سلام
چقدر همه اینجا اینقدر فعالن :دی
مال من همه اسلحه ه و ماشین های بازار سیاه مفته!!!!!
مال شما هم همینجوره؟(البته من تازه شروع کردم)
Printable View
سلام
چقدر همه اینجا اینقدر فعالن :دی
مال من همه اسلحه ه و ماشین های بازار سیاه مفته!!!!!
مال شما هم همینجوره؟(البته من تازه شروع کردم)
سلام
من وقتی بازی رو اجرا میکنم. این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمایی کنید
این بازی فقط واسه ویندوز های ویستا و سون هستش....نقل قول:
من روی 7 , vista نصب کردم . بازم همین ارور رو میده .نقل قول:
دوست گرامی شما dvd هاب بازیو بزار بعد یه پوشه داره به نام درایور اونتو هر چی داره بنصب درست میشه مشکلش100در صد همینه گرفتی؟نقل قول:
مشکل اساسی بازی اینه که دیگه زیادی خالی بندیه .نقل قول:
یارو میره روی سقف ماشین صاف وایمیسه و ماشین با سرعت 200 تا حرکت میکنه و بعد تازه یارو تو اون حال نشونه گیری میکنه و تیر هم میزنه .
جالبیش اینجاست که هرجا گلوله میزنی میخوره به طرف.خیلی خندست.اما مزایای بسیار زیادی داره اما باید رو این بازی به چشم تفریح نگاه کرد.نقل قول:
مشکل اساسی بازی اینه که دیگه زیادی خالی بندیه .
یارو میره روی سقف ماشین صاف وایمیسه و ماشین با سرعت 200 تا حرکت میکنه و بعد تازه یارو تو اون حال نشونه گیری میکنه و تیر هم میزنه .
بازیشو اگه یه خورده واقعی شبیه فارکرای میساختن بهتر بود به نظر من خیلی باید بیشتر روش کار میشد حیف باز یبه این خوبی رو میبینی؟همه چی داره از موتور تا هلی کوپتر داره ولی حیف چنگکم عالیه میگم این بازیو اگه با کرایسیس مخلوط کنن ته بازی میشه!!!!!!!!!!!!:18:نقل قول:
آقا من یه مشکل تو رد کردم یکی از مرحله های بازی دارم کجا باید بیان کنم ؟
همینجا بیان کن:20:نقل قول:
من اول بازی هستم ...
3 تا علامت چشمک زن روی نقشه بود ... که 3تاش رو رفتم و complate داد
حالا روی نقشه فقط یه علامت قرمز رنگ هست که ثابته و چشمک نمیزنه
وقتی اونجا میرم همه بهم شلیک میکنن ... همه رو هم میکشم ولی اتفاقی نمیافته ... چی کار کنم ؟
اگه میتونی یه عکس بنداز تا راحتتر بشه مشکلتو حل کردنقل قول:
هم از نقشه و هم از محیط بازی عکس بنداز:20:
کسی نمیدونه برای چی این ارورو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته که Just Cause خیلی مهیجه،ولی قبول کنید داستان و دیالوگ ها و شخصیت پردازی خیلی آبکی از آب در اومده!
در مورد سیو کردن هم باید روی آیکون بازی کلیک راست کنید و Run As administrator بزنید
شما dvd های بازی رو بزارداخل وداخل یه پوشه بنام درایور هر چی هست بنصب درست میشه خب 100درصد تضمینی......نقل قول:
سلام بچها من لینک اون فایل 155 مگابایتی رو می خوام که مشکل صدا و باز نکردن چتر و حل می کنه می خوام.؟
یکی برام بذاره ثواب داره.
اون لینک usershare رو دارم از دیتا بیس سایت پاک شده.لطفا از یه سایت دیگه لینک بدیید.
با تشکر
قبول دارمنقل قول:
برای همین هم گفته بودم اگه رو این موارد کار میکردن مطمنا 9.5 یا 10 میگرفت
چون از نظر مسائل فنی و تکنیکی فوق العادست و اگه نگم بی نظیر میتونم بگم کم نظیره !
همه با gta مقایسه اش میکردن ..................ولی تا بازی نکنی نمیفهمی چیه..؟.................!
من که خوشم نیومد.:2:.................................... ..............!
gta رو همه جوره دوست دارم:31:
خوب دیشب ساعت 2 صبح بود که بازی تمام شد
من هنوز در عظمت و وسعت این بازی موندم
همون طور که Gamespot اشاره کرده بود یک محیط بسیار بزرگ با گرافیک بالا و کلی کار که مدت ها سرگرم میکنه
درست هم میگفت
من اخر بازی game hour ام رو زد 19:43 ولی 28 درصد تکمیل شد که story تمام شد
و با این که این همه گشتم فقط 102 تا از 368 تا location رو پیدا کردم
24 تا achieve رو هم از 50 تا گرفتم
اخرش هم مشخص شد که شماره 3 در کاره
باز هم میگم شدیدا یک داشتان خفن میطلبید تا بشه 10
عالی بود بازی
بین این همه بازی کلیشه ای با engine های تابلو و محیط های تکراری و روتین یک تنوع زیبا و چشم نوازی مثل just cause 2 لازم بود !
حذف کنید نشد ............ :دی
گل گفتی . بابا یه جور گفتن قابل مقایسه با gta هست که من گفتم ای ول بابا بالاخره یه بازی زد رو دست gta.نقل قول:
دیدم واقا حیف پول ......:2:
این بازی باید روش میزد برای سنیم 4 الی 5 سال . ماریو پیشرفته . چیه این بازی کلا خالی بندی بود.صالا هم گیم پلی درست حسابی نداره .
بابا gta کجا این کجا . این به گرد یه پیچ لاستیکای کل ماشینای gta هم نمیرسه :27:. گرافیکشم که چه ارض کنم.:2:
اینا همه نظر منه شاید یکی خشش بیاد از این سبکا....!:5:
منم همین لینک رو میخوام دوستان زحمتشو میکشن ممنوننقل قول:
سلام هیچ راهی نداره یعنی یه فایل دانلودی هم باشه که این رو بشه تو XP SP2 اجراش کرد ؟
آقا یه سوال تابلو: من همون اول بازی که میپری رو مارشال اون گوشی رو از جیبش میگیریم بعدش یه نقطه قرمز رو نقشه هست که باید به اونجا بریم گیر کردم چطوری باید پرواز کنم به اونجا برسم همش میفته زمین میمیره!!
space رو بزنید تا چترتون باز بشه...نقل قول:
دوست عزیز مرسی از راهنمایت ولی هرچی space رو میزنم باز نمیشه تو تنظیمات هم باز کردن چتر نجات روی space هست!!! ولی باز نمیشه تمام دکمه ها رو زدم نشد فقط با w/s/a/d میشه ریکو رو اینور اونور کرد, میشه یکی این قسمتو بره سیوشو بهم بده همون اول بازیه کاری نداره خواهشآ کمک کنید.:13::10:
سلام شما هم مشکل منو داری نسخه ی بازیت ناقصه باید یه فایل 150 مگابایتی رو دانلود کنی تا بتونی مشکل بازیت رو برطرف کنی .قبلا یکی لینک دانلودش رو گذاشته بود ولی الان از سایتش پاک شده.و نمیشه دانلود کرد.نقل قول:
باید یکی لینکش رو بذاره تا ما هم استفاده کنیم.
داش shadel فعلآ این سیو رو بریز تو پوشه بازیت تا یکی 150Mb رو بذاره.
اینو داداشمون آرمین داد id: hapoofesgheli
http://www.4shared.com/file/MbShLguL/JustCause2Save00.html
داش بهنام دمت گرم خیلی با مرامی .نقل قول:
ایشالا عروسیت:31:
بچه ها من همون اول بازی که باید تجهیزات دشمن رو نابود کنی تا به 100% برسه گیر کردم.
همه ی تجهیزات رو داغون کردم و به 100% هم رسیده رو عملیات هم تیک خورده.ولی دیگه نمیدونم باید چی کار کنم.هیچ اتفاقی نمیفته.
چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام منم مشکل بالا رو دارم 100 درصد شده . هیچ اتفاقی نمی افته...... کممممممممممک.......
بچه کسی یه ترینر حوب داره واسه این بازی ؟
سلام به این صفحه برو و هر ترینری خواستی دانلود کننقل قول:
کد:http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_just_cause_2.shtml
بعد از اون که اون مرد رو نجات می دیم همون که نفر پشت سریش رو با تفنگ دوربین دار می زنیم
و بعدش اون یارو که شبیه غولآخر هست رو می کشیم و بعدش تا میریم داخل اون معبد با اون مرد
چنتا دشمنو از پا در میاریم.:دی
باید بریم کجا؟
یکی به داد ما هم برسه.؟؟؟نقل قول:
یکی میتونه سیو مرحله دوم بعد رد کردن مرحله زدن هلی کوپتر همون اول بازی رو برام بذاره.؟؟؟:41::41:
این کار رو هم کردم بازم همین ارور رو میده:41:نقل قول:
سلامنقل قول:
بفرما:
کد:http://www.4shared.com/file/ELVJNsML/_2__JustCause2Save00.html
دوستان این باز تو ویندوز7اجرا میشه ولی وقتی نیو گیم میزنم گیر میکنه چرا؟؟؟؟
سلام ببخشید من از مرحله ای که از هلکوپتر می پرم به طرف بالای برجی که با سه تا نظامی چینی و روسی و کره ای بجنگم و بعد از این که با آنها جنگیدم و آنها کشتم ومرحله تمام می شود دیگه هیچ مرحله ای به من نمی دهد باید چی کار کنم بعدش. کمک....
با تشکر....:11: