سلام محمد جون:46:
سال نو شما هم مبارك:11:
انشاله توي سال جديد
برو بچ يك كوچولو وقتشون را كنار بگذارند
تا بتونيم قرار ملاقات داشته باشيم:10:
موفق باشي
محسن :40:
Printable View
سلام محمد جون:46:
سال نو شما هم مبارك:11:
انشاله توي سال جديد
برو بچ يك كوچولو وقتشون را كنار بگذارند
تا بتونيم قرار ملاقات داشته باشيم:10:
موفق باشي
محسن :40:
نیست حالا خیلی زنگ میزنی:)؟
سلام.
اینقدر حرص نخورید.
امروز برق شیراز بازی داره. امیدوارم ببریم.
شیــــــــــــما
فرتورهایی(عکسهایی) از باغ جهان نما که هم اکنون براستی زیباترین باغ شیراز است و باغهای پُرآوازه ی شیراز را نمایندگی میکند:
پيشينه ي اين باغ دست کم به 600 يا 700 سال پيش بازميگردد. اما در دوره ي زنديه بازسازي ميشود و در خيابان حافظ و در جوار آرامگاه حافظ جاي دارد. ساختمان کلاه فرنگي اين باغ به ريخت 8 گوشه و همانند باغ نظر ساخته شده است. سروهاي زيبا و کهن پيرامون اين باغ را پوشانيده. باغ جهان نما از آب رکن آباد مشروب ميشده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید کم سعادتیه شما بوده :46: چون تاحالا به همه حداقل یه باز زنگ زدم...:5:نقل قول:
واجب شد یه سری بریم:10:نقل قول:
باغ جهان نما که هم اکنون براستی زیباترین باغ شیراز است
ممنونم بابت معرفی...:40:
سلام
.نقل قول:
شما کم سعادتیه شما بوده چون تاحالا به همه حداقل یه باز زنگ زدم..
نقل قول:
نقل قول:
واجب شد یه سری بریم
هر سه تا تاييد مي شه :5:
من که همچین چیزی ندیده بودم برو بچ قرار بزاریم بریم
کم کم بهار نارنج ها هم داره باز میشه ایوللللل
بهار شیراز رو هیچ جا نداره...
واسه قرار من که فکر نمی کنم تا اواخر خرداد بتونم بیام...اگر بتونم بیام فقط جمعه و دوشنبه می تونم بیام...
حوصله نداشتم 50 صفحه قبل رو بخونم!
کیا دانشگاه آزادی هستن؟
سلامنقل قول:
من با دوشنبه و يا جمعه موافقم
تا ببينيم نظر دوستان چيه؟
manam movafegham!
دیروز بطور تصادفی با یکی از بروبچز تاپیک ملاقات داشتم!!
من نبودم اميد جان
یکم شبیهت بود
جمعه هستم .
دانشگاه ازادی هم هستم رفیق
به منم خبر بدین
سلام.
من بلاخره این باغ جهان نما رو زیارت کردم.
اینطوریا که شما می گفتید هم نبود.
باغ ارم یا عفیف آباد به نظرم خوشگل تره
راستی Lord_theOne حوصله جستجو نداشتم, ممکنه لطفا بگید کارت صدای لب تاپ توشیبا ام1 رو از کجا می تونم دنلود کنم.
مرسی شیما
خوش امد گويي مي گم شيما خانوم به p30world بايد مدل كاملش را بنويسي فكر نكنم M 1 تنها مدلش باشد مثلا M1 1600RF يكي از مدلهاي M1 هست
سلام به همگی...
قرار گذاشتن ما ها هم جالبه!
من که حالا حالا ها نمی تونم بیام.تازه بعد از یک ماه برای نصفه روز اومدم شیراز!!شاید اواخر خرداد بتونیم یه قرار بذاریم...
در ضمن تولد محسن عزیز رو دوباره تبریک میگم...
تبریک!!!!!!
سلام
از همه دوستانی عزیزی که چه به صورت پیام خصوصی و چه بصورت تاپیک و پست تبریک گفتند
ممنونم
انشاله همیشه موفق و پیروز باشید
محسن
محسن جان تولدت مبارك
سلام.
ااا من دیر رسیدم. محسن خان تولدت مبارک :11:
Lord_theOne مرسی.
فکر کنم tecra باشه اگه اشتباه نکنم.
امیدوارم دوستان از سوال های من تو تاپیک شاکی نشن. آخه من جز این تاپیک جای دیگه ای نمی رم.
شیما
سلام بچهها!
من شيراز ساكن نيستم، مىخواستم بپرسم اونجا هم بگير بگيره؟!
ببخشيد مزاحم شدم! :31:
از چه نظر؟نقل قول:
حجاب؟ ماهواره؟ ...؟
هرچند از همه نظر شیراز شهر راحتیه! زیاد گیر نمیدن! فقط بعضی وقتها یکم شلوغش میکنن! اکثرا آرومه!
به خاطر همين راحت بودنش پرسيدم! منظورم همين گير دادن به خاطر حجاب بود.
salam barobachz che khabar?
اول تایستون خیلی حال میده یه قرار بزاریم
تو تاپيك اصفهانىها، پست nw_nk عزيز رو ديدم كه در مورد ديدار خودش از اصفهان گفته بود. گفتم براى خالى نبودن عريضه، از ديد خودم كمى در مورد شيراز بنويسم. (من ساكن يكى از شهرهاى نزديك اصفهانم كه اينجا اسمش رو به دلايل امنيتى نمىگم! :31:)
بار اول كه اومدم، اولين چيزى كه نظرم رو جلب كرد، محصور بودن شيراز بين كوهها بود!
شهر در مقايسه با كلان شهرهايى مثل اصفهان، تهران، يا مشهد، شهر بسيار جمع و جورتريه. اكثر خيابونها كاملا عريض و سرراست هستن. كلا ياد گرفتن شهر كار آسونيه، طورى كه من با 4-3 روز موندن، اونجا رو از اصفهان بهتر بلدم! وضعيت خيابونهاى شمال شهر، من رو ياد خيابونهاى سانفرانسيسكو مىنداخت!! :laughing: (به دليل شيبهاى تند)
وضع رانندگى مردم هم خيلى باحال بود، چرا كه به هيچ وجه فاصله رو رعايت نمىكردن! البته در كل، ترافيك خوب و روونى داشت. نكتهاى كه برام عجيب بود، خلوت شدن كامل خيابونها از آخراى شب تا صبح روز بعد بود (عيد امسال).
فضاى سبز شيراز به نظر من تو بين شهرهايى كه تا به حال تو اين مملكت ديدم، از همه سرتره. بزرگى و قامت درختها و همين طور تنوع اونها در بافت فضاى سبز شهر جالب توجه بود، باغهاى ديدنى و باحال شهر بماند...
جاهاى ديدنى شهر بيشتر حالت باغ و فضاى سبز داشتن تا جاهاى تاريخى (به نسبت اصفهان).
چيزى كه تو اخلاق مردم اين شهر - از پليس گرفته تا مردم كوچه بازارى - خودش رو نشون مىده، همين ريلكس بودنشونه، تا حدى كه ما براى باز شدن مغازهها تا ظهر بايد منتظر مىمونديم! :31:
كلا ازشون خوشم اومد (اين رو نه فقط به خاطر تعلق عاطفىاى كه دارم مىگم! :40: :blush:).
در كل خيلى حال مىكنم با اين شهر! اميدوارم هر چه زودتر بتونم براى بار سوم بيام.
قربون همگى، موفق باشين!
:8: :21: :31: :5:نقل قول:
مخلصیم!!!!!
بهتر هست بگوییم روشن اندیشی در این اوضاع که خشک مغری و تحجر در شهرهای دیگر بیداد میکند شیراز و مردمانش براستی کمتر از دیگر جاها دچار این واپسگرایی ها شده اند.نقل قول:
سلام.
ایول بچه ها
من شیرازیم و عاشق شهرم هستم. تو دنیا مردمانی مثل شیرازیا ندیدم, تمدن 2500 سالشونو دنیا نداره.
بچه ها من بد رقم گیرم, کسی از شما سی شارپ بلد هست به من اموزش بده. اگه کمکم کنید ممنون می شم :11:
مرسی شیما
سلام اگر کسی به نجوم علاقه مند است و تا حالا در نجوم کاری کرده بره این لینک بالایی
ممنون
سلام...
بروبچ کجان؟!!!
کم پیدایین!
سلام محمد جون
خوبي؟
چه خبر
امتحانات تمام شد
انشاله موفق باشي
خوب معلومه محمو ج=ون عنوان تاپيك رو بخون
بچه هاي شي----- ؟
موفق باشي
محسن
سلام داش محسن..خوبی؟
چه خبر؟این روزا چیکار میکنی؟
امتحانات هنوز شروع نشده که تموم شده باشه!
چی بگم والا...!
سلام
سلامتي شما
چيزي نمي خواد بگي
چيزي كه عيان است ..... حافظا
موفق باشي