دوستان کلید های مولتی مدیا قابل برنامه ریزی هستند ؟
منظورم اینه که داریم یه بازی می کنیم می تونیم بجای کلید های کیپد از اون کلید ها استفاده کنیم ؟
Printable View
دوستان کلید های مولتی مدیا قابل برنامه ریزی هستند ؟
منظورم اینه که داریم یه بازی می کنیم می تونیم بجای کلید های کیپد از اون کلید ها استفاده کنیم ؟
دست درد نکنه علی جون
دیروز رفتم بخرم این گوشی رو یکم باهش ور رفتم گوشی خوبییه اسلایدشم یخورده لق میزنه اونم وقتی که با دو تا دست دوطرف گوشی رو بگیری وتکان بدهی ولی عکاسیش چی بگم شاید بخاطر اینکه تو مغاز یک کم تیره عکس گرفت والا انتظار بیشتری از یک 8مگاپیکسلی داشتم فلاشش خیلی قویی عجب فلاشی n96 میخوره
توشهر ما لاهیجان قیمتش 468تومن است یکم بالاست موندنم بعد از ماه رمضون بگیرم اگه نظرم عوض نشه فکر کنم به 400 برسه
با سلام .....
نمیشه animation گوشی از 60 ثانیه بیشتر بشه؟؟؟
ممنون.
اينهم يه عكس كه هفته پيش با گوشي خودم گرفتم: ( عكس رو با سايز اصلي گذاشتم بهمين خاطر ممكنه دير لود بشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه باتوجه به نور میحط و در حال حرکت بودن واقعا خوب گرفته نظر دیگر دوستان چیه؟
نقل قول:
نه خوب در حد موبایل های دیگه که میشه انتظار داشت! مثلا منم یک عکس مثل همین عکسی که دوستمون در حرکت گرفتن با 8300 گرفتم ... بزارم مقایسه کنید ؟:31:
برای مقایسه میزارم و طبیعت رو در سایز اصلی مقایسه کنید !
8300
جاده رودبار(ماشین در حال حرکت)
سایز اصلی :
نقل قول:
کد:http://www.filehive.com/i.php?width=0&i=090517%2FPhoto020.jpg
دوستان لطفا لينك
عكس ها فول رو قرار بدين نه خود عكس رو تا هر كسي علاقه داره بره ببينه
چون
اينجوري لود صفحه سرعتش به شدت پايين مياد !
مممنون
نقل قول:
سلام
ممنون دوست عزیز از عکست.:40:
ولی خودت بهتر میدونی این دو عکسو نمیشه باهم مقایسه کرد چون توی شرایط نوری حرکتی و... متفاوت هستند.
پس این دلیلی بر بد عکس گرفتن ان86 نیست.
مثلا من خودم عکس هایی با گوشیه 5 مگاپیکسل دارم تویه حرکت که حتی از ماله شما هم بهتر افتاده
ولی اونارم به همون دلایلی که گفتم نمیشه با ماله شما مقایسه کرد.
نقل قول:
سلام به دوست عزیزم
کاملا درسته که نمیشه مقایسه کرد ... اما n86 در سایز اصلی خیلی تار گرفته و من هیچ وقت عکسام اینجوری نشده یک عکس دیگه هم دارم که از جاده گرفته شده و از پشت شیشه ماشین مثل همین عکس دوستمون ... اون رو هم میزارم ...
و اینم بگم که ممکنه در سایز استاندارد یک عکس 5 از 8 هم بعضی اوقات بهتر شه ولی تو سایز اصلی ضعیف تر عمل میکنه که میشه همون زوم 100%
نقل قول:
والا من خیلی با این گوشی ور رفتم:31:.از هر نظر که بگی با دوربینش کار کردم.
من اینجور عکس گرفتنارو ناشی از تکنولوژی لنزش می بینم البته جدای از اینکه حالا خوبه یا بده.
مثلا من ان82 دارم با اون تو شرایط نوری که مقایسه میکنم باهم خیلی فرق دارن.
مثلا یجا که نور مستقیم آفتاب تو لنز گوشیه ان86 خیلی عالی عمل میکنه.ولی همونجا ان82 کم میاره.
البته من اینو یقین دارم که باید منتظر آپدیت بعدیش باشیم.توی اون باید خیلی تغییرهایی داشته باشه.
نقل قول:
یک جورایی میرسیم به حرفهای دوستان حرفه ای تو عکاسی. اونها میگن برای اینکه کیفیت هم همراه مگاپیکسل بالاتر بره , لازم هست که لنز هم بزرگتر باشه , مثل لنز دوربینهای حرفه ای و نه کامپکتها ( که تو موبایل امکانش به هیچ وجه نیست ) حالا تو گوشیهای موبایل فقط داره اندازه عکس به صورت دیجیتالی بزرگتر میشه! و این الزاما به معنی کیفیت بهتر نیست. ضمن اینکه مگه مانیتور شما چند اینچه که بخواین عکس رو با اندازه اصلی ببینید؟:31:. حاظرم شرط ببندم که اگه من اینجا با رزولوشن 800*600 دو تا عکس با K750 ! و N95 در حالت ماکرو بذارم نتونید تشخیص بدید کدوم مال کدوم گوشی هست:46: ( مگه از روی رنگبندی) و نه کیفیت.
خلاصه کلام اینکه همه این حرفها برای اینه که بگم با مگاپیکسل بالاتر الزاما کیفیت بالاتر نمیره و یک راه دیگه اینکه برید خودتون امتحان کنید. مثلا یک عکس با دوربین 7-8 مگاپیکسلی Canon بگیرید و یکی هم با N86 یا آینویت یا اصلا C905 , بعد هر کدوم از عکسها رو باز کنید و اونقدر زوم کنید که به اندازه واقعی برسند.حالا عکس دوربین کنن هنوز جا داره تا حتی 4 بار دیگه بزرگنمایی یا زوم بشه به طوری که تصویر هنوز کامل مشخص و واضح باشه ولی عکس هر کدوم از اون گوشی ها رو یک بار زوم کنید ( زوم بعد از اندازه اصلی عکس) میبینید که نویزها و پیکسلها شما رو مورد عنایت قرار میدن! و دیگه چیزی از عکس معلوم نیست.
اینها از ما گفتن از شما نشنیدن:31: حالا سونی اریکسون بره 12 مگاپیکسلی بزنه و اون یکی بره اصلا 20 بزنه!
نقل قول:
تا حدودی درسته !
اما همیشه این لنز بزرگ نیست که باعث کیفیت بالا میشه لنز بزرگ یکی خوب نورو میتونه جمع کنه و دیگری تو زوم کردن میتونه بهتر عمل کنه اما در شرایط عادی این تکنولوژی بکار رفته در لنزها هستش که باعث برتری میشه ... و اینو میتونید در مقایسه بین 8300 و کنون 5d که یک کنون 2 یا 3 میلیونی هست در کلوب سامسونگ بوضوح ببینید ...
بله ممکن شما اگه در رزولوشن 800*600 عکسی رو بزارید اینجازیاد تفاوتی نکنه اما زمانی که شما همین عکسهارو از یک مجلس عروسی یا دوستانتون بگیرید که بخواین روشون کار کنین با فتو شاپ یا ... وو یا منظره ای بگیرید یا ماشینی که بخواین پلاکشو بردارید و ..کاراییشو نشون میده .. غیر از اون جزئیات تو عکاسی خیلی مهمه که پیکسل بالاتر این جزئیات رو بهتر نشون میده حالا چقدر اون پیکسل بالاتر کیفیت داشته باشه مهمه که من این کیفیتو واقعا در n86 با عکسهایی که میبینم نمیبینم ... و میتونم عکساشو با c905 سونی اریکسون یک نموره پایینتر مقایسه کنم ...
بله ممکن شما اگه در رزولوشن 800*600 عکسی رو بزارید اینجازیاد تفاوتی نکنه اما زمانی که شما همین عکسهارو از یک مجلس عروسی یا دوستانتون بگیرید که بخواین روشون کار کنین با فتو شاپ یا ... وو یا منظره ای بگیرید یا ماشینی که بخواین پلاکشو بردارید و ..کاراییشو نشون میده .. غیر از اون جزئیات تو عکاسی خیلی مهمه که پیکسل بالاتر این جزئیات رو بهتر نشون میده حالا چقدر اون پیکسل بالاتر کیفیت داشته باشه مهمه که من این کیفیتو واقعا در n86 با عکسهایی که میبینم نمیبینم ... و میتونم عکساشو با c905 سونی اریکسون یک نموره پایینتر مقایسه کنم ...[/quote]
نه دوست عزیز ان 86 دوربینش خوبه.یه مقدار تازه کاره.انشا الاه آپدیت بعدی .
راستی چنتا عکس جدید بعد آپدیت گرفتم گذاشتم تو قسمت عکس های نوکیا.یه نگاه بنداز.
خواستی بگو چنتا عکس فول سایز برات آپلود کنم بهت لینک بدم.
عکسایی که گذاشتین خیلی بهتر از این عکسهایی هست که دیدم ... اما هنوز جز معمولی های 8 هستش و قبل که دیدم به نظرم در حد 5 بود ... ولی الان میشه بهش گفت 8 ! امیدوارم در اینده بهتر بشه با اپدیت البته!
دوستان بعضی وقتا با شنیدن بعضی تعریفاتتون ار این گوشی خوشحال و با خوندن بعضی از پستا نا امید میشم اخرش نفهمیدم دوریبین این گوشی تا چه حد خوبه و کلا خود گوشی چی؟
سلام دوستان
4.3تا سوال داشتم .
1- این n86 هم زیاد می هنگه؟
2-کار با دوربینش سخته آیا؟(سفتی کلید و تاخیر در پردازش و ...)
3-کلا ارزش خریدن رو داره ؟ کسانی که دارن راضی هستند؟
خیلی خیلی ممنون
سلام.نقل قول:
1- خيلي خيلي كم !
2- كليد شاترش كمي سفت هست، البته موقعيكه باهاش كار كني قلقش دستت مياد، سرعت پردازشش خوبه، بيشتر عملكردش هم اوتوماتيكه
3- بستگي داره، براي اونيكه ان 95 و ان 82 و اين مدلا رو داره نه ارزششو نداره اما در مجموع گوشي قوي هست بخصوص موقع كانكت شدن به جي پي اس كه واقعا سريعه
ممنون داداش که سریع جوابمو دادی
شما جایی رو میشناسی تو علاعدین که مطمئن باشه؟
سلام بالاخره بعد از 3 ماه جستجو رفتم گوشی رو خریدم و ما هم جز 86 دارها شدیم :10:
واقعا گوشی عالیه i8510 سامسونگ پیشش سوسکه :27:
هیچ مشکلی نداره اسلایدش عالیه -هنگ هم تو کارش نیست :5:
فقط یک ابهام:
وقتی گوشیو روشن میکنم یک نقطه به اندازه سر سوزن از صفحه نمایش سیاهه!؟ امکان داره یکی از پیکسلاش سوخته باشه؟
گوشی فارسیه>نسخه 11.043 >rm-484 >پشتش نوشته made in finland اصله؟؟؟
چرا 95درصد پست های این تاپیک درباره دوربین این گوشیه ؟! مگه دوربین عکاسی خریدید ؟!
سلامنقل قول:
مبارک باشه.
اگه بتونی ببری نشونه همونجا که خریدی بد نیست .
چون احتمالا یکی از پیکسلات سوخته .البته مهم نیست ولی اگه درست بشه بهتره.
در مورد i8510 گوشیه خوبیه و به عنوان یه رغیب گردن کلفت ان86 محاسبه میشه.
سلام بالاخره بعد از 3 ماه جستجو رفتم گوشی رو خریدم و ما هم جز 86 دارها شدیم :10:
واقعا گوشی عالیه i8510 سامسونگ پیشش سوسکه
هیچ مشکلی نداره اسلایدش عالیه -هنگ هم تو کارش نیست :27:
فقط یک ابهام:
وقتی گوشیو روشن میکنم یک نقطه به اندازه سر سوزن از صفحه نمایش سیاهه!؟ امکان داره یکی از پیکسلاش سوخته باشه؟
گوشی فارسیه>نسخه 11.043 >rm-484 >پشتش نوشته made in finland اصله؟؟؟
مبارکت باشه . چندبار میگیدوستان آیا نوکیا به همین یه 8 مگا پیکسلی بسنده کرده و نمیخواد 8 مگا دیگری ارائه بده خبر جدیدی نیست از 12 چطور؟
:40::40::40:
آیا خبری از گوشی 12 مگاپیکسلی نوکیا نیست؟:40::40::40:
نقل قول:15 روز صبر کنید...8 جدید هم به احتمال زیاد معرفی میشه...نقل قول:
شاد باشید:40:
یکی از دوستان لطف کنه بگه مزایاش نسبت به n85 چیه؟چون من میخوام گوشیمو بفروشم سرگیجه گرفتم برای خرید؟؟:13:
سلام دوستان.
از دوستانی که n86 خریدن کسی جای مطمئن میشناسه تو علاعدین یا خیابون جمهوری؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
خیلی ممنون
اقا ما هم 86 خریدیم ....
در ضمن اخرین ورژنش چنده...!؟!؟!
با تشکر...
کسانی که این گوشی رو دارن صفحش رو امتحان نکردن؟ استحکام و خش و اینا منظورم هست.
ممنون.
مباركهنقل قول:
آخرين آپديت
ورژن 11 هستش
ولي احتمال ميدم بزودي ورژن 12 هم بياد همون طوري كه واسه 97 ريليز شد
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس با فریمور 11 در تاریکیه مطلق:11:
اقا ما یه ان 86 دمه دستمونه هر کی سوال موال داشت بپرسه....(من که جواب نمیدم...:دی)
:11::11::11:نقل قول:
در رابطه با عکسبرداری این گوشی در مقایسه با N82 و یا بقیه 8مگاپیکسلی ها چی می دونی؟ (من که می دونم تو جواب می دی...:31:)
فعلا که بهترین دوربین رو داره ..نقل قول:
در رابطه با عکسبرداری این گوشی در مقایسه با N82 و یا بقیه 8مگاپیکسلی ها چی می دونی؟ (من که می دونم تو جواب می دی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
کمترین قیمت الان چنده ؟هنوز به 400 نرسیده چقدر فاصله داره؟
تا الان اگه بخوام یه مقایسه کلی با 82 بکنم ....
از نظر ال سی دی که 82 با هک هم هیچ غلطی نمیتونه بکنه....!!!:دی
از نظر صدای اسپیکر بلندیشون مثل همه فقط به نظر صدای 86 یه ریز تز میاد و صدای 82 بم تر..
صدای هدفون هم با اینکه من شنیده بودم صداش خیلی بلنده ولی با هدفون مشترک..(همون هدفون 86) تست کردم صدای ان 82 کاملا بلند تر بود
و... اینم یه عکس از خود گوشی و هدفون هاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه مقایسه بین فلش و دوربین این دو تا گوشی...
به نظر من شاید فلش 86 عکس رو روشن کنه ولی اصلا در حد یه فلش زنون نیست چون فلش زنون علاوه بر روشنای توی شفافیت هم تاثیر می زاره...تفاوت این دو تا عکس توی فول سایز بیشتر هم میشه...
در مورد گفته های دوستمون
بله فلش ال ای دی بپای زنون هرگز نمیرسه.ولی ان86 به نوبه خودش در تاریکی خوب عکس میگیره.
البته ابنو بگم که ان82 شما احتمالا آپدیت 20 به بعد هست.چون یه ان82 با آپدیت 11 دارم عکساش تو شب خیلی خوب در نمیاد و ان86 خیلی نسبت به اون بهتر میگیره.
در مورد هدفون آره ان82 کمی بلندتره(البته با آپدیت های جدید)ولی باس ان86 بیشتره.
نوکیا روی ان86 تو دوربینش مخصوصا تو شب خیلی می خواد تغییرهای اساسی ایجاد کنه.من که بی صبرانه منتظر آپدیت های بعدیش هستم.:18:
شما داري گوشي يك سال پيش سامسونگ رو با جديدترين گوشي نوكيا مقايسه مي كني. فراموش نشه!!نقل قول: