه ی نمره ها تک؟؟؟
خداکنه مصححه قاطی کنه به جای صفر 10 رد کنه
بله واسه کسی که تو طول سال قشنگ همرو خونده باشه راحته...نقل قول:
خواهر من میگفت خیلی آسون بود شما مطمئن هستین سخت بوده!!!!!!
یه مراقبم افتاده بود برا ما که نمیذاشت تکون بخوریم...
ولی با این وجود من به ورقه سفید دوستم که جلوم بود تسلط کامل داشتم...
بله سلام بچه های درس خون:27:
این چه وضهشه بابا...؟هان؟طراح کجاست؟
خود ازمایی ها دو تاش اصلا تو کتاب نبود...معنی ها هم که قربون خودم بشم اصلا نداشتم همه رو از خودم نوشتم!در کل خیلی بد بود دیگه...