سلام برو بچ کسی بلد هست چه شکلی میشه فیلمها با پسوند vob را با زیر نویس پخش کرد
که همون dvd خودمون میشه
Printable View
سلام برو بچ کسی بلد هست چه شکلی میشه فیلمها با پسوند vob را با زیر نویس پخش کرد
که همون dvd خودمون میشه
سلام من یه دونه پاتریوت خریدم کیفیتش عالیه dvd رو با منو و زیرنویس فارسی کامل نشون میده در کل مشکلی نداره
نقل قول:
عجب... شاید شما مدله لایوشو میگین... من خودم یه میل به شرکتشون زدم و خودشون گفتن که فرمت SRT رو ساپورت میکنه ولی از زیر نویسه فارسی پشتیبانی نمیکنه اوکی؟
ِ
I have one problem about SRT subtitle. This player shows persian srt subtitle but its font is not persian font, it's a unknown font.
one picture is attached in this message . As you see this font is not persian font and it's illegible.
Last update is done by frimware 1_03_01
thanks for your help and support.
Best wishes
Farshid B
.
--------------------------------------------------------------------
Dear Farshid,
Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support. My name is Pablo R.
I apologize for the inconvenience, but the WD TV Gen1 does not support Persian subtitles.
I hope that we have met your expectations today and that you are satisfied with our service. If you have any further questions, please reply to this email and we will be happy to assist you further.
Sincerely,
Pablo R.
Western Digital Service and Support
دیگه بعید میدونم شما از تکنیسینهای شرکته وسترن اگاه تر باشین
خوب WD هم میخونه ولی از طریق هارد یا usb تغذیه میشهنقل قول:
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
ربطش به وسترن؟نقل قول:
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
نمیشه عزیزم، جز اینکه با فرمت دیگه ای سیو بشهنقل قول:
البته که من مدل لایوشو میگمنقل قول:
دوستان هم ذکر نکردند که مدل دستگاشون چیه
سلامنقل قول:
منم مدل لایو دارم و دارم باهاش زیرنویس فارسی SRT هم می بینم! 2 تا مشکل داره!
- فونتش ناجوره..!
- حروف گ چ پ ژ رو جدا می نویسه!
--
حالا یه سوال داشتم... من همین الان بالاخره با PC شبکه اش کردم! همه چی خوبه! ولی فیلم های 1080 رو یکم گیر میکنه که مربوط میشه به سرعت شبکه...! چه جوری باید بهبودش بدم؟ کابل تاثیر داره یا مشکل از مودمه؟
ممنون، شاد باشید:40:
اي بابا خاك بر سر اين شركت كه مدلهاي معمولي نميتونن زيرنويس SRT رو ساپورت كنن البته مدل معموليس رو از لحاظ نرم افزاري بنبايد اين كار رو انجام ميدادن يعني ادم براي اين كار بازم بره يه لايو بگيره همه دزدن اين شركتها
دوستان .. من فایل ISO رو از روی دی وی دی لاست درست کردم برا پخش .. اما دستگاه اجراش نکرد ..
مدل لایو ...
فک کنم باید برا قسمت ساپورت وسترن بنویسیم که فکری به حال دی وی دی های منو دار و چند قسمتی و همچنین زیرنویساش بکنن ....
البته بعضی دی وی دی هارو که چند قسمتی هستن .. به صورت یک فایل فیلم میشناسه که مثلا 2 ساعته هست . زیرنویس هم درست اجرا میشه ! اما بعضیارو نه .فقط قسمت اول بدون زیرنویس س !
1 کشف جدیدم برا خودم کردم که حین پخش زیر نویسای SRT میشه با زدن دکمه های چپ و راست زمان نمایش زیر نویسارو تغییر داد و با فیلم ست کرد !
:31:
اوه راستی یک چیزه جالب تو پیج جدید که آپدیت کردم flv هم میخونه
جالب اینجاست که اپدیته فریمور مدل لایو زود به زود میاد ولی واسه معمولیش الان چندین ماهه که هیچ اپدیتی نیومدهنقل قول:
اون دیگه ساپورت نمیشهنقل قول:
چه جالب من نمی دونستم
این خیلی بده و واقعا حالم از سیاست شرکت ها حالم بهم می خوره
مثل تلویزیون های سامسونگ که اگر اشتباه نکنم مدل 650 فایل های تصویری رو نمی خونه ولی با دستکاری سرویس منو فعال میشه و می خونه و حال انکه مدل 690 همه اینا رو داره این کار ها رو می کنند که مثلا مدل جدید این سیستم ها رو داره و مردو رو برای فروش بیشتر محصولات خودشون گول می زنند
فرق مدل live با WD TV فقط در ساپورت شبکه است؟ با زیرنویس srt فارسی مشکل ندارن؟
من آخرین آپدیت که جدید هم هست انجام دادم بازم فارسی رو اضافه نکردن خیلی احمقا این همه ایرانی و عرب دارن می گن اضافه کنین، خوششون میاد دستگاهاشون رو نخریم دیگه
سلام ایمیل شرکت اج دی پلیرهای وسترن چی هست میشه بگید تا مشکلم ازشون بپرسم ببینم جواب میدن اینجا که کسی مثل اینکه
نمی دونست و فکری هم به نظرش نرسید حداقل از شرکت بپرسم
ما آخر نفهمیدیم چه HD Media Player بگیریم که با زیرنویس فارسی مشکلی نداشته باشه و کامل هم باشه.قیمتش مهم نیست اما مشکلی نداشته باشه...
خوب زیرنویس رو تبدیل به sub بکنید.نقل قول:
یعنی تمام زیرنویس هارو اگه به sub تبدیل کنیم مشکلی دیگه نداره؟؟؟؟ مطمئنی؟؟؟ با چه برنامه ای؟؟؟
من بعید میدونم بشه...
آقا یکی جواب مار و بده ثواب داره والا........... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با کلی ذوق و شوق یه کابل اپتیکال هم خریدم و و سترنو به سینما خانگی وصل کردم اما صدا رو فقط از دوتا باند جلویی سینمای خانگی دارم
تنظیمات استریو و دیجیتال وسترن رو هم چک کردم فایده نداشت...یعنی وقتی روی تنظیمات audio وسترن دیجیتالو انتخاب میکنم صدا اصلا قطع میشه ولی روی اون یکی آیتم صدا دارم ولی از دو تا باند جلو.
اجرتون با صاحب وسترن!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100% باید نشون بده.چون قابلیت پخش sub رو هم داره.و زیرنویس وقتی به sub تبدیل بشه، از حالت text در میاد و به گرافیک تبدیل میشه.(مثل عکس). پس دیگه مشکل یونیکد و ازین حرفا پیش نمیاد.نقل قول:
برنامه هم خیلی زیاده تو نت.یه سرچ بزنی 100 تا میاره.srt to sub
سلامنقل قول:
میلشون اینه:
westerndigital@custhelp.com
جواب که میدن (نهایتش دو روزه)
ولی من راه حل بهتری واستون دارم، یه فروم واسه خودشون زدن که کاربرا اونجان، شاید اونجا بتونین سریع تر جواب بگیرین
کد:http://community.wdc.com/
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
بله عزیز نشون میده ، برنامه Txt2VobSub میتونه اینکارو واستون انجام بدهنقل قول:
با این برنامه میتونین، اندازه و رنگ زیر نویسم انتخاب کنین، ولی یه مشکلی که هست اینه که رنگا اونجوری که انتخاب شده تو تلویزیون نشون داده نمیشن:31:، با یکم صحیح و خطا به جواب میرسین
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
پلیرتون چیه؟ لایو یا معمولی؟ ورژن اپدیت؟نقل قول:
مدله معمولیش که SRT ساپورت میکنه ولی فونت فارسیو نه:31:
بهشون میل زدم گفتن به تکنسینامون میگیم فونت فارسیم بزارن ولی قول نمیدیم (خسته نباشید)
واسه مدل معمولیشم که الان چند ماه اپدیتی نیومده فک کنم اخریش ورژنه 01_03_1 بود
این سوال من رو هم پاسخ بدید ممنون میشم:
نقل قول:
فرق مدل live با WD TV فقط در ساپورت شبکه است؟
سلام
همین الان متوجه شدم دستگاه صدای AAC 6 کاناله رو نمیتونه پخش کنه! اگه بزاریم روی Stereo فقط 2 کانال رو خروجی میده و Digital صدایی رو پردازش نمیکنه! اما با AC3 و DTS مشکلی نداره! ( به شرطی که سینمای خانگی تون DTS رو ساپورت کنه! ) در نتیجه اگه فیلمی با صدای AAC 5.1 داشته باشید صدایی در کار نیست مگه استریو! دوستان دیگه هم میتونن تست کنن و نتیجه رو اعلام کنند.
پ.ن : من Live دارم.
سلام
wd hd media player فرمت m2ts رو پخش می کنه؟ این فرمتیه که دوربین های سونی فیلم های با کیفیت avchd رو ذخیره می کنن!
آره پخش میکنه
نقل قول:البته به غیر از اینا پشتیبانی بیشتر شرکت از مدل لایوم هست (متاسفانه)کد:http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=30
ماله منم لایو و چند فیلم 5.1 دارم ولی همشونو بصورت 5.1 پخش میکنه آیا شما با کابل اپتیکال وصل کریدن یا نه؟نقل قول:
[QUOTE=farshidcivil;4951461]سلام
میلشون اینه:
westerndigital@custhelp.com
جواب که میدن (نهایتش دو روزه)
ولی من راه حل بهتری واستون دارم، یه فروم واسه خودشون زدن که کاربرا اونجان، شاید اونجا بتونین سریع تر جواب بگیرین
[COLOR="Silver"]کد:http://community.wdc.com/
مرسی از بابت ایمیل و فروم
COLOR="Silver"]
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
[/COLOR]
پلیرتون چیه؟ لایو یا معمولی؟ ورژن اپدیت؟
مدله معمولیش که SRT ساپورت میکنه ولی فونت فارسیو نه:31:
بهشون میل زدم گفتن به تکنسینامون میگیم فونت فارسیم بزارن ولی قول نمیدیم (خسته نباشید)
واسه مدل معمولیشم که الان چند ماه اپدیتی نیومده فک کنم اخریش ورژنه 01_03_1 بود[/QUOTE]
مدل generation 1 مدل معمولیشه ( اولین مدل )
مشکل اینجاست که srt فارسی روی live ساپورت میشه اما روی این نزاشتن که بریم دوباره اونم بخریم!!!!
همه زیرنویسای من srt هستن بخوام دونه دونه به sub تبدیل کنم هم زمان می بره هم sub خوب روش پخش نمیشه از نظر رنگ و جای قرارگیری زیرنویس
[/QUOTE]نقل قول:
روی live زیرنویس srt فارسی ساپورت میشه؟ پس چرا دوستان میگن که نمیشه؟!:19:
دوستان این مدل live الان قیمتش چنده؟؟؟؟ ارزش خرید داره ؟؟؟.... مطمئناً همه فرمت ها رو ساپوت میکنه؟؟ مخصوصاً زیر نویس فارسی؟؟؟
نقل قول:
مدل generation 1 مدل معمولیشه ( اولین مدل )
مشکل اینجاست که srt فارسی روی live ساپورت میشه اما روی این نزاشتن که بریم دوباره اونم بخریم!!!!
همه زیرنویسای من srt هستن بخوام دونه دونه به sub تبدیل کنم هم زمان می بره هم sub خوب روش پخش نمیشه از نظر رنگ و جای قرارگیری زیرنویس[/QUOTE]
خوب واسه تبدیل هر زیر نویس یه SRT نهایتش 2 - 3 دقیقه بیشتر طول نمیکشه
اگه از Txt2VobSub استفاده میکنین باید تنظیماتشو درس کنین (البته واسه رنگش یکم باید صحیح و خطا کنین چون اونجوری که تنظیم شده تو تلویزیون نشون داده نمیشه) مثلا میتونین واسه رنگ
Antialias رو مشکی
Outline رو مشکی
وText رو ، رویه زرد یا قرمز تنظیم کنین
در مورد قرار گیری زیر نویسم باید offset رو بیشترش کنین مثلا رو 50 یا 60
آقا یکی جواب مار و بده ثواب داره والا........... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با کلی ذوق و شوق یه کابل اپتیکال هم خریدم و و سترنو به سینما خانگی وصل کردم اما صدا رو فقط از دوتا باند جلویی سینمای خانگی دارم
تنظیمات استریو و دیجیتال وسترن رو هم چک کردم فایده نداشت...یعنی وقتی روی تنظیمات audio وسترن ، دیجیتالو انتخاب میکنم صدا اصلا قطع میشه ولی روی اون یکی آیتم صدا دارم ولی از دو تا باند جلو.
سورسی که ازش پخش میکنین 6 کاناله هست؟نقل قول:
خوب واسه تبدیل هر زیر نویس یه SRT نهایتش 2 - 3 دقیقه بیشتر طول نمیکشهنقل قول:
اگه از Txt2VobSub استفاده میکنین باید تنظیماتشو درس کنین (البته واسه رنگش یکم باید صحیح و خطا کنین چون اونجوری که تنظیم شده تو تلویزیون نشون داده نمیشه) مثلا میتونین واسه رنگ
Antialias رو مشکی
Outline رو مشکی
وText رو ، رویه زرد یا قرمز تنظیم کنین
در مورد قرار گیری زیر نویسم باید offset رو بیشترش کنین مثلا رو 50 یا 60[/QUOTE]
من کلی فیلم دارم که 99% زیرنویساشون srt هست.
حالا بیام دونه دونه اینارو تبدیل کنم!؟ خوبیه srt اینه که در عرض 3 ثانیه اضافه میشه کرد و هر زبانی که بخوای
مشکل اینجاست که وسترن دیجیتال کمپانی اضافه کرده به این مورد رو به live اما برای دستگاه قبلیش که 100% امکانپذیر هست لضافه کردنش ، اضافه نمی کنه
من کلی فیلم دارم که 99% زیرنویساشون srt هست.نقل قول:
حالا بیام دونه دونه اینارو تبدیل کنم!؟ خوبیه srt اینه که در عرض 3 ثانیه اضافه میشه کرد و هر زبانی که بخوای
مشکل اینجاست که وسترن دیجیتال کمپانی اضافه کرده به این مورد رو به live اما برای دستگاه قبلیش که 100% امکانپذیر هست لضافه کردنش ، اضافه نمی کنه[/QUOTE]
WD TV که SRT رو ساپورت میکنه فقط از فونت فارسی پشتیبانی نمیکنه، بنابراین نمیشه این فرضیه رو متصور شد که اونا خریدار به خرید live ترغیب میکنن، واسه اضافه کردن فونت فارسیم باید دوستان برن تو فرومش و در خواست بدن، هرچه بیشتر، بهتر
سلام در مورد کابل اپتیک
اینو تست کن شاید جواب داد
من لایو دارم و کابل اچ دی ام آی که وصل کردم دیدم صدا نداره دستگاه خاموش روشن کردم فایده ای نداشت آخر داشتم فیلم که می دیدم کابل در آوردن و دوباره زدم درست شد شاید جوابگو باشه
متاسفانه نتم چند روز مشکل داشت!نقل قول:
---
بله دوست عزیز کابل اپتیک استفاده میکنم... همونطور که عرض کردم با DTS , DD و AC3 مشکل نداره! و فقط روی AAC کم میاره!
شما هم این فرمت رو اگه داری تست کن..
شاد باشی:40:
من تست کردم فیلم هامم mkv هست براحتی جواب میده البته ماله من مدله لایوه
سلام
پخش کننده مالتی مدیا WDAVN00BN فایلهایی با رزولوشن 1080*1920 اجرا میکنه؟
میشه یکی جواب بده؟نقل قول: