سلام حامد جان من مهدی اصغری از آمل پول برات واریز کردم کی به دستم می رسه
Printable View
سلام حامد جان من مهدی اصغری از آمل پول برات واریز کردم کی به دستم می رسه
بخاطر سفر کاری در چند روز آینده جواب مسائل گفته شده را پاسخ میدهم.
لطفاً پاک شود
لطفاً پاک شود
هاردی که فرمت سطح پائین بشه رو میشه بازیابی کرد؟ من هاردو فرمت کردم.
احتمالاً با نرم افزار میشه تا حدودی اطلاعات رو باز یابی کرد
مهدی اصغری واقعا فکر کردی 150000 تومن واسه این کار بهت پول میدن با او دروغ و دونگ هیی که به مردم میگی؟ نه عزیز اگه اینطوری فکر کردی سخت در اشتباهی اگه این چیزا حالیت بود max232 آماده نمیخریدی
اینجا همه زحمت میکشن مفت و مجانی تجربه و وقت اعصابشونو میذارن تا همه استفاده کنن و به هم حال بدن اونوقت تو غراضه میخای با این کار واسه خودت درآمد درست کنی؟ واقا فکر کردی بپه های سایت این کار و میکنن؟واسه پول؟
نقل قول:سلامنقل قول:
اگه منظورتون اینه که ایشون مدار رو از من بخره تا هارد های مشکل دار رو خودش با هزینه زیاد درست کنه به خودش مربوطه و کسایی که حاضرن پول مفت بدن.
ولی در همینجا اعلام میکنم که با یک هزینه خیلی کم همه میتونن هاردشون رو خودشون درست کنن با درصد اطمینان بسیار بالا
حالا یا خودتون مدار رو بسازید که چه بهتر ولی در هر صورت بیشتر از 13 تومن خرج نداره هر کی بیشتر بده ضرر کرده:41:
با سلام
من یک هارد diamondmax 23 stm3500418as دارم
دچار مشکل شده که مطمئنم مشکل از فرمویر هست
هارد شناسایی میشه اما امکان خواندن و نوشتن نمیده و فقط بعنوان هارد دوم قابل رویت هست
درایوها نه باز میشه نه فرمت میشه و نه قایل خوندن هست
نرم افزاری واسه تعمیر firmware هم هست؟
یه هارد دیگه از همین مدل دارم.
آیا میشه از firmware بکاپ گرفت و استفاده کرد؟
متاسفانه هارد های جدید مکستور و سیگیت هم مشکل دارند و این مشکل رو به شکل های مختلف نشان میدهند.نقل قول:
مشکل شما هم ممکنه از فریمور باشه
فریمور رو میتونید با توجه به مدل و سریال هارد از سایت سیگیت دانلود کنید.
ضمناً براتون ایمیل زدم چک کنید.
حامد جان من به شما جسارت نکردم منظورم مهدی اصغری بود که میخاد تو آمل با این کار ,کارو کاسبی سکه را بندازه
سلام به همگی ....
اقا دستم به دامنتون ... یکی از هارد هام بدسکتور گرفته ... تو bios میشناسه ولی با ویندوز
هنگ میکنه ! و ویندوز بالا نمیاد .... البته روی این هارد خراب فقط اطلاعات و فایل هام هست .. خیلی مهمه !
من استودیو دارم و یه سری اطلاعات مهم روشه !!! فقط اطلاعاتم رو میخوام ... هاردم به درک !!!
با برنامه HDD Regenerator 1.71 تحت داس تا حدود 48 تا بد سکتور رو درست کرد ولی به 2% که
میرسه از برنامه میاد بیرون و میگه هارد رو نمیشناسه ... با 2 تا کامپیوتر این کار رو کردم ولی متاسفانه فکنم
boot sector مشکل پیدا کرده ///
چیکار کنم .... جبران میکنم .... به داد من بد بخت برسید .... گارانتی تموم شده /// هیچ جا هم نمیتونم ببرم
بدم درست کنه چون ........!!!!
در ضمن خودم حسابی دست به آچارم .... فقط منتظر کمکم....!!! تشکر
Maxtor
DiamondMAX 10
model : 6V300F0
300 GB
شاید با firmware مشکلم هل بشه .... نمیدونم ... منتظر کمک های شما هستم ... تشکر..
سلام به همگی ....
اقا دستم به دامنتون ... یکی از هارد هام بدسکتور گرفته ... تو bios میشناسه ولی با ویندوز
هنگ میکنه ! و ویندوز بالا نمیاد .... البته روی این هارد خراب فقط اطلاعات و فایل هام هست .. خیلی مهمه !
من استودیو دارم و یه سری اطلاعات مهم روشه !!! فقط اطلاعاتم رو میخوام ... هاردم به درک !!!
با برنامه HDD Regenerator 1.71 تحت داس تا حدود 48 تا بد سکتور رو درست کرد ولی به 2% که
میرسه از برنامه میاد بیرون و میگه هارد رو نمیشناسه ... با 2 تا کامپیوتر این کار رو کردم ولی متاسفانه فکنم
چیکار کنم .... جبران میکنم .... به داد من بد بخت برسید .... گارانتی تموم شده /// هیچ جا هم نمیتونم ببرم
Maxtor
DiamondMAX 10
300 GB
شاید با firmware مشکلم هل بشه .... نمیدونم ... منتظر کمک های شما هستم ... تشکر..
سلام به همگی ....
Maxtor
DiamondMAX 10
300 GB
سلام خدمت شمانقل قول:
این مشکل چه جوری پیش اومد آخه این تاپیک فقط برای مشکلات ناشی از فریمور هست و لاغیر!
مشخصات هارد شما هم اصلاً با این هارد های مشکل دار جور در نمیاد.
اگه خیلی وضعش خرابه فکر کنم چاره ای جز رکاوری سخت افزاری نداری که هزینشم زیاده
MJHamed عزیز مشکل من هم دقیقا همین هستش برات PM زدم جواب ندایدنقل قول:
می تونید کمکم کنید هارد من هم همین مشخصات رو داره ؟؟؟
ممنون میشم اگه کمک کنید
سلامنقل قول:
من برد رو برای ایشون فرستادم قرار شد که نتیجه رو اعلام کنن
سلام MJHamed عزیزنقل قول:
من برد دارم قبلا گرفتم ولی نمی دونم باید چیکار کنم !!!!
ا
سلام . مدار من رسید . صحیح و سالم. تست کردم جواب هم داد. تشکر می کنم که لطف کردی!
ولی یه سوال تو قسمت بعد از تست ( وصل کردن RX و TX به هم ) جواب میده! یعنی مدار سالم هست.
ولی بعدش که بقیه کار هارو می کنم Ctrl+z که می زنم هیچ اتفاقی نمی افته! RX و TX و GND رو چک کردم و درست وصل شدن و اتصال کامل دارن. اتصال برد هارد رو هم چک کردم ولی بازم بی نتیجه بود.
(شرمنده 27 صفحه اول رو خوندم + چند صفحه آخر که سوال تکراری نکرده باشم . ولی چیزی نبود ):20:
شما جای tx و rx رو جابه جا کن gnd هم حتماً وصل کن.نقل قول:
MJHamed
آقا می تونید کمکم کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
چجوری؟!نقل قول:
مگه شما فایل راهنما رو نگرفتید
من هر چی بلد بودم توی اون نوشتم :31:
این کارارو هم انجام دادم ولی بازم نشد!:41:نقل قول:
توی اون فایل راهنما 2 مورد هستشنقل قول:
1: اگه هارد توی Bios نشناسه
2: اگه مقدارش صفر نشون بده
این هارد من توی Bios می شناسه بعضی موقعه 136Gb و بعضی موقعه 500Gb درایوش هم میاره
توی ویندوز ولی نه باز میشه و نه Format
بعد اومدم توی فایل راهنما هر دو رو انجام دادم ولی برای اولی موقعی که دستور N1 رو زدم که S.m.a.r.t بسازه
نتونست وپیام آورد Led:00000 همچین چیزی بود
و برا قسمت دو فایل راهنما وقتی اون دستور m0 رو نوشتم که باید 15 ثانیه یا 30 ثانیه کارش انجام بده منظر موندم تا 10 دقیقه هم کاری نکرد
به نظرتون چیکار باید کنم .....
