[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گفته ی این دوستمون دوربین رنوار بهتر از اس 8300 است.
اگه تایید نمیکنی جوابش رو اونجا بده
به گفته ی این دوستمون دوربین رنوار بهتر از اس 8300 است.
اگه تایید نمیکنی جوابش رو اونجا بده
عزیز سلیقه ای هستش ... من چجوری بیام ثابت کنم 8300 عکساش بهتره ؟!
8300 یکی از بهتریناست رنوار هم همینطور حالا هر کسی نظری داره در مورد عکسا .. شخصا عکسای 8300 رو تو روز بیشتر قبول دارم به دلیل رنگ بندی بهتر و نویز کمتر .. و تو شب هم رنوار با توجه به فلشش بهتره ... در موردش قبلا زیاد صحبت کردیم و نیازی به بحث با دوستمون که دارن شمارو راهنمایی میکنند نداره ...
فقط میتونم عکسایی که خودم گرفتم رو در این تاپیک بهت نشون بدم ببینی کیفیت عکساش چطوره .. توضیحاتشم تو تاپیکش هستش ...
متاسفانه فیلمایی که گرفتم حجمشون زیاده و قابلیت زیپ شدنشون هم کمه ! ... باید با یه گوشی فیلم بگیرم که در اسرع وقت میگیرم میزارم و امیدوارم با این فیلما به همه چی واقف بشین .. و متوج میشین که همه حرف و حدیث ها در موردش بیشترشایعه هستش یا هدفش خراب کردنه 8300 ه ...نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=319691
این دوستمون بررسی تخصصی سایت GSM ایران رو گذاشته واسه ما.نقل قول:
خدمتتون باید عرض کنم که این بررسی ها مربوط به اولین ورژن گوشی هستش و توی ورژن های جدیدتر خیلی از این موارد اصلاح شده،پس خواهشا نیا اینجا و بگو پسرخالم خریده و حرفای جی اس ام رو به بچه ها بگی.
عجیبه! این همه مشکل از فریمور هست؟
منظورتون اینه باید گوشی رو فلش کرد نه؟
برم موبایل فروشی بگم میخوام گوشیم رو فلش کنم؟!
چقدر مایه میخواد؟
نقل قول:
نه مشکل از ورژن گوشی هستش .. باید عوض بشه ... 5 تا 7 .. من نمیگم که همه این مشکلات از فریموره و رو همه 8300 ها هم همینطوره ولی چون این مشکلات رو من ندارم باید از فریمورتون باشه ...
عزیزم منظورت از ورژن چیه؟من الان باید برم موباید فروشی چی بگم؟بگم میخوام فلش کنم؟
سلام مجدد بر همه دوستان.
مشکل من با این گوشی نیست.کلا قبول دارید که گوشی های تمام لمسی همه کس پسند نیستند و فروش بالایی پیدا نمیکنند.؟
چون به کار خیلی از افراد نمیاد.به دلایل زیادی از جمله:1-عدم استفاده با یک دست!فرض کنید تو اوتوبوس هستید و میله ی اون رو گرفتید یا فرض کنید دارید راه میرید و چتر تو دستتون باشه!
2-کلا گوشی های لمسی از استحکام کافی برخوردار نیستند.مخصوصا ال سی دی اونها که خیلی حساسه. و ...
البته در گوشی هایی مثل p990 که 2 حالته بود وضع فرق میکنه،فروش بالایی دارند.
اینم که زیرش دکمه داره .... با دکمه هاش مثه همه گوشیا میتونی 1 دستی کار کنینقل قول:
عجب !
مثل اینکه این دوستمون کلا با این گوشی مشکل داره و ول کن نیستنقل قول:
منظور من از کارکردن با گوشی قطع تماس و برقراری تماس نبود!
خوب عزیز من دارن بهت می گن که زیرش دکمه های شماره گیرش هم هست. آخه نه این که گوشی کشویی هستش واسه همون. خوب اول برو یکم اطلاعات کسب کن بعد ایراد بگیر
من هم تا حدي با پيمان موافقم
هر كسي برند گوشيشو عوض كنه اولش به خاطر تفاوتاش يه خورده تو ذوقش ميخوره كم كم به اين تفاوتها خو ميگيره وبيشتر علاقه مند ميشه اما من با اينكه چند ماهه دارم باهاش كار ميكنم هنوز دارم نق ميزنم كلا به نظرم گوشي لمسي چه با چه بدون صفحه كليد حال نمي ده مرتب استرس دارم فشار زيادي بهش وارد نشه ضربه محكم نخوره.يه عيب اساسي تمام گوشي هاي سامسونگ سرعت پايين تايپ فارسيه وقتي حروف تايپ فرسي فعال ميشه انگار دارم ناخنامو روي تخته سنگ زبر ميكشم در اين حد چندشم ميشه.
انگيزه اي كه من در دفاعيات پالپ مي بينم چيزي در حد عشق است كاش بين منو گوشيم اين اتفاق بيفته الن كه مثه ...موندم تو گل وپشيمان از خريدم
والا اونروزا سوني اريكسون سريال چنج خريدم همه گفتن فلان در مياد بهمان ميشه چند سال ازش كار كشيدم عين يه گوشي نو آكبند دادم به يكي.نرم افزاري نبود روش نصب نشه.
اينكه ميفرماييد نرم افزار بايد لمسي باشه:كاش قبلا مي دونستم عمرا مي اومدم گوشي بخرم بخاطر لمسي بودنش هر نرم افزاري نمي پذيره تازه بنا به توصيه پالپ عزيز يه خرج 5-7(خوشبينانه اش)هم بهم بندازه فريمورشو عوض كنم يادمه توي يكي از تاپيكها يكي از پالپ سوال كرده بود كه با نصب نرم افزار مشكلي نداري؟با قاطعيت فرمودين خير.در حاليكه من هم مثه ايشون حتي نتونستم رهياب تهران روش نصب كنم.البته نمي دونم اونروز چرا من به حرف پالپ بيشتر اعتماد كردم تا اون يكي كاربر.
پالپ عزيز عشقت به گوشيت مستدام
ايشالا مثه من نشي
دوست عزیز هر کسی که می خواد جنسی بخره،نوعش فرق نمیکنه،هر چیزی ،قبلش تحقیق میکنه تا مناسب با سلیقه و خواسته اش خرید کنه که بعدا تو ذوقش نخوره و پشیمون نشه.
در مورد گوشی هم همینطوره.شما اگه قبلش تحقیق می کردی همه چیز رو در مورد این گوشی میفهمیدی.من تمام حرفهای دوستم پالپ رو تایید می کنم و تا به اینجا خودم شاهد بودم که هر چی گفته درست بوده.
اون دوستمون که داره به این نکته فکر میکنه که وقتی میله اتوبوس رو گرفته چجوری با این گوشی باید کار کنه باید خدمتش بگم که صفحه نمایش این گوشی فقط 2.8 هستش و با یکدست به راحتی میشه باهاش کار کرد به طوری که من پشت فرمون هم باهاش خیلی کار انجام میدم و کیبرد فیزیکیش هم باعث میشه که پشت فرمون هم اس ام اس بزنم البته دور از چشم افسر : دی
من نمیدونم چرا همه فکر می کنن که این گوشی چون ظریف و باریکه پس ضعیفه؟اولا که اونقدرها هم که شما فکر میکنی ضعیف نیست و در ضمن قرار بر این نیست که آدم هرچی پول بیبشتر میده گوشی محکمتر بگیره مگه لودره؟؟؟؟
شما یه ظرف کریستال و یه ظرف ملامین رو در نظر بگیر،کدوم خطر شکستنش بیشتره؟کدوم پولش بیشتره؟؟؟یکم عقلانی به موضوع نگاه کنید.
