تو سایت های خارجی نوشتن :نقل قول:
باطری : 1500 میلی آمپر
پس چطور شده که گند زده ؟
در ضمن باطیری i8510
1200 میلی آمپره ؟
پس نتیجتا هر چند نتونه زیاد شارژ نگه داره ولی به مراتب بالاتر از باطری i8510 هستش...................
تو سایت های خارجی نوشتن :نقل قول:
باطری : 1500 میلی آمپر
پس چطور شده که گند زده ؟
در ضمن باطیری i8510
1200 میلی آمپره ؟
پس نتیجتا هر چند نتونه زیاد شارژ نگه داره ولی به مراتب بالاتر از باطری i8510 هستش...................
دوستان یه سوال : کی میدونه شارژ این گوشی توسط چی انجام میشه ؟
سوکت یا کابل usb یا شارژ سوزنی ?
یه عکس هم از جایی که شارز میشه پیدا کنید خیلی خوب میشه....................
من هر چی گشتم نتونستم جای شارژ رو پیدا کنم........
بابا این که جای کابل USB برای وصل شدن به کامپیوتره.............
جای شارژ رو میخوام ؟
آیا از همین قسمت شارژ میشه؟
بــــلهنقل قول:
............
خیلی ببخشید یعنی هم کابل USB برای وصل شدن به کامپیوتره ، هم یه کابل USB دیگه برای شارژ شدن داره؟
مثل i8510 ه پورت شارژرش micro usb هست دیگهنقل قول:
یه کابل داره که میخوره به یو اس بی و شارژرش که مایکرو یو اس بیه
هر چند که 1500 میلی آمپر ساعت ظرفیت بالایی هستشنقل قول:
ولی سی پی یو قوی این گوشی به همراه اون پردازشی که فیلمبرداری می خواد
پدر باتری رو در میاره
بی خود که سامسونگ باتری1500 نذاشته رو این مدل
الته امیدوارم این مشکل رو نداشته باشه چون حیف این گوشی مثل 95 و 8510 بشه
طبق بررسی ها 4.5 ساعت فیلم برداری مداوم و 5.5 ساعت مداوم پخش فیلم داره . فک نکنم باطریش ضعیف باشه!
این که این گوشی با کیفیت HD ضبظ میکنه معنیش چیه؟ چه فرقی با گوشی های دیگه می کنه؟
سلام دوست عزیز. یعنی کیفیت فیلمبرداریش 1024 * 720 می باشد.نقل قول:
سلام بر شما .نقل قول:
SD یا Standard Definition که وضوح و کیفیت مناسبی داره .
HD یا High Definition که پیکسل بیشتر و وضوح بهتری نمایش میده .
الان بیشتر LED و LCD ها با برند HD Ready یا Full HD ساخته میشن .
مخلصیم .
آقا شما بخر ببینیم واقعاً باتریش مشکل داره یا نهنقل قول:
منم امیدوارم که این گوشی به سرنوشت i8510 دچار نشه.چون واقعا حیفه گوشی با این همه امکانات عالی بیاد تو باطری مشکل داشته باشه.نقل قول:
ولی علی جان مساله اینجاست که satio سونی اریکسون که تقریبا مشخصاتش با i8910 برابره(مثلا تو همین cpu و چیپست گرافیکی عین هم هستند) گوشی رو میخواد با باطری 1000 میلی آمپر بده بیرون که معلومه مشکل باطری نخواهد داشت چون سونی اریکسون همیشه نون باطریش رو میخوره.ولی این گوشی باطریش با اینکه 1500 میلی آمپره ولی باز هم نگرانی وجود داره. درسته که i8910 فیلیمبرداری hd داره ولی در عوض satio هم دوربین 12 مگاپیکسل همراه با فلاش زنون داره که خود فلاش زنون پدر باطری رو در میاره.
یا مثلا درسته که ال سی دی I8910 سامسونگ 3.7 اینچه و 2/. اینچ بزرگتر از ال سی دی SATIO هستش ولی در عوض از تکنولوژی جدیدتر بهره میبره که AMOLED هستش.و باید مصرف کمتری داشته باشه.و....
به نظر من اگه این گوشی هم مشکل باطری داشته باشه نشانه ضعف شرکت سامسونگ رو میرسونه.که باید یه فکر اساسی به باطریهاش بکنه.
این مشکل باتری یه باگ هست
توجه کنید که مثلاً i8910 سخت افزارش مال شرکت tiomap هست نرم افزارشم که سیمبینه باتریاشم از نظر ظرفیت خیلی بالا هستن
شما میگید فیلم برداریش hd هست آیا این دلیل میشه که شب تا صبح 3 تا خطش بپره کسی که تو خواب نمیاد باهاش فیلم بگیره!
الان خیلیا از باتری ه8510 راضین مثل خودم و bahador.p...ahmadreza...arian khan و خیلیای دیگه تو هیچ ریویوی هم نگفته که باتریش ضعیفه راه حلشم میگم
1. پاور سیوینگو خاموش کنید
2.نتورکو روی gsm only بزارید
3.تو قسمت position method دو تیکو بردارید
4.video sharing و off کنید
5.سرچ وای فایو خاموش کنید
به نظرتون بعد یک سال روی ال سی دی خش نمیفته؟
چون اونقدر با مداد روی صفحه کار میشه که باعث افتادن خط های ریز روی ال سی دی میشه......
این که مدادی نیست فقط با انگشت کار میکنه و مثل آیفون ال سی دیش شیشه خیلی محکمه در ضمن ضد خش هم هستنقل قول:
راستی یه سوال دیگه :
سرعت اینکه وقتی انگشت رو روی صفحه لمس کردیم چقدره؟
براحتی عمل میکنه ؟
یا اینکه مثل بعضی گوشی ها یه مقدار میکشه تا عمل کنه........
سرعت این گوشی خیلی عالیه.هم به خاطر سی پی یو و رم بالا و هم به خاطر صفحه نمایش خازنی خیلی سریعو بدون وقفه عمل میکنه
عالیه ! من فیلم برداری این گوشی رو دیدم . حالم بد شد از صداش ولی خبر خوبیه ! من شنیدم که ام پی تری 92 کیلوبیت هستش !
البته چیزی که توی این سایت توسط یکی از نظر دهنده گان نوشته شد اگه واقعیت باشه خیلی بده ! نوشته که صداش از amr شده aac ولی فریم ریت شده 18 تا 20 در حالت اچ دی !
actually,کد:http://www.samsungomniahd.com/2009/06/27/samsung-to-release-aac-fix-for-hd-video-recording/
this is what we need:
1280×720 – AMR@8kHz with 24fps
720×480 – AAC with 44khz
640×480 and less – AAC with 44khz
imagine 720p with AAC.. 18-20fps..
lol :027:
من حقيقتش زياد از گوشی های سامسونگ اطلاع ندارم
ولی چون خيلی از اين گوشی تعريف شدم برام جالب شد که ببينم چجور گوشی هست
يه چيزی که برام عجيبه اينه که چجوری اين گوشی سيمبين هست مگه سيمبين فقط در اختيار نوکيا نبود؟
و اينکه نصب برنامه رو اين گوشی چجوری هست؟ بايد مثل نوکيا با IMEI گوشی ساين و بعد نصب کرد؟
[HTMLhttp://samsungi8910omnia.com/omnia-hd-battery-over-5-12-hours-video-play-back/][/html]
:18:Omnia HD Battery: Over 5 1/2 hours video play back
در اختيار نوكيا كه نبودنقل قول:
يه چيزی که برام عجيبه اينه که چجوری اين گوشی سيمبين هست مگه سيمبين فقط در اختيار نوکيا نبود؟
و اينکه نصب برنامه رو اين گوشی چجوری هست؟ بايد مثل نوکيا با IMEI گوشی ساين و بعد نصب کرد؟
گوشي 8510 هم سيمبين هستش
و هك هم اره بايد بشه
يعنی ميشه هکش کرد و مثل نوکيا روش برنامه ريخت؟نقل قول:
روشش هم مثل همون نوکيا هست؟
بابا این حرفا رو ول کنید!!!!
کی میاد ایران؟؟؟؟یکی اینو بگهههههههه!!!!!!!
احتمالا اوایل هفته بعدنقل قول:
کی میاد ایران؟؟؟؟یکی اینو بگهههههههه!!!!!!!