البته Frimware رو براش پیدا نکردم میشه Frimware مدل دیگه براش انجام داد .....
این اروری که گفتید Led:00000 مربوط به اینه که اتصال موتور هارد قطع نشده شما اتصال رو با کارت قطع کن و روش اول رو امتحان کننقل قول:
انشاالله که درست میشه
سلام بچه ها
من سریال هاردم ST9500325AS و فریمور آن 0002 است . هر چه گشتم فریمور آن را پیدا نکردم. در ضمن مشکل من این است که صفر مگابایت نشون میده اما هارد رو شناسایی می کنه.در ضمن سیستم من لپ تاپ می باشد.اگر کسی راه حلی داره خواهشا دریغ نکنه.
پیشاپیش از توجه شما بسیار سپاسگزارم
[QUOTE=MJHamed;4402229]این اروری که گفتید Led:00000 مربوط به اینه که اتصال موتور هارد قطع نشده شما اتصال رو با کارت قطع کن و روش اول رو امتحان کن
انشاالله که درست میشه[/QUOTE
این Error زمانی میده که کارت رو بیرون آوردیم و با دستور N1 می خواد S.M.A.R.T بسازه
ولی نمی تونه اجازه نمی ده
درودنقل قول:
برای شما ایمیل زدم لطفا پاسخ بدید
سلامنقل قول:
یعنی دامنه ی افتضاحات سیگیت به هارد های لپ تاپ هم کشیده شده؟
شما اول ببین هارد لپتاپ محل اتصال rx و tx داره مثل هارد های اینترنال
سلام دوست عزیز
از توجه و پاسخ شما سپاسگزارم
لپ تاپ من نو است و گارانتی هم دارد. نمی دانم محل اتصال rx و tx را داشته باشه یا نه؟
نمی خواستم اون رو گارانتی بفرستم چون خیلی طول می کشه اما اگر مجبور شدم باید اون را بفرستم!!!
اگر راه حل دیگری دارید خواهشا راهنمایی کنید.
ممنون از توجه شما :11:
اگه اطلاعات خاصی روش نداری بهت توصیه میکنم ببری گارانتی چون ممکنه tx و rx نداشته باشهنقل قول:
ولی اگه اطلاعات مهمی روشه محل هارددیسک رو باز کن ببین پشت هارد مثل هارد های اینترنال هست یا نه
اگه شد یه عکس از پشت هارد بزار تا راهنماییت کنم.
درود
توروخدا کمک کنید.من مدار رو ساختم تا ( rs232 به ttl ) و مرحله تست را هم رد کردم درسته.اما برای مرحله عملیات اصلی میرم جلو کنترل + Z رو که میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده.
یک سئوال بسیار مهم اینکه هارد من وقتی پیچش رو باز نکنی و وصل باشه وقتی به برق ساتا وصلش میکنی اصلا صدا نمیده مثل اینکه مرده.مشکل چیز دیگه ای است یا اینکه همین مشکل فریمور؟
خواشها جواب 2 سوال من را کامل بدهید.
هارد من وقتی مشکل داشت موتورش کار میکرد هنوزنقل قول:
هارد شما از وقتی اینجوری شد موتورش اصلاً کار نمیکرد؟
درود
منم موفق شدم !!!! هارد مکستور 1 ترابایت را بگردونم.
به سلامتینقل قول:
اگه میشه بگید که مشکل از کجا بود که اگه برای بقیه هم پیش اومد به مشکل نخورن
[QUOTE=abbasazarpikan;4403251]ممنون میشم بگید چه جوری S.M.A.R.T بسازمنقل قول:
[quote=abbasazarpikan;4409923]اگه امکان داره متن ارور رو دقیق بنویسید.نقل قول:
باشه یک بار دیگه من امتحان کنم متن دقیقش رو براتون می نویسم
باز هم متشکرم
سیم tx مدار رو به tx هارد زدم و rx مدار رو به rx هارد !!!! گراند هم بود.... از باتری مادربرد هم استفاده می کردم.:11:نقل قول: