یعنی الان دوستم میخواد تو مسابقه گوشیش شرکت کنه میگه سریال گوشی چیو بنویسه
یعنی الان دوستم میخواد تو مسابقه گوشیش شرکت کنه میگه سریال گوشی چیو بنویسه
فکر کنم برای ال جی نوشته SN و جلوش شماره رو نوشته. خوب خودت گوشیت رو باز کن و باطریت رو در بیار تا ببینی. بعد هم بهش بگو کجاس :46:نقل قول:
سلام
آقا من هم آموزش نصب تم cyl رو میخوام.همراه با تم ویندوز 7 و HTC .توروخدا بگین.انقدرم بدقول نباشین !!!!
آقا سلام.منم آموزش نصب تم CYL رو می خوام.همراه با تم ویندوز 7 و HTC.آقا بگین توروخدا...................
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نوشته شده توسط a m i rh o s e i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم باید گفت؟؟؟:41:نقل قول:
کل دیروز رو نشستم تمام صفحات این بخش رو خوندم و بعد شروع کردم به بک آپ گرفتن تا تم بذارم اما بین این کار error 24 دریافت کردم و گوشیم روی همون صفحه زرد موند
حسابی کلافم کسی بک آپ از اون فایل TOTO نداره آپلود کنه؟
به نظر من باز هم باید گفت ولی چه فاییده اقا مجتبی به این تاپیک سر هم نمیزنه اگه میزد یه جوابی میداد
راستی فریمور گوشی من v10f هست v10g بهتر است یا فرقی نمیکنه
مرگ بر چین مرگ بر روسیه مرگ بر تروریست!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قدرت اشنایدر کروزناخ پی ببرید !!!!!!!!!!!!:5::5::5::5::5::5::5:
ای بابا عکسو اپلود کردم گذاشتم باز هم شد ارسال جوابو که میزنم عکس باز نمیشه
مرگ بر چین مرگ بر روسیه مرگ بر تروریست مرگ بر صدا و صیما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
چین = با بنجل هاش دنیا رو بدبخت کرد
روسیه = ایران رو بدبخت و تجزیه کرد
تروریست = نیازی به تعریف نیست
صدا و سیما = این دیگه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :blink:
کل دیروز رو نشستم تمام صفحات این بخش رو خوندم و بعد شروع کردم به بک آپ گرفتن تا تم بذارم اما بین این کار error 24 دریافت کردم و گوشیم روی همون صفحه زرد موند
حسابی کلافم کسی بک آپ از اون فایل TOTO نداره آپلود کنه؟
تو یک ساعت بشین ببین یک برنامه پیدا میشه همش حجت الاسلام صداوسیما شده این و.............................
امرگ بر چین مرگ بر روسیه مرگ بر تروریست مرگ بر صدا و سیما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی مخابرات یادم رفت با این سرعت اینترنتش
کسی نیست جواب این دوستمون (error3560) رو بده من که بلد نیستم یکی بهش بگه
راستی فریمور v10f بهتره یا v10g ممنون
نگارش V10g بهترهنقل قول:
چون معمولا هر چی نو تر میاد مشکلات پیشین در اون حل می شه
سلام دوستان من تازه بعد از مطالعه اين سايت رفتم و يك گوشي KE990- V10F خريدم اما اصلا بلد نيستم تم روش نصب كنم تمام مطالب اين تالار گفتگو مربوط به اين گوشي را خوندم اما متاسفانه نمي توانم از اين راهنمايي ها استفاده كنم و بايد خيلي جزئي تر كسي به هم توضيح بده اگه كسي اينكارو بكنه ممنون ميشم شماره تماس 09126786151 سيد محمدي اگه كسي لطف كنه شماره بده تا تماس بگيرم و سوال كنم. باتشكر
کجا می تونم برم فریمورمو تغیر بدم تو عکس برداری و قدرت lcd تاثیر داره
نقل قول:
فرمویر فارسی فقط دست کامتل هست. شما می تونی بری پیشش و تغییر بدی
در مورد اونایی هم که گفتی نمی دونم؟؟؟؟
فریمور انگلیسی چی جا های دیگه دارن :20::10::20::5::8: اقا داریوش اگه میشه با ویوتی یک عکس بگیر و بگذار به این عکس خیلی نیاز دارم نگو برم تو جی اس ام ارنا چون اونجا رفتم با گوشی خودت بگیری خیلی ممنون میشم:40::40::40::40::40::40::11::11::11::11::1 1::27::27::27:
گوشی من نوکیا 3250 هست! ویوتی ندارم :31:نقل قول:
سلام دوست من بهp30world خوش اومدی :40:، گوشی نو مبارک ، من هم 2 ماهه که viewtyگرفتم ولی هنوز همون تم های اول خودش رو استفاده میکنم . همون طور که گفتی نصب تم بر روی این گوشی ها مشکله و نیاز به توضیح دقیق داره (ولی کجاست یه مسلمون که توضیح بده) :41:نقل قول:
راستی الان قیمت چنده؟:20:
بابا اطلاعاتت از بس زیاده من گفتم ویوتی داری:18::18::18::18:
اقا امیرحسین اگه زحمتی نیست شما با ویوتی خودت یک عکس بگیر بگذار من ببینم:40::40::40:خیلی ممنون
مگه خودت ویوتی نداری گلم ؟!:46:نقل قول:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط a m i rh o s e i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گوشيمو 231000 تومان خريدم
سلام , چرا بابا دارم ولی وقتی میرم gsmarena عکس های گرفته شده با ویوتی رو میبینم هر کاری میکنم در اون حد نمیشه :13::13: همش فکر میکنم دوربینم خرابه :41::41::41::41:
باسلام و تشكر از مديران سايت لطفا اگر امكانش هست راه نصب تم را به صورت كاملا فارسي در اختيار كساني كه اين مشكل را دارند قرار دهند با تشكر:20:نقل قول:
به سلامتی:35:نقل قول:
خب معلومه که در اون حد نمیشه،اونها صد تا عامل رو در نظر میگیرن تا کیفیت عکس بالا بره(از این فکرها نکن دوربینت خراب نیست) اگه تونستم یه عکس میگیرم برات آپ میکنم:rambo:نقل قول:
با سلام به همگی
بالاخره ما برگشتیم
هر چند بود یا نبود من چیزی رو حل نمیکه
ولی برگشتم ....
--------------------------------------------
بیستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد
متاسفانه در دو صفحه قبل مطالبی رو دیدم که به هیچ وجه با موضوع این تایپیک سنخیتی نداشت.
اونم از اساتید ...
کاری به واقعیت یا عدم اون ندارم ولی .... جاش اینجا نبود.
-------------------------------------
باسلامنقل قول:
دوست عزيز ميشه اگه روش نصب تم CYL رو بلدي به صورت كاملا فارسي بما هم بگي يا يه شماره تلفني بده تا زنگ بزنيم ازت سوال كنيم باتشكر
دوستان کسانی که مشکل دانلود تم رو دارن ای ادرس مربوط به یکی از تم ساز های معروفه که اکثر تم های خوشگل رو داره با اپدیت تم ها.
حتما یه سر بزنید
----------------------------------کد:http://www.joeearl.co.uk
علیک سلام خوش اومدی:40:نقل قول:
کاملا درسته:41:نقل قول:
مرسی ولی وقتی طریقه نصب تم هنوز به خوبی گفته نشده برای اکثر دوستان دانلود تم یه آرزو شده ، به هر حال ممنون:11:نقل قول:
:45::45::45::45:نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزيز من مشكلي با دانلود تم ندارم و بسياري از تمهاي زيبا مانند ويندوز هفت و ويستا را هم دانلود كردم اما مشكل اينجاست كه به هيچ عنوان نمي توانم آنها را روي گوشيم نصب كنم و وقتي با كابل به كامپيوتر وصل مي شوم اصلا هيچكدام از آن مسيرهايي را كه قبلا در تايپيك گفته شده را پيدا نمي كنم دارم يواش يواش از اينكه در اين تايپيك عضو شدم پشيمان مي شم چون چند دفعه پيغام گذاشتم شماره دادم كه اگه كسي بلده يه كمكي بكنه اما انگار بي فايده بود . باتشكر
http://forum.------------/showthread.php?t=6876
نصب تم:کد:WWW.------------
کد:WWW.------------
با سلام به همه دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبلاگ یکی از دوستان کاملترین و مطمئنترین روش نصب تم رو پیدا کردم :
سایت جی اس ام آریا تو گوگل سرچ کنید،به قسمت انجمنهای سایت رفته،عضو سایت شده، به قسمتهای زیر بروید:
انجمنهای تخصصی تلفن همراه>سایر برندهای تلفن همراه>الجی>مقالات آموزشی الجی>کاملترین روش نصب تم روی گوشیهای ویوتی
و خودتون رو برای دیدن تم جدید آماده کنید.