چون الان 97 و 86 تو بازار موجودند
آره دقیقاً مثل نوکیاست فقط 1% برنامه هارو نصب نمیکنه اونم به خاطر اینه که مخصوص نوکیا هستن مثل کلاینت انگیج که با دست کاری میشه نصبشون کردنقل قول:
خیالتون راحت انگیج روی 8910 نصب نخواهد شدنقل قول:
چون کلاینت فول تاچ واسه ان گیج وجود نداره و نوکیا قصد بیرون دادن اونو نداره
حتی 5800 نوکیا هم ان گیج ساپورت نیست
سامسونگ باید فکری به حال سرگرم کردن یوزر های این گوشی بکنه (دقیقا مثل اپل)
روی گوشی های جديد نوکيا بازی های N-gage به صورت فول اجرا نميشن بنابراين فعلاً که N-gage مزيتی برای خريد نوکيا محسوب نميشهنقل قول:
حالا اين گوشی FM transmitter هم داره؟
کلاً اين گوشی ايراد داره؟ :D
پس ن97 جی علی ؟؟نقل قول:
چون کلاینت فول تاچ واسه ان گیج وجود نداره و نوکیا قصد بیرون دادن اونو نداره
حتی 5800 نوکیا هم ان گیج ساپورت نیست
ایشون منظورشون اینه که ان 97 با داشتن صفحه کلید و دی پد میشه انگیج بازی کرد که 5800 و اومنیا اچ دی فاقد کلید فیزیکی هستن
اگه منظورت بازی های هک شد ه اس که فول اجرا نمیشننقل قول:
خب به نوکیا چه ربطی داره ؟؟
هکرها از پس سیمبین بر نمیان مزیت نیست واسه نوکیا ؟؟:31:
اگرم منظورت بازی های هک نشده و فول هستند که تمام گوشس های ان گیج ساپورت نوکیا بدون هیچ مشکلی ان گیج رو اجرا میکنن
بهراد جاننقل قول:
97 کیبورد داره و امیلاتور ان گیج با کیبورد کار میکنه
اما8910 و5800 که کیبورد ندارن
نمی تونن ازش استفاده کنن
متاسفانه مشکلی که سامسونگ داره اینه که تو بازی ها هم نمی تونه از مولتی تاچ استفاده کنه(حق انحصاری اپل) !!
پس هیچی :))
من فک کردم تاچ هست !! بیچاره سامسونگ :دی (و البته ساتیو :(()
بعد علی HTC Hero هم که مولتی تاچه یعنی تو بازی هاش نمیشه از قابلیت مولتی تاچش استفاده کرد؟نقل قول:
سامسونگ که آسفالت 4 و فیفا رو داره توسعه میده ولی جا داره تا برسه به تنوع ان گیجنقل قول:
ولی در مورد بازی نگران نباشین
یکی از خوبی های سیمبین اینه که برنامه واسش زیاده حتی 5800 که مدت ها یه گوشی تک بود (درسیستم عامل منظورمه) کلی براش برنامه اومد
یه نکته دیگه هست تو ساتیو و اچ دی موشن سنسور وجود داره بعلاوه تاچ بودن
این 2 تا خیلی جا دارن واسه بازی نوشتن تو دست برنامه نویس ها !
نوکیا یه بازی قشنگی داره ماهیگیری انگیج من خیلی باهاش حال کردم
فقط از یه کلید و جهت ها توش استفاده میشد با این که بازی کاملا قابل قبولی بود
اچ تی سی رو خبر ندارمنقل قول:
ولی پالم یه گوشی داده بیرون اونم مولتی تاچه و به احتمال زیاد اگه پالم با اپل ساخت و پاخت نکرده باشه
بزودی اپل ازش شکایت خواهد کرد
تو موبلستان لینک سند مولتی تاچ که پشت قباله اپل شده هست :27:
اگه می خواین تا بزارم واستون
عزیزان این گوشی کی میاد ایران؟؟
مردم از انتظار!!!
اگر طول میکشه یه ندایی بدین برم یه گوشی دیگه بخرم!؟
تو تاپیک پیکسون پرسیدم ، اینجا هم یه بار دیگه مطرح می کنم شاید دوستان بدونن :فکر می کنید i8910 ، پیکسون 12 و s8000 جت به ترتیب کی وارد ایران بشن و با چه قیمت هایی ؟ لا اقل حدستون رو بگین.
یه دوستی بودن ( فکر می کنم apoosh جان) که خبر داشتن گوشی ها کی وارد میشه ... ؟
مایکروتل فکر کنم i8910 رو تا یه هفته دیگه بیارهنقل قول:
اس8000 هم که ریلیز شده اینم تا یه هفته دیگه میاد
پیکسون تو ریویوش نوشته همین ماه میاد اروپا مایکروتلم احتمالاً زود میارتش یعنی شاید تا 1 ماه دیگه بیاد
اینا رو حدس زدما :10:
بازی کردمش :دینقل قول:
نوکیا یه بازی قشنگی داره ماهیگیری انگیج من خیلی باهاش حال کردم
فقط از یه کلید و جهت ها توش استفاده میشد با این که بازی کاملا قابل قبولی بود
آره خیلی خوبه !! یا همون وان که قشنگترینشون هست و میشه مشت و لگدشو توی همون دی پد جای داد :دی
آقا بيا كيفيت صداي فيلم گوشي هم درست شد شد AAC و قراره هفته آينده توي آپديت گوشي قرار بگيره و كيفيت صداش توپ بشه ديگه حرفي دارن دوستان در مورد گوشي
کد:http://www.gsmarena.com/upcoming_omnia_hd_update_to_fix_amr_audio_recording_in_hd_videos-news-995.php