سلام من یه رم 2گیگ سونی برا دوربین عکاسی گرفتم همین که گذاشتمش رو دوربین گفت قفل شده...با رم ریدر زدمش به کامپیوتر میگهwrite protectشده خواهشا کمک کنیییید
Printable View
سلام من یه رم 2گیگ سونی برا دوربین عکاسی گرفتم همین که گذاشتمش رو دوربین گفت قفل شده...با رم ریدر زدمش به کامپیوتر میگهwrite protectشده خواهشا کمک کنیییید
سلام , من یک فلش kingmax چهار گیگ دارم که 2 گیگ شده بود , امروز آنلاین ریکاوریش کردم , ولی وسطش fale شد , حالا نه کار میکنه , نه فرمت میشه , آنلاین ریکاوری هم که میکنم مینویسه Auto Format Fail , Please Contact To Kingmax Service !!! چی کار کنم ؟!!!!
دوست من شما این تاپیک رو مطالعه بفرمایید :نقل قول:
+کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=533741
می تونید از این برنامه هم استفاده کنید :
SD Formatter
+کد:https://www.sdcard.org/downloads/formatter_3/
به محیط cmd برید و اون جا این دستور رو وارد کنید (فرضاً درایو شما z است.) :
[PHP]format z:[/PHP]
موفق باشيد :40:
---------- Post added at 02:49 AM ---------- Previous post was at 02:48 AM ----------
دوست عزیز شما یه بار فلشت رو فرمت سطح پایین کن شاید بتونی نتیجه بگیری :نقل قول:
Portable HDD Low Level Format Tool 4.12
موفق باشی :40:کد:http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/Portable-HDD-Low-Level-Format-Tool.shtml
---------- Post added at 02:49 AM ---------- Previous post was at 02:48 AM ----------
[/COLOR]
دوست عزیز شما یه بار فلشت رو فرمت سطح پایین کن شاید بتونی نتیجه بگیری :
Portable HDD Low Level Format Tool 4.12
موفق باشی :40:[/QUOTE]کد:http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/Portable-HDD-Low-Level-Format-Tool.shtml
نشد !
مینویسه : the device cannot be accessed because it is smaller than 65535 sectors
اصلا کلا تعطیل شده فلشه !
روش راست کلیک میزنم میرم توی پروپرتیز حجم مصرفی و حجم خالی رو میزنه 0 بایت
روشم کلیک میکنم مینویسه : please insert a disk into drive J
چندین نرم افزار رو هم امتحان کردم هیچ کدوم جواب نداد !!
مثلا : Dr.UFD , UFD recovery tool , super stick recovery tool , ur smart ,
USB drive unlocker repaire
لطفا یکی کمک کنه !!
نشد !نقل قول:
مینویسه : the device cannot be accessed because it is smaller than 65535 sectors
اصلا کلا تعطیل شده فلشه !
روش راست کلیک میزنم میرم توی پروپرتیز حجم مصرفی و حجم خالی رو میزنه 0 بایت
روشم کلیک میکنم مینویسه : please insert a disk into drive J
چندین نرم افزار رو هم امتحان کردم هیچ کدوم جواب نداد !!
مثلا : Dr.UFD , UFD recovery tool , super stick recovery tool , ur smart ,
USB drive unlocker repaire
لطفا یکی کمک کنه !![/QUOTE]
مشابه مورد شما رو قبلاً تجربه کردم و اگه با ریکاوری سایت فلشت مشکل حل نمی شه باید بگم متأسفانه فلشت کاملاً از بین رفته.
موفق باشي :40:
مشابه مورد شما رو قبلاً تجربه کردم و اگه با ریکاوری سایت فلشت مشکل حل نمی شه باید بگم متأسفانه فلشت کاملاً از بین رفته.نقل قول:
موفق باشي :40:[/QUOTE]
:37:
آقا دمتون گرم!!!! من فلش transcend 4GB دارم اولش با برنامه ی آنلاین ریکاوری نشد بعد از جت فلش استفاده کردم بازهم نشد و ناقص تر شد ول دویاره با آنلاین ریکاوری کردم شد و برگشت.
دمـــــــــــــــــــــــ تـــــــــــــــــــــــو ن گرم بابا یه حالی به ما دادین یه ده تومن تو جیبمون موند!!!!!!!!!!!!
سلام من یه رم میکرو اس دی سلیکون پاور گرفتم که وقتی فرمت میکنم 99% میرسه ارور میده unable format میده میتونین کمک کنین 16g
نرم افزار تعمیر فلش pqi رو لطفا بگذارید
ممنون از راهنماييتون
من یه رم 2 گیگ king max دارم که چیزای مهمی توش دارم اما وقتی باز می کنم و می خوام کاری توش کنم چه وردارم و یا چه بزارم همون پیغام remove write protected رو می ده . لطفا بگید چی کار کنم .
من از این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گذاشته بودی برنامه رو دانلود کردم و فرمت انجام شد و حافظه ام درست شد...خیلی ممنونم و خیلی کارم رو راه انداخت....
البته فلش من transcend اورجینال 4 گیگ بود
بازهم متشکرم
سلام
من یه فلش ترنسند 8 گیک دارم که چندین سال پیش خریدمش و کشویی هست (v10)
رایت پروتکت شده و آنلاین ریکاوری اصلا نمیشناستش اما ریکاوری تولز فرمتش کرد فضای 8 گیگش برگشت اما هنوزم رایت پروتکت هست .
کسی می دونه چه کار باید بکنم ؟
با سلام
من يه فلش transcend 16g دارم كه با نصب به سيستم اين پيغامو ميده و درايوي اضافه نميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
منم قبلاً این مشکل رو داشتم
هر چی هم تو نت گشتم حل نشد
یه روز خود به خود درست شد
البته میتونی بازش کنی باید بری روی my computer راست کلیک کنی manege بعد بری روی device maneger بعد گزینه sis pci to usb enhance host contorol رو غیر فعال( disable) کن حالت usb 1 میشه میتونی باهاش کار کنی ولی سرعتش پایینه واسه کپی
اين نرم افزار را مي توان يك معجزه گر به تمام معنا براي فلاش هاي سوخته پاور سيليكون به حساب آورد چونكه فلشهايي كه با تمامي نرم افزار هاي موجود برگردانده نشده بودن و پيغامهاي مختلف خطا مانند NO DEVISE DETECTED -- NO MEDIA RECOGNIZE ---- INSERT A DISK IN DRIVE ---- THERE IS NO DISK IN DRIVE با اين نرم افزار فوق العاده بازگرداني ميشوند .
البته يك شرط اساسي براي بازگرداني وجود دارد كه حتما بايد بعد از اتصال فلش به يو اس بي كامپيوتر آنرا شناسايي كند بقيه كار را به عهده اين اعجوبه بگذاريد .
دارنده گان ساير انواع فلش كه نتوانسته اند از بقيه نرم افزارها جواب بگيرن 100 درصد توصيه مي كنم شانس خودشان را امتحان كنن.اميدوارم بتواند كمكشان كند خيلي قوي است .
اين را هم مي نويسم تا در زمان جستجو بقيه هم بتوانند اينجا را پيدا كنند
silicon power recovery -- تعمير و ريكاوري فلش مموري سيليكون پاور
سلام من یه فلش پی کیو آی دارم 4 گیگه میزنم به کامپیوتر میشناسه اما بازش نمیکنه و میگه باید فرمت شه میزنم فرمت شه میگه رایت پروتکت
چی کنم ؟
با سلام
وقتی میخوام یه فلش و فرمت کنم این خطا رو میده:
the disk is write protected
وقتی ام میخوام بصورت دستی فایلهارو پاک کنم نمیشه.اصلا گزینه delete تو کلیک راست نیست
چکار باید بکنم؟
با تشکر
سه تا روش پایین تست کنید
روش اول
سرچ منوی استارت باز کنید داخلش دستور cmd وارد کنید بعدش روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید تو پنجره ای که بار میشه این دستور diskpart بزنید اینتر کنید بعد یک لیست از درایوهای شما رو نمایش میده بعد شماره دیسک خودتون که همون فلش میشه رو انتخاب کنید تو خط فرمان این دستور attributes disk clear readonly وارد کنید اینتر کنید
روش دوم
پنجره run اجرا کنید داخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید تو صفحه ای که باز میشه به این مسیر پایین برین
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies
بعدش داخل پنجره سمت راست کلیک کنید یک Dword از نوع 32 بیتی درست کنید اسمش WriteProtect بزارین روش بعد دبل کلیک کنید مقدارش 1 وارد کنید رجیستری رو ببندین از نوع تست کنید این روشها رو داخل سایت اول نشوته من دو تاش گفتم
روش سوم
از برنامه لینک دوم استفاده کنید :20:
سلام به دوستان
من یه فلش سونی دارم (البته روش زده سونی ، مال خودم نیست) که ویندوز نمیتونه فرمت کنه و با برنامه های خاصم همون ارور Write Protected رو میده. نرم افزار مطمئن و امتحان شده ای برا رفع این مشکل وجود داره؟ چند تا نرم افزار امتحان کردم جواب نمیده!
با تشکر
براي فلش team group برنامه خاصي هست؟
برای حذف Autorun
1- ابتدا باید اجرای اتوماتیک (Auto run) درایوها را غیر فعال کنید تا ویروسهای موجود در سی دی ها و فلش مموری ها را به محض اتصال اجرا نشوند و سیستم ویروسی نشود . از قسمت RUN با تایپ کلمه GPEDIT.msc و زدن OK، وارد قسمت پلیس سیستم شوید . گزینه Administrative Templates را باز کنید و در Windows XP گزینه System را انتخاب کنید . در لیست باز شده به دنبال Turn off Auto play بگردید و آن را باز کنید (Properties). در آن گزینه Enable را کلیک کرده و زیر همان قسمت All Drivesرا انتخاب و ok کنید . در Windows vista در قسمت Components Windows به دنبال AutoPlay Policies بگردید Turn off Auto play را مانند بالا انجام دهید . اکنون با اتصال یک مموری ویروس اتوماتیک اجرا نمی شود. « صبر کنید هنوز سراغ مموری نروید . با دابل کلیک روی مموری یا سی دی ، خودتان ویروس را اجرا می کنید . »
2- از منوي Start درگزينه Run با تايپ MSCONFIG و زدن OK، وارد تنظیمات نیازمندی های سیستم شوید . در قسمت Startup تمام فایل هایی در ابتدای شروع ویندوز اجرا می شوند را می بینید . فایل های مشکوکِ EXE مانند Yashain.exe, winme.exe, dfuasd.exe : تیک آنها را بردارید تا این ویروسها هنگام شروع ویندوز دوباره اجرا نشوند . برنامه های دیگر مانند فایلهای آنتی ویروس های مزخرف ، آفیس ، نرو چِک و ... که می دانید اُتوران آنها سرعت شروع ویندوز را پایین می آورند ، تیک آنها را بردارید اما بعضی از برنامه های ضروری صدا ، یاهو و... را دستکاری نکنید . اما اگر سیستم ویروسی بود تمام تیک را بردارید .
K:
7- برای حل مشکل مخفی بودن فایلها و پوشه ها در فلش ها ابتدا در کادر Run عبارت cmd را تایپ کنید و بر روی OK کلیک کنید تا یک پنجره سیستم عامل DOS باز شود . تایپ نام درایو فلش مثلا K:\>است عبارت k:را بنوسید و اینتر کنید. حال عبارت زیر را تایپ کنید Attrib –h –s /d /s
و سپس کلید Enter را بزنید .
بین Attrib و –h و –s حتما می بایست یک فاصله Space بزنید .
سپس منتظر بمانید تا تمامی Folder های مخفی به حالت اولیه بازگردند . این کار بسته به تعداد Folder ها و فایلهای موجود در آن چند ثانیه یا چند دقیقه زمان خواهد برد.
8- وقتی فایلی فرستاده می شود به پسوند آن دقت کنید تابلو است که پسوند عکس چیزهایی مثل gif/jpg و.... هست ولی فایلهای اجرایی exe/com/bat هستند که ویروس ها به صورت exe فرستاده می شوند.
واقعا ممنونم فلشم درست شد خدا خیرت بده!:11:نقل قول:
سلام دوستان.منم یه pqi 16 gig دارم. کل تاپیکو زیر و رو کردم و همه نرم افزارها رو امتحان کردم.هیچکدوم جواب نداد. یعنی هیچکدوم اصلا فلش رو پیدا نمی کنن و از خود ویندوزم که میخوام فرمت کنم میگه write protect هست. لطفا کمک کنین.
مشکل منم همینه. اصلا فلش رو نمی شناسند این برنامه هانقل قول:
اقا یا علی
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
بنده یه فلش 8 گیگ ترنسند دارم . متاسفانه مشکل رایت پروتکتد داره . با پیگیری هایی که انجام دادم فهمیدم میشه درستش کرد . 2-3 تا برنامه برای فرمتش تهیه کردم اما همه اون برنامه ها پیغام میدن که فلشم به کامپیوتر متصل نیست !!! تمام درگاه های یو اس بی کامپیوتر رو امتحان کردم . جالب اینجاست که درایو فلش مموریم هنگام اتصال به کامپیوتر ظاهر میشه و فایل های توش هم نشون داده میشه
لطفا یه نفر بنده رو راهنمایی کنه :11:
آقا من یه فلش 4 گیگی kingstone دارم که این مشکل رو پیدا کرده . با چند تا نرم افزار مثل low level format هم تست کردم ، جواب نگرفتم .
تاپیک هم خیلی رفته جلو تونستم چند صفحه رو فقط بخونم و نتیجه ای باز نگرفتم ، ممنون می شم راهنمایی کنید :)
سلام
من یه فلش سونی 4گیگ دارم و موقع فرمت کردن اخطار رایت پروتکت میده چند تا برنامه هم استفاده کردم ولی مشکل حل نشد
لطفا کمک کنید
سلام من فلش san diskدارم که رایت پروتکت شده وبا همه نرم افزار هایی که گفتین امتحان کردم ولی درست نمی شه چه کار کنم؟
میگه : فلش پیدا نشد چه کار کنم فلشم san diskهست
سلام دوستان من هم یک فلش TDK Trans it 16GB دارم ولی فرمت نمیشه و پیام Disk Write Protected میده !؟
هر کاری کردم با paragon partion manager نتونستم با ویندوز هم نتونستم دیگه خسته شدم . . .
چطوری باید فرمتش کنم ؟
حالا چطور میشه کاری که این ویروس ها می کنند (یعنی Write Protected کردن فلش ) را بطور دستی برای یک فلش انجام داد؟
البته تاپیک جداگانه زدم، ولی نتیجه مورد نظر یافت نشد.
با سلام
من بیشتر نرم افزار هارو دانلود کردم و اجرا کردم تاثیری داشت
ولی نرم افزار dr.ufd مشکلم رو حل کرد البته با فرمت کردن!
لینک دانلودشو هم پایین گذاشتم
:5: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دمت گرم مشکلم حل شد ایشالا که به هیچ در بسته ای نخوری.
فلش من apacer بود
llfنقل قول:
low level format
با این کار میتونی فرمتش کنی
یه سرچ کنی برنامش گیرت میاد
سلام من یک مشکل ارم که فکر کنم ویروس جدید باشه.
یک عدد فلش hp مدل v165w 1100 به ظرفیت 4 گیگ دارم. ویروسی شد و ویروسش رو نود32 پاک کرد . حالا فلش رو تا به سیستم میزنم با صدای (دیلینگ) وصل میشه و همه چیز خوبه . اما تا اوپنش میکنم یا میخوام چیزی رو که داخلش هست ببینم برقش قطع میشه ومیگه (دیلیینگ)و دوباره وصل میشه . باز تا اوپنش کنم برقش قطع میشه . کلا اوپنش هم نکنم با هر نرم افزاری که بگین برایفرمت تست کردم رایت پرتکت میزنه و برقش قطع میشه. حتی با برنامه Hp Format tools هم امتحان کردم .حتی میزنم که فلشرو سستم یه چک معمولی کنه بازم برقش قطع میشه . روی سیستم عاملهای دیگه و کامپیوترهای دیگه هم امتحان کردم مشکل همینجوری بود . فلش سالمه و هیچ کثیفی یا قطعی نداره . فقط تا میخواییم اطلاعات روش رو بخونیم خاموش و روشن میشه . ممنون میشم اگر کسی میدونه چش شده و با چی درست میشه راهنمایی کنه.
با عرض سلام
من یه دونه مموری کارت اس دی شونزده گیگی رو گذاشتم روی ی گوشی موبایل آندروید.
با برنامه لینک تو اس دی می خواستم کار کنم (برنامه ها رو می ریزه روی رم ) و برای اینکار باید مموری کارت رو به دو پارتیشن تقسیم می کردم. با برنامه اکتیو پارتیشن این کار رو کردم و یک گیگش رو با فرمت fat32 جدا کردم.
کار کردم نتیجه هم خوب بود.
اما :::
یه دفعه مموری رایت پروتکت شده. یعنی گوشی نمیشناسدش و کامپیوتر هم که میشناسه نه فرمت میشه کرد و نه اطلاعاتی ازش کم کرد و نه چیزی بهش اضافه کرد.
موندم چه کنم . با همین نرم افزار ....minitool + paragon partition + active partition + online recovery flash + dr . ufd + hpub disk + usb write protect + repaire ... و چن تا برنامه دیگه که یادم نیس امتحان کردم . اما هیچ نتیجه ای نداد. موقع فرمت ارور میده .
نمی دونم چیکارکنم . پیش تعمیر کارا هم بردم . هیش کی بلد نبود. فقط یه نفر گفت ببر پیش تعمیر کارای موبایل بگو این رم رو واسم آنلاک کن(چون تعمیر کارا اکثرا ازین چیزا سر در نمیارن متاسفانه) .
بردم . و زدن توی آنلاکر اما نشد که نشد.
الان چیکارکنم . یه نفر کمکم کنه. از اساتید کمک می خوام .
ممنون.
من دوتا فلش دارم که جفتشون فرمت نمیشن
4gig transcend که ارور write protected رو میده
sony 16gig که ارور unable formate رو میده
transcend online recovery رو دانلود کردم.فلش رو به سیستم وصل کردم و برنامه رو اجرا کردم ولی برنامه ارور میده میگه چیزی یافت نشد.مشکل از کجاست؟
واسه فلش سونی چه راهی هست؟
سلام.دوستان یه فلش 8 گیگ دارم از سیلیکون پاور.
یه سری فایل باهاش ضبط کردم از تلویزیون و ...
حالا میخوام فرمتش کنم فرمت نمیشه و میگه:
The Disk is write protect
میشه راهنمایی کنید چه جوری فرمتش کنم؟.