کسی که به دنبال یه خرید بدون دردسر و راحت هستش و یه گوشی راحت میخواد به نظر من اصلا نباید سمت گوشی های لمسی بیاد.چون گوشی هر چقدر که پیشرفته تر میشه مطمئنا دردسرهاش هم بیشتر میشه.
من دو هفته است که رفتم گوشی آیفون خریدم 900 هزار تومن ولی جرات نمیکنم روی میز و سطوح زبر بذارم چون پشتش به راحتی خط میفته و همیشه یه دستمال زیرش میذارم حالا من باید بگم که این گوشی بدرد نمیخوره؟تازه پشت فرمون هم نمیتونم اس ام اس بزنم و همه هم میدونید که آیفون دردسر های خاص خودش روداره ولی اینا هیچکدوم باعث نمیشه که از گوشیم ناراضی باشم چون قبلش کاملا تحقیق کردم و میدونم انتظاراتنم از گوشی چیه.
بله با حرف شما كاملا موافقم اشتباه از خودم بود فكر مي كردم به اندازه كافي تحقيق كردم بايد خيلي بيشتر وقت ميذاشتم ببخشيد اگه عشقتونو بردم زير سوالنقل قول:
الانم دندم نرم يا ايراداشو رفع ميكنم يا باهاش كنار ميام يا ديدم سخته ردش مي كنم بره؟
سلام به همگی .
پست اول Update شد .
مخلصیم .
نقل قول:
همینطور که میدونی ! من تهران نیستم ! و حداقل مشکل نرم افزاری ندارم ... اخه اون دوستمون از بنده سوال کرد و واقعا هنوز این مشکلو ندارم .. وقتی مشکلی ندارم بیام بگم دارم؟! نمیشه که ... تا کنون هم غیر از چند نرم افزار و بازی .. که اگه در صد بگیرم 90 به 10 هستش یعنی 10 درصد فقط اجرا نکرده ! ..و بقیه نرم افزارهارو مشکلی نداشتم ..
مطمئن باش فیلمو بالاخره میزارم ! این هفته ای که هستم حتما میزارم ! بعد معلوم میشه که بنده دارم دروغ میگم یا نه ! ... شما مشکلت بیشتر اینکه با گوشی باشه اینه که اطلاعات کاملی از گوشیت نداری .. مثلا اینکه میگی تایپ فارسی با دکمه اذیت میکنه ! خوب دکمه هاش که بد نیس ! حالا چجوری اذیت میکنه ! اگه هم بد باشه برای شما چون مثلا ناخن داری که یکم ناخنت در میگیره میتونی با لمسش ! تایپ فارسی کنی که دیگه نه دردی داره نه اذیتی و خیلی هم لذت داره ! اگر منظورت اینه که تایپ فارسیش وقتی مثلا میخوای بنویسی آ باید شماره 1 رو دوبار بزنی خوب همه گوشیهای غیر لمسی همینطوری هستند ( به غیر از گوشی های لمسی با کیبورد مجازی و گوشی های معمولی با کیبورد فارسی )... در کل بنده از گوشیم کاملا راضی هستم و این نظر منه ... و با فیلم هم ثابت میکنم .. فیلماشو گرفتم فقط متاسفانه فایلها سنگینه ! که سایتی برای اپلود پیدا نکردم
نقل قول:
منظور اینه که مثل ویندوز کامپیوتر که ویندور xp 2002 servise pack 1 یا 2 یا 3 داریم .. و همونام نسخه اصل و اورجینال دارند ! اینم همونه ... بعضی از نسخه های بدون گارانتی که رو این گوشیه مثل همین ویندوز xp .. نسخه مشکل دارترشه و باید مثلا به ورژن xujpic5 اپگرید بشه ...
شما الان کامپیوتر خریدی 1 میلیون ! خوب با این قیمت کامپیوتر خوبی بهت میدن ... حالا شما بیا یه وین xp یا ویستا مشکل دار نصب کن ! بعد اگه کام هنگ کنه یا نرم افزاری یا بازیرو اجرا نکنه !به نظرت مشکل از کامپیوتر یا سخت افزارشه یا ویندوزت ؟ عاقلانش اینه که ویندوز اورجینال نصب کنی نرم افزارهای دایویکس و کرک و غیره رو روش اجرا کنی بعد ازش گله کنی که چرا اجرا نمیکنه متاسفانه دوستانمون هنوز تو این مرحله هستند و هر چی براشون توضیح میدم میگن نه چون 400 پول دادم باید برام مثل بنز کار کنه .. خوب بهشون گفتم مشکل از خودتونه که بدون گارانتی خریدی حالا حوصله نداری بری نمایندگی فریمورتو عوض کنی خوب دیگه مشکلی نیست . میتونی بری موبایل فروشی گوشیتو بفروشی !
پالپ عزيز هيچ كس شمارابه دورغگويي متهم نكرد اين خيلي زشته كه من خودم تصميم گرفتم فلان گوشي روبخرم حالا كه پشيمونم انگشت اتهام به سمت كسي دراز كنم.حتي اگر شما هم خلاف واقع گفته باشيد(كه مي دانم نگفتين)باز مسئول خريدم خودم هستم.بله من به گوشيم خوب آگاه نيستم اينو هم از گوشي ميدونم وگرنه هر گوشي جديدي دستم بياد حداكثر يه هفته زيروبمش دستمه.
در مورد تايپ: تايپ فارسي من اينطوري نيست كه مثلا براي تايپ خ عدد 6 را چند بار پشت هم بزنم تا به خ برسه.اينطوريه كه وقتي 6 رو زدم يه كادري باز ميشه راهنمايي ميكنه براي نوشتن خ عدد4 را بايد زد براي نوشتم ح عدد 3را بايد زد در حاليكه عربي وانگليسي رو مثل همه گوشيا با تكرار يه دكمه به حرف مورد نظر ميرسيم .نميشه فارسي رو تندوچشم بسته تايپ كرد آدم قاطي ميكنه؟نكنه مال شما اينطوري نيست؟نكنه تنظيمات من مشكل داره.البته مادرم هم يه گوشي سامسونگ معمولي داره تايپ فارسيش اينجوريه.عربي وانگليسي اصلا مشكل نداره.
در مورد فريمور حتما 2-3 هفته ديگه ميرم جديدترينش رو مي ريزم.
نقل قول:
ممنون که همینو درک میکنی دوست من .. :11:
خوب برای تایپ مال منم همینطوره .. ولی واقعا شما چنین سوالی رو از من کردی؟ یا کسی کرده و من گفتم کیبورد فارسی داره ؟ اگه نمیدونی همه گوشیهای معمولی چه سونی اریکسون و چه نوکیا همه هیمنطوری هستن .. فقط گوشیهایی با کیبورد فیزیکی و مجازی مثل سامسونگ استار یا جت ... و گوشیهای مثل سونی اریکسون اکسپریا یا n97 قابلیتی که شما میخواین رو دارند ...
و واقعا عزیز اینکه ناراضی هستی یکم جای تعجب داره برام .. مثلا طرف N82 داره نه صفحه نمایش خوبی داره نه صفحه کلید خویی داره و یه عالمه مشکلای بدتر از 8300 داره ولی کلی از گوشیش احساس رضایت میکنه ... ولی شما مثلا چون تایپ فارسیش اینجوریه ازش متنفر میشی یا پشیمون میشی .. فکر میکنی مثلا بری n82 بخری با این پول گوشی بهتری بهت میدن ؟
من پیشنهاد می کنم عربی تایپ کن چون من خودمم همیشهاز عربی استفاده میکنم.
من اينو نميدوستم واقعا ممكنه بنا به فرمايش پالپ عزيز خيلي از گلايه هايي كه من از گوشيم دارم صورت منطقي ندارد فقط به علت آگاهي نداشتنه!
مثلا يكي از ايراداتيكه موقع عكس گرفتن داشتم اين بود كه صبر نمي كردم كادري كه چهره را تشخيص ميده سبز بشه براي همين خيلي از عكسام مات ميشد امروز تازه دستم اومده و از اون به بعد ندرتا اگر شي مورد نظر يه بچه در حال حركت باشه يه خورده لرزش را نشون مي ده تازه شايد اينهم راه داشته باشد.
به هر حال دوستان ما اينجا جمع ميشويم كه از اضطراب ونگراني هم كم كنيم وگرنه پيشرفت امكانات (اينترنتو اينجور چيزا)اگه قرا ره باعث آزار افراد ديگه بشه مفت نمي ارزه در هر رابطه كلامي يا غير كلامي كه حس كرديم به ما استرس وارد مي شود بدانم برداشتن قدمهاي بعدي اشتباه است مگرر اينكه رابطه مان را ارزيابي كنيم.
من دست تمام دوستاني كه به نحوي نگراني هاي بنده را كاهش مي دهند به گرمي مي فشارم وبرايشان احترام بيشمار قايلم
ممنون عزیز جمله اخرت خیلی خوب بود ...
ببین برای عکس گرفتم شما که وارد نیستی همیشه بزار رو حالت auto ... لرزش گیر رو هم فعال کن ... و تو محیطهای تاریک یا خونه wdr رو فعال کن .. اگه گوشیت فارسی باشه همه منوش فارسی میشه ...
خوب اینم فیلمهای گرفته شده ...
تاچ و موزیک ..
نقل قول:
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://siavashg.persiangig.com/video/MOV00256.wmv
Ultimate Design that lasts
With a 12.7mm Slim Body, sleek curved exterior, and scratch resistant screen
Touch the Superb Display
Marvel at the incredible 2.8" AMOLED touch screen with 16 million colours and Anti-Refelctive coating, complete with automatic rotating display. And a slide out keypad for total control.
Ultimate Camera and Video
Packing a powerful 8 megapixel Camera with auto-focus and power LED, smile shot, face-tagging, photo blogging, 30fps Recording and Editing, this phone has all the bases covered.
Interactive User Interface
An upgraded Touchwiz UI with interactive 3D effect and online Widgets keep you connected to a fantastic mobile browsing experience
اینم یه بازی توپ برای دوستان 8300 دار (میتونید دانلود کنید) حجمش 3 مگا بایته ... فکری با کیفیت بالا اسمش میموناست
نقل قول:
کد:http://siavashg.persiangig.com/other/1750.jar
بالاخره اپلود باز شد !
فیلم دیدن در این گوشی ... عقب جلو کردنش... + زیر نویس فارسی ... بدون کانورتور و مستقیم رو گوشی ریخته شده
حجم فایل 11 مگابایت
گشت و گذاری در محیط اینترفیس حجم فایل 9 مگا بایتنقل قول:
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://siavashg.persiangig.com/video/MOV00258.wmv
نقل قول:
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://siavashg.persiangig.com/video/MOV00260.wmv
امیدوارم حرف و حدیث ها دیگه تموم بشه با توجه به این فیلمها
ممنون از فیلمهایی که گذاشتی
میشه زیر نویس فیلمها رو هم جدا گذاشت و موقع play کردن همراه فیلم نشون بده؟ مثل توی کامپیوتر
اگه بازی تاچ هم داری لطفا بذار
نقل قول:
فکر نمیکنم امتحان نکردم ...
بازی تاچ خودش چند تا ازمایشی داشت چون نخه ازمایشی بود همرو پاک کردم بازی معمولی ریختم .. به محض اینکه بازی تاچ خوب گیر اوردم فیلمشو میزارم ...
ممنون پالپ عزيز
هر چي اطلاعات بيشتري از اين گوشي ردوبدل بشه گلايه ها كمتر ميشه.
دوستان هر كس نرم افزار تاچ داره يا به تجربه اي جديد در زمينه گوشي رسيده ممنون ميشم در اينجا بذارين.كاش فروشندگان و كساني كه ذي نفع هستن اين زحمت را قبول مي كردن باور كنيد ارزش اطلاعات تكميلي در اين ايتها كمتر از بيلبوردهاي اتوبانها وآزادراهها نيست.
گوشيمو خيلي دارم اما نميتونم بهش احاطه پيدا كنم.مرتب به اين تاپيك سر مي زنم به اميد اطلاعات جديد
از همه دوستاني كه در اين زمينه وقت ميذارن سپاسگزارم
میخواستم بدونم s8300 بهتره یا سونی اریکسون w995?
البته بدون در نظر گرفتن قیمت و تعصب!
تو کلوب 8300 این سوال معنی نداره بهتره تو بخش مشاوره گوشی بپرسی ولی در کل w995 حرفی برای گفتن جلوی 8300 نداره ...اما این سوالو اگه تو بخش مشاوره بپرسی بهتره چون که دوستانی که نیاز دارن اطلاعاتی در مورد این گوشی داشته باشند در اینده مجبور به خوندن پست های اضافی نمیشن ممنون محمود جاننقل قول:
پالپ جان امضاي جديدت مبارك
قابل انديشيدنه
سلام
با نصب كدك روي كامپيوتر مشكل كليپام حل شد در واقع اين مديا پلير بود كه نميتونست فيلما رو درست بخونه صداها رو بي كيفيت مي كرد الان دارم كليپايي در حد كيفيت اج دي تماشا ميكنم به خودم تبريك ميگم البته اينو مديون دوستان قسمت نرم افزار هستم كه ازشون خيلي سپاسگزارم
گفتم بگم دوستاني كه پيگير اين تاپيك هستن روشن بشن
سلام به همگی دوستان. خوبین؟ من جدیدا یکی از اینها خریدم (s8300) خداییش خیلی گوشی شاخیه. من از برند این گوشی متنفرم اونم چون 7 سال پیش یکی داشتم که خیلی افتضاح بود با دل چرکی خریدمش اما الان واقعا راضیم. فقط سوالم اینه که بهترین تنظیمها واسه عکس گرفتنش چیه؟ من هیچی از عکاسی سرم نمیشه ولی حالا که اینو دارم حیفه استفاده نکنم.
سلام مبارکت باشه ...نقل قول:
عزیز اگر از تنظیماتش چیزی نمیدونی ... ! فلش رو رو اتوماتیک بزار ... تو تنظیماتش حالت رو نه رو تشخیص چهره میزاری و نه رو بقیه موارد فقط باید رو حالت خودکار یا همون auto باشه ...که نوشته AF ..... تو محیط های بسته .. wdr رو فعال کن ..ضد تکان یا همون anti shake هم همیشه فعال باشه ... ///کیفیت تصویر هم بزار رو بسیار عالی یعنی very fine فکر کنم .. برای گرفتن عکسهای قابل قبول در همه مکانها کافیه ...
نقل قول:
شما باید مشکلتو بگی ! تا بهتون اطلاعات بدیم ! .. مثلا در مورد تیک زدن یا خراب پخش کردن صدا اگه بهم میگفتی .. بهت میگفتم که مشکلت از چیه ! ... چون خودم هم بار اول به این مشکل خوردم و فورا با یه برنامه دیگه بازش کردم و درست شد ! ...
بزار یه اطلاعات دیگه هم بدم : دی مطمئنم بدردت میخوره ... تو منو اصلی جایی که widget ها هستن و میتونی ایکونهارو بیاری مستقیم وسط صفحه استفاده کنی ... یکی از اون ویدجت ها یا ایکونها مخصوص اضافه یا کم کردن ایکونها هستش که ایکونش شبیهه ایکون setting یا پیچ مهره هستش ... (امیدوارم متوجه شده باشی کدوم رو میگم) روش کلیک کن .. وقتی کلیک کردی چند تا ایکون میبینی که بعضیاش تیک داره و بعضیاش اون تیک رو نداره ... اگه میخوای سرعت گوشیت تو اینترفیس بیشترو بیشتر بشه ... سعی کن چیزایی که ازشون استفاده نداری و ایکونهای سنگین هستن .. مثل face book ...my space..fun club...flickr..frinedster...و از همه مهمتر اگه زا accuwhether استفاده نمیکنی تیکشون رو بردار و نزار ویدجت های اضافی که استفاده ای ازشون نداری تو محیط باشن که سرعت رو میارن پایین ..
مباركه دوست عزيز ببخشيد ميتونم بپرسم چند خريدي؟با گارانتي يا بدون گارانتي؟نقل قول:
گوشي خوبيه فقط اگر جاييش برات مبهم بود وقت بذار ته وتوشو در بيار اگر بهش مسلط بشي عاليه
من چند ماهي ميشه دارمش خيلي از چيزايي كه در ابتدا كلافم كرده بود با پرس وجو (واز شما چه پنهان نق زدن)حالا خيلي جذاب و دلچسبه
از كيفيت فيلم برداريش خيلي راضيم.با هندي كم سوني اچ دي برابري ميكنه وشايد هم بهتر باشه.
هنوز نتونستم از عكساش در حدي كه از 8مگاپيكسل توقع دارم راضي شوم اما در نور كافي ورعايت سكون شي مورد نظر عكساي بي نظيري گرفتم.اما با اينكه آنتي شوك فعاله اگر حين عكاسي شي (مثلا يه بچه) حركت كنه فقط محل حركت(مثلا دست يا سر) تار ميشه بقيه عكس عاليه.
اگر شما به تجربه اي در زمينه استفاده بهتر ولذت بردن از امكانات ان رسيدين ممنون ميشم در همين تاپيك بفرماييد.
راستي از اون سلفون روي ال سي دي گير مياد؟به جايي گير كرد دراومد گذاشتم سر جاش حبابدار شده.كيفيت ال سي دي رو آورده پايين.اگر كسي در اين خصوص اطلاعي داره راهنمايي كنين.
كيف يا كاور مخصوص گوشي تو بازار نيست؟اون روز كه خريدم گفتن نيومده.
از دوستان كسي رم بالاتر نخريدين؟سرعت گوشي تغييري نكرده؟كسي از قيمت رم 4 يا 8 گيگ اطلاعي داره؟با اين كيفيت بالاي فيلمبرداري يك گيگ خيلي كمه بايد حتما ارتقاء بديم.
ببخشيد طولاني شد.يه سوال ديگه روز اولي كه من گوشي رو خريدم وقتي عكس ميگرفتم سرعت ذخيره عكس انقدر بالا بود كه اصلا حس نميكردم اما چند وقته بعد از گرفتن عكس نميشه سريع عكس بعدي رو گرفت لفتش ميده تاذخيره كنه.ضمنا حافظه داخليش خاليه رم همون يك گيگه وكمتر ممكنه بيشاز 75 درصد پر باشه
ببخشيد طولاني شد اميدوارم حوصله خوندن و در صورت امكان پاسخ داشته باشين
سپاسگزار شما و بنيانگزاران اين فروم
اون سلفون یا همون برچسب رو بکن از رو صفحه نیازی نداره ... من از روز اول کندم و هیچ خش یا مشکلی صفحه نداره .. ضد خش هستش تقریبا .. مگه اینکه با میخی چیزی روش محکم بکشی که در اون صورت اون برچسب هم کاری برات نمیکنه ...
قیمت رم 8 گیگ دوربر 21 توشیبا هستش ... 16 گیگ هم اگه گیر بیاری قیمت دقیق ندارم ولی تو بازار هستش ... 4 گیگ هم فکر کنم 9 باید باشه یا 10 ... البته بگم .. رم 8 گیگ و 4 گیگ قیمتهای مختلفی دارن همه جا مثلا همین توشیبارو که میخواستم بگیرم طرف گفت 36 گفتم 23 قیمتشه ! ... گفت اگه اوردی 23 یه کارتن برام بیار که رفتم 21 خریدم ! دیگه هم کارتن براش نبردم .. چون مهم اون رمی بود که میخواستم بگیرم که گرفتم